Copilul altuia sa devina copilul lui?

Ne-am casatorit de tineri si ne-am iubit de tineri. Am avut amandoi o cariera reusita si o stare financiare excelenta. Plini de avant si de sperante, dupa cativa ani de la casatorie am considerat de cuviinta sa punem bazele unei familii in adevaratul inteles al cuvantului. Am vrut cu orice pret sa avem un copil si nu intelegeam de ce acesta intarzia sa apara. Cu ajutorul investigatiilor medicale, am aflat ca sotul meu este sterila. Nu poate avea copii... A fost un soc pentru amandoi. Desi dorinta mea cea mai mare este sa devin mama, nu am incetat insa sa-l iubesc mai putin. I-am propus ideea adoptiei, insa refuza sa auda de ea. "Daca eu nu pot avea proprii copii, cel putin o sa ii am pe ai tai. Or sa fie si ai mei, o sa-i iubesc ca si cum ar fi. O sa fii cea mai buna mama din lume si eu cel mai grozav tatic", mi-a spus. "Nimeni nu o sa stie vreodata ca nu este de fapt copilul meu". Ce mi-a propus? Mi-a propus sa il insel cu un barbat apt sa-mi ofere un copil. M-a durut si ma doare enorm.. Daca ma iubeste cum poate sa imi ceara asa ceva? Daca il iubesc, cum as putea sa fac asa ceva?

Postat pe 1 August 2008 16:38
nu este nevoie sa il inseli poti apela la o banka de sperma sau la medici ptr o fertilizare directa ,se vede k sotul tau te iubeste cu adevarat nu ii judeca gresit dorinta tot ce isi doreste este o familie cu tine.ceea mai buna solutie este sa mergeti la un medic.sau sa va ganditi la o adoptie
yavrum
Postat pe 2 August 2008 22:09
De la: oanafere, la data 2008-08-01 16:38:16Ne-am casatorit de tineri si ne-am iubit de tineri. Am avut amandoi o cariera reusita si o stare financiare excelenta. Plini de avant si de sperante, dupa cativa ani de la casatorie am considerat de cuviinta sa punem bazele unei familii in adevaratul inteles al cuvantului. Am vrut cu orice pret sa avem un copil si nu intelegeam de ce acesta intarzia sa apara. Cu ajutorul investigatiilor medicale, am aflat ca sotul meu este sterila. Nu poate avea copii... A fost un soc pentru amandoi. Desi dorinta mea cea mai mare este sa devin mama, nu am incetat insa sa-l iubesc mai putin. I-am propus ideea adoptiei, insa refuza sa auda de ea. "Daca eu nu pot avea proprii copii, cel putin o sa ii am pe ai tai. Or sa fie si ai mei, o sa-i iubesc ca si cum ar fi. O sa fii cea mai buna mama din lume si eu cel mai grozav tatic", mi-a spus. "Nimeni nu o sa stie vreodata ca nu este de fapt copilul meu". Ce mi-a propus? Mi-a propus sa il insel cu un barbat apt sa-mi ofere un copil. M-a durut si ma doare enorm.. Daca ma iubeste cum poate sa imi ceara asa ceva? Daca il iubesc, cum as putea sa fac asa ceva?


Sincer, mie nu mi se pare deloc ca ar avea de ce sa te doare ce a propus, ca doar alegerea ta pana la urma. Dimpotriva da senzatia ca te iubeste f mult si cu orice pret si nu este absolut deloc egoist.
mina
Postat pe 5 August 2008 11:53
In primul rand cum se numeste boala lui? Aspermie cumva?
Apoi, se poate si cu inseminarea, alias fertilizarea in vitro. Adica sa fie preluat un ovul de-al tau si fecundat in vitro cu unul din spermatozoizii sotului, apoi embrionul format se transfera catre mama purtatoare. Cel mai simplu e sa apelati la o clinica de acest gen. Pentru ca sunt cateva.
anakin
Postat pe 5 August 2008 12:38
mai oameni buni...nu stiu eu prea multe de fertilizare sau chestii de gen dar stiu ca poti sa ai copii fara sa faci sex. deci...ia-ti sotul de manuta..mergeti la o banca de sperma, la o clinica ceva,,discutati acolo cu personal avizat, va dau ei niste sfaturi si...faceti bebele.fara sa faci sex,fara sa iti inseli sotul. solutii exista..doar sa vreti
mdlyna
Postat pe 13 August 2008 15:44
Multumesc din suflet celor care ma sustin in concursul la care particip! Va rog, daca se mai poate si azi un vot! http://www2.tvr.ro/trezirealaapel/ este poza a doua (cea cu mutritza trista din frigider)! Multumesc mult mult de tot!
maimuticagogosica
Postat pe 24 Februarie 2009 15:17
alta prostie
garbo001220
Postat pe 10 Mai 2009 17:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poti sa cuceresti pe cineva cu versuri? 7 De la: si_totusi 31 August 2010 23:06
PT toti BARBATII din comunitate....am nevoie URGENTA de un sfat !!! 329 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 00:03
un sfat 96 De la: Ioana007 12 Aprilie 2009 07:13
femeie scorpion-barbat taur sau barbat varsator 15 De la: SenseiElla 30 Ianuarie 2010 12:29
barbatul care ma iubeste 339 De la: biablanca 17 Martie 2010 13:09
Setari Cookie-uri