nu stiu ce sa fac

buna ziua,as vrea un sfat din partea unor pesoane care ar putea fi obiective pt ca la prieteni nu pot sa apelez pt ca nu ar actiona cu obiectivitate,iar de parinti nici nu pot sa zic nu vreau sa fac valuri si mai mari decat sunt in momentul asta.
decateva saptamani traiesc un cosmar casnicia mea pe cate o credeam solida si in care nu as fi crezut ca exista vreo fisura aluneca incet spre un divort suntem impreuna de 5 ani si castaori de 4 nu avem copii chiar daca am incercat, nu s-a intamplat.totul a inceput cu certurile dintre niste prieteni care sunt si ei pe punctul de a se desparti apoi au urmat discutile dintre noi ca ar vrea mai mult spatiu ca vrea sa iasa cu prieteni si asa mai departe intr-un cuv ca ar vrea libertate ,noi lucram impreuna de 2 ani (o afacere de familie)la inceput l-am intrebat daca e ceva in neregula cu noi raspunsul a fost nu.Nu mi-a placut conversatia si felul cu a pus problema dar am aceptat pt ca m-am gandit ca fiiind impreuna atat la servici cat si acasa are nevoie de spatiul lui.acum 5 zile s-a intosrs in tara sa vanda un ap si sa fac niste plati impreuna cu mama lui care de 8 luni sta la noi,mi-a promis ca se va intoarce alt om ,mult mai relaxat si plin de viata .intre timp a fost si la un specialist pt ca se plangea de dureri de spate in urma consultului a descoperit ca are henie de disc.fiind intodeauna o fire optimista si logica in urma conversatie m-am gandit sa isi schimbe profesia pt un timp pana se recupereaza de aici totul a degenerat in faptul ca mama lui a inceput sa-mi reproseze ca nu o sa am grija de el si ca ma intereseaza doar bani si afacerea ceea ce m-a socat e ca el o aproba si de aici reprosuri.ca nu mai sunt femea de care s-a intagost ca m-am schimbat ca nu am avut grja de el ca nu mai reprezit nimic in momentul de fata ca ii sunt indiferenta ca m-a iubit si ca si-a pierdut incredere in mine.eu nu vreau sa renunt ,il iubesc in acest moment scriu si lpang.mi-a zis ca e de acord sa mergem la consiliere ,sa mergem in vacanta amandoi poate redescoperim ceea ce am pierdut a zis ca vrea sa toate lucrurile astea doar daca eu cred ca va functiona ca totul depinde de mine.vrea sa o aduca inapoi pe mama lui aici sa locuim cu toti.nu ma mai suna s-a schimbat si spune ca totul e din cauza mea.mi-am cerut iertare m-am umilit si tot de geaba el a ramas la fel de rece si distant.vb la telefon ca doi parteneri de afaceri nimic mai mult.nus ce o sa fie ccand se va intoarce.mi-a zic ca nimic nu va mai fi cum a fost si ca daca vreo s amai fim impreuna trebiue sa-i recastig increderea dar sa nu ma ast ca va fi usor. eu nu stiu daca o sa mai pt fi fericita in acesata relatie as vrea un sfat va multumec
garbo_410675
Postat pe 30 Martie 2015 16:58
LASA-L!
Bucura-te ca n-ai copii cu el.Foarte probabil,o sa ai cu altul.Mama nu are ce cauta in casnicia ta.Era si mai bine daca nu statea cu voi,cu tot respectul pentru persoanele in varsta.Daca e rece si distant,fii sigura sa are alta femeie.Nu-ti irosi viata si lacrimile .Poate atat a fost sa fie casnicia voastra.S-a consumat si gata.Vorba aia: "de unde nu-i,nici Dumnezeu nu cere".
Capul sus!
LadyLove
Postat pe 30 Martie 2015 22:19
Cred ca cel mai bine ar fi sa il intrebi daca este in stare sa poarte cu tine o discutie decenta fata in fata, ca doi adulti responsabili si sa vedeti de unde a pornit totul. Daca a fost din cauza ca nu a reusit sa "taie cordonul ombilical" ce il leaga de fustele ei prea multe sanse nu vei avea sa iti recuperezi casnicia, iar asta va avea urmari si asupra vietii profesionale. Daca e o alta cauza ar fi bine sa o descoperiti. Intreaba-l daca te mai iubeste si mai doreste sa mergeti impreuna pe acelasi drum pe care ati pornit. Exista 2 alternative:
--raspunde nu si atunci fiecare in drumul lui (dar tu vei fi linistita ca ai facut tot ce s-a putut ca sa iti recuperezi casnicia)
--raspunde da si atunci va trebuie sa va stabiliti un set de reguli ale familiei voastre peste care sa nu treceti sub nici o forma si in care sa nu aiba nimeni din lumea asta nici un cuvant de spus (nici macar mama lui). Trebuie sa fie de acord ca deciziile se iau in 2 nu in 3 si ca persoana cea mai aproape de el trebuie sa fii tu, cu care va trebui sa imparta si binele si raul. Si un alt factor vital de care e nevoie intr-o casnicie este COMUNICAREA intre cei doi. Am impresia ca lipsa de comunicare a fost unul dintre lucrurile care au dus la aparitia prapastiei dintre voi.
Dar toate acestea trebuie sa se intample doar dupa ce a acceptat sa poarte cu tine o discutie calma, decenta (fara nici un fel de reprosuri), decizionala (voi doi decideti de comun acord ce veti face) si categoric, fara nici un fel de intromisiune din partea mamei lui. Asigura-l ca il iubesti si niciodata nu i-ai dorit raul, dar relatia voastra o poti controla doar de la tine spre el nu si invers, in consecinta daca el te iubeste totul se va rezolva, daca nu, macar vei fi linistita ca nu din vina ta s-a intamplat ce
s-a intamplat.
angel_forever
Postat pe 16 Aprilie 2015 14:53
Mie mi se pare ca el are pe altcineva si da pisica moarta la tine in curte. Poate te-ai schimbat, e si normal in 5 ani ca un om sa se schimbe, poate ai fost uneori mai interesata de afacere decat de casnicie si atunci ai si tu partea ta de responsabilitate (de obicei nu e un singur vinovat).
Dar faptul ca lasa totul pe tine, ca TU trebuie sa ii recastigi increderea, ca TU trebuie sa muncesti pt relatie, TOTUL depinde DOAR de tine... dar va fi fff greu sa il mai castigi pe el...nimic nu va mai fi cum a fost.... toate astea mi se par vrajeli: vrea doar sa para ca incearca sa se implice in salvarea relatiei, dar de fapt nu are nici o bunavointa pt asta.
Deci, cum spunea si cineva mai inainte: e rece si distant cu tine, discutati doar ca parteneri de afaceri si tu esti vinovata pt tot, fii sigura ca e cald cu altcineva.
andreeat
Postat pe 17 Aprilie 2015 14:00
Uite poti sa incerci sa ceri ajutor divin daca vrei
Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
In a 9 zi, publicati rugaciunea.
Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
Amen!II
Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
Amen!
Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
Amen!
garbo_411601
Postat pe 28 Mai 2015 14:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce ne plac "baietii rai"? 18 De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26
o fata ne atentioneaza....!!! 339 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
Setari Cookie-uri