unde gresim? sau ce nu stim?

iasomia, apoi, nu mai stiu cum sa o dau si sa o dreg ca sa fiu placuta la flacai
daca-s rea e bine , daca-s buna-i rau. dumnezeu sa mai inteleaga barbatii istea .
si_totusi
Postat pe 20 Octombrie 2008 21:02
tusica...ce sa va fac draga,sunteti in perioada de acomodare,nu se dau simultane asa usor.


frate vanghele,

poate deschizi matalica un topic, unde sa vorbim si despre altceva,este prea mult dulce p-acilea, si tot ce este mult strica, lesina la stomac,este mai misto sa ne apuce bazdacul doar din cand in cand...:)
uite..ce ma "framanta" astazi: 1ce face steaua diseara?
2 de ce draq mi-a venit"lumina" 250 de lei?
3 cum de este mediatizat in halul asta un imbecil ca becali,care si-a luat-o in cap de tot de cand a fost declarat cel mai bogat roman(bai!cand ma uit la el ma pauca greata instantaneu!)iar de cand a plecat dan pavel de langa el, a luat-o rau pe arataura..a! si faza cu piti,pe piturca il descalifica urat,da urat de tot faza cu "martorul" in cazul "valiza"
4 si ultima...dani si raduleasca..m-au acrit astia,bleah!

ca tot suntem la "unde gresim?sau ce nu stim?"...
iasomia
Postat pe 21 Octombrie 2008 09:34
iasomia, cine te-a pus sa stai cu becul aprins si zi si noapte? nu puteai si tu sa deschizi usile si geamurile sa se faca curent? era pe gratis.

si apoi, ia mai lasa pe piti! ce? nu e lege pentru toti? a jucat barbut, a furat, a umblat cu fofarleaua, e normal sa se sexizeze aia. pe un amarestean , de la o paine furata il leagau. am vazut anul trecut un reportaj unde, o jurnalista boita ca o matracuca, infiera cu manie proletara pe un sarman care, a furat o masinuta jucarie dintr-un magazin. el spunea ca nu a avut cu ce sa-i cumpere copilului ceva de mos nicolaie. aia, care are leafa de-si piermite caviar, tot il lua de mot ca nu e frumos, nu e etic si ca tarisoara noastra de asta e privita aiurea in strainatate. pai nu. nu de asta. e privita asa ca, unii ca piti , isi piermit orice. legea nu e pentru ei. fura ca in targul lui cremene si nu se iau masuri. azi, trebuie sa furi un tren ci, o intreaga gara de nord ca sa fii om respectat si adulat. piti o fi superom? intangibil?

ce sa-ti spun... e piti anchetat si romania e oripilata. sar ziaristii, plange OTVul. sa-l ancheteze, sa-l bage la bulau, daca e vinovat . ca , si asa , nu-i un antrenor bun. o fi jiji nebun dar, el e cu banii. iar cu raduleasca, treaba ei. ce? vrea ceva tanar si poate sa-si permita , apoi de ce nu? ce? crezi ca bartu sau o fi vreun inger? la vipurile astea, cum e tandea e si mandea.
i-a tunat si i-a adunat. s-au cam inversat valorile in tarisoara asta.
cum nu vii tu , tepes doamne..... !
mamaaaa ! ce as vrea sa vad toti derbedeii astia cu aere de vedete, oameni politici, afaceristi , cum repara calea ferata de la bumbesti livezeni sau tronsonul salva viseu

stefan cel mare , afland de un plan de tradare a boierilor, nu i-a omorat. le-a dat cate o lopata in mana si i-a pus sa reconstruiasca un intreg sat devastat de tatari. sa vada si ei cum e cand distrugi. apoi, i-a pus cu gatul in jug de lemn si i-a manat sa are pamantul ce-i hranea si sa scoata recolta furata de altii.
asa le trebuie si la astia. dar, cand pui marinari la carma tarii, vine valul, ne ia calul , ne ia tot
si_totusi
Postat pe 21 Octombrie 2008 14:42
of totusico,

esti prea navalnica pt mine astazi...

piti?sa-l ia draq! mi-e profund antipatic,nu inteleg de ce ma bazai la cap asa...de parca i-as fi luat apararea..
nu-mi place ca s-a grabit sa-i ofere "alibi" lu'ciobanu',un antrenor de echipa nationala nu are voie sa fie implicat in asa ceva,apoi,am mai spus-o..boala cu jocurile de noroc este extrem de nociva,pur si simplu se intra in sevraj in lipsa,pt asa ceva trebuie tratament pshihiatric,omu' in loc sa fie cu gandul la scheme tactice,este cu gandul la dama de ghinda..

bai nene! ce meci aseara!Doamne,mare ti-e gradina ...

nu mai dezvolt..no comment!
iasomia
Postat pe 22 Octombrie 2008 08:54
si da,am mai spus-o si pe asta,sper sa nu fiu plictisitoare..

traim timpuri urate,complicate,grele..cu alte cuvinte "scapa cine poate"..sa speram ca o sa gasim putere si optimism sa depasim cu bine perioada asta..

iasomia
Postat pe 22 Octombrie 2008 09:06
iar tu ,frate Vanghele...:)

sper ca nu te-ai suparat,citesc ce am zis ..si imi dau seama ca ce ti-am spus poate fi luat ca un repros,nici vorba!...:)


pur si simplu, cred ca ar fi misto sa avem un topic pe care sa putem "da" atunci cand ne framanta si altceva decat gonoreea,vibratorul si nr amantilor:D,si da recunosc,este mai fain sa scri pe topicul unui barbat,parca este un plus de seriozitate...:)

poate o sa deschid eu...sa vad,timp si chef sa am...

scuze.. asadar si prin urmare...:)

cred ca ma incearca un pui de depresie,dar ii vin eu de hac,cel putin asa sper..
iasomia
Postat pe 22 Octombrie 2008 09:19
in toata nebunia asta, in sfarsit "o intamplare" care mi-a adus zambetul pe buze..

bitang si belu s-au casatorit...:)

asta cere o melodie..
http://www.youtube.com/watch?v=CCOSWkrmb1E

ce balamuc este peste tot ,iti vine sa-ti dai una ..si anume in cap,poc!


ehhh..totusico,ia uite ce-ti dau eu tie sunt in zi d-aia cand sunt pupacioasa ,dar nu este nimeni acasa...

unde gresim? ce nu stim?

si daca nu gresim?
daca am trecut dincolo de fericire si este totul ok?..:)
viata este prea complicata,sa incercam sa nu ne-o ingreunam si singuri..

ehhh..abia astept sa vina zapada...:)
iasomia
Postat pe 28 Octombrie 2008 17:26
De ce "uram" femeile..
text de Mircea Badea


"Barbatul este o oaie! "Pai, o oaie este capabila de ura?" - o sa ma intrebati. "N-ai citit Miorita?" E adevarat. Acolo, oaia nu era capabila de nimic. De unde si asemanarea cu barbatul. Suntem natangi, neajutorati, de cele mai multe ori chiar pampalai. (Sper ca nu va deranjeaza exprimarea colocviala.) Credem ca suntem duri, ne construim in cap statui de eroi mitici, suntem virili in spatele volanului, coplesiti de propria importanta cand platim intretinerea, impetuosi cand deschidem o bere, atragatori pana la lesin cand ridicam o spranceana catre duduia de la benzinarie care poarta o bluza decoltata. Pornim chiar si la vanatoare, din dorinta de "cuceriri" care sa ateste, daca mai era nevoie, ca suntem barbati adevarati, stapani ai Universului, forte in stare bruta. In fata noastra, femeile, aceste fiinte neajutorate, care tanjesc dupa protectia noastra indispensabila, nu au nici o sansa, sunt victime sigure prin propria conditie. Ce papagali! Ma scuzati, pornisem de la oi. In ritmul asta, barbatii vor fi comparati cu o menajerie intreaga. Ceea ce poate fi posibil, cu exceptia unei singure categorii: animalele de prada. Varful lantului trofic este ocupat, fara indoiala, chiar de femei. Ele conduc, de fapt, ritualul vanatorii.



iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 08:53
In realitate, barbatul nu alege niciodata, ci este ales. El cel mult isi face campanie electorala. Asta o sa va confirme orice barbat incununat cu aura si reputatie de seducator (a nu se intelege ca e cazul meu), daca este sincer. Smecheria e ca, din experienta, el nu incearca niciodata acolo unde simte si stie ca nu are sanse, acolo unde nu este deja ales. Aparentele fragilitatii, gingasiei, nevoii de sprijin sunt componente esentiale ale arsenalului feminin. Toate sunt puse in scena cu o arta atat de inalta, incat aceasta nu poate veni din premeditare si luciditate, ci din instinct, reflex si menire. Ofensiva ei nu e niciodata zvacnita, ci insinuata si continua, pana cand barbatul este legat fedeles cu fire pe care el nu le va vedea niciodata, dar ale caror consecinte sunt evidente. Isi da seama ca de mult nu a mai iesit cuprietenii la o bere, ca hainele pe care le are sunt toate alese de ea, ca nici papucii nu si-i mai poate gasi singur ! si ca, in general, nu mai exista initiative si actiuni la singular.

Pluralul este la guvernare, cu exceptia momentelor cand ea are nevoie de intimitate, chiar daca momentele lui in acest sens au disparut de o vesnicie. Femeia face pasi mici si abili, in timp ce el este furat de peisaj, si cand se uita din nou la ea isi da seama ca nu mai e la distanta la care o lasase, ci e lipita de el, incolacita in jurul lui, iar marele barbat e vulnerabil si dependent. Uneori, cei mai optimisti, si, prin urmare, mai naivi, cred ca pot rezolva situatia si redobandi teritoriul pierdut prin discutii. Ha, ha! Ce eroare! Ce iluzie! Nimeni n-a rezolvat niciodata nimic prin parlamentari cu o femeie. Premisele
sunt gresite, intrucat ele nu au un sistem de gandire bazat pe aceleasi axiome si guvernat de aceleasi legi cu cel al unui barbat. Apropo, cea mai stupida intrebare pe care poti sa o pui unei femei este: "De ce?".

iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 08:54
Nu va sti sa-ti raspunda niciodata. Intreband-o asta, o chinuiesti si nimic mai mult. Ba starnesti si resentimente. Singurul lucru pe care il poti face unei femei este sa o parasesti. Atat. In rest, odata inceputa relatia, esti pe orbita catre pozitia de sclav pe plantatie. Uneori, cand au de-a face cu exemplare masculine mai indaratnice, ele scot la iveala arma totala, bomba atomica, pe care o lanseaza direct in calcaiul lui Ahile: incep sa planga. Aici s-a terminat. Nu pot exista supravietuitori. Si gata. Batalia este castigata fara drept de apel.

Multi vor intelege ca sunt un misogin teribil sau, mai amuzant, ca n-am intalnit eu femeia potrivita. Gresit. Nu fac altceva decat sa recunosc superioritatea rasei feminine asupra celei puerile, masculine.

De fapt, generatiile de barbati sunt crescute de femei. Cu totii am ramas undeva, intr-un cotlon al subconstientului, negat cu vehementa inutila, baieteii mamei. Si observ ca aceasta stare de fapt esteperceputa inconstient si de regnul masculin, la care se observa o feminizare din ce in ce mai hotarata. Probabil din motive aspirationale catre puterea rasei superioare sau poate din mimetism, barbatii desfasoara, din ce in ce mai dezinhibati, actiuni odinioara strict
feminine: isi fac manichiura si pedichiura, se penseaza, isi dau cu crema, ba chiar se si epileaza. Aproape ca ma simt vinovat si anarhistdaca inca mai fac pipi din picioare. Nu cumva din asezat e mai comod?
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 08:55
Se spune ca IN SPATELE fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica.

In curand, IN LOCUL fiecarui barbat de succes se va afla o femeie puternica.


P.S.: Si mi-a dat mama voie sa scriu acest articol! "


ntz,ntz,ntz...m-a cucerit pungasu' asta din nou..imi cam trecuse de el,dar dupa ce citesti acest text..poti sa nu-l iubesti?

Nuuuuu....


o raza de soare intr-o lume nebuna,nebuna,nebuna...

ps.
totusico! ti-am facut topicul mov..vaz....
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 08:59
lasa iasomico ca,putin mov imi prinde bine
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:26
pai da, in spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica
ce te faci cand acea femeie spune STOP ? motive? barbatul acela de succes crede ca succesul i se datoreste in totalitate si trateaza femeia care l-a sprijinit ca pe a zecea roata la caruta.

simpatic e faptul ca, odata retras sprijinul , cel succes stagneaza sau e in regres. si atunci? vinovata e femeia care nu mai joaca pe sarma, nu mai lupta, nu mai sustine. impotriva ei apare o avalansa de acuzatii si de piedici puse chiar de omul care a fost ajutat
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:34
ce e asta cu publicitatea?
eu nu am scris asa ceva
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 14:56
hei ! cine scrie din contul meu?
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 14:57
mai totusico,

...cred ca a incurcat sc-ul matele,ce draguta esti cu "publicitate" ala scris deasupra pozei,ti-ai schimbat nickul mami?
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 14:59
totusicooo,

ma sperii....


vad ca nu dispare,ma mami...macar sa te plateasca...
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:02
nu stiu nici eu ce se intampla. probabil cineva ma iubeste si mi-a spart contul. oricum, e dragoste mare :))) bine ca nu e publicitaea la ceva gen xxxxxxxxxx.
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:03
fetita,
tot suntem la unde gresim..cred ca sc-ul a incurcat matisoarele,credeam ca ti-ai schimbat nickul....
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:07
"Publicitate

415 mesaje
Membru din: 5/02/2008
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 15:06 Citeaza Raspunde


Ai incercat anunturi.9am.ro ? Vinzi si castigi. Click aici.

Raporteaza abuz de limbaj |

ce sa raportez? poza e matul meu, numarul de mesaje e de la contul meu numai ca eu, nu vand 9 am ro. vand numai mere, pere in panere. si cine cumpara, nu castiga. ramane in paguba
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:08
macar faci publicitate la un site serios,hai sa dau si eu,poate ma premiaza...

"Ai incercat anunturi.9am.ro ? Vinzi si castigi. Click aici."
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:09
nu fetita. nu am schimbat nimic. probabil calarim mai multi acelasi cont si nu stiu eu. oricum, eu nu am de vanzare 9 am ro. am numai mere, pere si gutui amarui. cine cumpara, nu castiga. e in pierdere ca tin la pret
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:10
poate ii place sc-ului pisicuta ta...
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:12
hai ca mi s-a luat o piatra de pe inima
e site de stiri. si eu care credeam ca punem de-o afacere
si_totusi
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:19
MNai bine o piatra de pe inima decat ditamai bolovanul de pe picior.

Postat pe 17 Noiembrie 2008 08:06
Mai vanghelis, te legi de pisicute, nazdravanule?Nu stii ca pisicuta blanda zgarie rau?Mai bine pazeste-ti mustatile.
Ioana007
Postat pe 13 Decembrie 2008 19:00
Da asa este,femeile sunt cele care aleg,chiar daca avem impresia ca ele sunt cele alese!!!!
TEODORRD
Postat pe 24 Decembrie 2008 11:22
si daca e pe alegere, hai sa vorbim de obiceiul acesta de a lega "prietenii"pe garbo

apare lumea, face cerere timbrata si parafata de prietenie si apoi, nu mai zic nik. tac malc ca pestii pe tipsie

ba mai mult, cand au de gand sa se sinucida , pe garbo, nici macar nu te anunta. dispar pur si simplu. asa ca, voi sterge toti asa zisii prieteni, care nu au spus nimic pana acum
si_totusi
Postat pe 26 Decembrie 2008 20:16
Cu acest prilej, va anuntam ca s-a deschis un cimitir pe garbo, care se numeste la propunerea lui "Si totusi", "Prietenia".
Ioana007
Postat pe 27 Decembrie 2008 08:02

ar fi o idee. sa fie ca la sapanta. scriem ravase pentru cei care s-au carat fara sa scrie si o dare de seama detaliata , asupra motivelor disparitiei
si_totusi
Postat pe 27 Decembrie 2008 10:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu o femeie in pat ? 155 De la: Ioana007 26 Aprilie 2009 08:39
vis distrus pt totdeauna 14 De la: florinabranzea 15 Octombrie 2008 19:41
ore cum e mai bine??? 24 De la: Riana_look 26 Noiembrie 2008 09:00
am primit de la viata exact ce nu mi-am dorit...un barbat fals 31 De la: lory89 4 Iunie 2009 01:02
care stie? 2 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:06
Setari Cookie-uri