scleroza multipla

Bun ziua,
Am citit comentariile legate de SM și ca s fiu scurt, v recomand s intrați pe site-ul: altamed.wordpress.com și acolo aveți posibilitatea s vizionați mai multe filmne despre alimentația noastr care duce la boli ca: MS, cancer, boli cardivasculare și n special filmele : adevrul despre cancer. etc. Toate aceste boli au o cauz comun (Aciditatea, care se manifest n simptome diferite cunoscute ca și boli) Privitor la cauza de baz a bolilor v pot trimite și eu materiale dac m contactați la; costel_campian@yahoo.com.
Nu este sufiecient s cunoaștem cauza real a bolilor, trebuie s știm ce avem de fcut. Marii specialiști spun așa: schimb-ți modul de viaț, dezintoxic organismul, și hrnește-l corect și boala va fi vindecat. Primul pas este informația corect. Nu v lsați n seama doctorilor c au s v vindece, mbrbtați-v și ctați și n piatr seac, dac va fi cazul, informația care v poate ajuta. Sper ca informațiile s v fie de ajutor.
natural
Postat pe 30 August 2010 19:28
Mda din pacate stiu si eu ce inseamna scleroza multipla din 2000 am fost si eu diagnosticata cu aceasta boala,nu a evoluat prea mult decat ca in fiecare an fac cate un puseu si necesit spitalizare,am tetrapareza doar dar inca mai pot umbla numai ca nu pot sa stau mult in picioare si nu pot merge mult pe jos si nu mai am putere dar ai multumesc lui d-zeu ca pot umbla si tare mas bucura daca la toti ar evolua boala cum evoluiaza la mine lent desi puseele sint groaznice si tot timpul mie frica de ele sa nu pot sa mai merg,dar se pare ca d-zeu e bun cu mine si ma iubeste si nu ma lasa la greu.Multa sanatate va doresc si sper sa nu fie fff grav
anee73
Postat pe 31 August 2010 16:11
MS este o boal legat de nutriție. Ea atac membrana celulei nervoase. Schimbnd stilul de viaț și hrnind corect organismul cu o diet alcalin , sunt șanse de stopare a boli.Intrați pe site-ul :www.msrc.co.uk, un site specializat n MS, și veți gsi și dieta recomandat la MS.Corpul uman este electric și aceste impulsuri electrice le transmite prin intermediul mineralelor ionice, cum ar Calciu Coral. n ultimii ani a aprut un produs numit Microhydrin, care mbuntțește reologia sanguin și microcirculația nțesuturile creierului , care v poate ajuta mult. Eu v recomand s intrați pe siteul romnesc. www.coralclub.com.ro și s-i contactați pe cei de-acolo pentru c au microhidrina și alte suplimente recomandate n dieta depe site-ul englez www.msrc.co.uk .
Mult sntate
natural
Postat pe 1 Septembrie 2010 17:54
Se poate trata , ameliora si vindeca cu ajutorul veninului de albine care blocheaza evolutia bolii la inceput ,dupa care incepe ameliorarea si vindecarea.Veninul de albina reface mielina.Detalii la adresa p.patrascioiu@hotmail.com Petrut
petrut04
Postat pe 12 Noiembrie 2010 11:42
Pentru mine, tot acum 3 ani a inceput. Primele semne erau cele de slabiciune in piciorul drept si vederea incetosata. In 2-3 zile imi taraiam piciorul pe strada si nu mai vedeam deloc. Am decis sa fac un RMN si au iesit rezultatele > MS. Am cautat peste tot in tara tratament, dar am fost trimisi in strainatate, de unde am gasit exact ceea ce cautam. La inceput am luat Cortizon pentru ameliorare, iar acum Rebif. Am continuat exercitii de fizio-kinetoterapie pentru a dezvolta sistemul nervos, precum si muschii, si a functionat incredibil de bine. Acum duc o viata normala, si nu mai am nici un fel de problema. Nici un episod nici nimic. Inca continui tratamentul si fac sport , si mananc sanatos! SPERANTA MOARE ULTIMA! AVETI INCREDERE!
garbo185595
Postat pe 7 Februarie 2011 20:35
Premiera in Romania. Clinica Dalin Medical face proceduri de diagnosticare, investigatii, si interventii pentru tratarea "SCLEROZEI MULTIPLE - CCSVI" (insuficienta venoasa cronica cerebrospinala). Clinica este dotata cu aparatura specifica pentru CCSVI si medicii sunt atestati pentru aceasta procedura de Dr. Zamboni .Este singura clinica din Romania care face diagnosticul si interventia pentru SCLEROZA MULTIPLA -CCSVI.
CCSVIROMANIA
Postat pe 4 Iunie 2011 19:20
[adresez acest mesaj pentru toti pacientii cu boli neurologice grave, cum ar fi scleroza multipla, scleroza amiotrofica, atrofii cerebrale si altele. am trecut prin acest cosmar cu mama mea, careia toti medicii i-au spus ca este depresiva. are demielinizari corticale, atrofie cerebeloasa iar ca simptomatologie a debutat cu ameteli si pierderi de echilibru, care s-au agravat in timp, apoi obobeala cronica, stare generala proasta, pierderi de memorie, gandire inceata, senzatia de cap greu si creier in ceata, dificultati de vorbire si de scris, tulburari de vedere.
multi dintre voi ati experimentat aceste stari. diagnosticu, dupa 4 ani de chin, in care a ajuns sa fie dependenta de cei din jur: neuroborelioza.
va rog din suflet sa va testati pentri parazitul borrellia burdorgferi, care este transmis prin intepatura de capusa si, de la un om infectat prin raport sexual sau de la gravida la fat. copii dumneavoastra pot sa dobandeasca aceasta boala si sa vi se spuna, gresit, ca este o afectiune genetica.
borelioza se trateaza, desi tratamentul este de durata si istivitor, dar exista vindecare, depinde de gradul de cronicitate cat de lung va fi drumul spre vindecare.
pentru diagnosticare va recomand dr. Tatiana Rosca de la Spitalul Pantelimon Bucuresti. informati-va, internetul abunda de informatii pe aceasta tema si veti fi surprinsi sa aflati cum neurologii refuza sa ia in seama acest parazit care a devnit aproape epidemic.
la spitalul Fundeni, se pot face testele elisa si westwern blot, la dr. gogoase. medicii care trateaza aceasta boala, foarte putini in romania, va vor spune ca 90% din cei diagnosticati cu bolile neurologice pe care le-am amintit, sufera de fapt de borelioza, si desi leziunile cerebrale nu se mai repara, simptomatologia se reduce sismtitor, chiar 100% in cazurile cele mai fericite.
si ceea ce este cel mai important ca boala nu va mai poate reduce in scaunul cu rotile si va veti putea continua viata ca inainte sa va imbolnaviti.
cititi despre aceasta boala si, dupa ce veti fi mirati si veti crede ca este o inventie a unor optimisti, veti gasi marturii ale unor pacienti care si-au redobandit dreptul la viata.
mama are 2 luni de tratament si deja merge mai bine, avand in vedere ca nu mai putea merge decat prin casa acum isi permite si scurte plimbari pe afara. mai are un drum lung si greu de parcurs, dar suntem increzatori si recunoscatori, de aceea doresc sa impartasesc aceste informatii la cat mai mulri bolnavi, in speranta ca va fi raspunsul la problema lor

garbo218418
Postat pe 16 August 2011 13:28
mi-a placut cum ai vb. eu am 32 de ani am screloza multipla din 2010 am avut un accident si am descoperit atunci ,de 1 an am ramas si orfana si am o soara mai mica cu 14 ani decat mine . cu boala cu toate imi este fff greu nu sunt nici casatorita si cu boala nu am o speranta ca o sa ma accepte cineva .vb despre afectiune ,este adevarat eu nu am afectiune doar stres si singuratate . sunt momente cand sunt optimista dar cand nu ai o familie este ai un sprijintotul este mai usor imi este enorm de greu. la betaferon nu am reusit sa ajung mi-am facut dosarul la bucuresti si de 1 an astept in romania se rezolva totul cu bani.te rog frumos sa-mi dai un raspuns
miha7993
Postat pe 28 Septembrie 2011 13:12
as dori sa-mi dati va rog si mie informati despre acest tratament sufar de aceasta boala.ms
miha7993
Postat pe 28 Septembrie 2011 13:17
Buna ziua,
persoanelor diagnosticate cu scleroza multipla le recomand sa faca test pentr bacteria Borelia.
Specialistii ( din strainatate, intrucat medicii nostri habar nu au ) spun ca aceasta boala nu exista ci este o Boreliioza netratata in timp. Interferonul hraneste aceasta bacterie si o ajuta sa se multiplice si astfel devoreaza tot organismul.
