ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Relatii perfecte

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

este posibil, chiar dak aveti certuri aproape zi de zi, totusi sa simtiti k aceasta este relatia perfecta?
  citeaza   raspunde

eu zic ca se poate; asemanarile fac relatia dintre doi oameni sa fie placuta, dar diferentele o fac sa fie placuta
  citeaza   raspunde

se spune ca sunt si relatii in care cei doi isi urca reciproc adrenalina si certandu-se. ce are dragostea cu nabadai? de ce nu ar fi la fel de ok ca cea linistita? tine pur si simplu de ce va doriti. vreti comunicare prin "hartzuirea" celuilalt? asta aveti si va este bine. si gata.
  citeaza   raspunde

Doi soti,intrebati de judecator de ce au venit la el,au ridicat hotariti din umeri...Judecatorul,mai nedumerit intreaba:
-va intelegi bine?
-sigur
-pai cum?
-uite-asa: cind o injur eu,ma injura si ea,daca eu ii dau o palma,mi-o intoarce,am pus mina pe cutit,ea a luat toporul...
-aveti dreptate,aici n-a mai fost egalitate...
  citeaza   raspunde

probabil ca exista. mi-as fi dorit sa fi avut parte de asa ceva. se spune ca norocul ti-l faci. nu e asa.
  citeaza   raspunde

si totusi, treaba sta asa: cei care au noroc si-l atribuie ca merit, cei care nu au nici macar nu indraznesc sa afirme asta caci cei care il au le vor arata cat de destepti sunt ei ca si-au facut norocul cu mana personala. si mai este si perceptia fiecaruia despre noroc.
  citeaza   raspunde

giani, cam asa . de fapt, norocul acesta e sansa sa intalnesti omul potrivit. cati ne putem lauda cu acest lucru? din aceasta cauza cred ca sunt si foarte multe probleme in cuplu. ceva nu se leaga si orice ai face, mai devreme sau mai tarziu, legatura se rupe
  citeaza   raspunde

si totusi, cei care afirma ca fac totul "de unul singur" mananca spanac cu galeata. totul se face prin oameni. si daca ai gasit oameni nasoi, nepotriviti, evident ca nu ai crescut nica si infaptuit. cine a fost franat de o relatie stie ce spun. cine a fost pus sa aleaga intre relatia (care deja avea miros... caci altfel nu se punea problema alegerii) si evolutia personala... si a ales relatia, a vazut cum sacrificiul de sine nu a ajutat. dimpotriva. caci omul e nesimtit si nerecunoscator. si, daca pleci capul, apare si sabia care sa-l taie.
  citeaza   raspunde

am avut o astfel de relatie 3 ani...hm, desi nu credeam ca este perfecta...cum s-a si dovedit ulterior, nu ne puteam nici unu' lipsi de ea...iar la finalul ei te poti trezi ca fiind purtatorii unor suflete haituite...he, he...dar a fost magic...somehow...ok, dar si finalul tare se mai cerea.daca nu reusesti in ceva timp sa transformi acea cearta in altceva,daca protagonistii sunt purtatori de orgolii uriase, mai bine te desparti, pentru ca te oboseste crunt...si chiar te imbolnaveste...
  citeaza   raspunde

norocul nu ti-l faci niciodata cu mana ta, poate doar il intretii! si multumesc frumos pt opinii
  citeaza   raspunde

Noroc???,de regula il are cine nu-l stie pretui,restul si-l construiesc...s-apoi : ,,norocu-n lume-i fara fericire/iar fericirea fara de noroc..."
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: