ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Alergiile de iarna

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Dragile noastre, cred ca este binevenit sa deschidem un topic pe tema alergiilor de iarna pentru ca sunt convinsa ca multe dintre noi au nevoie de sfaturi in aceasta perioada :):

De exemplu, fetita mea este alergica la bradul de Craciun :(. Am descoperit la inceputul lunii decembrie cand a trebuit sa o duc la un alergoloc pentru ca avea reactii pe care nu stiam cu ce sa le tratez.

Dr. Adriana Tudose de la ProVita mi-a spus ca alergia ii este provocata de o sursa de spori de mucegai, care declanseaza alergiile intr-un mod neplacut. Noi am inlocuit imediat bradul cu unul ecologic, din plastic, foarte bine sters. La fel am procedat si cu ornamentele.

De asemenea, daca aerul este uscat in locuinta, mai ales in dormitor, poti achizitiona un umidificator de aer, util mai ales pe timpul noptii, cand mucoasa se usuca mai repede din cauza caldurii produse de calorifere sau alte solutii de incalzire in sezonul rece.

Astept cu interes si alte recomandari din partea voastra.

Zi buna!
  citeaza   raspunde

Se poate folosi si tinctura de trei-frati-patati, o solutie hidroalcoolica din care se iau zilnic un numar de picaturi in functie de greutatea corpului.
  citeaza   raspunde

De vreo 4 ani incoace acus, acus fac alergie ,,dar inca nu stiu la ce ? am facut cateva teste, dar nu toate ,,ma umflu la buze si fata ..fac si blande pe corp si uneori ma mananca in palma sau chiar in talpa ..am primit aerius tablete ,,, cand fac alergia ..atunci iau cateva zile si imi trece ..dar neplacut ca ma umflu in fata ...Mai pateste cineva asa ? poate un sfat ce test sa imi fac ?
!Multumesc ..
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: