Nu mai am chef de sex. HELP!

discutati deschis!parerea mea e ca nu te mai atrage sexual.ai incercat si cu altcineva?ai aceleasi trairi negative?daca da consulta un medic!

Postat pe 23 Iulie 2008 23:05
Sora lui Suzuki, a venit intr-o zi plangand la frate-sau.I-a dat bietul om sa se linisteasca o cana cu coniac, si ia spus:
-Ori iti revii, ori nu, dar sa stii ca alta cana nu mai capeti, asa ca spune de ce urli cu atata daruire si exotism.
La care fata i-a raspuns:
-Stii, ca am vrut sa ma marit cu Ionutz.
-Da, cine te opreste?
-M-am dus acasa la el si am inceput sa ne jucam amandoi.Dar el de colo, cand ma incalzisem si eu mai tare:
-Opreste-te Lenuto, ca eu sunt impotent.
Aici, Lenuta incepu iar sa urle, pe parca o calcase trenul.
-Ia auzi nenorocitul.Si mie mi-a spus ca e inginer...-ramase Suzuki cu gura cascata.

Postat pe 24 Iulie 2008 15:59
Caldura mare ,mon cher! Saraca fata,ce sa se faca ea, in nacazul ei!!! Voi nu vedeti ca zice..HELP...si cavaleri au disparut???? Ooooo!tu batrne WYLL,ce drepate ai avut!!!
Mirabila
Postat pe 24 Iulie 2008 16:08
Parerea mea este sa bea o cana de coniac.Chiar daca Suzuki a inchis, o invit eu.Si bine inteles ca si pe tine, Mirabila.

Postat pe 24 Iulie 2008 20:36
Vanghelis, nu cred ca faci fata atitor cucoane!
LumiCodrescu
Postat pe 25 Iulie 2008 15:13
care mai este scorul pe aici?...
Cum sunt echipati jucatorii.....
Bogdan38
Postat pe 25 Iulie 2008 15:18
Suzuki s-a dus la piata, ca sa cumpere niste pere.Vanzatoarea, o femeie batrana, i-a spus ca perele costa sapte lei kilogramul.
-Sunt de acord cu pretul, daca imi dai voie sa le aleg eu.
Baba, nu a prea fost de acord, dar Suzuki a spus ca el cumpara mai multe kilograme, asa ca femeia nu avea ce sa piarda.Si pana la urma, femeia a acceptat.Suzuki, a dat la o parte perele verzi
-Sant prea verzi maica, iar eu nu am dinti pentru ele, a explicat el.
Pe cele foarte coapte, le-a dat si pe ecelea de-o parte.
-Daca le iau, pana acasa se fac gem, si ce sa mai aleg din ele?Si pe urma, uita-te si matale:Unele au inceput chiar sa se strice si sa faca viermi.
Din tot ce a fost pe tejghea, Suzuki a ales doar patru pere, frumoase, nu chiar coapte,coapte, dar nici verzi, sa-si rupa gura cu ele degeaba.Pentru ca para este buna si mai crudisoara, dar ai vazut ce gustoasa este cand s-a copt atat cat trebuie?
Daca Suzuki s-a descurcat cu perele, eu de ce nu m-as descurca cu doamnele, aplicand aceleasi principii?

Postat pe 25 Iulie 2008 18:49
De acord, daca le insiri pe cele patru, nici prea crude, dar nici prea trecute, si daca dai pe ele pretul corect. Atata doar ca nu cred sa fie de vanzare!
LumiCodrescu
Postat pe 26 Iulie 2008 16:58
Gia,perele nu sunt femei, ci cuvintele pe care le folosim.Nu trebuie sa fie copilaresti,(verzi), pentru a nu rani pe cei din jurul nostru cu cruzimea tineretii.De asemenea, nici rascoapte, pentru ca omul batran nu spune numai lucruri dulci, ci si viermanoase, folosind cuvintele fara sa se gandeasca la valoarea lor de semnificatie.Cuvintele trebuie sa fie coapte, incarcate cu dulceata sufletului,cu intelepciune,fara sa raneasca pe nimeni, pentru ca atunci ele sunt gustate cu placere.Cele patru pere pe care le-a ales Suzuchi, au fost:omenia, prietenia, dragostea si daruirea.

Postat pe 26 Iulie 2008 21:53
cel mai bine ar fii sa vb cu el deschis despre aceasta problema,altfel s-ar putea sa se instaleze daca nu s-a instalat deja monotonia care iese mai greu

Postat pe 29 Iulie 2008 17:53
De la: vanghelis007, la data 2008-07-26 21:53:48Gia,perele nu sunt femei, ci cuvintele pe care le folosim.Nu trebuie sa fie copilaresti,(verzi), pentru a nu rani pe cei din jurul nostru cu cruzimea tineretii.De asemenea, nici rascoapte, pentru ca omul batran nu spune numai lucruri dulci, ci si viermanoase, folosind cuvintele fara sa se gandeasca la valoarea lor de semnificatie.Cuvintele trebuie sa fie coapte, incarcate cu dulceata sufletului,cu intelepciune,fara sa raneasca pe nimeni, pentru ca atunci ele sunt gustate cu placere.Cele patru pere pe care le-a ales Suzuchi, au fost:omenia, prietenia, dragostea si daruirea.

Plecaciuni, suzkule.
LumiCodrescu
Postat pe 30 Iulie 2008 15:16
Asa este Gagherutzo, sa vorbeasca cu el deschis, dar sa tina usa inchisa, ca altfel o iau cuvintele la sanatoasa si nu le mai gaseste nici macar in gradina.

Postat pe 30 Iulie 2008 20:49
In loc de Gagherutzo, sa citesti Bagherutzo, pentru ca altfel o sa creada populatia ca te alint.

Postat pe 30 Iulie 2008 23:08
De la: Anutza1, la data 2008-06-26 12:48:55Sunt casatorita de aproape un an, sunt impreuna cu sotul meu de aproape 2 ani si eu nu mai am chef de sex. Il iubesc,nu sunt stresata sau ceva, dar pur si simplu nu mai am chef. De fiecare data cand incearca, ori ma prefac ca imi este rau sau sunt obosita, ori ma rog sa termine cat mai repede. Ce pot sa fac?


hai ca minti de ingheata apele, in plina vara. il iubesti dar nu mai ai chef, nu esti stresata dar te prefaci. sa fiu in locul omului, cred ca ti-as arata usa. daca tot te rogi sa se termine mai repede, cred ca un mic ajutor ar fi de folos
si_totusi
Postat pe 31 Iulie 2008 10:46
nu stiu de ce dar tare ma 'nerveaza povestea asta cu "discutati" ce atatea discutii domle? e clar. o tanti nu mai are chef de un nene. in general , se intampla asa cand un alt mascul a aparut la orizont. cel de acasa nu mai e bun. ii gasesti toate defectele de pe pamant. valabil si viceversa. cand el gaseste o tanti si nevasta e vazuta ca o muma a padurii.
poti sa discuti pana ti se fac basici pe limba . tot degeaba. sunt bune si discutiile acestea insa, nu in cazul cand , un el sau o ea prezinta la purtator cuib de sticleti in cap.
si_totusi
Postat pe 31 Iulie 2008 10:49
Anutza1, ai gresit punand intrebarea aici, nimeni nu te poate ajuta, mai mult, fac haz de necaz, du-te la un specialist.

Postat pe 31 Iulie 2008 12:30
De la: si_totusi, la data 2008-07-31 10:49:31nu stiu de ce dar tare ma 'nerveaza povestea asta cu "discutati" ce atatea discutii domle? e clar. o tanti nu mai are chef de un nene. in general , se intampla asa cand un alt mascul a aparut la orizont. cel de acasa nu mai e bun. ii gasesti toate defectele de pe pamant.


Si eu am avut o per in care nu mai aveam chef. Si nu aparuse nici un alt mascul la orizont. Doar ca, de-a lungul unui an si ceva, trecusem de la statutul de copil cu 2 parinti si una bucata prieten drag si iubit, la cel de adult cu 1 parinte de care trebuie sa aiba grija, adult care in acelasi timp tre sa fie si sotie (mai nou), si cap de familie (ce sa fac daca soacra zice "ai grija de el, mama"?), si angajata la 2 job-uri ca doar deh... familia mare cu cheltuiala se intretine. Sa mai pun si cele 25 de kg care au venit de la sine, odata cu stress-ul si depresia?
N-as pune lipsa de chef neaparat pe seama unei terte persoane, dar nici discutia nu mi se pare cea mai buna solutie, pentru ca mi-e greu sa cred ca rezultatul va fi altul decat o eventuala complexare a partenerului, in mintea caruia se vor infiripa 2 idei (sau doar 1 dintre ele, depinde de personalitate): fie "nu sunt bun de nimic, nu o mai atrag, trebuie sa-mi dovedesc mie ca inca sunt atragator" si incepe sa caute persoana pe care sa o atraga; fie "aha, si-a gasit pe altcineva si de-aia nu mai are chef de mine" - si de aici poate deriva prima idee...
In fine, oricum ai da-o nu cred ca discutia ar ajuta mai mult decat o solutie exterioara: fie niste filme, fie sport si activitati in aer liber (stiu ca e invechita ideea, dar la mine chiar a ajutat!), fie ceva alimente cu efect afrodiziac.... asta pe langa multa introspectie si auto-analiza, ca sa iti dai seama exact de unde vine lipsa de chef si sa inlaturi direct cauza.
niccostea
Postat pe 31 Iulie 2008 15:46
CELULELE CENUSHII SE TRATEAZA CU AROMA TERAPY,CU UN STROP DE VIN BUN SI MUZICA IN SURDINA................
simonaene29
Postat pe 31 Iulie 2008 17:18
Si eu sunt in aceeasi situatie si as vrea sa aflu un raspuns. Locuiesc impreuna cu partenerul meu de 4 ani si de 2 ani incoace viata sexuala este un chin. Il refuz foarte des si inventez motive cum ca ma simt rau sau sunt obosita pentru ca nu mai simt atractie, dorinta fata de el. Am fost si la un doctor, credeam ca este o problema medicala iar , dupa multe analize, doctorul mi-a spus ca problema este psihologica, ne-a recomandat sa incercam tot felul de lucruri noi, chestii afrodisiace, dar degeaba. Si eu sunt disperata pentru ca il iubesc si nu ma simt atrasa de altcineva.
cleopatra20069
Postat pe 31 Iulie 2008 20:28
nicco si cleopatra,

sunt cazuri si necazuri cu cel chef. ce spuneti voi, e cu totul altceva. propunatoarea subiectului spunea ca nu e stresata. ca nu ar avea vreun motiv din asta gen epuizare fizica si psihica
si_totusi
Postat pe 1 August 2008 09:52
cleopatra, problema e ca acel doctor trebuia sa recomande unuia dintre voi si o vizita la un specialist in psihologie... continuand relatia in felul asta, in curand te vei intreba de ce el si-a gasit alta partenera cu care face ceea ce nu poate sa faca acasa, si vei reveni aici cu intrebarea clasica "de ce inseala barbatii!!!", ..loc de unde vei avea parte de niste raspunsuri de genul "fa-i vant, lasa-l dracului de nesimtit, ca nu te merita!" ....
anakin
Postat pe 1 August 2008 12:30
Viata sexuala este o fiinta vie, si ca atare trebuie hranita, ingrijita si alintata ca o fiinta vie. Daca nu dai atentie si hrana unei fiinte, moare. Asa ca daca sunteti (inca) constienti ca iubiti, acordati-va timp si atentie pentru acest subiect delicat si sensibil, altfel....moare.
Iar, ca sa nu cadem in extrema cealalta, a excesului care duce la uzura, v-as recomanda pauze subtil dozate si schimbari in rutina cit mai des posibil (plecari, spectacole, a face ceva diferit (de servici) impreuna. Inlocuiti clipele de "ma prefac obosita" cu "hai sa iti povestesc cum as vrea sa imi petrec vacanta". Fabulati, fantazati, rideti!
LumiCodrescu
Postat pe 1 August 2008 16:03
Suzuki se uita la o tipa, se inclina ceremonios in fata ei si spune:
-Pe mine ma cheama Suzuki.
-No, daca te cheama nevasta-ta, du-te repede la ea.Las'ca eu, ma descurc si singura.

Postat pe 1 August 2008 20:26
Problema este ca el a terminat facultatea de psihologie si nu crede ca asta e problema
cleopatra20069
Postat pe 3 August 2008 16:34
Cleo, pai daca problema nu este in cuplu, atunci o fi in afara lui?...
anakin
Postat pe 4 August 2008 00:58
Daca a vazut problema din punct de vedere psihanalitic, asa este.Dar din celelalte puncte de vedere?
-Cum s-a produs accidentul, de s-a stricat caruta?-zise politistul Garcea.-Soseaua este neteda ca-n palma, se vede de la doi kilometri, si nu circulai decat tu pe ea.
-Asa este sefu,-incuviinta Suzuki.Dar uitati-va si Dvs.Piatra asta, a sarit in mijlocul drumului, cand eram foarte aproape de ea si nici nu mi-a spus ce intentii are.

Postat pe 4 August 2008 06:21
torasexy
Postat pe 4 August 2008 08:48
sunt casatorita de 5 ani si am intampinat aceiasi problema ca si voi. Cand am vazut ca discutiile nu rezolva nimic, m-am hotarat sa iau o pauza plecand din oras penru cateva saptamani fara sotul meu.
am luat copilul, care are 2 ani, si am plecat la bunica cu el.
am incercat sa limitez comvorbirile telefonice la 1-2 pe saptamana si iti spun sincer la intoarcere a fost ca in luna de miere. de la ultima escapada au trecut 2 luni si inca ne simtim foarte bine impreuna. Incearca si tu sa te rupi de familie o perioada scurta de timp si vei vedea ca la intoarcere va fi din nou bine. iti urez succes

zgabearta2000
Postat pe 4 August 2008 14:31
Cea mai vorbareata fiinta de pe acest topic(sau cum se numeste el) este torasexi.Eu cred ca nu ar fi rau sa ii spunem "vorbareata."

Postat pe 4 August 2008 16:23
SI ASA APAR AMANTELE LA ORIZONT,
SOTIIA SPUNE:
-NU AM CHEF AZI IUBITE!
SI ASA ZI DE ZI DUPA UN AN DE CASNICIE.SA FIM SERIASE DE CE CAUTA SOTII NOSTRI AFECTIUNE IN ALTA PARTE,DACA NOI NU LE DAM PUTINA AFECTIUNE?PAREREA MEA ESTE CA ORI AI O PROBLEMACU ASPECTUL SOTULUI[NU TE MAI ATRAGE]SAU ESTI PREA STRESATA DESI SPUI CA NU ESTI.FA PUTIN EFORT SI ALUNGA STAREA DE [NU AM CHEF].SUCCES IN VIATA ITI DORESC!

Postat pe 8 August 2008 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dilema... 44 De la: blondy777 7 Mai 2009 18:05
Cat de usor renunta o femeie la barbatul care o iubeste? 35 De la: giulyiuli 13 Decembrie 2011 09:25
Intrebare 4 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:01
V-ati logodi cu un bafbat intalnit pe www.logodna.ro ? 120 De la: FULGUTA 8 Mai 2009 07:44
Ce v-a displacut la nuntile la care ati fost? 16 De la: cinezee 5 Martie 2009 23:30
Setari Cookie-uri