daca as fi pentru o zi femeie/barbat

Hai sa ne jucam de-a imaginatia si sa presupuneam ca intr-o zi, dis-de-dimineata, v-ati trezi in pielea celuilalt. Mai exact, daca ati pentru o zi femeie(in cazul barbatilor) sau barbat(in cazul femeilor) ce ati face mai intai?
anakin
Postat pe 19 August 2008 16:45
Eheheeee, haiducii mei, pai as starni senzatii si mi-as starni senzatii. In primul rand tre sa precizez ca as avea nevoie de o zi fara ciclu, fara boala. Si tre sa fiu o femeie aproximativ atractiva. Sa vedem ce as face:

1. As pune un barbat sa-mi ia tampoane. Doar asa, sa-i vad moaca si sa-i aud justificarile.

2. As face sex cu o femeie. Nu ma intereseaza barbatii si carnaciorii lor.

3. As trage un vant sonor intr-un magazin feminin intens populat, unde-i foarte liniste. Gen Mango ori Promod, sa fie multe doamne cu pretentii pe acolo. De fapt as trage doua parturi. Unul de deschidere, sa le atrag atentia, si unul mai prelung pentru obtinerea efectului final.

4. As trage un vant sonor intr-o casa de pariuri. Sa fie multi barbati si sa fie liniste. Deci nu in timpul unui meci. Sint sigur(a) ca reactia barbatilor ar fi mult diferita de cea a femeilor.

5. As face misto extrem de barbati letali cum ar fi Codin, Poponet, Alex Erbasu si mai sint cativa. I-as tapa ingrozitor de bani si pe urma le-as spune ca sint virgina absolut peste tot si asa intentionez sa raman. Cel putin in ziua aia, ca pe urma redevin barbat.

6. L-as vraji si pe fiul lui Casuneanu, pe pustiul ala de are Bugatti Veyron. Masina de peste un milion de euro. Si as intra cu Buggatiul intr-un copac.

7. As face o vizita la un salon pentru un tratament facial. Apoi as intra la dus, lucru care sa dureaze cam o ora: spalat, frecat, exfoliat, ras picioare si alte locuri, frecat calcaie, sters, cremuit, aplicat chestii in par, uscat par apoi ar urma machiajul. Daca m-as plictisi as face sex cu doua femei.

8. As merge pe o plaja extrem de populata - ceva de pe la Mamaia, la Rex si as scapa inghetata pe capul smecherilor cu zgarde de aur la gat, care fac plaja la baldachine. Sper ca nu-s neamuri atat de proaste incat sa ma ia la bataie.

9. As citi niste reviste inteligente pentru femei inteligente, chestie care imi va produce dureri de cap teribile: oare sunt destul de feminina? oare ma inseala iubitul? oare cum sa fiu mai buna in pat? oare mananc destul de sanatos? oare sunt grasa? deci poseta mea verde nu se mai poarta vara asta? oare asta cum de n-are celulita? s.a.m.d. ... sau as face sex cu trei femei.

10. As naste un copil.

Domnilor, ce ati face daca v-ati feminiza pentru 24 de ore?

Dar voi, doamnelor, la ce v-ati deda daca ati purta bagheta pentru o zi?

anakin
Postat pe 19 August 2008 16:54
un topic interesant.. cred ca daca m`as trezii pentru o zii barbat.. a trece ziua pana as iesii din socul asta :D.. tu ai avut timp sa te gandesti la toate astea acum.. dar daca te`ai trezi asa din senin.. nu cred ai face toate astea :D
Ing3rasa
Postat pe 20 August 2008 11:12
daca as fi o zi barbat as merge la sala de forta si la sauna cu alti barbati , poate as face sex cu o femeie, m-as imbata si as face misto de toate pitipoancele siliconate :))
iamonica_kissu
Postat pe 20 August 2008 15:24
Anakin, vad ca ai cam dat copy paste la ideile acelea... nu ar trebui sa induci lumea in eroare sa creada ca sunt ale tale
ElenaStefan
Postat pe 20 August 2008 15:55
Ok, este un copy/paste. De pe blog, si m-am gandit ca si aici sa isi puna lumea la lucru imaginatia.
Apropo, am si blog. Am voie?
anakin
Postat pe 20 August 2008 17:22
Daca m-as trezi barbat intr-o zi...as vrea sa am puterea sa elimin toti barbatii
emagl
Postat pe 20 August 2008 21:51
daca as fi o zi barbat, mi-as lua un carnetel si mi-as nota, ca sa nu uit , tot ce ma nemultumeste la femei. cred ca ar fi groaznic sa citesc ceva scris cu sinceritate si mi-as pune semne de intrebare daca m-as mai comporta tot la fel. sau poate ca as fi vesela. cine stie?
si_totusi
Postat pe 23 August 2008 22:47
@anakin, dc ai dat copy paste de pe blogul tau, e ok - desi e autoplagiat :p. dc nu e al tau atunci, mi se pare normal sa pui sursa ideilor.
ElenaStefan
Postat pe 24 August 2008 18:04
elena, nu doresti cumva sa iti atasez si numele colegilor mei de armata, autobiografia lor si locul unde lucreaza cu salariul aferent?? eventual si cum ii cheama pe parintii cititorilor blogului meu? haida-de, exagerezi... nu iti convine ce am scris eu, nu citi; mai simplu de-atat nu se poate.
anakin
Postat pe 25 August 2008 09:00
Interesant blogul. Si titlul mi-a placut.
cristisz
Postat pe 25 August 2008 10:49
@anakin mami, vroiam sa stiu doar daca dono.ro e blogul tau. trebuie sa iti desenez?
ElenaStefan
Postat pe 25 August 2008 15:03
deseneaza-mi, te rog, mami, sunt asa de batut in cap incat am invatat sa citesc doar litere. Si tot cu alea scriu, damn it!!
anakin
Postat pe 25 August 2008 18:19
hmmm.va abateti de la subiect...pacat e interesant!
iamonica_kissu
Postat pe 26 August 2008 15:19
eu m-as comporta ca un barbat si asa sper ca as reusi un pic mai mult sa ii inteleg;)
black_girl
Postat pe 1 Septembrie 2008 13:03
interesant, nu m-am ganditi niciodata la acest lucru..dar nu este tarziu....poate as face ceea ce as astepta eu de la sotul meu sa faca..dar nu e chiar sigur....1. as face cafeaua.2.i-as aduce-o la pat impreuna cu o floare 3.as termina toate treburile in curte 4.as face patul meu(daca dormim separat)5.as pregati micul dejun 6.le-as face pe toate...dar eu nu vreau asa 7.si cel mai important-----am vorbi mai mult unul de altul..ce ne place si ce nu ne place si...toate cele de mai sus le vom face impreuna ..as tine cont de>ce tie nu-ti place altuia nu-i face-va salut. pe curand,ios
ios
Postat pe 5 Septembrie 2008 09:14
hm...daca as fi barbat...interesant..cred k m-as uita la filme porno sa vad ce va fascineaza pe voi asa mult
apoi...m-as preface gay si m-as lua de baieti draguti pe strada sa le vad mutra
as face misto de pitzipoance
as bea bere..multa bere(asta seara ca sa adorm apoi)
hm...nu stiu..cam atat...ar fi boring sa fiu doar pt o zi ca nu mi-as reveni prea curand.m-as speria initial...
cam putine postari la topicul asta...
mdlyna
Postat pe 6 Septembrie 2008 15:32
Oare m-as uita cu prietenele la POVESTIRI ADEVARATE sau as prefera un meci de fotbal? Acum pe bune, la modul serios: Ce-as face oare daca m-as trezi femeie? As ramane probabil socat temporar de situatie si m-as intreba daca am halucinatii sau inca nu m-am trezit din somn. lol - prea tare:))

Postat pe 7 Septembrie 2008 16:27
Interesant subiect..dar nu m-am gandit ce as face daca as fi barbat, intr-o buna zi. Si in consecinta sotul meu sa fie femeie? pai cred ca dimineatza as dormi pana mai tarziu, iar dupa-amiaza m-as duce la un meci de fotbal, apoi as merge la o bere cu prietenii, barbatului/nevestei (hihihi!) i-as spune sa imi pregateasca masa, sa vada si el cum e... poate ca as lua niste bere in drum spre casa, as face misto de pitzipoancele ce se plimba de mana prin centru; sau as sta toata ziua in casa pentru ca nu mi-as reveni din surpriza!!! . dar ar fi misto ca idee.
blairwitch
Postat pe 7 Septembrie 2008 22:13
Acum pe bune - stii ce ai face daca te-ai trezi femeie? Ai vazut exorcismul lui Emily Rose?

Postat pe 9 Septembrie 2008 15:17
Duar ptr o zi?ce pacat nu imi va ajunge timpul dar totusi fara nici-o retinere asi incerca sexul oral sa pot intelege de ce sunt asa inebuniti barbatii dupa el.
yavrum
Postat pe 10 Septembrie 2008 14:46
la mine e simplu!as face TOT ce face sotul meu.adica, nimic!
o fi greu?
Mili_Blanda
Postat pe 14 Septembrie 2008 22:30
De la: Mili_Blanda, la data 2008-09-14 22:30:07la mine e simplu!as face TOT ce face sotul meu.adica, nimic!
o fi greu?
pentru el nu, desigur ca pentru tine da, stiu din experienta, si eu sunt la fel.va salut pe toate fetele de pe GARBO.ios
ios
Postat pe 15 Septembrie 2008 17:26
De la: Ing3rasa, la data 2008-08-20 11:12:42un topic interesant.. cred ca daca m`as trezii pentru o zii barbat.. a trece ziua pana as iesii din socul asta :D.. tu ai avut timp sa te gandesti la toate astea acum.. dar daca te`ai trezi asa din senin.. nu cred ai face toate astea :D

DACA AS FI BARBAT PT. O ZI ? BUNA INTREBARE...
EU AS PORNI O LUPTA DREAPTA IMPOTRIVA CELOR CARE, DESI SE CRED BARBATI....SE COMPORTA CA SI FEMEILE...

sophia1971
Postat pe 21 Septembrie 2008 00:59
daca as fi pt o zi barbat??
acum imi vine in minte un film pe tema asta...nu mai stiu cum se numeste....unde se face schimb de trupuri intre un barbat si o pustoaica, dar nu doar pt o zi....


daca as fi barbat cred ca m-as da la toate "gagicile" bune...
as face misto de ele pe net.....(ma refer la cele care se dezbraca in fata webului)...probabil m-as intalni cu una din ele ( din acelea care fac sex pt bani ca sa-si plateasca chiria ) si i-as da o mare tzeapa!!!
as bea bere cu baietii...ar fi interesant sa aud ce vb barbatii intre ei
as merge la un meci...as merge in club si as agata o tipa super tare si as face sex in toate pozitiile posibile si in toate locurile posibile...
m-as plimba cu masina, as sari cu parasuta, as face climbing, as face bungee jumping si m-as da cu un motor pe kiseleff de impresie....


si cred ca ar ma fi o multime de lucruri pe care le-as face dar nu-mi vin acum in minte

Postat pe 10 Octombrie 2008 16:56
Prea putin o zi sa experimentez cum e sa fi barbat! Dar as vrea sa fiu unul bun in draci... si cu bani


1. As merge sa-mi fac manichiura ,pedichiurasi sa ma pensez. deasemenea m-as epila acolo unde trebuie...
2. As merge putin la sala sa-mi umflu muschii
3. M-as da la femei frumoase si apoi la uratele sa vad si eu diferenta de comportament.
4. as face sex cu o femeie sa vad cum e
5. de dimineata cred ca mi-as masura penisul sa vad de is dotat
dafffne
Postat pe 16 Octombrie 2008 14:36
Multumim pentru sansa pe care ne-ai oferit-o anakin. Eu insa n-am sa o fructific prea mult ci voi iesi la plimbare cu mainile in buzunar..........fara ganduri prea multe!
MAGDONET
Postat pe 28 Octombrie 2008 20:16
"Dar voi, doamnelor, la ce v-ati deda daca ati purta bagheta pentru o zi?"

la cati draci am astazi..daca as avea "bagheta" nu m-as da in laturi sa o"introduc" in anumite orificii de genu" "bagami'as","sa-mi bag"..doar asa fac barbatii cand au draci(si nu numai)..
as injura cu pofta,vartos! as fuma pe strada,i-as da un cot gagicutei inufumurate, care mi-o ia inainte la coada..
deh! pana si "schimbarea sexului" este in functie de dispozitie...



mda...un topic generos.. unde am putea sa ne jucam frumos!

din pacate...

o sa ma gandesc cand o sa fiu in dispozitie ok ,ce mi-ar placea sa fac pe bune,daca m-as trezi mascul!
abia astept...
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2008 10:30
hai ca-mi place ce vad aci!daca ma trezesc maine dimineata barbat..m-as uita in primul rand la s**la din pantaloni,cu-n rajet pe fata as pipai-o putiiin mai mult dupa care bag o repriza de flotari sa nadusec oleaca siii...as pleca la agatat o draguta,sa probez si yo tolomacu' ca deh,tre' sa ma simt intai barbat o sa incerc sa n-am o ejaculare precoce si sa dau cu fatuca de toti peretii sa ma minta ca ce navalnic sunt si ca sa nu ma opresc,ca barbat ca mine in viata ei n-a mai vazut!sa mimeze orgasme multiple si sa ma simt machoman ehhh,mda,ce bine e sa fi barbat si ce bine e ca dureaza doar o zi!
nicoll
Postat pe 18 Noiembrie 2008 11:49
WOWWW AR FII FRUMOS SA INVAT CAT MAI MULTE DESPRE CE INSEAMNA SA FII BARBAT...CA DUPA CAND DEVIN DIN NOU FEMEIE SA STIU CUM SA MA JOC
gia100
Postat pe 21 Noiembrie 2008 12:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia- gemeni, Barbatul- capricorn...? 1 De la: Paulici82 5 August 2009 12:19
barbat inselat 98 De la: DD_BB 1 Decembrie 2011 08:49
HELP! 21 De la: garbo_475027 23 Septembrie 2017 08:31
De ce ajung barbatii sa insele? 5 De la: needforspeed 1 Noiembrie 2008 22:19
inca mai are cont pe site-uri de matrimoniale 134 De la: pik_nik 13 Decembrie 2009 20:23
Setari Cookie-uri