ce se intampla cu barbatii de azi?

anisoara, eu nu stiu cum de nu gasiti voi barbati... Uite, e un aurolac in scara blocului meu - spala-l, hraneste-l, pune-i fundita si sa vezi ce toarce.
Poti sa il si culturalizezi daca vrei. De lesa la spectacole si la opereta.
Si n-are nici nevasta nici copii.
Taman bun.
quasaria
Postat pe 17 Noiembrie 2009 23:50
asa se intampla...de la o anumita varsta parca nu te mai atrage nimik la un barbat...parca vezi numai defectele si nu calitatile...
daca nu ai facut pasul decisiv la momentul oportun...mai tarziu este mai greu dar nu imposibil..
e adevarat ca si"ei"(barbatii) se confrunta cu aceeasi problema..
si totusi..exista iubire....

depinde numai cand o intilnesti...

celor singuri...le doresc sa-si gaseasca "jumatatea" cat mai curand
LILO
Postat pe 17 Noiembrie 2009 23:57
multumesc, esti foarte draguta! cred ca nu ai avut ce face atunci cand ai scris mesajul,dar crede-ma nu era nevoie.
garbo003773
Postat pe 19 Noiembrie 2009 11:38
Ce ai cu LILO? Ce se intampla cu barbatii de azi?Dar cu femeile? Cu expozia de pitipoance,care cu timpul, nu mai au cautare se dau lovite de soarta si cad pe capul unui fraier cu bani.Se mai gasesc si astfel de specii pe cale de disparitie.Iar ei, vai de mama lor.Cica dupa unii, cu banii pot cumpara totul.
ladyDY
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:18
oare doar cu barbatii?...da...ei nu mai stiu cine sunt femeile si ce rol au in societate...ei se tem de acestea pt ca sunt o amenintare pt ei ...femeia a sosit pe piata de lucru parasind caminul si devenind din ce in ce mai putin utila in casa dar mai activa in uzina sau la birou...barbatul si femeia colegi muncind cot la cot inseland in egala masura...pt barbat femeia de astazi nu mai este mama ,sotie este doar solduri si sani ,talie ingusta si picioare lungi,buze senzuale unghii si machiaj...obiect sexual inainte de toate si placere de moment...a fi femeie astazi inseamna a corespunde unor criterii,inseamna a fi produsul si obiectul unei societati...cand femeia a dovedit ca poate sa fie mai mult decat femeie a devenit o amenintare pt barbat si acestia au inceput un razboi ....cine mai are nevoie de iubirea unei femei imbatranite cand sunt atatea trufandale moarte de foame dispuse sa accepte orice mos ...singurul lucru care conteaza pt barbatii de azi este frumusetea si tineretea
yzabela_03
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:00
De la: quasaria, la data 2009-11-17 23:50:14anisoara, eu nu stiu cum de nu gasiti voi barbati... Uite, e un aurolac in scara blocului meu - spala-l, hraneste-l, pune-i fundita si sa vezi ce toarce.
Poti sa il si culturalizezi daca vrei. De lesa la spectacole si la opereta.
Si n-are nici nevasta nici copii.
Taman bun.
..........apropos de vorba unui amic.....un lucru spalat....e ca unul nou.....
DORI_
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:04
yza nu mi place ce citesc
nici nu vreau sa cred ca ceea ce spui este adevarat..din pacate asa este..ma intreb atunci ce rost mai are sa incepi o rel?
l_erika
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:11
yza, o femeie este cite putin din toate cele enumerate: nu vad de ce rolul de "mama si sotie" l-ar contrazice pe ala cu picioare lungi sau faptul ca muncim in acelasi mod si pe aceleasi functii.
Si bineinteles ca orice barbat isi poate gasi "o trufanda moarta de foame" - asa cum orice femeie poate gasi orice Ghitza valid anatomic, e doar chestiune de asteptari.
Daca n-ai alte asteptari, sigur, lucrurile sint simple. Care e problema?
quasaria
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:22
Cica o vorba din popor, barbatul sa fie mai putin frumos ca dracul.Pe asta mizeaza barbatii, cand au destule pitipoance care ii asteapta la cotitura.Fiind slabi de la natura, se lasa dusi in lesa, si asa se duce la dracul familia, prietena, etc, amantele sa traiasca.Eiiii,..... saracii sunt de neinteles.Urla hormonii in ei, unii sunt la andropauza tot timpul vietii lor.
ladyDY
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:25
pei sa-i lasam in ,,circuitul civil"... Cu genul asta nu poti sa pornesti la drum...
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:29
nu e vb de barbati neaparat..adevarul e la mijloc...(ca de obicei)
se intampla ca relatia sa nu mearga pt ca: pur si simplu nu sunt unul pt celalalt (compatibili psihic fizic cum vreti)
unul dintre ei nu simte mare lucru pt celalalt (aici se pot intampla mai multe;ca de ex infidelitate etc)
si aici vreau sa zic urmatorul lucru:INFIDELITATEA NU ESTE O CARACTERIISTICA A BARBATULUI CI A OAMENILOR IN GENERAL
nu mi se pare corect ca barbatului sa i fie atribuita aceasta caracteristica exclusiv, nu numai pt ca barbatii inseala cu FEMEI (care poate sunt la randul lor implicate in alta rel) xi si pt ca eu cunosc mai multe femei infidele decat barbati infideli.
si cum bine a zis cineva pe forum (nu mai stiu cine) barbatul semnaleaza actiunea Infidelitate totul e sa ti dai seama si sa nu te minti singura.
l_erika
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:30
Exista barbati de exceptie , exista femei de exceptie ..exista relatii de exceptie...dar daca privesti in jur vei vedea multi care traiesc intr-un compromis doar pentru ca la un moment dat au crezut ca iubesc o persoana si asta e cea mai mare greseala pe care o poate face un om cu viata lui, lipsa curajului de a se detasa atunci cand ceva nu mai merge si de a incerca sa traiasca pe ,,doua fronturi " indiferent ca sunt barbati sau femei.
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:36
Asa o fi , dar aceste specii pe cale de disparitie, te pot inseala chiar cu tine de mana, in somn, etc.,
ladyDY
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:36
Adevarat graiesti.Bravo
ladyDY
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:37
In cazul asta, se insala pe ei in primul rand si de abia apoi isi insala partenerul/a...A fi gunoi e simplu...a fi Om , a avea caracter e lucru mare.
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:38
Din pacate fenomenul "fac numai ceea ce-mi pica bine acum - fara restricitii - acum mi-e bine, MIE, restul nu conteaza - ce va fi maine nu-mi pasa - poate mor pana atunci ca e din ce in ce mai rau si, atunci, ce rost are sa ma abtin de la ceva?" tinde sa se generalizeze si duce la o populatie fara nimic sfant pe lumea asta...
panty_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:45
De la: reyya, la data 2009-11-19 16:29:38pei sa-i lasam in ,,circuitul civil"... Cu genul asta nu poti sa pornesti la drum...



