tradarea persoanei iubite

buna tuturor.sunt casatorit de 9 ani.am o splendoare de baiat care acuma face frumoasa varsta de 5 ani.lucrez in strainatate de 3ani jumatate.acuma cand mam intors in concediu am aflat cu stupoare ca draga mea sotie a inceput o alta relatie prin intermediul internetului cun tip din grecia dar care a studiat in romania si cunoaste limba.la inceput nam crezut pana cand nu am vazutprobele costand in foto sexi si mesaje cu scelasi continut.intrunul din ele i se cerea sa se duca in grecia la acest tip.in altul isi aratau dorinta sa se intalneasca pe cand plec eu inapoi.de o luna de cand am aflat viata mea e un calvar.ea nu banuieste ca eu stiu totu.am amanat acesta discutie de dragul copilului dar nu stiu cat mai pot rezista cu aceasta greutate pe suflet.daca aveti vreo idee si ma puteti sfatui va rog facetio.va multumesc.
adrian1978
Postat pe 5 Iunie 2009 13:23
nu cred ca as accepta sau as putea sa tac in fata acestor evenimente ,am impresia ca odata cu plecarea ta lucrurile s-au racit intre voi, iar ei i s-a facut de schimbari ,aventuri, etc. Cred ca e momentul sa aveti o discutie serioasa pe aceasta tema. Iti doresc mult succes dat fiind ca la mijloc e si un copil, crede-ma ca stiu cum e!
ana02
Postat pe 5 Iunie 2009 13:29
Sa creasca frumos si sanatos copilul. Sa va bucurati de el, impreuna daca se poate.
N-as zice ca sotia are tocmai o relatie daca se rezuma la net. Ai aflat de cand dureaza?
tulipe
Postat pe 5 Iunie 2009 13:31
ar fii interesant sa ne spuna si cum a aflat de chestia asta...i-a spart parola de mail ? i-a citit arhiva de mess ? sau l-au informat prieteni "binevoitori" ?

cine ti-a prezentat probele alea ?
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 13:32
In cazul in care cele spuse de tine,e singura tentativa,nematerializata in fapte,intilniri,etc.,incearca o apropiere de ea ca in alte vremuri,problema este insa,tu ai fost sotiei fidel in timpul cand ai fost plecat?
scrichy
Postat pe 5 Iunie 2009 13:34
Nu cred ca are importanta daca el i-a fost fidel sau nu, asta-i una si plecatul ei din familie este alta.
tulipe
Postat pe 5 Iunie 2009 13:42
TULIPE,am intrebat ca idee nu ca sa o scuz pe ea,problema e daca ea a avut mai multe aventuri,ocazionale,iar ce a descoperit el e singura chestie palpabila in cazul unor acuze,e complicata situatia ei vor avea de discutat multe,de mentionat sunt simple ipoteze.nu acuz pe nimeni aici
scrichy
Postat pe 5 Iunie 2009 13:50
nu stiu...eu astept mai multe amanunte...chestia cu probele alea indubitabile nu ma convinge
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Iunie 2009 13:52
DA WIFE,sunt din auzite sau le-a vazut
scrichy
Postat pe 5 Iunie 2009 13:55
Nimeni nu acuza pe nimeni, discutam. Te rog sa ma scuzi daca asta am lasat sa se inteleaga.
Eu asa cred, escapadele lui sau ale ei chiar nu mai conteaza, trecutul tre' sa fie mort si ingropat. Ce conteaza este ce vor face de acum.
tulipe
Postat pe 5 Iunie 2009 13:55
Si eu cred asa ceva,prezentul,e in cauza,are cu ea o discutie sau ,nu,o iubeste asa de mult incit sa incerce o apropiere tacita,asa a doi oameni care nu s-au vazut de mult,dar ii bucura revedera,ca nu cred ca ei nu i-a fost dor de el macar 1%,nu vreau gaz pe foc sa pun,e greu sa te bagi in vietile oameniilor
scrichy
Postat pe 5 Iunie 2009 14:02
Rabdare si mult calm asta va trebuie ca sa discutati ca doi oameni maturi. Atuncicind unul din cei doi parteneri inseala, e ceva ce "scirtiie" in relatie...poate absenta ta indelungata de acasa, a determinat-o pe sotia ta sa faca aceste fapte. Voi sinteti pina la urma cei care decidei sa mergeti mai departe "in doi" sau fiecare pe drumul sau. Copilul va ramine intotdeauna al vostru si incercati ca el sa nu sufere din cauza separarii voastre, daca aici veti ajunge...Sfaturi vei primi N, insa decizia iti apartine. Succes
mariachim
Postat pe 6 Iunie 2009 04:55
Vorbiti fratilor.Asezati-va frumos la un pahar de vin , fara copil de fata si stati de vorba.Cite-n luna si-n stele.Si la un moment dat o sa vina clipa marturisirilor. Marturiseste tu intii ca sa-i dai ei curaj si apoi cu duhul blindetii si al intelepciunii , numai din adevar si respect o sa puneti voi lucrurile la punct cumva.
Ca numai din auzite, banuieli si zvonuri nu faci nimic.
Aemulus
Postat pe 6 Iunie 2009 05:54
micabis, foarte frumos. da' ce spui tu este de vis. in realitate, cel care greseste nu prea are chef de lamuriri. nici de dragul copilului. oamenii sunt lashi si egoisti. pacat.
gianiblue
Postat pe 6 Iunie 2009 06:55
noi suntem o familie de marinari, adica sotul meu, cumnatul si o groaza de prieteni, fosti colegi, etc. Astia plecau de acasa cu lunile, adica mai mult de juma' de an, isi rezolvau problemele fiecare in alta parte, ba prin porturi, ba pe acasa (adica ele), dar se intorceau acasa si totul era in regula.
Noroc ca sotul meu s-a lasat de cativa ani si nu avem motive de discutii, pentru ca altfel nu cred ca relatia ar fi rezistat!
ana02
Postat pe 6 Iunie 2009 08:47
Asa e Giani , dar tot e de-ncercat. Ca oamenii nu ajung degeaba impreuna. S-au iubit cand s-au luat. Pe drum unii se ratacesc doar, nu toti schimba directia.
blanca
Postat pe 6 Iunie 2009 09:04
Buna tuturor,

ar fi super ok daca ar exista un "manual de utilizare al RELATIEI" la indemana oricui, dar el exista doar la indemana specialistilor si aici ma refer la psihologi.

Ceea ce s-a intamplat in cazul de mai sus in termeni de specialitate se cheama "Infidelitate Emotionala" si se va manifesta atata timp cat dorintele, scopurile, etc. ale partenerilor nu coincid.

Vorbesc ca si cunoscator pentru ca am avut parte de aceeasi experienta.Initial , doar am simtit ca ceva nu este in regula si am inceput sa fiu foarte atent.Pentru cine a intrebat daca a spart parole de e-mail : nu este necesar de spart parole, exista un program de mail care decripteaza corespondenta de pe un pc nefiind necesara cunoasterea parolei ci doar accesul la pc -ul respectiv.Iar daca este cel de acasa totul este foarte simplu si legal.

Revenind la subiect; infidelitatea (tradarea) emotionala ,poate fi interpretata si ca o relatie adultera neconsumata ca act sexual, nu pentru ca nu ar fi dorit sexul ,ci pentru ca nu a existat momentul potrivit.

Tare mult am incercat sa aflu despre ce era vorba cand observam din partea sotiei doar nemultumiri, raceala, dorinta de independenta, dorinta de a fi placuta de oricine altcineva...am descoperit infidelitatea emotionala.Cum m-am descurcat cu ea ?
Mi-am spus ca atata timp cat fizic nici cel putin nu s-au vazut, nu este chiar grav (oare ?) si am inceput sa fiu mai atent la nevoile ei, dorinte...bineinteles dupa ceva discutii cu iz de divort.A mai intrebat cineva daca barbatul a fost fidel , probabil ca da si spun asta pentru ca este posibil, pentru ca si eu am fost , 12 ani.

Nu am divortat, liantul principal l-a reprezentat si copilul pe care il avem si este nevinovat vis a vis de "pasarelele" noastre, dar chiar daca problema este relativ veche aprox. 2 ani , inca mai exista temeri...


Parere ea este urmatoarea: atunci cand se intimpla asa ceva trebuie aflate motivele -nu mai exista atractie sexuala, lipsuri materiale, adica ceva care a involuat fata de inceputul relatiei sau persoana respectiva si-a schimbat etaloanele si asteapta din ce in ce mai mult iar daca nu primeste cauta alternativa ?


Si de dorit iti poti dori mai mult , ma refer material, dar cind sotul nu poate decat masina Logan, ce faci ? cauti pe cineva cu ...Mercedes ? Acesta poate fi motiv justificat al infidelitatii ?


Pentru barbati:
-nu uitati sa oferiti flori si cu alte ocazii nu numai de sarbatori !
-nu uitati sa-i spuneti ca este frumoasa, caci este , v-a placut atunci cand ati inceput relatia ...
-si bineinteles niciodata nu folositi agresivitatea fizica...

Pentru femei:
-nu cautati permanent nod in papura atunci cand sunteti suparate din alt motiv care nu are nici o legatura cu partenerul, mai bine ii spuneti si lui ce problema va macina, nu incercati sa i-o atribuiti...poate inclusiv sa cumpere si el pastile pentru perioadele dificile lunare ale femeii;
-si barbatii au nevoie de complimente, de afectiune...
-barbatii sunt cei mai receptivi in momentele de intimitate si chiar daca observam acest lucru, nu ne deranjeaza ca aceste momente sa fie dese...

In concluzie, pentru adrian1978 vezi cea a mai ramas intre voi , in afara de copil, afla-i nemultumirile ...le poti rezolva ?
Eu unul n-am putut, pentru ca era vorba de dorinte materiale pentru care ar fi trebuit sa devin macar director la vre-o banca, dar nu stiu ce s-a intimplat, m-a acceptat material asa cum sunt, iar eu am inceput sa fiu mai atent la comunicare , sprijin moral si implicare in discutii care citeodata se cheama "barfa" dar au farmecul lor si nu atenteaza la statutul barbatiei...si femeile si barbatii daca vor sa formeze o relatiei de durata trebuie sa aibe numitori comuni :sa-i multumeasca aceeasi stare materiala , ambianta, maniera de exprimare a sentimentelor, acceptare.
Succes.
SantaKlaus
Postat pe 6 Iunie 2009 09:33
eu tot astept amanunte, dar se pare ca domnul nu a mai intrat ca sa ni le dea...

sunt mai sceptica, nah...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Iunie 2009 09:42
Pai da ...detaliile.
blanca
Postat pe 6 Iunie 2009 09:54
hmmm...frumos rezumatu' facut de mos craciun...la o analiza mai atenta, ma gandesc ca daca mai intra initiatorul topicului, nu prea mai are ce sa ne spuna

mica, nici nu pot sa urmaresc daca posteaza careva dintre voi...cu toate topicurile astea despre zodii
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Iunie 2009 09:56
vorbiti mai..
gabitzza
Postat pe 6 Iunie 2009 23:46
interesant este sa ne lamureasca domnul adrian ce a facut timp de 3 ani jumate pentru a impiedica aceasta greseala a sotiei...... aceasta cautare a unor nevoi si psihice si, poate si fizice.... vad ca nu a spus de cate ori a venit in tara, de cate ori vorbea cu sotia lui la tel sau pe net....cam aceste amanunte ne-ar scoate din ceata....
tutankhamon
Postat pe 7 Iunie 2009 00:06
Cu riscul de a parea pisalog (sau psiholog neautorizat) si asumandu-mi oprobiul public reiau:

Ca sa existe o relatie trebuie sa existe:
-atractie sexuala; sa-ti placa cum arata, cum se misca, cum miroase, cum tace...
-subiecte de conversatie agreate de ambii parteneri;
-sprijin in rezolvarea problemelor individuale;
-implicare in rezolvarea problemelor comune;
-incredere;
-acelasi fel de a-si exprima sentimentele;
-loialitate;
-respect;
-comunicare; s.a.m.d.

...dragii mosului...cam acestea ar fi principalele si probabil le cam stie toata lumea dar, nu toata lumea le acorda importanta si ...ORDINEA NECESARA, pt. ca daca sunteti voi atenti la ordinea enumerarii ...cam asa evolueaza sau ar trebui sa evolueze o relatie.

De ce se rupe o relatie ? pai in primul rand unul dintre parteneri nu a stiut niciodata ce vrea de la o relatie.