Aceasta bacterie poate fi omorata prin bombardare cu antibiotic.
Cititii desptre boala Lyme.Borelioza. Aveti grija ca medicii nostri nu stapanesc aceasta problema si trateaya total eronat.
Va doresc multa sanatate.
Abuiac
garbo260479
Postat pe 20 Ianuarie 2012 14:51
Buna ziua,
Daca sunteti diagnosticata cu SM, va rog sa va duceti la Fundeni, la Institutul Clinic, la Parayitologie, Dr. Gogoase Marian , sa faceti de Urgenta testul pentru Borelia.
Toate persoanele pe care le/am cunoscut cu acest diagnostic le-am trimis la test si toate au fost depistate cu BORELIA.
Medicii specialisti ( din strainatate, intrucat cei din tara nu au habar ) spun ca de fapt este o borelioya netratata ani intregi.
Persoanele care au inceput tratamentul pentru Borelia ( antibiotice ) s/au ameliorat situatia.
In tara sunt doar doi medici care cunosc aceasta situatie : Dl. dr.ION de la Clinica Hiperbara din Constanta si Dna dr. ROSCA (NEUROLOGIE) din Bucuresti.
Anuntati pe toti cunoscutii.
Netratarea Boreliei , provoaca probleme articulare, musculare neuronale. Lyme este o boala MULTISISTEMICA !
Numai bine
garbo260479
Postat pe 20 Ianuarie 2012 15:00
Buna ziua,
Va rog sa va faceti testul pt Borelia la Spitalul Fundeni, la Parayitologie, Dr. Gogoase Marian.
Borelia este o bacterie care provoaca o boala multisistemica diferita de la o persoana la alta , insa faya finala este SM.
A fost creata in laborator sa distruga organismul.
Cel mai bun specialist (de fapt aproape singulul) este Dna dr. ROSCA din Bucuresti.
Specialistii din strainatate au spus ca din momentul in care persoana cu SM a inceput tratamentul pt Borelia, sitatia s-a imbunatatit.
Va urez mult succes.
Abuiac
garbo260479
Postat pe 20 Ianuarie 2012 15:13
Buna ZIUA,
Daca aveti SM, va puteti duce la Fundeni, la Parayitologie, Dr. Gogoase Marian si sa faceti testul pentru borellia. Aceasta bacterie este creata sa ne distruga tot organismul. Se trateaza cu antibiotice.
Aveti incredere ca aceasta informatie este corecta.
Cel mai bun medic este Dna DR. ROSCA.
Numai bine.
Abuiac
garbo260479
Postat pe 20 Ianuarie 2012 15:27
Buna ziua!
Am o rugaminte la dvs.As vrea sa stiu care este programul de lucru al d-ui dr Gogoase,in cat timp da rezultatul la WB pentru Borrelia si cat costa?
Multumesc!
mada_farm
Postat pe 19 Martie 2012 13:28
Buna,cine doreste SOLUMEDROL poate sa ma contacteze pe alin.lupau@yahoo.com
Alin_Lupau_1
Postat pe 30 Mai 2012 18:58
Scleroza multipla este o afectiune neurologica cronica, care afecteaza sistemul nervos central, in mod special creierul, maduva spinarii si nervii optici. Scleroza multipla poate provoca dificultati in forta si controlul muscular, tulburari de vedere, de echilibru, ale sensibilitatii si tulburari ale functiilor mentale.
Creierul, maduva spinarii si nervii optici sunt conectate intre ele prin nervi si fibre nervoase. Un invelis proteic numit teaca de mielina inconjoara si protejeaza fibrele nervoase. Atunci cand mielina se inflameaza sau este distrusa (proces denumit demielinizare) rezultatul este intreruperea fluxului normal al impulsurilor nervoase la nivelul sistemului nervos central.
Procesul de demielinizare si consecinta acestuia, intreruperea fluxului impulsurilor nervoase, constituie o boala cunoscuta sub numele de scleroza multipla. Afectarea tisulara, denumita leziune sau placa, se formeaza in zonele de demielinizare.
