Am nevoie de parerea voastra

De la: Tommy_Boy, la data 2015-10-19 23:29:21Cum spui tu scumpete, si acum du-te si fa nanica ca ti-ai solicitat destul neuronii pe ziua de azi. Merita si ei o pauza, poate se refac totusi cu toate ca nu prea cred.

P.S.
Un profesor care nu cunoaste lexicul de baza al limbii romane e "profesor".
E plin invatamintul romanesc de ei si uite asa ajungem sa avem adolescenti de genul celei care a deschis acest topic.

Somnul ratiunii naste monstri iar penele de ... prezervativ, lobotomiile esuate cit si sterilizarile nereusite duc la aparitia ... idiotilor cu acces neingradit la internetul broadband de mare viteza!...

Asa ca eugenetica chiar si-ar fi avut rolul ei sanogen si de preventie extrem hotaritor in ceea ce te priveste!

Din pacate, acum e mult prea tirziu.
Raul a fost deja facut...
garbo101426
Postat pe 19 Octombrie 2015 23:51
Din fericire pt. noi, inaintarea in virsta ii pune pe tusa vietii pe toti profii universitari care nu au nimic inteligent de comunicat.
Banuiesc ca de aia ai si timp sa vinturi forumurile cu euglena pe buze si in suflet.
Depaseste momentul, si incearca sa evoluezi. E un proces dificil, pt. multi inabordabil totusi poti incerca, iti urez succes.


Tommy_Boy
Postat pe 20 Octombrie 2015 00:46
De la: Tommy_Boy, la data 2015-10-20 00:46:15Din fericire pt. noi, inaintarea in virsta ii pune pe tusa vietii pe toti profii universitari care nu au nimic inteligent de comunicat.
Banuiesc ca de aia ai si timp sa vinturi forumurile cu euglena pe buze si in suflet.
Depaseste momentul, si incearca sa evoluezi. E un proces dificil, pt. multi inabordabil totusi poti incerca, iti urez succes.



Mai fato, ti-o spun cu parere de rau, cu intelegere si chiar cu maxima compasiune pt. faptul ca tu pari a nu mai avea cum sa te schimbi vreodata; in bine, desigur. Si asta pt. ca esti...
...IREMEDIABIL STUPIDA ! Rau de tot...
Asa ceva n-am mai vazut in toata viatza mea pina acum!...

Deci tu esti loaza care se baga singura in vorba in loc sa se ocupe strict de idiosincraziile tembel-incongruente ale propriului cortex, si tot tu esti nesimtzita care sare la jugulara cind i se atrage atentia ca e - cu atitudinea asta de mahalagioca de ... 'office' de Bariera Vergului -, nimic altceva decit o ... suina lipsita de educatie, maniere si caracter!

Cum poate un om normal califica asa ceva cind vede de la o posta cum iti gasesti mereu de lucru ca sa vii permanent in contact cit mai contondent cu mine? Si intotdeauna neprovocata...
Oare cum se numeste asa ceva, 'eminentza'?
...Prostie?...
...Imbecilism de cauze hormonale??...
...Lipsa de activitate sexuala normala care sa-ti 'tempereze' pornirile ... 'canibalice' demente???...
Sau doar asa esti tu de la mama natura?!?
Caz in care - revin a 'n'-a oara - chiar esti de domeniul cercetarii ... eugeneticii!!!

Cit de tembela sa fii sa te apuci sa te iei mishtocareste de virsta cuiva? Si mai ales de cineva care iti poate fi chiar parinte???
Citi neuroni sint necesari unor asertiuni kretinoide referitoare la asa ceva?!?

Ai idee, .dioata tirgului, ca a preda ani de zile unor studenti ce vor fi virfuri ale cercetarii stiintifice la o virsta mai mica chiar decit a ta, nu e doar apanajul unui profesor universitar? Ci e vorba de cu totul altceva? Mult mai important, mai ziditor, mai creator si mai lipsit de 'conotatii' birocratice universitare inutile?!?

Esti loaza rau de tot, motanash...
Ai citit si tu in DEX ce-i aia o euglena, da? Nici nu era dificil. Da' caputzu' ala al tau - mic, patrat si-n A4 formatat - n-o sa-ti poata explica niciodata si ce inseamna o euglena ... bok-o-trofa. Si de ce exact asta esti tu! Nu-i asa?...

Cit priveste timpul petrecut de mine pe forumuri generaliste e intr-adevar uneori si o mare pierdere de timp. Timp 'furat' de la preocuparile mele diurne. Si nu pt. ca n-as avea ceva de spus atunci cind consider ca si merita s-o fac, ci pur si simplu pt. ca trebuie sa inutilizez infinit mai mult timp decit mi-am propus tocmai datorita 'contactului' cu sub-specimene cu shoriciul atit de gros ca al tau!...

Piticutz primitiv, referitor la evolutie iti recomand sa recitesti macar definitia de DEX. Si sa incerci sa intelegi in profunzime mesajul vorbelor nietzsche-niene pe care ti le-am mai spus:
..."Charakter ist Schicksal!''
Si nu uita: euglenele sint exact ceea ce sint tocmai pt. pe ele evolutia ... refuza sa le atinga!...

P.S. Tot in legatura cu virsta, nu pot decit sa-mi exprim parerea de rau ca e posibil sa nu mai fiu pe-aici cind o sa ajungi tu la anii mei. Si sa pot astfel sa regret teribil ca n-o sa pot sa fiu de fatza si sa-mi confirm personal faptul ca euglenele .dioate n-au cum - indiferent de calea 'evolutiva' aleasa - sa ajunga la batrinetze macar niste euglene ... mediu intzelepte.

Parol!...

garbo101426
Postat pe 20 Octombrie 2015 16:11
Pina una alta te invit sa-ti recitesti perlele scrise cu propria minuta si vei vedea cine e mahalagioaica.
Si acum te intreb eu pe tine, cit de “culta” poti sa fii ca sa te iei de parintii cuiva, sa faci “aluzii” sexuale la adresa preopinentului si in acelasi timp sa te pretinzi o minte luminata si chiar profesor universitar?!?!
Sa fim seriosi, esti profesor asa cum e si femeia mea de serviciu care oricum are un vocabular mai ingrijit si bogat decit al tau.
Problema ta este ca nu accepti idea ca exista oameni cu alte pareri decit a ta, si ca in unele cazuri s-ar putea sa te inseli ca e omeneste, ca pe forumuri precum acesta subiectele sint de multe ori “usurele” (eufemistic vorbind) iar raspunsurile sint pe masura.
Ti-am citit postarile pe forumurile generaliste unde te pretinzi de fapt barbat ceea ce cred ca e mai aproape de realitate, o femeie nu ar folosii nici macar 10% din invectivele tale.
Tinind cont ca profesezi inca de pe vremea cind calculatoarele foloseau cartelele perforate trag concluzia ca esti destul de matur(a). Pacat, se spune ca batrinetea vine cu intelegere si intelepciune indiferent de nr. de clase absolvite, la tine a venit cu tifna si refulari pe forumuri unde folosesti acelasi limbaj de doi lei impotriva tuturor.
Poti sa-ti dau citate sau sa postez link-uri spre exemplificarea celor sustinute de mine dar nu merita deranjul.
Vocabularul, gindirea, modul de abordare a interlocutorilor e f. departe nu numai de spiritul universitar dar si de elementarul bun simt.

Oricum e pacat de virsta ta, e pacat ca nu ai invatat sa dialoghezi exprimind idei si nu invective, sa accepti pluralismul de idei si sa te exprimi acceptabil.
Poti sa-mi citezi pina mine din tot felul de filozofi, degeaba, nu ai inteles nimic din ce ai citit si asta se vede in limbajul tau care denota un anumit primitivism in exprimare si gindire.
Numai oamenii epocii de piatra isi impuneau “ideile” folosind bita, din lipsa de vocabular. Tu, pt. ca evoluezi in spatiul virtual folosesti cuvintele ca pe o bita.
Ca nu ai stiinta si obisnuinta dialogului se vede si din modul cum ai inteles postarea mea anterioara.
Nu m-am legat de virsta ta ci de faptul ca desi ajuns(a) la o virsta matura nu ai nimic inteligent de comunicat si ca daca ar lipsi emoticoanele “vocabularul” tau ar fi mult mai sarac.
Nu am auzit (pina la tine) nici un profesor adevarat care sa minimalizeze studiile universitare, dimpotrva.
Asta ma face sa presupun ca nici nu prea posezi asa ceva (studii universitare).

Ar mai fi multe de spus vis-à-vis de o “personalitatea” ca a ta dar inchei aici. Oricum cred ca a fost o pierdere de timp.
Astept cu profunda intelegere umana fata de un semen frustrat, uzat moral si probabil plin de neimpliniri, urmatoarea ta balacareala.
Tommy_Boy
Postat pe 20 Octombrie 2015 19:06


Sau e curiozitate? Poti lasa niscaiva bune intentii acolo unde le e locul? Multumesc. "Profunda intelegere", manifestata intr-un dialog revansard nu poate pacali nici emoticoanele. Nu poti nega ca partenerul tau de dialog a adus la un moment dat in discutie si teme de gandire, care imi inchipui ca uneori depasesc niste orizonturi mai "idilice" (vezi topicele postate si unele raspunsuri). Iar cultura este evidenta in ciuda tonului vehement.
pinkrainbow
Postat pe 20 Octombrie 2015 20:25
Curiozitate sub nici o forma.
Am spus astept in sensul ca raspunsul va fi in nota obisnuita.

Cit despre cultura, din epitetele folosite nu razbate nici macar o raza ca ar exista asa ceva.
Pe citi oameni cu adevarat culti, intelectuali, i-ai auzit balacarind in halul asta? Si nu numai pe acest forum. Limbajul este unul uzitat pe toate forumurile.

Acum e adevarat, depinde si la ce tip de cultura te referi.
Exista o cultura a strazii, una a mahalalei, e.t.c. Daca te referi insa la CULTURA adevarata eu nu prea am gasit-o in dialogurile sustinute de 426 nu numai cu mine ci si cu alte persoane de pe forum.
Daca epitete folosite numai in ultima ei postare, jignirea parintilor si multe altele inseamna cultura, e vai de scoala romaneasca si de cultura acestei natii.

Usurinta in manevrarea unor termeni citeodata improprii subiectului si folosirea unor cuvinte inexistente in limba romana ca fiind totusi romanesti nu inseamna cultura.
Istetimea nu inseamna cultura. Ea poate fi intilnita si la un copil de 4 ani ca si la un analfabet care nu a deschis o carte in viata lui.

Poate imi semnalezi si mie o idee inteligenta exprimata pina acum de 426 si care merita dezbatuta la modul serios, elegant si doct cu argumente inteligente, nu cu epitete care aduc aminte de satra.

E adevarat, exista si oameni care accepta stilul.
Era un profesor pe aici care nu s-a sfiit sa ne certe ca folosim un limbaj de neacceptat in schimb a laudat cu admiratie limbajul lui 426. Ciudat, f. ciudat sa consideri ca “isteata” este de neacceptat dar invectivele folosite cu darnicie de 426 sint elemente componente ale unui limbaj civilizat, cult.

Cit despre bunele intentii, se spune ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune.
Numai intentia nu e suficienta, ea trebue sa se si materializeze altfel se pierde si nu foloseste la nimic, dimpotriva.

Tommy_Boy
Postat pe 20 Octombrie 2015 22:19
Vai de mama ta, motanash primitiv...

Norocul meu a fost ca mare parte din viatza am avut enorma sansa sa tutoriez intelectual (prin natura profesiilor mele) fiintze biologic, caracterial si inteligent active cu un IQ de peste 125-140. Unele dintre ele istetze foc inainte de 4 ani, altele real analfabete la virste si mai mari. Ignorante si proaste chiar, in acceptiunea 'clasica' a termenilor statuati de miriadele de euglenele mimetic imbecile...

Filozofii lumii au postulat cu mult timp in urma ceea ce Neurostiintzele au demonstrat indubitabil doar de vreo 40-50 de ani. Si anume ca inteligentza nu tine atit de mult de educatia intelectuala preformata cit mai ales de predeterminarea noastra genetica!

Ceea ce contravine scandalos tuturor 'paradigmelor' dogmatice inoculate ani de-a rindul in scoala ... rimelor, paramecilor si drosofilelor. 'Axiome' care le dau tuturor imbecililor iluzia sociala, religioasa sau culturala cum ca ar putea fi - prin educatie, 'acumulare' si exercitiu - echipotentzi cu cei cu care nu sint egali chiar din nastere!...

Da' e imposibil sa tii in mina 7 miliarde de oameni fara sa le plimbi cu hotarire pe la nasuri asa-zisa ... democratzie si democratizare intelectuala!

Si e si mai greu sa-i explici si mai ales sa-i faci sa intzeleaga pe to(n)tzi kre(sh)tinii sau agnosticii lumii ca Dumnezeu (sau Darwin, dupa caz) n-a avut vreo ... 'scapare' de blue print originar, n-a intentionat sa fie ironic, sadic sau chiar crud ci pur si simplu a avut motive Superioare - chiar de dincolo de puterea demiurgica a Creatziei sau de fortza modelatoare a Naturii - de a ne face atit de diferitzi pe fiecare dintre noi, intre noi si fatza de toti ceilalti...

'Egalitatea' e doar paradigma lafontaine-iana care-l face pe vitzel sa se creada si el...
...BOU!
garbo101426
Postat pe 21 Octombrie 2015 00:40


arco_iris
Postat pe 21 Octombrie 2015 00:59
De la: garbo_415900, la data 2015-10-11 14:34:08Sunt intr-o relatie de aproape 8 luni eu nu il mai vreau pe acel baiat ii forte plicsitor dar stau cu el pentru c mama nu vrea sa ma vada fara el din obligatie ce trebue sa fac? jutatima cu parerile voastre varog



Nu il mai vrei?

Cata aglomeratie...
arco_iris
Postat pe 21 Octombrie 2015 01:00
De la: garbo101426, la data 2015-10-21 00:40:57Vai de mama ta, motanash primitiv...

Norocul meu a fost ca mare parte din viatza am avut enorma sansa sa tutoriez intelectual (prin natura profesiilor mele) fiintze biologic, caracterial si inteligent active cu un IQ de peste 125-140. Unele dintre ele istetze foc inainte de 4 ani, altele real analfabete la virste si mai mari. Ignorante si proaste chiar, in acceptiunea 'clasica' a termenilor statuati de miriadele de euglenele mimetic imbecile...

Filozofii lumii au postulat cu mult timp in urma ceea ce Neurostiintzele au demonstrat indubitabil doar de vreo 40-50 de ani. Si anume ca inteligentza nu tine atit de mult de educatia intelectuala preformata cit mai ales de predeterminarea noastra genetica!

Ceea ce contravine scandalos tuturor 'paradigmelor' dogmatice inoculate ani de-a rindul in scoala ... rimelor, paramecilor si drosofilelor. 'Axiome' care le dau tuturor imbecililor iluzia sociala, religioasa sau culturala cum ca ar putea fi - prin educatie, 'acumulare' si exercitiu - echipotentzi cu cei cu care nu sint egali chiar din nastere!...

Da' e imposibil sa tii in mina 7 miliarde de oameni fara sa le plimbi cu hotarire pe la nasuri asa-zisa ... democratzie si democratizare intelectuala!

Si e si mai greu sa-i explici si mai ales sa-i faci sa intzeleaga pe to(n)tzi kre(sh)tinii sau agnosticii lumii ca Dumnezeu (sau Darwin, dupa caz) n-a avut vreo ... 'scapare' de blue print originar, n-a intentionat sa fie ironic, sadic sau chiar crud ci pur si simplu a avut motive Superioare - chiar de dincolo de puterea demiurgica a Creatziei sau de fortza modelatoare a Naturii - de a ne face atit de diferitzi pe fiecare dintre noi, intre noi si fatza de toti ceilalti...

'Egalitatea' e doar paradigma lafontaine-iana care-l face pe vitzel sa se creada si el...
...BOU!






La ultimul paragraf: crestinii (nu doar cei prin nastere) nu se indoiesc de motivele superioare in virtutea Creatiei, se accepta ca suntem egali, diferiti fiind... iar agnosticii se indoiesc cu totul de D-zeu sau macar probational. Iar Darwin a facut desigur diferentierea de regn, nu putea avea vreo scapare in sensul anterior precizat.
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 09:17
@842 .....Quod erat demonstrandum


@426,

OK baiete, si ce vrei sa spui cu asta? Ca ai nenoricit lexicul unor copii de 4 ani foarte isteti fara indoiala asa cum sint in general copii si le-ai impregnat un tipar comportamental grobian asemenea „maestrului” pe care l-au avut in fata ochilor?

Ma intreb cu groaza, oare parintii acelor copii stiu pe mina cui si-au lasat odraslele?

Ca de obicei folosesti cuvinte inexistente in limba romana (ceea ce pentru un pedagod asa cum te pretinzi a fi, este de neacceptat) doar pt. a epata, fara a demonstra intelectual nimic, dimpotriva. Biet epigon (vorba lui Eminescu) al limbii romane, cam ce ai putea tu sa predai unui copil ?
Modul de folosire e emoticoanelor? cum se inventeaza cuvinte in limba romana pt. a parea mai inteligent si cult? cum sa-ti injuri interlocutorul considerind ca asa iti demonstrezi superioritatea intelectuala? Cum sa te ascunzi pe forum dupa un avatar feminin ca sa poti injura si femeile fara a fi considerat misogin si prost crescut?
Vai de pedagogia ta.
Parintii ar trebui sa fie mult mai selectivi cu persoanele carora le incredinteaza copii si inca de la virste fragede, puterea exemplului poate fi creatoare daca au in fata un adevarat pedagog sau demolatoare cind acesta este doar un epigon, o facatura.
So apropo, lasa-i pe altii sa te laude ca pina acum numai tu ti-ai ridicat osanale.
In continuare nu am vazut nici o propunere inteligenta, doar invective, injurii si lauda de sine cit cuprinde.

Macar calculatoare stii ca lumea, ca asa te-ai laudat pe alte forumuri, ca esti expert.
Deci singurul lucru pe care-l poti preda cam asta ar fi, nu cine stie ce arta filosofie e.t.c.
ori in domeniu iti pot arata si eu citiva pusti sclipitori si nu au mai mult de 10-12 ani.

Tommy_Boy
Postat pe 21 Octombrie 2015 09:26
"@842 .....Quod erat demonstrandum"

m-ai fi flatat cu un quod erat delirandum, dar n-am mai fi fost...egale? Totusi, daca ai vorbit de intelegere din partea ta si ca te astepti ca discutia va continua in nota obisnuita, de ce continui sa ataci?
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 09:41
OK, imi place, dar am vrut sa respect dictonul ca altfel iar sarea in sus spunind ca am gresit.
Omul asta trebuie sa priveasca realitatea in fata.
Nu cred ca-l atac, doar ii raspun pe intelesul lui.
Am incercat sa-l ignor dar nici asa nu merge.
Se baga singur in seama. Forumul asta nu era chiar unul academic dar sigur era mult mai salubru inainte de aparitia personajului.
Si mai e o cauza, imi displace profund minciuna, iar el a promovat-o de la inceput ascunzindu-se sub identitatea forografica a unei femei, jenant si penibil.

Profesor, my ass! (vorba unchiului Sam).
Tommy_Boy
Postat pe 21 Octombrie 2015 09:50

Quod erat delirandum era in ce ma priveste

Si de caaate ori trebuie sa-i raspunzi? Il formezi tu? Ignora.
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 09:55

Probabil pina ma plictiseste prin stereotipia limbajului.
Ceea ce inseamna destul de curind.
Oricum va mai lua si el cite o pauza, mai activeaza si prin alte parti. Nu poate fi ubicuu asa ca mai pleaca putin, ii mai injura si pe altii pe alte forumuri si revine aici pt. a face acelasi lucru.
E si asta o ocupatie.
Tommy_Boy
Postat pe 21 Octombrie 2015 10:16
ne place
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 10:18
Nu, nu-mi place dar imi place sa cred ca pina la urma cu intelegere si fara injuraturi poti ajunge la un dialog suportabil lingvistic si ideatic cu orice om care nu prezinta retard intelectual.
Tommy_Boy
Postat pe 21 Octombrie 2015 10:28
sa reiau?
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 10:36
Asta depinde daca vrei sa postezi ca 842 sau 426.
Tommy_Boy
Postat pe 21 Octombrie 2015 10:46
imi ascund intentiile sub alea de bun augur. Intelegatoare pana la D-zeu si "sfanta" pana la Intre timp trag cu ochiul la ce-a mai postat nu de alta.......
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 10:49
''Toate-s vechi şi nouă toate...''

Voi când aveți timp și de alte forumuri?

Dacă adm. recunoaște că are clonă, alții de ce n-ar avea?

http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/5059/Intrebari-pentru-Admin-Garbo/Intrebari-pentru-Admin-Garbo-pagina-2.html
Axl_R
Postat pe 21 Octombrie 2015 11:10
doamnii
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 11:24
Ai dreptate Axl_R.
Si pe aici circula clonele sau ma rog unii care s-au dedublat.
Lebada alba, lebada neagra.
Plus ca daca lucrezi la programare cum spune Admin. ii poti depista f. usor pe toti si poti bana clonele si dublurile.
Tommy_Boy
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:08
Ce te face sa crezi
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:20
Ne dam mari cautand cuvinte si licente "ideatice" pe internet, totul pt. a ajunge la un numitor comun cu partenerul de dialog. nu ne putem invinui deloc de curiozitate aproape infantila. M-ai prins, sunt dublura lui 426
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:37
De la: garbo_842, la data 2015-10-19 20:45:43

"Si apropos, de la 1916 lumea a mai evoluat. Oamenii inteligenti intii termina un liceu o facultate eventual, isi iau un job si abia pe urma se apuca de turnat plozi. Asta daca ii duce capu', daca nu, fac sex de la 16 ani si toarna plozi cu gramada si pe urma incep sa plinga ca nu au cu ce sa-i intretina. Si uite asa se mareste numarul prostilor pe cap de locuitor ce trebuiesc intretinuti de cei care eventual au absolvit si un MBA, spre ciuda altora care procedeaza ca vulpea cind nu ajunge la struguri"

Lumea a mai evoluat? Pe ce criterii? De studii absolvite eventual si la o facultate de mana a treia? Oamenii aia cu bun-simt, cu decenta omului simplu care-si faceau familie la 15-16 ani, nu-si au corespondenti in tampitii de aceeasi varsta ai zilelor noastre, pt. care sexul e "sportiv". Batranilor nostri nu le-a trebuit MBA pt. a-si creste bine copiii.


In mare, ai dreptate. Depinde si ce "definitie" exacta dai la "evolutie". Oricum, trebuie privit pe plan mondial cu evoluatul asta nu numai in Romania, evoluatul sau evolutia e un "tratament" de lunga durata, de foarte multa durata. In 100 nu se pot vedea rezultate mari ci poate doar cateva inventii si inoiri la cele vechi. De ex.: DDT-ul care se folosea des inainte, azi s-a ajuns la concluzia ca e foarte daunator. :sml- tongue0023:
barboneli
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:38
Lumea confunda evolutia cu mersul inainte
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:45
De la: garbo_842, la data 2015-10-21 09:17:47
De la: garbo101426, la data 2015-10-21 00:40:57Vai de mama ta, motanash primitiv...

Norocul meu a fost ca mare parte din viatza am avut enorma sansa sa tutoriez intelectual (prin natura profesiilor mele) fiintze biologic, caracterial si inteligent active cu un IQ de peste 125-140. Unele dintre ele istetze foc inainte de 4 ani, altele real analfabete la virste si mai mari. Ignorante si proaste chiar, in acceptiunea 'clasica' a termenilor statuati de miriadele de euglenele mimetic imbecile...

Filozofii lumii au postulat cu mult timp in urma ceea ce Neurostiintzele au demonstrat indubitabil doar de vreo 40-50 de ani. Si anume ca inteligentza nu tine atit de mult de educatia intelectuala preformata cit mai ales de predeterminarea noastra genetica!

Ceea ce contravine scandalos tuturor 'paradigmelor' dogmatice inoculate ani de-a rindul in scoala ... rimelor, paramecilor si drosofilelor. 'Axiome' care le dau tuturor imbecililor iluzia sociala, religioasa sau culturala cum ca ar putea fi - prin educatie, 'acumulare' si exercitiu - echipotentzi cu cei cu care nu sint egali chiar din nastere!...

Da' e imposibil sa tii in mina 7 miliarde de oameni fara sa le plimbi cu hotarire pe la nasuri asa-zisa ... democratzie si democratizare intelectuala!

Si e si mai greu sa-i explici si mai ales sa-i faci sa intzeleaga pe to(n)tzi kre(sh)tinii sau agnosticii lumii ca Dumnezeu (sau Darwin, dupa caz) n-a avut vreo ... 'scapare' de blue print originar, n-a intentionat sa fie ironic, sadic sau chiar crud ci pur si simplu a avut motive Superioare - chiar de dincolo de puterea demiurgica a Creatziei sau de fortza modelatoare a Naturii - de a ne face atit de diferitzi pe fiecare dintre noi, intre noi si fatza de toti ceilalti...

'Egalitatea' e doar paradigma lafontaine-iana care-l face pe vitzel sa se creada si el...
...BOU!






La ultimul paragraf: crestinii (nu doar cei prin nastere) nu se indoiesc de motivele superioare in virtutea Creatiei, se accepta ca suntem egali, diferiti fiind... iar agnosticii se indoiesc cu totul de D-zeu sau macar probational. Iar Darwin a facut desigur diferentierea de regn, nu putea avea vreo scapare in sensul anterior precizat.


NU exista crestini prin nastere (nu doar cei prin nastere) !!! De aia exista botezul. Botezat ca crestin, botezat ca musulman, botezat ca evreu... ! E adevarat ca evreii nascuti din mama evreica nu ar mai trebuii botezati ca evrei, dar treaba asta se face din motive de igiena.
barboneli
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:48
De la: garbo_842, la data 2015-10-21 12:37:23Ne dam mari cautand cuvinte si licente "ideatice" pe internet, totul pt. a ajunge la un numitor comun cu partenerul de dialog. nu ne putem invinui deloc de curiozitate aproape infantila. M-ai prins, sunt dublura lui 426


OK daca asa vrei tu. N-am nimic impotriva. Traim intr-o tara libera si fiecare face ce doreste pina la un punct desigur.

Chiar ti se pare telectuala discutia?
Tommy_Boy
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:49
telectuala? exista?
pinkrainbow
Postat pe 21 Octombrie 2015 12:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand haine noi pentru bebelusi si copii 6 De la: kidz004030 13 Octombrie 2009 09:29
bb-ei nascuti in septembrie..la mai mult.... 42 De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:32
vand patut si carut 1 De la: avonloveu 19 Mai 2008 23:26
bebelusi nascuti in august 2008 1 De la: cinsarcinata 5 Iunie 2009 13:49
Vitalact 1 De la: kidz006457 21 Ianuarie 2010 09:11
Setari Cookie-uri