Particularizand pentru Adrian:
-daca tu crezi ca problema este de la tine si mai ales inca nu i-ai spus despre ce ai gasit,eu unul m-as mai abtine cateva zile, zile in care m-as comporta asa cum nu am facut-o : romantic, intelegator, protector...iar daca mai exista ceva ...ar trebui sa observi din partea ei cel putin o sporire a atentiei catre tine, ceva care sa-ti de-a de inteles ca este interesata de ceea ce exprimi, daca nu ...esti inca tanar, foarte tanar...

Nemultumirile, frustrarile...cauzate, se vor reflecta involuntar si pe termen lung si asupra copilului.

Atunci cand raul s-a produs, cautarea adevarului, prin acordarea de timp necesar pentru acest lucru nu face altceva decat sa ne asigure convalescenta langa persoana de care suntem, inca legati, dar o hotarare este luata , inevitabil, oricum.

...si stimata "prometeus_wife", multumesc pentru analiza, dar observ din atitudine un "cui" pentru partea barbateasca, asa o fi ?

...si zburdand si catre alte topicuri gen "Rezista un barbat sa faca sex(dragoste)doar cu sotia sa toata viata dupa casatorie?" ,parca mi s-ar confirma.no offense...chiar daca nu are legatura directa cu topicul respectiv, DA EXISTA ...am citit si despre alti barbati, ii cred , pentru ca si eu fac parte dintre cei carora le plac aventurile cu o SINGURA FEMEIE.
Poti sta langa o femeie o viata sau o suta, daca o simti ca este ta, chiar si atunci cand doar zambeste , felul in care o face stii ca este doar pentru tine...cand vezi ca stie sa accepte complimente si nu le provoaca, ca iti acorda macar 1/2 din atentia pe care i-o acorzi tu...cand primesti si oferi deopotriva.

Este obositor si riscant ca doar unul sa dea si doar unul sa primeasca.Cu siguranta unul va obosi, oricare ...este obositor doar sa dai, este obositor doar sa primesti.


Parerea mea este urmatoarea:
-este o gresit sa generalizam, sa stigmatizam deopotriva si barbati si femei pentru ca n-i s-a intamplat noua ceva ... chiar daca si mie m-i s-a intimplat ceva foarte asemanator, mi-e greu sa cred ca nu mai exista femei care sa-si doreasca o singura relatie, doar ca nu am intilnit-o...

Problema este sa reusesti sa ai rabdare si tarie ,sa nu te i-a valul...si sa stii ce anume iti doresti, ce te multumeste, ce accepti si sa comunici asta.



SantaKlaus
Postat pe 7 Iunie 2009 08:38
nope, dragul meu...nu am niciun "cui" impotriva
barbatilor dimpotriva

ioi,ishtenem...chiar nu m-ai nimerit deloc...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Iunie 2009 09:03
am intrat pe adresa ei odata siam vazut un@ cam picant dupa care mia spus un prieten binevoitorcu toata documentatia de rigoare foto mailuri
adrian1978
Postat pe 12 Iunie 2009 02:44
da am fost fidel.chiar daca uni din pers care le credeam prieteni au incercat sa ma stropeasca cu noroi
adrian1978
Postat pe 12 Iunie 2009 02:46
fotografiile leam vazut si le pastez impreuna cu tot ce am
adrian1978
Postat pe 12 Iunie 2009 02:49
ai dreptate.dar este foarte greu sa treci cu vederea asemenea lucru.e dureros dar sper sa reusesc de dragul copilului
adrian1978
Postat pe 12 Iunie 2009 02:51
poate mai mult de acel procent.e drept ma astepta cu drag.dar de ce a trbuit sa recurga la asa ceva?din lipsa de ocupatie sau a sexului a facut acest lucru ?astai mare intrebare.
adrian1978
Postat pe 12 Iunie 2009 02:54
multumesc de incurajari .ai mare dreptate.siai pus punctul pe i
adrian1978
Postat pe 12 Iunie 2009 02:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fidelitate.... Moralitate.... 86 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:01
Eu căsătorită, el căsătorit. Am intrat într-un joc al seducției din care nu știu cum să mai ies. 52 De la: Alinutza_Boticutza 25 Septembrie 2019 22:38
ce sa mai cred 7 De la: Anilus 9 Mai 2010 05:35
tradare orala neinfatuata !!! 59 De la: dor72 23 Mai 2011 23:08
Dureri fizice și psihice anii la rand.. 26 De la: garbo_6129 19 Aprilie 2016 21:03
Setari Cookie-uri