fibroza

daca cineva are fibroza stadiul 4,adica e deja ciroza? ...si e cu virus B,ce medici a consultat sau terapia naturista a dat rezultate?puteti sa-mi raspundeti va rog!

melarti
Postat pe 10 Martie 2009 16:13
dragele mele,
mergeti la biorezonanta scio.(aparatele au fost concepute de specialisti de la NASA_cititi pe net).se face diagnosticarea extrem de exact si fara suferinta, durere, iradiere, timp pierdut la zeci de medici si zeci de milioane de lei ....conectarea sigur se poate face doar la cdei care cred ,este o depistare pe baza energetica, naturala,acolo nu ti se da o reteta ca pe banda, esti identificat exact ca si organism si individ-prin ce stil de viata ai,cum gandesti, cum esti integrat social...
Se poate vedea si trecutul bolii dar si tendinta ei de evolutie in viitor...
Se face si terapie , tratament cu acest aparat.Eu merg la sedinte de terapie lunar(in functie de gravitate, si multe ..)Medicii acestia lucreaza cu retele de ,,medicamente,, naturale! (da , la ei se recomanda si ,,evening primrose oil,, indeosebi cu reteaua CALIVITA INTERNATIONAL)
pt. orice boala se poate face terapie , si cancer...se regleaza centrii energetici-ceacrele, si alte sisteme....
pt. orice boala -o dezintoxicare a organismului este primul pas necesar,
ti se dau recomandari de viata care sa inlature CAUZA care a determinat aparitia bolii(degeaba tratam boala daca cauza ramane ,organismul va recidiva prin aceeasi boala sau alta dupa un timp)
Se vorbeste tot mai mult chiar si la TV(Condurateanu la Etno TV-Antena
2 si alte..)desi aparatele scio sunt un mare dusman pt. medicina clasica !!! Dar acestea reprezinta viitorul, cu toata oponenta intereselor..
Stiu atatea cazuri in jurul meu pe care le-am ajutat....
Cautati pe internet,, biorezonata (-in orasul vostru)...
Dumnezeu a creat in noi resurse de activare si regenerare celulara pt. toate organele!! fara sa fie nevoie de compusi de sinteza(mai ales cei hormonali care au atatea efecte negative!!!!incercati orice naturist inainte sa luati hormoni!!!!stiu exact de la cazul surorii mele -care e cadru medical, nu a crezut decat in chimicale si nu am putut-o ajuta!!
Ma grabesc, limbajul nu este elevat si... dar cautati pe net!!! informati-va!!!!
O singura mare greseala nu avem voie sa facem in ziua de azi : sa actionam fara informatie in prealabil-este secolul informatiei!!!internetul nu este doar forum, este o susa de informare pe care parintii nostrii nu au avut-o!


deceflor
Postat pe 18 Mai 2009 12:54
Buna,
Da, e deja ciroza, dar depinde pe ce baza ti s-a pus diagnosticul de fibroza stadiul 4; la spitalul Matei Bals(poate si in alta parte) se fac niste analize din singe(cam 3-4 milioane)si ti se spune exact gradul de fibrozare a celulelor hepatice, sau se poate face punctie hepatica(este un procedeu invaziv fata de cealalta careeste doar o analiza de singe).
Medicina naturista singura nu repara problemele in stadii mai avansate; ea ajuta medicina alopata.
Biorezonanta de care vorbeste dece flor nu e o minune, o poti folosi si ca diagnosticare si ca tratament, dar nu numai ea;
nu vreau sa te sperii, dar nu te juca cu boala de ficat;am hepatita cronica cu virus B de peste 30 de ani si inca e in regula; fa-ti analize, citeste pe net ca sa fii la curent cu tot.
Succes
anayram
Postat pe 19 Iunie 2009 21:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se poate trata astmul bronsic???? 7 De la: garbo098737 19 Noiembrie 2013 16:01
tuse enervanta! 35 De la: garbo_9918 6 Martie 2017 16:40
teama 9 De la: garbo168348 23 Septembrie 2010 01:05
PSIHOTERAPIA MODIFICA FUNCTIILE CREIERULUI UMAN 6 De la: tutankhamon 11 Septembrie 2009 21:47
despre diabet 3 De la: deceflor 18 Mai 2009 13:02
Setari Cookie-uri