este posibil sa iubesti doi barbati?

am un iubit de aproape 4 ani. ne-a fost greu la inceput. a trebuit sa trecem peste multe piedici ca sa fim impreuna. locuiam in tari diferite veneam din 2 lumi total diferite( el olandez eu romanca) iar ca sa incepem o viata impreuna eu trebuia sa las totul. job, familie prieteni. si sa o iau de la zero intr-o tara straina. sa invat limba..obiceiurile sa caut un job... au trecut ani pana am reusit sa iau aceasta decizie timp in care ne-am despartit de cateva ori. odata chiar urat. am suferit enorm. m-am inchis in mine am pierdut toata increderea. apoi am cunoscut un om care m-a ajutat stand de vorba cu mine in nopti reci de nesomn. a devenit prietenul meu de suflet intr-o vreme cand nu vroiam sa vad pe nimeni altcineva. intre timp cel care m-a ranit m-a rugat sa-l iert. am facut-o. apoi am plecat in olanda. intr-un an de zile am studiat limba , cultura lor si mi-am gasit de lucru. insa nu m-am simtit niciodata acasa...
am continuat sa tin legatura cu prietenul meu de suflet care mi-a fost alaturi in clipe de totala singuratate.. si apoi mi-am dat seama ca incet, incet el a devenit mai mult. viata s-a complicat iar acum nu stiu ce sa fac. raman intr-o tara unde am luptat sa imi gasesc un drum dar unde nu sunt fericita sau o iau iar de la capat??
sorinara
Postat pe 24 Noiembrie 2008 12:02
daca ai pus intrebarea asta....inseamna ca nu ai cunoscut iubirea...si definitia iubirii o gasesti in fiecare clipa in gandul,corpul sufletul tau,e grija,respectul,dorinta,fiorul,emotia,putinta si neputinta,inocenta,jocul,erotismul si....toate acestea te vor face sa intelegi iubirea.si nu e posibil sa ai aceleasi sentimente pt 2 persoane.
dar ca sa intelegi ceva,atunci cand esti indragostit,e diferit de iubire,aceasta fiind o cristalizare a dragostei,o asezare a sentimentelor,o constientizare a faptului ca ai nevoie permanent de celalat.
nicoll
Postat pe 25 Noiembrie 2008 10:07
poate ca asa este.
or poate pasiunea de la inceput se schimba in timp si ramane doar apropierea sufleteasca. dar atunci de ce simtim aceeasi pasiune...dar pentru o alta persoana? e cumva farmecul inceputurilor? farmecul unui lucru interzis? sau e nestatornicia fiientei umane? sau a femeii..
sorinara
Postat pe 25 Noiembrie 2008 13:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cati parteneri sexuali ati avut? 309 De la: DanaMAD 10 Aprilie 2010 12:47
divort la minut 47 De la: si_totusi 3 Mai 2009 21:59
Ce haioasa e viata uneori... 139 De la: sora_ilsi 29 Ianuarie 2010 13:42
as vrea sa ascult parerea domnilor... 320 De la: Ioana007 1 Mai 2009 09:03
Votati o miss 11 De la: Ella34 25 Februarie 2009 14:33
Setari Cookie-uri