cum pot slabi fara sport?

dragele mele, nu am timp de sport, sunt intr-un du-te/vino continuu, ba cu serviciul, ba cu fetele mele, ba acasa (gatit, spalat, curatenie..etc), asa cum probabil sunteti majoritatea dintre voi.
va rog, cateva idei de slabit, care sa nu necesite sport.
o zi frumoasa tuturor!!!
marusha
Postat pe 14 Octombrie 2013 10:51
fa dragoste ....
garbo_19362
Postat pe 14 Octombrie 2013 11:27
mai, mai... ...
marusha
Postat pe 14 Octombrie 2013 15:24
Si nu potzi sa strecori acolo juma´ de ora pentru o plimbare sau cateva exercitii fizice acasa ? ...Si cand gatesti pentru familie aminteste-ti sa nu gusti din toate bunatatzile .....rezuma-te la salata si putzina painica prajita ...Si mai danseaza si tu nitzel in timp ce curetzi ceapa ...Etc....etc....
Seara placuta
Rotty
Postat pe 14 Octombrie 2013 17:31
De la: Rotty, la data 2013-10-14 17:31:35 Si nu potzi sa strecori acolo juma´ de ora pentru o plimbare sau cateva exercitii fizice acasa ? ...Si cand gatesti pentru familie aminteste-ti sa nu gusti din toate bunatatzile .....rezuma-te la salata si putzina painica prajita ...Si mai danseaza si tu nitzel in timp ce curetzi ceapa ...Etc....etc....
Seara placuta


foarte corect Miha ... !cand te joci cu copii poti strecura si exercitii pentru tine , cand gatesti poti dansa putin , cand stai pe canapea la fel ! incearca ! iar cu dragostea nu am glumit , arzi mai mult calorii si il apropii si pe tatic care se simte de cele mai multe ori neglijat din cauza copiilor ! succes si inspiratie ! multa iubire sa ai !G
garbo_19362
Postat pe 18 Octombrie 2013 19:18
Daca iti raspund , G .....da´ mai bine nu.
Rotty
Postat pe 18 Octombrie 2013 19:32
Dreptul la libera exprimare este garantat prin constitutie! nu ti-l poate lua nimani !
garbo_19362
Postat pe 20 Octombrie 2013 19:52
Se pare ca esti o persoana activa....ca si mine. Ca sa slabesc, eu am injumatatit portiile de mancare...si acum mananc cam orice (nu grasimi), dar pe jumatate.
ileanastoica
Postat pe 27 Octombrie 2013 06:08
deja ce faci tu...sport se numeste
Mayasha
Postat pe 27 Octombrie 2013 12:54
Isbasoiu_Georgeta_1
Postat pe 27 Octombrie 2013 13:24
Mdaa...sigur. Dupa ce ajungi acasa cu " un cap mare" si picioarele umflate de la job sigur ca iti arde nemaipomenit sa mai si dansezi pe linga cratite si farfurii in timp ce fetele te striga de 7 ori , fiecare pentru cite ceva. Si in mod cert te si uiti la portiile de mincare daca sunt sau nu la jumatate probabil in timp ce mergi cu fetele sa le speli pe maini , sa le asezi pe scaun , sa le pui bavetele pe care si le smulg sub pretextul ca sunt mari. Dar nu suficient de mari cat sa nu pretinda sa le dai din cand in cand , tu sa manince. Si apoi frimiturile sir , pe care este riscant sa nu le aduni, teancul mare de farfurii ce ramine in urma lor sigur , sigur te imbie la un samba. Aaaaa...sau poate merge un vals in drumul spre baie. Caci nu-i asa dupa cina, la 30 minute urmeaza baita. Iar dupa baita uscare, facutul patutelor, apoi imbracarea , cintecelul , rugaciunea si culcarea. Iar lucrurile nu se opresc aici doar pentru ca fetele sunt duse la culcare si poate dorm sau inca nu...Urmeaza calcaltul hainutelor pentru a doua zi si a hainelor adultilor din casa si exact de facutul dragostei iti vine chef dupa 4*2 aricole de calcat. Ihmmmm. Din perpesctiva mea sugestiile cu dansul , dragostea si injumatatirea sunt glume proaste.
garbo220680
Postat pe 27 Octombrie 2013 13:56
eu am inceput o cura cu otet de mere cu mierea.EVENTUaL CU CEAIURI
garbo175903
Postat pe 27 Octombrie 2013 18:06
Buna,nu minca dulce deloc,doar fructe,fara piine deloc si fara sucuri acidulate,daca faci asta,fiica mea a slabit 16kg.
emiliarux
Postat pe 27 Octombrie 2013 18:42

