Buna! Ajutati ma va rog

Stimată doamnă !
De îmbrăcat nu ştiu ce să vă spun ??? ... sunt bărbat şi nu mă pricep la treburi de acest gen ... rochii, ţinute feminine etc.
Dar de încălţat, sfatul meu prietenesc, ţinând cont de operaţie, şi de toată conjunctura, este să vă luaţi ceva în care să nu vă deranjeze pe dvs. la picior şi nu ceva care să fie în pas cu moda şi eventual cu opiniile (poate şi răutăcioase ?) celor prezenţi la acest eveniment.
Dacă spuneţi că aveţi ceva probleme şi cu echilibrul, n-ar fi rău să aveţi cu dvs. şi o cârjă de protecţie.
În vara lui 2011 am fost şi eu într-o astfel de situaţie ... după o fractură urâtă (3 intervenţii chirurgicale), câteva luni immobilizat la pat şi alte câteva de mers în cârje (mă ajutasem de două cârje), când am fost la nunta respectivă, eram înspre bine ... mergeam ajutându-mă numai de o cârje şi începusem să păşesc uşor şi cu piciorul ce l-am avur fracturat în pământ. Era vară. Ca bărbat, mi-am luat o pereche de pantaloni , o cămaşă, iar de încălţat, vă spuns sincer, am fost încălţat cu o pereche de papuci negri de cauciuc. Da, aţi citit bine. Papuci de cauciuc.
Laba piciorului afectat mi se umfla şi am găsit aceşti papuci foarte, forte largi în care eu m-am simţit foarte comod şi foarte bine. Nu am stat să mă gândesc la opţiunile şi părerile celorlalţi. Am fost încălţat în acei papuci, mă foloseam de o cârje de protecţie (ca să nu mă sprijin mereu pe soţie), iar la masă, m-am aşezat într-un colţ unde am avut spaţiu să-mi mai trag un tamburel alături pe care mai îmi ţineam piciorul afectat la orizontală. Astea au fost condiţiile atunci şi aşa am procedat. De acei papuci nu m-am mai „dezlipit” mult timp. Am început serviciul după 7 luni de concediu medical (în iulie 2011) şi toată vara şi aproape toată toamna, am umblat încălţat numai în acei papuci – făceam naveta la serviciu şi în timpul programului, stăteam tot în ei încălţat. M-am simţit foarte bine în ei şi m-au ajutat mult.
Important este că sunteţi prezentă la eveniment şi cu siguranţă, cei care v-au adresat invitaţia, vor aprecia PREZENŢA DVS. ACOLO DEŞI ÎNCĂ SUNTEŢI ÎN COVALESCENŢĂ, decât să vă critice cu ce aţi fost îmbrăcată şi mai ales încălaţtă !
Acum, în 2017 când „vorbim”, eu sunt bine – sunt ca „nou” – deşi am avut multe „belele” de tras de pe urma acelei fracturi ... am tras-o peste doi ani de zile.
De aceea nu-mi rămâne decât să vă doresc însănătoşire grabnică, să mergeţi la nuntă îmbrăcată şi încălţată aşa cum vă simţiţi dvs. comod şi mai ales lejeră la piciorul cu bucluc şi să nu vă mai gândiţi la critici ! Să vă gândiţi că prezenţa dvs. la eveniment, va fi o mare bucurie pe care o aduceţi tinerilor căsătoriţi !
S-auzim de bine şi multă sănătate !
garbo208826
Postat pe 15 Iulie 2017 11:07
Daca aveti rochie lunga tot ce se poate sa nu se observe ca nu aveti tocuri , important e sa va fie comod iar cat despre cei care se vor simti ofensati ca nu purtati tocuri ...sa nu va pese . Am fost soacra mare si o parte din petrecerea de nunta am facut-o in flip-flops fiindca mi se umflasera picioarele de nu mai incapeau in pantofii cei eleganti cu toc asortati la rochia lunga . Si cat despre comentatorii nemultumiti care vor fi vazut ca am papuci in a doua parte a noptii in loc de pantofi ...chiar nu m-a interesat parerea lor . Distractie placuta in septembrie si numai bine !
garbo039125
Postat pe 15 Iulie 2017 11:26
De la: garbo_023578308, la data 2017-07-15 11:05:19690, daca eu sunt plavan, tu esti o vaca si mi-e scarba sa impartim aceeasi specie....

"Barbatul ar trebui sa fie educat ca aparator al femeilor, ca sustinator al femeilor, ca protector al femeilor!" ..... Asta de unde ai mai scos-o si ce legatura are cu topicul si cu orice s-a discutat, nebuno?!?
Numai o retardata putea sa aiba argumentul ca n-am atins o femeie prea des. De parca idiotii care ating prea des femei, sunt buni de ceva..... neam de involuati.


O doamna dintr-asta cu deviatii la mansarda ti-ar fi si groaza sa atingi, nu 308?... ce-are doamna stampila cu... coada vacii? Ca in felul asta ati scris, cum ca ar trebui sa fie "...protector, aparator al femeilor" unde nu-i nici vorba de asa ceva... Si faptul ca a postat si el, barbat fiind, e automat frustrat sexual sau ceva de genul asta? Pai si oamenii de stiinta, filosofii si oamenii de cultura care nu cocalareau cu femei, ca sa ma exprim pe intelesul dvs. erau mai prosti? Asta califica un om?!
Viana_N
Postat pe 15 Iulie 2017 11:53
garbo039125
Postat pe 15 Iulie 2017 11:54
Au disparut postarile.
Viana_N
Postat pe 15 Iulie 2017 11:59
Draga mea, nu te lua dupa cei care nici nu citesc textul tau, dar au sfaturi "ïntelepte" pentru tine si pentru toti, ca doar ei le stiu pe toate ;)
In primul rand rochita trebuie sa se asorteze cu forma corpului tau si sa aibe o nuanta care sa te puna in valoare. Apoi tu sti in ce tip de incaltaminte te poti misca cel mai stabil si comod. Daca poti, incalta niste sandale cu putin toc, cu bareta care sa iti tine gleznele sa nu calci gresit, Si cel mai important: simte-te bine, cei ce merg la nunti numai sa critice pe altii, oricum vor comenta ! :)
garbo007433
Postat pe 16 Iulie 2017 12:30

Da, @Viana, au disparut unele comentarii poate mai putin orodoxe, da' au aparut comentariile ... perfect inutile, puerile si futile ale euglenelor bok-o-trofe care n-au nimic a spune!

Decit banalitatzi si stupizenii de-ti vine ... sa cazi de pe tocuri.

Chiar si daca nu le ai...

garbo101426
Postat pe 16 Iulie 2017 13:09
De la: garbo_470927, la data 2017-07-11 15:49:55Trebuie sa ma duc la o nunta in septembrie si veau sa ma imbrac intr-o rochie lunga cu balerini dar nu stiu daca merge .Am o problema la un picior ,am fost operata si nu prea am echilibru..trebuie sa ma tin de sotul meu cand merg . Merg si sandale tip pantof cu toc mic mic ?Cu ce m as putea incalta? ce fel de material sa fie rochia ?sa fie simpla?


La o rochie lunga ,merg balerinii( important pentru tine sa te simti confortabil) , presupun ca esti slabuta , in acest caz rochia va arata foarte frumos simpla in stil" grecesc" in falduri vezi linkul urmator https://www.google.ro/search?q=rochie+stil+grecesc&rlz=1C1CHBF_enIE711IE711&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6hK_VuMnVAhWEbRQKHdvEDcEQ_AUICigB&biw=1517&bih=735
iti doresc distractie placuta
cristina5
Postat pe 9 August 2017 08:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
concurs pe net cu premii in fiecare zi 1 De la: ileana_damian 7 Decembrie 2010 18:52
concurs 1 De la: garbo160134 12 Martie 2011 18:51
vand urgent costum de baie colectia 2010 1 De la: nico_valima 10 Iulie 2010 02:31
Sapunuri naturale 1 De la: Sapunul 24 Februarie 2012 21:23
CLUB ASTERIA - ASTERIA CLUB - 0723506937 1 De la: mihaiamedeo 22 Aprilie 2011 22:30
Setari Cookie-uri