colegul de birou

si_totusi..nu cumva ai treaba si noi te retinem ?.. vezi ca devii deplasata, nu imi atribui lucruri pe care nu le-am scris...iar daca scriitura mea ti se pare chinuita, ocoleste-o, se adreseaza celor care stiu sa citeasca; si colac peste pupaza, este lipsita de greseli gramaticale.
anakin
Postat pe 25 Iulie 2008 00:13
Asa este.Acum cand ma uit pe manuscris, vad ca s-au incurcat foile.

Postat pe 25 Iulie 2008 08:27
De la: anakin, la data 2008-07-25 00:13:10si_totusi..nu cumva ai treaba si noi te retinem ?.. vezi ca devii deplasata, nu imi atribui lucruri pe care nu le-am scris...iar daca scriitura mea ti se pare chinuita, ocoleste-o, se adreseaza celor care stiu sa citeasca; si colac peste pupaza, este lipsita de greseli gramaticale.



nene ana kin, nu-s deplasata insa, tu m-ai jignit. cand iti mai dai cu presupusul, citeste atent si incearca sa intelegi. daca efortul nu e prea mare . asa ca, mai multa grija pe cine pui la punct. cu logica nu o duci prea bine, cu eleganta, nici atat. iar replica asta golaneasca cu treaba si retinutul din ce film ai luat-o ?

hai sa-ti raspund si eu , tot cu niste replici din filme celebre:

"Maestre, esti marfa, da marfa, da marfa... Stiu ma! "
"M, Muler, m! De ce-ti zice tie Maria, ca la muieri "

asta referitor la cel ana :)))

si p.s

eu te-am ocolit. tu ai monitorizat numarul postarilor mele si ai emis judecati de valoare
si_totusi
Postat pe 25 Iulie 2008 09:51
Topicul acesta se numea:"colegul de birou."Anakin, " si cu "Si totusi"ne-au aratat in mod concret cum arata o viata de birou, care oricand poate fi mutata intr-o sufragerie, apartinand unui sot si unei sotii.Concluzia pe care ati desprins-o din lectia de viata de astazi, este ca daca oamenii nu se inteleg, intotdeauna se produc scantei.De aceea este bine sa acceptam unele mici compromisuri, pornind de la ideea ca in realitate, nici unul dintre noi nu este mai bun decat celalalt.Nu uitati copii, ca pe aceeasi gurita ies si cuvintele dulci ca mierea si spinii in care ne sfasiem propriile noastre vieti.Si cand ma gandesc ce dulce este o gura de fata cand tace si o saruti.

Postat pe 25 Iulie 2008 14:24
Drept grait-ai Vanghelis...din aceeasi gurita(manuta), dulce ca si mierea(vecina mea de la 3 ar zice ca si vinul),curg cuvintele si cele amare,si cele de iubire. Atuncea ce-i de facut cu "madularu'ista?"
Sa fie pace in'lume si bucurie!!!
Mirabila
Postat pe 25 Iulie 2008 15:16
Nu pot decat sa iti dau dreptate vanghelis si vreau sa cred ca mai exista oameni care au si altceva mai bun de facut decat sa se uite la vecinul ca sa vada unde greseste si sa il atace.
Nu vreti...parerea mea(poate gresesc sau poate nu)... mai bine sa incercati sa vedeti unde gresiti voi si apoi sa vedeti greselile celuilalt.
Femeia cerea un sfat si a ajuns sa citeasca cum 2 colege isi spun cuv jignitoare
Stau si ma gandesc ca in afara de ura nu ne mai leaga nimic...pacat
black_girl
Postat pe 25 Iulie 2008 16:12
torasexy
Postat pe 25 Iulie 2008 16:24

Nu cred ca te-am jignit in vreun fel... Iar daca tu ai ajuns sa imi spui mie badaran ori golan, ca sa nu amintesc de aprecierea pe care refuz sa o inteleg vizavi de nume, consider ca discutia s-a dus jos.. mult prea jos. Punct.
anakin
Postat pe 25 Iulie 2008 16:36
In timp ce Tora cea sexoasa, a pus un emoticon prin care vrea sa spuna:"Intarata-i drace ca si mie-mi place," eu zic sa schimbam replicile in pupici.In felul acesta eu cred ca in loc sa ne doara stomacul si ficatul de suparari copilaresti, haideti sa ne pupam.Uite, eu am o punga cu pupici proaspeti, umpluti cu dulceata de mure si cu fistic, pe care o impart cu placere cu voi.Mai am si o punga cu bezele, pentru cei care se pupa de la distanta, sau tin regim.

Postat pe 25 Iulie 2008 18:56
anakin, scuze ! ai zis, am zis, pace !

lucrurile nu sunt ce par a fi si da, vanghelis are dreptate. cam asa arata cateodata casnicia. mi-am amintit de un cantecel interpretat de daniel iancu " e armonie in casa noastra " :)



si_totusi
Postat pe 25 Iulie 2008 20:25
Cel mai usor in viata este sa te certi. Cel mai greu lucru, este sa ai curajul sa te impaci.Apreciez gestul vostru si va pup pe amandoi.

Postat pe 25 Iulie 2008 22:52
Imi cer scuze fata de intreaga comunitate pentru ca m-am simtit jignit fara motiv si am reactionat, lasandu-ma angrenat in deturnarea discutiilor generale de pe acest forum si transformandu-l in unul de rafuieli personale.
Imi cer scuze fata de si_totusi... nu am avut nici un moment intentia de a jigni o femeie.

ps - dar nu-i asa ca a fost interesant de citit?
anakin
Postat pe 26 Iulie 2008 00:58
Ce va face sa credeti ca atunci dupa ce isi va parasi nevasta,nu o sa deveniti si voi ca nevasta lui cu vreo doi copii pe langa si o sa va spuna bye?Parerea mea e ca puteti cauta pe altcineva care e singur si nu are astfel de ganduri cu colega de birou.Oricum cei care fac asta nu au constiinta,sunt niste egoisti...Nu se mai intelege cu sotia...:),s-a plictisit de ea...,iar dak s-a casatorit fara sa-si aleaga pers potrivita,ori s-a casatorit din interes,greseala se plateste!In plus ia ganditi-va sa fiti in locul nevestei lui,cu vreo doi copii care-i cresteti cu multi nervi dusi pe apa sambetei si stii ca sotul tau se duce la alta.
DoubleV
Postat pe 26 Iulie 2008 11:32
Parerea mea este ca ar trebui sa se respecte un protocol pentru barbatii si femeile care lucreaza in acelasi birou:
-Nu faceti ochi dulci partenerului de birou, ca il prinde sotia cu siropul pe haina acasa.
-Pupatul in timpul programului strict interzis.Acest gen de manifestari nu se poate efectua decat in pauze, si la locurile destinate pentru aceasta.
-Locul unde se produce acest fenomen, trebuie prevazut cu un dus, un instinctor, si un afis, in care sa se arate riscurile la care se expun cei care se dedau la asemenea practici nesanatoase.
-Daca ati pupat colega de birou, nu va lingeti buzele, pentru ca este nepoliticos, fiindca ceilalti nu au facut acelasi lucru.Stergeti-va cu un servetel.
-Pentru atenuarea tensiunilor erotice care apar, folositi-o pe secretara batrana a directorului, care e paroasa, stirba si desteapta.
-Nu se aproba derogari de la regulile mai sus mentionate, ca strecuratul ilicit in cadrul biroului a bezelelor, si altor anticonceptionale cu risc de folosire.
s.a.m.d.

Postat pe 27 Iulie 2008 09:10
este mai bine sa regreti ceva ce ai facut ,decat ceva ce nu ai facut,dar ,totusi,sa te implici intr-o relatie cu un barbat insurat?????????daca nu-i merge bine in casnici de ce nu divorteaza?pt ca stie ca nu e ceva iesit din comun sa gaseasca o alta relatie si sa mearga in paralel cu amandoua ,pana v-a fi sigur ca cea de-a doua este ok,si poate sari usor dintr-o barca in alta,fara sa se inece.........atractia fizica e f placuta,inceputurile relatilor sunt frumoase,important este cum continui,trebuie sa te gandesti de la inceput cum va decurge relatia pe termen lung ,sa iti imaginezi unde se ajunge,si daca reusesti asta si vezi un rezultat bun,de abia atunci dai frau liber inceputului......
simonaene29
Postat pe 28 Iulie 2008 11:09
Daca barcile se leagana, s-ar putea sa cazi in apa.Si ala de la subsol, nu ai sarit si jubileaza.

Postat pe 28 Iulie 2008 15:27
cum le stii tu pe toate....................
simonaene29
Postat pe 30 Iulie 2008 12:47
ce ma bucur ca anakin si si_totusi s-au impacat!
referitor la subiectul adus in discutie, vroiam doar sa spun ca nu poti actiona tot timpul pe principiul ca "se va intoarce foaia" (sau roata ). frica asta cu "intorsul" e ca atunci cand eram mica si cuminte, ca nu cumva parintii sa vada intr-o oglinda fermecata ca i-am mintit, ca nu am dormit la pranz, am sarit garduri si m-am cocotat in copaci...
pana la urma altele sunt elementele care trebuie luate in calcul in luarea unei decizii, nu posibilitatea ca tu sa patesti acelasi lucru cand vei fi sotie.
daca il iubesti, lupta pentru el (cine stie, poate e chiar "the one"), dar vezi sa nu lupti singurica .. adica, in afara de declaratii, ca tu esti cea mai cea si ca nu poate sa existe fara tine, ce altceva mai face sa iti demonstreze asta?
dalmara
Postat pe 31 Iulie 2008 16:52
nu de mult m-am inregistrat pe site si citindu-va povestioarele m-am distrat copios.. i-am stresat si pe colegii de birou cu unele replici piperate gasite pe aici.
cei doi certareti.. bine ca v-ati impacat! e adevarat ca certurile au un farmec aparte - ai scuza sa scoti putin gherutzele si sa arati de ce esti in stare ;), dar doar pt o perioada scurta ca dup-aia devine plictisitor.
lorellley
Postat pe 1 August 2008 15:49
si apropo de idilele de -o vara.. alea din birou. am avut si eu o scapare in acest sens care nu a tinut,evident.
e fain sa ai colegi distractivi cu care sa imparti o cafea, o barfa .. un flirt mic sau mai marishor,aia, aia.. dar dupa ce treci granitza si lucrurile devin serioase, nu mai are farmec deloc. intervin multe alte parti negative care in mod normal nu ar trebui sa existe - viata sentimentala se imbina cu cea profesionala (asta pt mine e nasol), gelozii, nervi si usi trantite.
deci in concluzie, atata timp cat ramane la stadiul de flirt e super.. exista adrenalina si trece timpul mai usor :D.
nici nu am mai precizat despre"amanuntul" cu casatoria - delicata situatie.
lorellley
Postat pe 1 August 2008 15:56
Simona, a pus un emoticon care bate din palme.Pana aici toate sunt bune.Dar stiti ce zice emoticonul acela?
-Mai Suzuki, nu o veni ziua aia sa te prind la mijloc intre manutele astea dragute care se ciocnesc una de alta?

Postat pe 1 August 2008 19:47
da,si sunt convinsa ca si suzuki are replica lui,ca nu se poate abtine,asa ca descarca-te suzuki..................
simonaene29
Postat pe 3 August 2008 21:43
Pentru AEOV Nu avea un baietel de 6 ani? A mai aparut unul?Cred k e bine mersi cu sotia si te irosesti inutil. Stiu eu pe unul care una vinde si alta cumpara, ai grija draga!!!

Postat pe 4 August 2008 00:42
Pentru Simona.
Suzuki este manierat, draga.El iti pupa manutele tale micute si se intraba, cum poate o femeie cu maini asa de delicate sa tina universul in causele lor?
Pentru Leah
Se pare ca forumul, actioneaza stimulativ asupra hormonilor, astfel ca nu ar fi de mirare sa se mai declare cateva nasteri suplimentare la membrele forumiste.Nici eu nu ma simt bine.

Postat pe 4 August 2008 16:11
ceva greturi.. ameteli, 007?
.... opriti planetaaaa, vreau sa coboooor!
dalmara
Postat pe 5 August 2008 12:40
Piratule, Vanghelosule...serios avem o problema- Aeov a gresit la numaratoare. Pai tocmai copiii amantului nu-ti ies la socoteala? Altfel, ce sa spun, cred ca subiectul se cam subtiaza...

Postat pe 5 August 2008 15:45
Draga Leah, si eu care tocmai vroiam sa te duc in insula comorilor si sa impart cu tine comoara unu prieten de-al meu Thompson.Comoara este ingropata langa cei trei copaci, in apropierea stancii, langa groapa celor doua schelete.

Postat pe 5 August 2008 18:25
De la: vanghelis007, la data 2008-08-04 16:11:15Pentru Simona.
Suzuki este manierat, draga.El iti pupa manutele tale micute si se intraba, cum poate o femeie cu maini asa de delicate sa tina universul in causele lor?
Pentru Leah
Se pare ca forumul, actioneaza stimulativ asupra hormonilor, astfel ca nu ar fi de mirare sa se mai declare cateva nasteri suplimentare la membrele forumiste.Nici eu nu ma simt bine.



cred ca ma indrgostesc,si eu il pup pe suzuki..........pe obraji.
simonaene29
Postat pe 6 August 2008 15:08
Suzuki:
"Multumesc pentru pupici.Sunt atat de proaspeti si de buni, ca simt cum zboara ca niste fluturasi prin stomac.Sa fie semn ca am ramas gravida?"

Postat pe 7 August 2008 16:35
da,........................cu colegul de birou............
simonaene29
Postat pe 8 August 2008 16:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cine isi doreste o schimbare? 1 De la: daniela_ciulei 9 Februarie 2009 16:06
Ce sa fac? 23 De la: ladyDY 24 Februarie 2010 21:16
Familia sau cariera????? 17 De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:09
probleme cu vibratorul 111 De la: superbus 13 Mai 2009 11:35
Sunt insarcinata si sotul meu vrea sa divorteze 168 De la: garbo_415173 31 Ianuarie 2016 13:54
Setari Cookie-uri