Marusha

mananca ardei iute si fa SEX!
Mai, tu sa conduci, stii? .....sa vezi ce te arde la grasimi, ohoooooo! si impartiti trebile pi din doua.....eiii!
Ia incearca!

numa' bine, cu barbatu ' langa tine! na
Fss_ssu
Postat pe 27 Octombrie 2013 19:00
Nu inteleg de ce faci tu totul singura , ce face sotul in timpul acesta. Daca nu esti casnica si ai serviciu ca si el impartiti treburile.Cum te iubeste daca nu te ajuta, el iti calca tie rufele , iti spala, iti face mancare , tu de ce sa-i faci lui ca doar nu are handicap major. Am uitat barbatii au treaba se uita la TV. ACELA NU ESTE UN BARBAT IUBITOR , ESTE UN EGOIST CARE NU MERITA NIMIC. cUM IUBESTI O FEMEIE DACA O LASI SA FACA TOATA TREABA SA FIE MOARTA DE OBOSEALA????????????????
garbo273075
Postat pe 27 Octombrie 2013 22:10
Trebuie sa nu mananci paine , paste, orez etc .. Carne fiarta sau p gratar..legume fierte..mai putin cartoful...si salate multe si fructe...! Evita prajelile si mancare a gãtita...!Nu este dieta Incearca si ai sa vezi rezultatul...!!!!
Straton_Alina_1
Postat pe 27 Octombrie 2013 23:12
da,asa este,si eu am 2 baieti,si doar vreo 7 kg de dat jos,dar e greu.Serviciul si munca de acasa nu ne dau voie sa avem mese regulate,cit de cit.Cred ca asta e marea problema.
garbo_10247
Postat pe 28 Octombrie 2013 11:06
Sugestiile Alinei Staton sunt practice. As putea adauga la acestea , pentru o durata de cel putin 3 luni : evita cu desavarsire sucurile din comert - de orice fel , exclude orez , mazare , fasole, cartof, paste , paine - cel mult prajita si in cantitati mici , evita cu desavarsire prajelile de orice tip , mezelurile, afumaturile , tocaturile, smantana, dulceturi , gemuri , cicolata etc.Poti folosi pentru mincaruri : fasole teci , ghiveci din legume permise - conopida , broccoli , rosii , dovlecel , vinete , varza , rosii etc. , Carnea pentru a castiga timp o poti prepara in vas jena la cuptor pentru toata familia, putin ulei, putina sare , putina apa, condimete in aprox.20 minute. Mincarurile se pot prepara la cuptor vas jena sau de lut sau orice alt vas pretabil de dat la cuptor , inclusiv pentru varza sau tip legume din categoria permise la drycooker / vas teflonat. Preferabil mincarea sa fie gatita fara carne , aceasta urmand sa fie preparata separat la cuptor sau la teflon , drycooker , ca sa poti mica doar salata cu ceva carne dar familia sa poata fi alimentata normal . Iar daca realemente nu reusesti sa depasesti senzatia de foame sa o poti minca fara risc de grasimi sau prejeli. Cea mai ieftina salata , una din cele mai putin calorice este salata de varza , plus beneficii fibre, spornica la preparat. La categoria lactate sugerez kefir , iaurt de capra sau din lapte de bivolita , branza daca se poate deloc daca nu se poate deloc , macar sa fie slaba. Exlus smantana. Dimineata firebi intr-o cantitate de apa egala cu o cana de cafea : 1 lungurita de miere , 1 lingurita de praf scortisoara , strecori si bei compozitia. 1 cana dimineata inainte de masa si 1 cana seara dupa ce s-a incheiat ziua. Atentie dietele sunt destul de costisitoare financiar (presupun carne pentru a face fata cerintelor energetice pe care le presupune un job , stresului cotidian si salate variate , mai putin mincare gatita) dar si ca timp (gatesti cel putin o zi da , una nu ) , trebuie tinute minim 3 luni pentru a se sterge memoria celulara si a evita efectul yo-yo (adica rezbunarea celulelor pentru ca le-ai infometat). Pentru a castiga timp si a limita efortul fizic , sugerez si achizitionarea unei razatoare multifunctionala , preferabil de tip nemtesc genul vorner etc. Taie fff. repede varza , direct fideluta, chiar si pe cea mai "capoasa" .Feliaza ultra rapid pentru situatiile cand optezi sa faci o micare tip ghiveci la cuptor. Bafta !
garbo220680
Postat pe 28 Octombrie 2013 11:26
Aaaaaa....am uitat.Scuze pentru greselile gramaticale , de ortografie , litere mincate , virgule lipsa , elemntele repetitive , etc. In primul mesaj patutele erau patuturile si multe altele. Lichidul obtinut din miere si scortisoara are un efect rapid de diminuare a poftei de mincare - te ajuta in primele saptamani sa faci sentimentului de foame continua , diminueaza in mod similar pofta de grasimi si dulciuri , ofera surplus de energie. Daca serviciul permite poti opta sa te intorci pe jos de la job si , eventual , daca stai la bloc dotat cu lift , evita-l.
garbo220680
Postat pe 28 Octombrie 2013 11:47
ook, multumesc pentru toate ponturile trimise, sunteti fooarte dragute .
am sa incerc sa urmez macar parte din sfaturile date . si va mai scriu pentru rezultate...
marusha
Postat pe 28 Octombrie 2013 13:10
Poti sa dai mai multe detalii,te rog?
garbo_8187
Postat pe 28 Octombrie 2013 15:39
Era vorba de cura cu otet de mere
garbo_8187
Postat pe 28 Octombrie 2013 15:41
" Din perpesctiva mea sugestiile cu dansul , dragostea si injumatatirea sunt glume proaste."

680 , daca nu se potrivesc stilului tau de viatza , nu inseamna ca sunt "glume proaste" . Nu toata lumea are copii mici , iar unii mai au si masina de spalat vase , nu le aduna stiva in ghiuveta. Si dragostea si dansul si injumatatirea portiilor ajuta la slabit.
Rotty
Postat pe 28 Octombrie 2013 15:58
"680 , daca nu se potrivesc stilului tau de viatza , nu inseamna ca sunt "glume proaste" . Nu toata lumea are copii mici , iar unii mai au si masina de spalat vase , nu le aduna stiva in ghiuveta. Si dragostea si dansul si injumatatirea portiilor ajuta la slabit."

Rotty , tocmai de aceea am si spus din "perspectiva mea" si avut grija sa descriu care este perspectiva aceea , respectiv cea cu copii. Da , adevarat nu toata lumea are copii . Doamna care a postat mesajul a explicat destul de detaliat care este situatia , a facut o scurta descriere a stilului de viata , cu o axa clar specificata : job - familie - copii , descriere care includea copii mai mari sau mai mici.
Evident ca , daca nu citesti atent enuntul problemei , nu oferi raspunsuri utile. Raspunsurile , respectiv , sugestiile erau solicitate de o femeie care are job si copii, aceasta fiind in mare si motivul pentru care , de altfel , a si mentionat ca nu are timp pentur sport si solicita sugestii de slabit "fara sport".
Da , intr-adevar ajuta dansul , injumatatirea si sexul. Cel mai adesea adolescentelor, studentelelor , care au alt regim de viata decat cel descris de persoana care care a solicitat sugestii pentru problema ei , dar si mai probabil pipitzelor , de peste 30 ani din categoria : "no job" ori cu un job caruia i se poate spune lejer "no job" , "no familiy " just fun.....
Ma , rog , dupa caz ultima litera poate varia in functie de pipitza si poate furniza si materialul suficient pentru achizitionarea unei masini de spalat vase .
Sau mai bine.....menajera. Cu menajera nu mai facem caz de masina incredibila masina de spalat a timpurilor noastre , nici de timp pierdut , nici de energie consumata inutil , ci focusata pe......samba , evident.
Si da , sunt glume nu proaste , foarte proaste. A nu se uita : perspectiva face totul. Marusha , cu placere si succes ! O seara buna .
garbo220680
Postat pe 28 Octombrie 2013 18:23
"Da , intr-adevar ajuta dansul , injumatatirea si sexul. Cel mai adesea adolescentelor, studentelelor , care au alt regim de viata decat cel descris de persoana care care a solicitat sugestii pentru problema ei , dar si mai probabil pipitzelor , de peste 30 ani din categoria : "no job" ori cu un job caruia i se poate spune lejer "no job" , "no familiy " just fun.....
Ma , rog , dupa caz ultima litera poate varia in functie de pipitza si poate furniza si materialul suficient pentru achizitionarea unei masini de spalat vase ."

680 , departe de mine ideea de a fi ranchiunoasa , dar am impresia ca ai o vedere foarte ingusta asupra vietii. Eu fiind cea care aveam ideea cu dansul ,pot sa te asigur ca nu trebuie sa fi o pipitza cu un job lejer sau "no job" ca sa faci catziva pasi de dans prin casa sau sa-ti rezervi 10 minute dimineata pentru cateva exercitii usoare. Asa cum iti trebuie vointza sa mananci doar cele recomandate de tine (cand probabil ai gatit pentru familie cine stie ce alte "tentatii" ) , tot asa cu putina vointa poti sa faci si putzina miscare.
Aaaa...si apropo de remarca rautacioasa la adresa masinii de spalat vase , aici face parte din aparatura obisnuita ce se gaseste in bucataria oricarei familii normale .Mai ales familiile in care amandoi sotii au servicii deloc lejere.
Rotty
Postat pe 28 Octombrie 2013 19:08
Este buna ideea cu dansul, daca poti practic-o. Eu merg de trei, patru ori pe saptamana la un club,( ma straduiesc sa-mi fac timp pentru asta ), unde 2-3 ore se danseaza. Te simti super dupa aceea. Mananca des si putin, evita, asa cum ti s-a spus si aici : pastele fainoase, dulciurile, prajelile, bauturile acidulate, alcoolul si cafeaua in exces. Bea doi litri de apa pe zi si straduieste-te sa iei cina nu mai tarziu de ora sapte seara. Ganeste pozitiv, zambeste cat poti de mult si mai ales iubeste .
garbo_383147
Postat pe 8 Noiembrie 2013 12:23
Evita piinea!
lovejoy
Postat pe 10 Noiembrie 2013 15:23
Din pacate, femeia care face totul e de vina.
Multe femei nici nu roaga barbatii sa le dea o mina de ajutor ci ii cocoloseste facind ea totul.
Nu toti barbatii sint egoisti ci neinvatati,neobisnuiti.
Copii trebuie invatati deja de mici cu munca in gospodarie,sa dea o mina de ajutor,etc....
lovejoy
Postat pe 10 Noiembrie 2013 15:27
daaa, maare dreptate ai, nu-ti mai ramane niciun chef de sport, dupa ce capul tau este o lista plina de de toate. nici macar timp sa cobor o statie, doua, mai devreme din autobuz, nu pot, ca tre sa-mi preiau copilul mic de la gradi, si apoi alerg dupa copilu' mai mare de la scoala... ...
marusha
Postat pe 12 Noiembrie 2013 09:41
Daca nu vrei sport,mai este o singura solutie;dieta prin foame,bazata pe legume,salate,putina carne,aproape deloc cartofi,paste,orez.Si este o porcarie....pentru ca in timp,muschii se atrofiaza,articulatiile se intepenesc,nu mai are unde sa se depuna glucidele,doar in ficat,ca muschii nu sunt mentinuti,....plus celulita,fund lasat,poti arata bine imbracata doar.
eu inainte de a-i duce la scoala,imediat cum ma trezesc si dezmeticesc alerg 30 min,15 dus si 15 intors,iar acum ca e frig pe afara,alerg pe loc in casa,pun muzica,si alerg,sau fac aerobic aniversario sol zumba,care dureaza doar 3 minute una....nu se poate sa nu gasesti trei minute pentru tine....plus ca mai ai nevoie de alte doua,ca sa razi o felie de castravete,sa adaugi putina crema nivea pentru bebelusi,si sa faci un masaj usor fetei,dimineata de preferat,ca sa nu permiti frigului,vantului,sa iti usuce si deterioreze tenul....
Si eu am crezut ca am bebelus si nu am timp de nimic,apoi ca am doi copii,si am si mai putin timp....dar am descoperit ca pot neglija ceva din treburile casei,si pot gasi o fereastra mica,zilnic,pentru mine.....
De cand fac gimnastica nu ma mai imbolnavesc,a observat si sotul meu,....daca faci intens,rapid,sunt deajuns chiar si 5 minute....gimnastica sau dans adevarat,e atunci cand ti se schimba respiratia,si transpiri.mersul pe jos,doar daca este rapid,ajuta,altfel e aproape degeaba.
In zilele cand chiar nu am timp deloc pentru mine,imi iau adidasi in picioare,si in loc sa ma duc la scoala sa il iau pe ala micu,alerg cat pot,ca sa il iau......sau merg la posta alergand...chiar daca distanta e mica,alergatul isi face efectul....
Nu renunta la sport,iti intareste sanatatea,foarte mult,iti mentine muschii si articulatiile in regula,nu vei avea carnea lasata pe tine,si in ultimul rand,daca faci chiar si 15 min zilnic,poti manca....ca altfel orice mancam,ne ingrasam,chiar daca mancam putin,se si depune....
Am mai facut eu diete,fara sport...ce chinuiala sa mananc putin....si rezultatele slabe...
acum bag in mine si dulciuri,si mananc mai liber,din cauza ca gasesc solutii sa fac sport.
sanatatea e mai presus decat orice!
daniilia
Postat pe 28 Noiembrie 2013 22:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Implant mamar, clinica care ofera calitate? 1 De la: garbo_480575 26 Martie 2018 12:23
rinoplatie 2 De la: garbo261031 7 Martie 2013 10:28
Implant mamar personalizat! 14 De la: garbo232610 9 August 2016 16:09
Cum pot scapa de cearcane? 8 De la: garbo_480575 5 Iunie 2018 20:35
cine ma poate ajuta? 15 De la: rarev2005 26 Ianuarie 2010 09:30
Setari Cookie-uri