ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Atuuriile unei femei

Voteaza
*****Scor: 1 din 2 voturi
 

ok, pik. fii atent. daca iti schimbi freza, iti faci operatie la ochi si iti pui dintii... poate putem vorbi despre exclusivitate.
pana atunci...
  citeaza   raspunde

gianiiiiiiii!
"ce-i, pik? ai niste prieteni singuri si vrei sa le gasesti partenere?"

toate ca toate, da' gelozia nu-mi place
  citeaza   raspunde

De la: gianiblue, la data 2009-06-28 09:55:44ok, pik. fii atent. daca iti schimbi freza, iti faci operatie la ochi si iti pui dintii... poate putem vorbi despre exclusivitate.
pana atunci...


uite ce repede ai ajuns sa-ti doresti sa te ocupi de mine!
  citeaza   raspunde

pai cine era gelos, nene? eu ma intrebam pentru ce faci tu sapaturile astea pe aici. ce ai?
  citeaza   raspunde

nu dragul meu, iar esti eronat. eu doar amanam problema. pana-ti pui tu dintii, schimbi freza si - cel mai important - mentalitatea - eu voi avea deja trei copii. e clar?
  citeaza   raspunde

acum vrei sa ma presezi, utilizand tot gelozia?
  citeaza   raspunde

braavo, pik. deosebit de inteligent.
nu amore, subliniez ca pana sa faca un barbat pe placul unei femei, pana face schimbarile necesare... doamna deja are nepoti. capischezi?
  citeaza   raspunde

las-o asa, giani, ca mai rau te incurci in explicatii
ti-am spus ca am inteles si ca nu e cazul sa te jenezi
  citeaza   raspunde

ei, ce sa-i faci pik? se mai intampla sa-ti pik-e unu' cu tronc chiar si pe net. asta este. mi-oi baga fata-n apa rece. poate trece.
  citeaza   raspunde

fetele, pikul va simpatizeaza. nu a vorbit serios si nici cinic. asa cred eu . daca recititi, vedeti ca are simtul umorului
  citeaza   raspunde

totushel, am spus si la cafenea: doar gandul ca sunt prea multi care gandesc asa (cum - poate nu gandeste pik - dea Domnul)... imi face parul maciuca. eu nu lupt cu pik ci cu cei care au idei ca cele expuse de el. fie ca pik le crede sau nu. eu doar m-am saturat de tzaranismele din relatii din cauza grosolaniei si a a altor tare ale barbatilor...
  citeaza   raspunde

giani, ai dreptate in ce spui. si mai stiu ca nu crezi ca pikul a vorbit serios. altfel, nu discutai tu cu el. am inteles ca voi ati glumit. si chiar simpatic. nici n-am stiut cand a trecut timpul cu voi. faceam cate ceva prin casa si cu ochii la calculator. mi-ati facut o dimineata frumoasa
  citeaza   raspunde

eeee, totushel. iti multumesc. foarte serios acum... asta si imi doresc sa fac in viata: sa fac viata celorlalti mai buna si mai frumoasa. ma bucur ca privesti asa lucrurile.
si cum bine zicea o prietena de-a noastra, venind-rar- din partea ta astfel de complimente... ne putem infoia un pic. pardon: pik
  citeaza   raspunde

totushel
  citeaza   raspunde

De la: gianiblue, la data 2009-06-28 05:47:33vidare, hai sa-ti spun cinstit: suntem niste gagici grozave pe aici care vrem sa eliminam sexul din preocuparile si dilemele garbo-venilor. Ori de cate ori e atins subiectul, fetele astea minunate il deviaza super-mega-ultra inteligent spre zone mai cu clasa, mai inalte.
...si trebuie sa te simti foarte bine ca pe noi ne intereseaza creierul tau si nu calitatile tale de amant. e o nota foarte buna pentru tine


gianinuco, tare rau imi pare ca nu te-am prins online la o polemica din care sa ajungem la consens!

cat despre dat topicuri cu capul de pereti, fetelor, chiar ati atins noi culmi ale rafinamentului

gianinuco, in ce priveste chestiunea cu amantlacul, e mult sub nivelul nostru intelectual ca sa o mai dezvoltam, fie chiar si in gluma. nu-i asa?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: