Sport ca sa slabesti in scurt timp?

Hey ! Am 12 ani ! Stiu ca nu e bine sa fac diete , de aceea nu fac ! Dar as vrea un pic sa slabesc din coapse , burtica , fundulet si din talie . Ce sporturi sa fac ? Saptamana viitoare incep inotul , dar as vrea sa fac si sporturi pe pamant . Ce sport imi recomandati ?
Timar_Beatrix_1
Postat pe 27 Iulie 2012 22:14
Eficacitatea de exercitare depinde de regularitatea și durata de sesiuni de exercițiu și ritmul cardiac, viteza inimii noastre în timpul exercițiului.
Ritmul cardiac în timpul activității fizice determină dacă, prin exercitarea va arde de grăsime și de a îmbunătăți starea de noi. Aceasta implică, de asemenea, siguranța de exercițiu - puls prea mare în mod nejustificat a impovara sistemul nostru cardiovascular. Deci, aveți nevoie pentru a înțelege domeniul de aplicare al sigur pentru noi pentru a controla ritmul cardiac și menținerea acesteia în timpul exercițiului.
În primul rând, conta ritmul cardiac maxim individual (max HR), conform formulei: Max HR = 220 - vârsta. Ritmul cardiac maxim nu trebuie depășită în timpul exercitii aerobice. Intervalul de 50-60% din ritmul cardiac maxim pentru un ritm cardiac optim sporirea siguranței cardiovasculare. Menținerea ritmului cardiac în intervalul 60-70% din valoarea maximă determină arderea mai eficientă a țesutului adipos, deoarece în acest interval corpul bazează în primul rând energie din grăsimi, mai degrabă decât carbohidrați. Cel mai simplu mod este de a realiza o serie de ritm cardiac din cauza rapide martie, bicicleta sau mersul pe jos cu bețe pentru mersul nordic.
O nouă creștere a frecvenței cardiace în timpul exercițiului duce la o reducere a eficienței de ardere de grăsime. În același timp, vom construi o mai mare capacitate și îmbunătățește starea generală. Dacă nu putem măsura ritmul cardiac în timpul exercițiului, le putem înlocui cu observația propriul corp - rata de respirație și gradul de transpirație. Cât de mult timp pentru a instrui? Un alt factor care influențează efectul timpului de antrenament fizic. În timpul antrenamentelor intense, și un scurt (până la 20 de minute) derivă energia din glicogen acumulate in muschi si ficat. 30 de minute înainte organismul începe să tragă energie de grasime stocate.
De aceea, cel mai bun efect de slăbire dă un efort constant și un lung, de preferință oră. Dacă o faci în mod regulat, reduce grasimea din corp va fi afișat. Pentru a rezuma, arda grasimi oferi exercitii moderate și ușoare, făcut în mod regulat, cel puțin o dată de 40-60 minute. Sper să vin la îndemână. Salutari
rodicapopax
Postat pe 25 August 2013 18:45
De la: garbo001333, la data 2009-06-26 20:34:12eu am slabit folosind o coarda electronica pentru fitness.aceasta coarda e destul de interesanta, in sensul ca numara sariturile si calculeaza numarul de calorii consumate, astfel ca eu m-am concentrat doar asupra sariturilor. eram innebunita sa fac exercitii si sa vad cam cate calorii se consuma intr-o zi
v-o recomand si voua, sper sa nu sune a publicitate, nu asta e intentia. eu mi-am comandat-o online de la un magazin online de tehnica medicala din iasi, se primesc comenzi din toata tara din cate am inteles , deoarece produsele sunt livrate acasa.
aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Coarda-electronica-fitness

Tehnica_Medicala_1
Postat pe 11 Iunie 2015 11:12
Dieta conteaza mult. Cat mai putini carbohidrati, si din fructe si cereale integrale. Fara zahar. Proteine de inalta calitate. Mese mici si dese.

In ceea ce priveste sportul, iti spun din proprie experienta ca pe mine ma ajuta cardio mult, dar alternat. O zi fac pe bicicleta de spinning, o zi pe banda. Iar pe banda alternez...intr-o zi alerg in sprinturi, in alta zi alerg la intensitate mai mica dar mult, alteori alerg in panta. Intr-o saptamana pun accentul pe forta, in alta saptamana pe cardio. Este bine sa faci mereu activitati noi pentru ca organismul sa nu se obisnueasca cu acceasi miscare mereu pentru ca nu mai reactioneaza. Muschii au nevoie de stimuli pentru ca altfel se plictisesc. La fel ca mintea :)

Mult spor!
alexutaalex
Postat pe 16 Iunie 2015 12:25
O alimentatie sanatoasa combinata cu ...Cardio!
Inceraca orice miscare, jogging,mers accelerat, alergare pe banda , stepper, lovituri de kick box la sac, orice , orice miscare.
Incepe treptat sa ajungi la 30-40 min , cam de 3 ori pe saptamana.
Ceva interesant cu cardio:
https://www.naturalplus.ro/blog/cardio-pe-stomacul-gol/
Miha333
Postat pe 11 August 2015 15:47
Buna,

Pentru a pierde din surplusul ponderal este intelept sa apelam la 3 mijloace foarte eficiente, fara efecte adverse: sport, dieta si suplimente alimentare.

In ceea ce priveste efortul fizic, s-a constatat ca efectuarea unei combinatii de efort cardio, impreuna cu efort de forta si exercitii pliometrice, asigura cele mai bune rezultate si intr-un timp cat mai scurt. Ar trebui o frecventa de 3-4 zile de antrenament pe saptamana, cu o durata de 1 ora/antrenament.

Un alt aspect deosebit de important il constituie alimentatia, respectiv tipul acesteia si structura sa. Se vor intregra in dieta mai multe fructe, legume, proteina de calitate si grasimi sanatoase tip omega. Se evita fast food-urile si mancarurile procesate si rafinate.

De mare ajutor, alaturi de sport si dieta, sunt suplimentele alimentare care vor fi luate , la indrunmarea unui specialist in nutritie, in functie de cauzele care au dus la crestere in greutate: pofta exagerata de dulce, mancat pe fond emotional, digestie necorespunzatoare, metabolism lent etc.

Tinand cont de aceste 3 asecte se pot obtine rezultate foarte bune intr-un timp mediu, insa de durata si fara prejudicierea starii de sanatate.

Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist- Timisoara
plantevindecatoare@gmail.com
http://terapienaturala.blogspot.ro
Adi_Udrea_1
Postat pe 5 Ianuarie 2016 21:00
Recomand din suflet sportul si masajul, pe langa o dieta cat se poate de sanatoasa. Bine.. in ziua de azi nu stiu ce din cat mancam mai este sanatos..
Eu mi-am cumparat niste articole sportive la reduceri de pe https://sport-mag.ro/ care m-au ajutat foarte mult sa reduc aspectul de celulita si sa slabesc vreo 10 kg in 2 luni: mingea de fitness, saltea de yoga si sporttesterul insportline. Multa bafta la slabit!!!
garbo_464292
Postat pe 30 Martie 2017 15:51

Exista o singura metoda garantata de slabit in scurt timp:


...IMBUIBATUL MAI CU MASURA !!!


Adica pina in 800-1000calorii pe zi!

Ca nu muriti, dracului, de foame!


Practic fara nici un fel de exercitiu fizic pina se ajunge la greutatea apropiata de normala...

garbo101426
Postat pe 30 Martie 2017 16:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sportul deformeaza femeia ,dieta conteaza 18 De la: garbo261156MADALINA 25 Iunie 2012 18:46
aerobic sau fitness pentru slabire 36 De la: garbo110799 1 Aprilie 2010 16:39
relatia cu un barbat divortat 33 De la: garbo_476879 6 Noiembrie 2017 10:13
codex alimentarius/ a-ti auzit de el? semnati petitia impotriva acestei aberatii! 2 De la: iasomia 6 Noiembrie 2009 14:25
INVITATIE la o Suuuper Petercere KANGOO JUMPS !!! 1 De la: aerobicclass 2 Octombrie 2009 18:26
Setari Cookie-uri