Simptomele timpurii (de debut)
Cele mai frecvente simptome timpurii ale sclerozei multiple sunt:
- simptome musculare sau motorii, precum slabiciunea, tararea piciorului, rigiditate, tendinta de a scapa lucrurile din mana, senzatia de ingreunare, neindemanare sau stangacie sau lipsa coordonarii miscarilor (ataxie)
- simptome vizuale, precum vederea incetosata, intunecata, cu pete sau neclara, durere la nivelul globilor oculari (mai ales la miscarea lor), orbire sau vedere dubla
- nevrita optica, care consta in pierderea brusca a vederii si dureri oculare; este o manifestare destul de comuna la debutul bolii, aparand in pana la 23% din persoanele cu scleroza multipla
- simptome senzoriale, precum furnicaturi, senzatia de intepaturi de ac, amorteli, o strangere ca in banda in jurul corpului sau a picioarelor sau senzatii electrice care se deplaseaza de-a lungul spatelui si in jos, in picioare.
Simptomele de debut mai putin frecvente pot fi:
- simptome de echilibru, precum senzatia de cap usor sau ameteala si senzatia ca totul se invarte in jur (vertij)
- simptome vezicale, ca de exemplu incapacitatea de a tine urina (incontinenta urinara) sau de a goli complet vezica urinara sau pierderea senzatiei de mictiune (o incapacitate de a simti ca vezica urinara se umple, pana cand apare o nevoie brusca, urgenta de a urina).

Simptomele cand boala avanseaza
Pe masura ca scleroza multipla avanseaza, simptomele pot deveni mai severe si pot include:
- accentuarea dificultatilor musculare, precum slabiciunea, tararea piciorului, neindemanarea, stangacia sau lipsa coordonarii
- miscari rigide, mecanice (spasticitate) sau tremor care nu poate fi controlat, care pot face mersul dificil; poate fi necesar un scaun cu rotile uneori sau tot timpul
- durere sau alte simptome senzoriale
- incontinenta urinara sau mai rar, o incapacitate de a urina (retentie urinara)
- constipatie si alte tulburari intestinale
- la barbati, disfunctie erectila (impotenta)
- la femei, disfunctie sexuala
- probleme cognitive si emotionale, frecvente la persoanele care au scleroza multipla de mai mult timp:
- probleme cognitive, precum pierderi de memorie, dificultati de concentrare, scaderea atentiei sau dificultate in gasirea cuvintelor adecvate
- simptome emotionale, precum depresia, anxietatea si mania; un simptom rar este veselia excesiva, care pare inadecvata.
Cauze:
1. Factori infectiosi
Agenții virali sunt cei mai frecvent menționați ca factori infecțioși în SM. Dintre aceștea cel mai recunoscut este virusul herpes simplex uman 6 (VHU-6), al cărui ADN a fost izolat în LCR și țesutul cerebral al persoanelor cu SM. Caracterul infecției herpetice, și anume capacitatea de a se reactiva sub acțiunea anumitor trigeri, s-a propus ca argument pentru a explica natura fluctuantă a SM, cu atât mai mult că stimulii care activează infecția herpetică în mare parte sunt comuni și pentru SM (stress, intoxicații, infecții intercurente s.a).
Un alt virus presupus a fi implicat în etiologia sclerozei multiple este virusul Epstein-Barr (EBV), dat fiind că anticorpii contra EBV au fost indentificați practic la 100% din pacienții cu SM, în comparatie cu 60% în populația sănătoasă. De altfel, istoricul de mononucleoză infecțioasă (provocată de EBV), în special la o vârstă mai mare, este asociat cu un risc crescut pentru SM.
Dintre agenții microbieni au fost menționați în literatură Micoplasma pneumoniae și Mycobacterium tuberculosis, dar rolul lor nu a fost confirmat pe deplin.
2. Cauze autoimune
Demielinizarea în scleroza multiplă nu este altceva decât distrugerea tecilor de mielină prin intermediul limfocitelor T sensibilizate. Ținta acestor limfocite sunt componentele mielinice care dintr-un motiv anume au fost recunoscute ca străine și atacate. Dintre acestea principalele sunt proteina bazică a mielinei (MBP), proteina mielinică ologodendrocitară (MOG) și proteina proteo-lipidică (PLP). Limfocitele T sensibilizate contra MOG au fost depistate atât la persoanele bolnave cât și la cele sănătoase. Totuși diferența constă în locul de legare la proteină.
Tratament naturist:
-curcuminul: experientele pe soareci de laborator ale Dr Natarajan si Dr. John Bright de la Universitatea din Los Angeles, California au constatat ca curcuminul incetineste sau opreste evolutia Dementei (Alzeimer) si a Sclerozei Multiple.
-laptisorul de matca: sub actiunea laptisorului de matca crud, portiunile de tesut afectat de demielinizare se pot, pur si simplu, regenera, lucru pus in evidenta de analizele obtinute prin rezonanta magnetica nucleara, facute pacientilor doctorului Cristina Aosan. Mai multe studii japoneze foarte recente, ale dr. Furukawa si al colaboratorilor sai, demonstreaza si ele, in premiera mondiala, ca celulele nervoase se pot regenera. De altfel, trebuie spus ca intre dr. Aosan si cercetatorii japonezi sunt relatii stranse de colaborare, doamna doctor fiind din 2007 membru de onoare al “Asociatiei Japoneze de Apiterapie”.
- gotu kola este unul dinre cele mai puternice plante de regenerare a sistemului nervos.
-ashwaganda
-Brahmi sau Gotu-kola (Hydrocotyle asiatica) – stimulent al memoriei şi inteligenţei, este considerat cel mai bun reîntineritor pentru creier şi sistemul nervos.
Brahmi sau Gotu-kola (Hydrocotyle asiatica) – stimulent al memoriei şi inteligenţei, este considerat cel mai bun reîntineritor pentru creier şi sistemul nervos
-acidul alfa lipoic: acidul lipoic neutralizeaza radicalii liberi care afecteaza celulele si contribuie sa bolile imbatranirii. Inca se efectueaza studii care au ca scop evidentierea beneficiilor acidului lipoic asupra afectiunilor precum cataracta, scleroza multipla, boala Alzheimer si atacul de cord.
-vitamina D: consumul zilnic de vitamina D poate preveni îmbolnăvirea de scleroză multiplă, conform unui studiu realizat de cercetători britanici care au descoperit existenţa unei legături între acest tip de vitamină şi o genă care măreşte riscul apariţiei sclerozei multiple.
-rhodiola rosea
-acidul orotic(vitamina B13): ajuta la tratamentul unor afectiuni neurologice (scleroza multipla).
- Bai aromatice , la 37g C, timp de 20 de minute cu: coada calului, muguri de pin,
levantica, busuioc, tei, amestecate in parti egale.
- Masajul partilor afectate cu tinctura de tataneasa si ulei de sunatoare. Coloana
vertebrala va fi masata cu ulei de musetel.

Pentru retete individualizate contactati-ma pe adresa plantevindecatoare@gmail.com
garbo_14116
Postat pe 2 Iunie 2013 19:46
De la: , la data 2009-01-07 02:11:51Trebuie schimbata mentalitatea despre scleroza.
Daca ai citit Biblia vei vedea ca corpul uman este un corp perfect, care trebuie sa aiba un sistem perfect de protectie.
Corpul este proiectat sa se repare singur.
Costello
clungu@hotmail.com
Fss_ssu
Postat pe 2 Iunie 2013 20:58



...."o camasa de forta"???
Fss_ssu
Postat pe 2 Iunie 2013 20:59
Pentru scleroza multipla, recomand cartea "The MS (multiple sclerosis) diet" scrisa de autoarele Ann Sawyer (Author), Judith Bachrach (Author), ambele cu scleroza multipla. In mare, recomanda eliminarea din dieta a unor elemente: lapte, grau(doar alim fara gluten), anumite legume, drojdie, oua, probabil si grasimile saturate. Sunt recomandate exercitii fizice, peste, orez fara gluten, exercitii Pilates..
http://www.amazon.com/dp/158333288X/?tag=paleoms-20
garbo_398924
Postat pe 21 Martie 2014 22:48
Or scos astia glutenu` si din orez ? Ce "uameni".....
Rotty
Postat pe 22 Martie 2014 01:17
Stiu ca e un mesaj tardiv.
Daca mai e de actualitate sau daca sunt alte persoane interesate, pot sa prezint cateva studii si evolutia unor pacienti diagnosticati cu MS care au urmat un protocol de tratament pe parcursul unei perioade de 3-5 ani, cu rezultate deosebite, raportat la o singura cauza, presupus asociata cu aceata boala.
Pentru ca este vorba de un procent resus de pacienti care ar putea raspunde pozitiv, nu este normal sa detaliez discutia la nivel protocol de tratament pe forum. Fiecare caz trebuie abordat medial, individual. Totusi aceste informatii nu ar trebui să fie folosite pentru a pune un diagnostic sau pentru a înlocui un tratament curent prescris de medicul dvs. calificat.
Cine doreste detalii, poate sa-mi lase o adresa de email.
garbo_428442
Postat pe 30 Ianuarie 2016 00:34
Buna ziua,
doresc sa aflu cum pot sa o ajut pe mama care are ameteli puternice in fiecare zi, pe tot parcursul zilei, mai putin cand e in pozitie orizontala si asta de mai bine de 5 ani. La inceput ametelile apareau numai dimineata dupa ce manca si durau cateva ore. Nu ameteste la miscarea brusca a capului sau la ridicarea din pat. Are un vajait in urechi continuu. Nu are alte probleme de sanatate. Este epuizata din cauza acestor ameteli. "Rezultatul explorarii IRM cerebrala evidentiaza cateva leziuni milimetice in hipersemnal T2 si FLair localizate in substanta alba subcorticala din lobii frontali si parientali. Spatii lichidiene pericerebrale largite. Toate celelalte normale. Concluzii: Leziuni demielinizante vasculo-degenerative supratentoriale. Atrofie corticala." Analiza facuta in 2014. Dupa aceasta analiza a facut o criza de intepenire a bratelor cu furnicaturi si fierbinteli ale talpilor si pulpelor din care a iesit cu cortizon 2,3 luni apoi produse naturiste. Mama a fost foarte rar bolnava in viata si a mancat sanatos mereu. Niciodata produse gata preparate. Va rog daca puteti sa ne ajutati adresa mea este mihaela09@hotmail.com Va multumesc. Doamne ajuta!
Mihaela_Marinoiu_1
Postat pe 20 Februarie 2016 14:51
Buna ziua,
va rog daca se poate sa imi trimiteti informatiile care le detineti. Adresa de mail livia.olari@yahoo.com
Va multumesc!
livia_olari
Postat pe 8 Martie 2016 12:51
De la: garbo_428442, la data 2016-01-30 00:34:37Stiu ca e un mesaj tardiv.
Daca mai e de actualitate sau daca sunt alte persoane interesate, pot sa prezint cateva studii si evolutia unor pacienti diagnosticati cu MS care au urmat un protocol de tratament pe parcursul unei perioade de 3-5 ani, cu rezultate deosebite, raportat la o singura cauza, presupus asociata cu aceata boala.
Pentru ca este vorba de un procent resus de pacienti care ar putea raspunde pozitiv, nu este normal sa detaliez discutia la nivel protocol de tratament pe forum. Fiecare caz trebuie abordat medial, individual. Totusi aceste informatii nu ar trebui să fie folosite pentru a pune un diagnostic sau pentru a înlocui un tratament curent prescris de medicul dvs. calificat.
Cine doreste detalii, poate sa-mi lase o adresa de email.
livia_olari
Postat pe 8 Martie 2016 13:54
De la: garbo_428442, la data 2016-01-30 00:34:37Stiu ca e un mesaj tardiv.
Daca mai e de actualitate sau daca sunt alte persoane interesate, pot sa prezint cateva studii si evolutia unor pacienti diagnosticati cu MS care au urmat un protocol de tratament pe parcursul unei perioade de 3-5 ani, cu rezultate deosebite, raportat la o singura cauza, presupus asociata cu aceata boala.
Pentru ca este vorba de un procent resus de pacienti care ar putea raspunde pozitiv, nu este normal sa detaliez discutia la nivel protocol de tratament pe forum. Fiecare caz trebuie abordat medial, individual. Totusi aceste informatii nu ar trebui să fie folosite pentru a pune un diagnostic sau pentru a înlocui un tratament curent prescris de medicul dvs. calificat.
Cine doreste detalii, poate sa-mi lase o adresa de email.
livia_olari
Postat pe 8 Martie 2016 14:01
Ceau și eu am fost depistat de curând cu sm și an început un tratament cu venin de albine. Doctori au spus ca nu este nevoie de interferon și ca sunt la început și miam făcut și testul de borelioza și nu am așa cv. Ai putea sa îmi dai câteva sfaturi
Krysty23tm
Postat pe 6 Septembrie 2016 20:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce intrii pe forum? 5 De la: europroiect2007 21 Decembrie 2010 20:07
dureri de umar,calcai, sold, genunchi,mana,cot 3 De la: garbo209685 18 Iunie 2011 21:06
pentru prieteni 8 De la: blanca 5 Octombrie 2009 10:54
trecerea de la o stare la alta 21 De la: dea_line 20 Ianuarie 2011 09:38
Meningiom al bazei creierului 10 De la: garbo_390380 21 Noiembrie 2013 15:28
Setari Cookie-uri