De la: iasomia, la data 2009-06-30 16:23:41azi am poftit pepsi la sticla de sticla,mi-a fost a copilarie... nimic nu ma e ca pe vremuri.Nici napolitanele ,nici eugeniile ,nici ciocolata de casa.Sunt pline de euri si coloranti...ca sa le prelungeasca valabilitatea.Eu una nu ma mai ating de eugenii de cand am numarat eurile....secolul vitezei,totul se face rapid si prost!!! |
||
|
walkiria Postat pe 30 Iunie 2009 20:39 |
||
|---|---|---|
unele sunt bune..cin` te pune sa te uiti la E-uri? fata hai... apropos de copilarie, sor-mea le spunea la formele alea de zahar ars pe batz, de le gaseam pe la munte " cocosei cu batz in cour " mi-am luat niste piersici, si-o carte..ma bag la citit, o seara cu un pic de liniste.. |
||
|
kyra Postat pe 30 Iunie 2009 20:47 |
||
totusico, mersi de incurajarea cu parlamentu' da' stii vorba aia:"Daca te bagi in troaca..." mai bine candidez in Oagadouga
|
||
|
|
||
|
Thor Postat pe 30 Iunie 2009 21:16 |
||
|
i-auzi nene ce zic istoricii... la 1900 femeile se infestau de buna voie cu tenie, ca sa ramana slabe... cica si p-atunci existau contracte prenuptiale, si una din clauze era ca femeia sa ramana slaba dupa casatorie... vai de viata lor... acuma, sa nu va amagiti, standardu' de femeie slaba pe vremea aia era destul de plinutz... |
||
|
zambil Postat pe 1 Iulie 2009 08:47 |
||
|
se spune ca si maria calas inghitea din cand in cand cate-o tenie,ma rog..oua...te ia capu' de ce sunt in stare femeile astea. si totu' pt bibici... |
||
|
iasomia Postat pe 1 Iulie 2009 08:49 |
||
| nenica... iar divorteaza hagi... nu se lasa omu' de suparacisme... | ||
|
zambil Postat pe 1 Iulie 2009 09:01 |
||
|
badea si cristoiu conflict deschis,ce mi-as mai fi frecat eu palmele pe timpuri,acu' mi se rupe.... urati sunt... |
||
|
iasomia Postat pe 1 Iulie 2009 09:02 |
||
|
tati, si catalin crisan...ala de mai mult rage.. iar enache se hotarase sa divorteze.da' nu-l mai vrea marciuc...pai,dupa 14 ani?...
|
||
|
iasomia Postat pe 1 Iulie 2009 09:03 |
||
|
iasomico... dintre badea si cristoiu', piticu' e cel mai urat... da amandoi ling cururi la greu si p-orma se dau cu apa de gura... |
||
|
zambil Postat pe 1 Iulie 2009 09:05 |
||
|
ba mami,m-a luat greata cand i-am vazut... piticu' oricum pt mine nu exista,da' badea sta prost de tot cu capu'.. pacat... |
||
|
iasomia Postat pe 1 Iulie 2009 09:08 |
||
|
ce oameni delicati prin parlamentul mioritic, cum s-au mangaiat ei cu apelativul de "domnisorica", facut pe urma trimitere la nevasta interlocutorului si p-orma o referire directa la amanti.. zici ca-i la piata obor, printre chivute si prune uscate..bai, ce prosti suntem..ii si platim pe mahalagii
|
||
|
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 18:29 |
||
unde umblati nenicu, ma mananca deshtele de-o parola serioasa , va e a conced...mey, il ascultai pe ministru atomic, nea Boc ! crez ca i-a dat drumul la lant Base, luuuung de tot! numai minunatii, amanari la plata, inlesnirile lui peste, medicamente compensate, promite mult si des.. e campaaanieeee, vineeeee..
|
||
|
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 19:44 |
||
io-s aici, da' cred ca nu e destul...
|
||
|
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 19:45 |
||
|
stai linistita, ca ma bag si io in campanie... atunci sa-l vad pe baselu kyrutzo, da' tu nu pleci in conced? |
||
|
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 19:46 |
||
mie mi-a placut cand a zis ca tine somaju' sub control dar n-a pomenit cum ! vorba sa fie !
|
||
|
blanca Postat pe 1 Iulie 2009 19:47 |
||
bai nene, zici ca disparuse criza.. he, he, da, a pus saua pe el..
|
||
|
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 19:48 |
||
mielutzo, pai nu zice ca ei e oamenii faptelor, nu vorbelor si da, tin somajul sub control, de acum inainte pana la alegeri... cu plasele de zahar, faina si ulei, ca la bizoni mai tine, doar ca-s mai putini acum. stati sa vedeti prezenta la vot
|
||
|
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 19:50 |
||
| pfuuu... ma gandesc tot mai serios daca sa ma mai intorc! | ||
|
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 19:50 |
||
dom Vidar, te bagi in campanie ? tulai ! virf de lance, nene ..io, conced...nema de vreo 7 ani..ma duc la dezvoltare personala.. |
||
|
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 19:50 |
||
| tu ce spui ca ne dai? sincer, nu prea te vad plangand atat de bine si de repede ca baselu | ||
|
tulipe Postat pe 1 Iulie 2009 19:50 |
||
|
Pai asa-s astia ! Cand le da bine la socoteala e mai criza decat credeam cand nu, nu. Trist e ca-i cred multi...
|
||
|
blanca Postat pe 1 Iulie 2009 19:50 |
||
dezvolta-te, kyrutzo, dezvolta-te... ca ai sa ajungi ca mine! sa te intrebi in fiecare dimineata ce dreaq cauti in tara asta si de ce sa iti mai storci creierii cum sa platesti niste salarii unor amarati, cand poti foarte bine sa pleci in caraibe sau sa iti cauti de lucru intr-o tara adevarata! |
||
|
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 19:52 |
||
mielu`, da..aia de se uita la otv, cand o cauta pe elodia prin dubai..
|
||
|
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 19:54 |
||
| Pai care-i problema daca ai optiuni? | ||
|
blanca Postat pe 1 Iulie 2009 19:54 |
||
|
tulipo, eu, daca m-as baga in troaca, v-as promite lacrimi si sudoare! si m-as tine si de promisiune! asta daca vrem sa mai iasa ceva din tara asta. dupa primii 5 ani, oricum ar veni altul, care ar promite lapte si miere! |
||
|
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 19:54 |
||
aia-s kyro, da-s multi rau
|
||
|
blanca Postat pe 1 Iulie 2009 19:55 |
||
|
hai sa facem o "casa de pariuri" ad-hoc, voi cum credeti ca va iesi domnishorica ridzi din treaba asta? cum spui vidar, dar la mentalitatea de "sa ni se dea" a romanului, mai greu |
||
|
tulipe Postat pe 1 Iulie 2009 19:55 |
||
Aferim, Maria -ta !
|
||
|
kyra Postat pe 1 Iulie 2009 19:56 |
||
|
ridzi? mai curata, mai uscata! si mai coafata un pic, cu carare pe mijloc. trocul s-a facut deja, dragilor! acum e doar circul pentru paulime... vorba aia, panem et circenses... |
||
|
Thor Postat pe 1 Iulie 2009 19:57 |
||
| Astea nu-s de vandut Vidare! Acolo trebuie sa minti frumos ca oamenii-s visatori. Pe urma scoti biciu'.Da sa-ti pui si scut. | ||
|
blanca Postat pe 1 Iulie 2009 19:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sunt singer singerel | 67 | De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57 |
| el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
| prieteni,colegi de munca? | 21 | De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40 |
|
|
||
| Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
| Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! | 36 | De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31 |
Deficitul de profesori la discipline tehnice și reale, explicat de Ministerul Educației
32 de sportivi români, la start la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de juniori
Jocurile Parasport 2026 au debutat printr-o ceremonie plină de emoție la București
VIDEO: Polițiștii din Timiș au deschis anul școlar cu ghiozdane pline pentru copiii care au nevoie