| va rog daca stiti ceva despre pastilele Breast Active? Fiica mea de 15 ani, e in Spania la Tatal ei si mi-a spus k a inceput sa ia de 2 luni si ca i-au crescut sanii, dar mie imi este teama ca nu stiu ce efecte adverse are, e scump si nu stiu daca dupa ce nu mai ia, sanii raman asa.astept un raspuns de la cineva care a luat asa ceva. | ||
|
levinta_laura Postat pe 1 Septembrie 2009 09:14 |
||
|---|---|---|
De la: levinta_laura, la data 2009-09-01 09:14:09va rog daca stiti ceva despre pastilele Breast Active? Fiica mea de 15 ani, e in Spania la Tatal ei si mi-a spus k a inceput sa ia de 2 luni si ca i-au crescut sanii, dar mie imi este teama ca nu stiu ce efecte adverse are, e scump si nu stiu daca dupa ce nu mai ia, sanii raman asa.astept un raspuns de la cineva care a luat asa ceva.la 15 ani , nu cred ca era nevoie sa ia pastile ca sai creasca sani, ioi tatal ei de ce o lasa?
|
||
|
yanyacharberet Postat pe 1 Septembrie 2009 09:39 |
||
| Pastile pentru marirea sanilor - http://track.breastfast.ro/product/Breast-Fast/?uid=2484&sid=634&pid=130&bid=advandec Sunt cateva saptamani de cand folosesc BreastFast si deja observ o modificare a fermitatii si a formei sanilor. | ||
|
|
||
|
garbo_409025 Postat pe 27 Ianuarie 2015 12:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| semnele unghiilor | 22 | De la: Ciresica 12 Iulie 2010 05:26 |
| De ce cand moare un soldat in Afganistan se face mare caz, dar despre cei circa 10 morti (zilnic) de pe strazile patriei rar se spune ceva? | 1 | De la: barboneli 24 Iunie 2012 11:18 |
| Madalina Manole, fata cu parul de foc a plecat dintre noi! | 263 | De la: lala_cri 23 Iulie 2010 09:56 |
|
|
||
| oare nu mai exista bunatate sufleteasca si omenie? | 35 | De la: Jojolin 22 August 2010 02:19 |
| Bună dragostea mea | 3 | De la: CiucaMariano 17 Aprilie 2017 08:57 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună