Studiu de caz plus intrebare...

El, liber si se insoara doar ca sa intre ,, in randul lumii " ( expresie folosita chiar de individ).
Ea, libera, se indragosteste de el...bla bla bla nunta etc.
Nu fac copii, divorteaza dupa aproximativ 7 ani, caz inchis.
El, in timpul casniciei nu era doar cu sotia si nici doar cu amanta ( care a fost si la nunta lui ) ci cu mai multe ( nush daca se pot numi amante:P )Acum cica si-a gasit jumatatea dar cunoscandu-i meteahna ( nu se poate abtine sa nu aiba mai multe ) intrebarea ar fi:
Se poate pune in garda actuala ,,victima " ca sa nu mai sufere si ea ca altele ori ba?
Cu multumiri pentru raspuns.
Luminitza
Postat pe 23 Mai 2009 22:56
Naravul din fire n-are lecuire!
Asta spune tot!
picaturaderoua
Postat pe 23 Mai 2009 23:20
io as zice ca actuala "iubire" trebuie avertizata...ca sa stie cu cine are de-a face si sa-l "testeze"...
tutankhamon
Postat pe 23 Mai 2009 23:29
De la: tutankhamon, la data 2009-05-23 23:29:20io as zice ca actuala "iubire" trebuie avertizata...ca sa stie cu cine are de-a face si sa-l "testeze"...

No bine dar cine sa faca treaba asta ? Asta-i marea problema ca eu nu pot sunt prinsa intre ciocan si nicovala. Ufff si mi-e ciuda cand mai sufera alt suflet si nu-l pot ajuta:(
Luminitza
Postat pe 23 Mai 2009 23:38
De ce esti prinsa inte ciocan si nicovala?
Micass
Postat pe 24 Mai 2009 08:37
pai...sa se puna in garda plecand din acea relatie, na...la asa istoric, tare mi-e ca mare viitor il mai asteapta...
mia79x
Postat pe 24 Mai 2009 10:31
De la: mia79x, la data 2009-05-24 10:31:20pai...sa se puna in garda plecand din acea relatie, na...la asa istoric, tare mi-e ca mare viitor il mai asteapta...

Situatia este in felul urmator: il stiu foarte bine si pe el si pe fosta lui sotie (care din pacate mare greseala a facut ca nu a intrebat inainte sa se marite ce fel de om este )si daca o avertizez pe actuala pe cine crezi ca o sa cada vina? Pe mine, ca de ce m-am bagat...etc.
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 11:06
Scuze Mia79 raspunsul era pentru Micass.
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 11:08
tu esti prietena cu fosta sotie...dar o cunosti si pe actuala?e un cerc mai restrans acolo, bag seama...tu cum de-ai scapat?de sugubatul ala de barbat, i mean...
si fosta sotie la cine, unde sa intrebe de asta?...god, merge si cu referinte pana si-n iubire...bun asa...
vezi sa nu fii acuzata de actuala ca vrei sa pui mana tu pe bunatate de barbat...
mia79x
Postat pe 24 Mai 2009 11:17
Depinde si cat esti de prietena cu el si cat de mult tii la prietenia lui. Ori il pui la colt si ii dai un ultimatum:"ii spui tu sau eu", ca sa stie ca ai de gand sa faci asta si sa n-o faci pe la spatele lui, ori iti asumi si ii spui indiferent de consecinte. Daca e asa cum spui poate nici nu-ti trebuie prietenia lui.Problema e ca s-ar putea ca indiferent daca ii spui tu sau el, ea sa tot vrea sa se marite cu el. Stii chestia aia cu:"mie nu mi se poate intampla"?
Micass
Postat pe 24 Mai 2009 11:17
De la: mia79x, la data 2009-05-24 11:17:30tu esti prietena cu fosta sotie...dar o cunosti si pe actuala?e un cerc mai restrans acolo, bag seama...tu cum de-ai scapat?de sugubatul ala de barbat, i mean...
si fosta sotie la cine, unde sa intrebe de asta?...god, merge si cu referinte pana si-n iubire...bun asa...
vezi sa nu fii acuzata de actuala ca vrei sa pui mana tu pe bunatate de barbat...


Nu-s prietena cu fosta sotie dar o cunosc bine, intr-adevar a fost la un momendat un cerc de prieteni in care intrau si ei dar nu in cercul de prieteni apropiati. Si daca era bunatate de barbat nu cred ca divorta de sotie. Ea putea sa se intereseze foarte bine la prietenele ei....dar de, iarasi intervine factorul ,, iubirea te orbeste " Si da e posibil ca sa fiu acuzata de actuala dar sincer nu mi-l doresc ca sot dupa ce palmares detine
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 12:15
am bagat in acel "bunatate" toata ironia mea posibila, ca sa fiu blanda...nu s-a simtit pana acolo?
mia79x
Postat pe 24 Mai 2009 12:18
si tot nu inteleg tu in ce relatie esti cu actuala viitoarea sotie???
tutankhamon
Postat pe 24 Mai 2009 12:21
De la: Micass, la data 2009-05-24 11:17:58Depinde si cat esti de prietena cu el si cat de mult tii la prietenia lui. Ori il pui la colt si ii dai un ultimatum:"ii spui tu sau eu", ca sa stie ca ai de gand sa faci asta si sa n-o faci pe la spatele lui, ori iti asumi si ii spui indiferent de consecinte. Daca e asa cum spui poate nici nu-ti trebuie prietenia lui.Problema e ca s-ar putea ca indiferent daca ii spui tu sau el, ea sa tot vrea sa se marite cu el. Stii chestia aia cu:?

Nu pot fi prietena cu el si ai dreptate cu "mie nu mi se poate intampla". M-am gandit ca singura sansa ar fi ca actuala sa fie pusa in garda de cineva in care are incredere si o poate convinge ca alegerea pe care a facut-o nu a fost cea mai buna. Ce zici?
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 12:23
De la: mia79x, la data 2009-05-24 12:18:59am bagat in acel "bunatate" toata ironia mea posibila, ca sa fiu blanda...nu s-a simtit pana acolo?

E nu?
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 12:23
De la: tutankhamon, la data 2009-05-24 12:21:12si tot nu inteleg tu in ce relatie esti cu actuala viitoarea sotie???

Lol, in nicio relatie dar pur si simplu nu-i corect ca si alta persoana sa sufere.
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 12:27
Daca ai pe cineva de incredere care ar putea sa-i spuna e bine sa ii spuna. Macar sa fii cu constiinta impacata ca ai avertizat-o. Restul e doar treaba ei.
Micass
Postat pe 24 Mai 2009 21:33
Luminitzo,

..am un deja-vu citindu-ti postul..posibila si varianta ta, dar mai ia una in considerare si anume ca fosta sotie sa fii intrebat, dar e posibil sa nu i se fi spus adevarul , tot din considerentele pe care le-ai exprimat tu mai sus..adica nu ma bag, ca tot pe mine pica..si-a intrebat si persoana nepotrivita.(cunosc cel putin un caz)

asa ca toata treaba e complicata..poti sa-i spui si sa nu auda, ca-i indragostita sau...poate aude..

sau vino cu dovezi, si-atuncea-i naspa..parerea mea e sa faci ce simti ca trebuie sa faci..
gabitzza
Postat pe 24 Mai 2009 21:47
Un singur lucru nu sta in picioare in toata povestea,cu fosta e drept s-a produs ce s-a produs,a fost o poveste care apartine trecutului,dar ca sa faci previziuni de viitor,ca si cealalta va avea aceiasi situatie,nu ai de unde sa sti,nu sti ce tip de femeie este,poate e mai desteapta,mult mai calitativa decit prima,o ipoteza este ce zic ,dar si real posibil,iar in legatura cu avertizarea,cine o va spune nu cred ca va fi bine vazut[a}.
scrichy
Postat pe 24 Mai 2009 22:00
De la: Micass, la data 2009-05-24 21:33:37Daca ai pe cineva de incredere care ar putea sa-i spuna e bine sa ii spuna. Macar sa fii cu constiinta impacata ca ai avertizat-o. Restul e doar treaba ei.

Din pacate nu cunosc pe nimeni din zona respectiva :(
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 22:35
De la: gabitzza, la data 2009-05-24 21:47:13Luminitzo,

..am un deja-vu citindu-ti postul..posibila si varianta ta, dar mai ia una in considerare si anume ca fosta sotie sa fii intrebat, dar e posibil sa nu i se fi spus adevarul , tot din considerentele pe care le-ai exprimat tu mai sus..adica nu ma bag, ca tot pe mine pica..si-a intrebat si persoana nepotrivita.(cunosc cel putin un caz)

asa ca toata treaba e complicata..poti sa-i spui si sa nu auda, ca-i indragostita sau...poate aude..

sau vino cu dovezi, si-atuncea-i naspa..parerea mea e sa faci ce simti ca trebuie sa faci..

Corect. Exact ce-am spus mai devreme e prea indragostita acum sa accepte ca omul de langa ea e de fapt un Don Juan. Dovezi? Ohooo as avea multe si da o sa pice nashpa...Asa ca nu-mi ramane decat sa-ti multumesc pentru post si poate noaptea asta o sa fie un sfetnic bun:D
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 22:44
De la: scrichy, la data 2009-05-24 22:00:47Un singur lucru nu sta in picioare in toata povestea,cu fosta e drept s-a produs ce s-a produs,a fost o poveste care apartine trecutului,dar ca sa faci previziuni de viitor,ca si cealalta va avea aceiasi situatie,nu ai de unde sa sti,nu sti ce tip de femeie este,poate e mai desteapta,mult mai calitativa decit prima,o ipoteza este ce zic ,dar si real posibil,iar in legatura cu avertizarea,cine o va spune nu cred ca va fi bine vazut[a}.

Am spus mai sus, le cunosc pe amandoua, nu foarte bine dar indeajuns sa pot spune ca fosta sotie e mult mai ,,tare " decat actuala prietena. Normal ca n-ai de unde sa stii ce-ti rezerva viitorul dar ( of mereu un dar ...) vorba lui picaturaderoua ,, naravul din fire nu are lecuire".
Luminitza
Postat pe 24 Mai 2009 22:49
complicat...din experienta zic ca-i mai bine sa nu te bagi, decat daca e prietena ta cea mai buna, si asa tot tu pici prost!!
ea nu vrea sa auda acum, poate cand o sa aiba probleme cu el, cand o sa-si dea seama singura ca ceva nu-i ok, atunci o sa fie curioasa, dar asa?!!
iubitul meu are un prieten f bun, umbla toata ziua impreuna...in fine, el stia ca prietena astuia il inseala, dar nu i-a zis pe moment, a zis sa nu se bage...pana la urma asta tot a aflat, si s-a suparat pe al meu ca nu i-a zis!!!
finalul:
dupa ce s-a jurat ca nu mai are nici o treaba cu donsoara, ca nu mai vrea sa auda de ea, s-au impacat si sunt bine mersi!!
asa ca, de ce sa te bagi? ei tot ce stiu fac!!

eu una as prefera sa stiu, mai ales daca am dovezi clare, dar nu stiu daca m-as baga intr-o relatie in care ii cunosc pe ambii parteneri!
zambila
Postat pe 25 Mai 2009 15:43
Nu este adevarat. Ca si prieten, parerea mea e ca ai o obligatie morala sa ii spui. Ca poate nu o sa rezolvi nimic spunandu-i e altceva. Altfel de ce te consideri "prieten" daca zici ca nu te bagi? Ce inseamna de fapt prieten?
Micass
Postat pe 25 Mai 2009 19:26
De la: Micass, la data 2009-05-25 19:26:48Nu este adevarat. Ca si prieten, parerea mea e ca ai o obligatie morala sa ii spui. Ca poate nu o sa rezolvi nimic spunandu-i e altceva. Altfel de ce te consideri "prieten" daca zici ca nu te bagi? Ce inseamna de fapt prieten?

Ok, dar am spus ca nu-s prietena cu niciunul din ei. Sunt doar cunostinte. Au fost in trecut cei doi soti intr-un cerc de prieteni dar vad ca majoritatea de pe forum cu care am discutat sunt de parere sa nu intervin. Asa ca nu cred ca voi face pasul sa-i spun actualei, pentru ca am avut ocazia sa-i vad cateva fotografii si se citeste pe chipul ei ca deja e mult prea indragostita sa mai pot intervenii acum.
Luminitza
Postat pe 25 Mai 2009 21:31
da micas, in principiu ai dreptate, asa ar fi frumos, numai ca, vezi tu, realitatea e alta!!
si eu am zis la fel, daca ar fi prietenul meu, i-as zice, chit ca nu rezolv mare lucru, si pic prost, din experienta zic asta....
dar asa, doar ca ii cunosc pe amandoi din vedere, daca unul e nesimtit si unu e naiv, nu-i treaba mea!
zambila
Postat pe 26 Mai 2009 15:10
Poti face altceva.
Un mail anonim... de la adresa oarecare... care sa o puna putin pe ganduri pe actuala si sa ii deschida ochii.
Sau o scrisorica printata de pe calculator, cu toate dovezile necesare, dar prezentate in asa fel incat sa nu isi dea seama de la cine este, deci... la fel de anonima.
Si atunci esti impacata iar ea... face ce crede.
picaturaderoua
Postat pe 27 Mai 2009 16:36
ia mai lasati-ma cu nevinovatele astea! sa caste ochii si sa vada. ce? daca ii spui te va crede?

ca tipul e un derbadeu, un neica nimeni, un ticalos....asa l-a facut natura. femeia care-l accepta, face o alegere.daca e destul de proasta sa nu vada ce e de capul lui, isi merita soarta.nu te bagi intr-o relatie ascultand tot felul de gogomanii . mai stai, mai analizezi, mai verifici cele spuse

eu nu cred in victimile feminine. se arunca ca niste gaste la grauntze si apoi se miorlaie ca n-au avut noroc.
si_totusi
Postat pe 27 Mai 2009 17:14
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Mai 2009 17:20
asa e nene... victima isi stimuleaza calaul...

de cate ori nu mi-a venit mie sa-i trag un sut in tartiza cate uneia din asta de-si smiorcaia singura de mila.. de fapt incercand sa ma manipuleze facand apel la bunul meu simtz...

noroc ca am un mecanism de escamotare a zisului bun simtz excelent... nu da gres niciodata...bun simtz retractil... ia sa patentez eu chestia asta... he,he,he...
zambil
Postat pe 27 Mai 2009 17:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrem sa fim fericiti 58 De la: criss889 1 Septembrie 2016 18:28
De ce doare atat de mult tradarea? 42 De la: roby_cado 29 Martie 2011 21:45
Sunteti fidela? 80 De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 19:00
dilema... 5 De la: garbo_5850 13 August 2012 02:09
amanta - sotie 1098 De la: garbo108099 21 Martie 2010 17:31
Setari Cookie-uri