exact... Ce sa faci cu unul din asta redus mental si afectiv la nivelul carcasei?!
quasaria
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:46
Sa-l schimbi repede cu altul care promite ceva mai mult..
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:47
De la: quasaria, la data 2009-11-19 16:46:03
De la: reyya, la data 2009-11-19 16:29:38pei sa-i lasam in ,,circuitul civil"... Cu genul asta nu poti sa pornesti la drum...



exact... Ce sa faci cu unul din asta redus mental si afectiv la nivelul carcasei?!


Important este sa nu te lupti cu morile de vant...Stii tu ..e ca in Mitul lui Sisif...important este sa nu ajungi in rolul eroului din Mitul lui Camus... :-)
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:51
corect!
panty_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:56
mie mi se pare ca orice om - barbat sau femeie - e definit de ce isi doreste. Nu ai nici un drept sa ii discuti optiunile. Poti doar sa ii urezi succes sa gaseasca fix ce cauta.
Exista femei care se rezuma la a fi o simpla carcasa -atit le intereseaza. Exista si barbati care nu vad femeia din interiorul trupului. Astia doi ar fi foarte fericiti impreuna.
La fel, exista barbati care vor femei "de casa" - si pentru ei cariera ta e un defect. Exista altii care vor femei independente - si oricit ai fi de mama si gospodina, sint calitati pe care ei nu le percep...
Nu exista dreptate aici - e doar chestiune de compatibilitate.
quasaria
Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:59
Eu as intreba, mai degraba : "ce se intampla cu noi, cei de azi?"

barbati si femei, copii si adulti, mai ales in romanica...
panty_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:00
asa-i, Q, fiecare sac ar trebui sa aiba peticul lui, insa nu mai stim sa ne ascultam simturile, nu ne mai intereseaza decat ceea ce este material, palpabil...imediat si facil de obtinut...
panty_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:04
De la: quasaria, la data 2009-11-19 16:59:14mie mi se pare ca orice om - barbat sau femeie - e definit de ce isi doreste. Nu ai nici un drept sa ii discuti optiunile. Poti doar sa ii urezi succes sa gaseasca fix ce cauta.
Exista femei care se rezuma la a fi o simpla carcasa -atit le intereseaza. Exista si barbati care nu vad femeia din interiorul trupului. Astia doi ar fi foarte fericiti impreuna.
La fel, exista barbati care vor femei "de casa" - si pentru ei cariera ta e un defect. Exista altii care vor femei independente - si oricit ai fi de mama si gospodina, sint calitati pe care ei nu le percep...
Nu exista dreptate aici - e doar chestiune de compatibilitate.


De acord ..insa pe langa compatibilitate ar mai trebui sa existe si ,,coloana vertebrala"..Toti suntem inzestrati cu ,,liberul arbitru" ..la partea de ,,coloana vertebrala " multi au de lucrat insa...in sensul ca astazi ,,crezi" ca esti compatibil cu X si maine crezi ca esti compatibil cu y ..si tot asa..., intre timp se invoca,,schimbarea de prioritati" si faptul ca cei doi au ,,evoluat" diferit....Ei ..cum e cu compatibilitatea, crezi ca o mai poti defini ?? E cam greu:-)
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:08
aaaaa. si uitasem - nu conteaza pe ce sau pe cine calcam sau dam de-o parte ca sa obtinem ceva, cum nu conteaza nici mijloacele prin care o facem

nu ma luati in seama..."vorbesc" si eu ca sa nu tac...
panty_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:11
ok...
zambil
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:14
De la: pantera_neagra, la data 2009-11-19 17:04:14asa-i, Q, fiecare sac ar trebui sa aiba peticul lui, insa nu mai stim sa ne ascultam simturile, nu ne mai intereseaza decat ceea ce este material, palpabil...imediat si facil de obtinut...


Asta este pentru cei slabi de inger...care doresc sa obtina repede ..repede pe cineva sau ceva, odata ce ai obtinut ..nu mai e interesant...asta e un joc pentru copilasi :-) Inteligenta si maturitatea consta in a stii sa lupti atunci cand crezi ca ai gasit cu adevarat si a fi consecvent, mai exact, a stii ce vrei ..si nu a pendula intre parteneri , intre joburi , intre chestii materiale,intre ceea ce simti ..astazi pentru X si maine pentru Y..si tot asa ...
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:15
nea zambil? ma speriasi
panty_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:16
reyya, de acord cu tine, insa, poate mi se intampla doar mie, nu prea am intalnit maturitatea aceea la cei din jur...decat foarte rar...
panty_C
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:17
Multi se feresc de lucruri dificile..ce e mai simplu e mai ,,confortabil" si multi se complac , e adevarat...Dar speram ca sunt si exceptii :-)
reyya
Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut 1 De la: ursulica81 27 Septembrie 2009 13:47
Eu cred ca o femeie care are langa ea un barbat egoist nu poate sa ramana o femeie cumsecade.... 28 De la: ameno 28 Septembrie 2010 12:56
Ati spart cani,borcane,farfurii...de furie...de neputinta? 71 De la: carcotasha 9 Septembrie 2011 23:51
eu berbec-el pesti 32 De la: CRYSSAaa 4 Noiembrie 2009 15:48
A profitat de mine.... 238 De la: fengari 15 Iunie 2011 23:03
Setari Cookie-uri