Trusa de calatorie cu remedii naturale


Pentru vacanţe sau călătoriile de serviciu am realizat o trusa cu remedii naturale „Călătorie plăcută”.
Ai în ea tot ce-ţi trebuie şi numai cât îţi trebuie pentru atunci când o întâmplare nedorită ia forma unei infecţii (respiratorii, digestive, uro-genitale), dureri de gât, tuse, indigestie, diaree, constipaţie, răni arsuri.
Am luat câte puţin din ambalajele-standard şi ţi-am pregătit un pachet compact, uşor de luat în bagaj: o borsetă de numai 19 pe 11 cm şi cântărind doar 60 g!
Drum bun, cu amintiri frumoase!

Trusa conţine:

*pentru INFECŢII respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită), digestive (enterite, enterocolite, colite fermentative), uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, anexite)

BIOSEPT (antibiotic natural).
Ingrediente/capsulă:Frunze de măslin (Olivae folium) 140 mg, lichen de piatră (Lichen Islandicus) 70 mg, muguri de plop (Populi gemmae) 70 mg, extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină, cuişoare (Caryophyllorum flos).
Administrare:1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă. Efect forte: 2 capsule de 3 ori pe zi.
Atenţionări:Nu se recomandă copiilor sub 5 ani, în sarcină, alăptare şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.


*pentru DURERI DE GÂT, TUSE
PLANTUSIN.
Ingrediente/comprimat:Extract de rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) 43,4 mg, tinctură de propolis 44 mg, amestec volatil: ulei esenţial de mentă (Menthae aetheroleum), mentol, eucaliptol, anetol, ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esenţial de coada şoricelului (Millefolli aetheroleum) 12 mg, zahăr, excipienţi.
Administrare:
1-2 comprimate 3 ori pe zi, după masă. După administrare, timp de 30 minute nu se consumă alimente sau lichide.
Atenţionări:
Nu se recomandă copiilor sub 3 ani, în sarcină, alăptare, diabet şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.


*pentru INDIGESTIE, greaţă, balonări, uşurarea digestiei după mese copioase, colici postprandiale (după servirea mesei):
DIGESTIE UŞOARĂ

Ingrediente/capsulă
Fructe de coriandru (Coriandri fructus), frunze de dafin (Lauri folium), rizomi de obligeană (Calami rhizoma),
rădăcină de genţiană (Gentianae radix), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), extract de Carica papaya standardizat în papaină 40 mg, extract de Ananas comosus standardizat în bromelaină 40 mg, seminţe de muştar (Sinapis albae semen).
Administrare: 1-2 capsule după mesele principale.
Atenţionări:
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani, în sarcină, alăptare, ulcer gastro-duodenal activ şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.


*pentru DIAREE
ENTEROSTOP (antidiareic)


Ingrediente/capsulă
Cărbune medicinal 105 mg, ghindă de stejar (Quercus fructus) 45 mg, rizomi de cerenţel (Gei rhizoma) 45 mg, frunze de afin (Myrtilli folium), mentă (Menthae herba), coada şoricelului (Millefolii herba).
Administrare:
Copii 3-10 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi.
Copii peste 10 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi. Efect forte: 2 capsule de 3 ori pe zi
Sarcină şi alăptare: 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 1-2 zile
Atenţionări:
Nu se recomandă copiilor sub 3 ani, în caz de constipaţie şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.


*pentru CONSTIPAŢIE
LAXATIV FORTE

Ingrediente/capsulă
Frunze de senna (Sennae folium) 157,5 mg, fructe de mărar (Anethi fructus), rizomi de revent (Rhei rhizoma), extract din frunze de senna (Sennae folium) standardizat în 20% senozide 45 mg, extract din frunze de aloe vera (Aloe folium) standardizat în 18% aloină 45 mg, rizomi de obligeană (Calami rhizoma).
Mod de administrare:
1-2 capsule dimineaţa şi seara. Efectul laxativ se instalează după 8-10 ore de la ingerare.
Atenţionări:
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani, în sarcină, alăptare, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale intestinelor şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.


*pentru RĂNI, ARSURI:
FAREDERM, cremă cicatrizantă


Ingrediente: lanolină, vaselină, extracte de: gălbenele (Calendulae flos), sunătoare (Hyperici herba), muguri de plop (Gemmae populi), iarba tâlharului (Mycelis muralis), Lychnis coronaria, Aloe vera, ceară de albine, propolis (Propolis extractum), răşină de brad; uleiuri de: cătină (Hippophae oleum), ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum), lavandă (Lavandulae aetheroleum).
Administrare: se aplică local de 2-3 ori pe zi.
Atenţionări: nu se aplică pe răni deschise.
Medic_Fares
Postat pe 8 Iulie 2013 15:24
mai da-o dreaq de reclama!
heartbit
Postat pe 8 Iulie 2013 22:40
Eu prefer sa nu plec la drumuri cu ganduri din astea, dar reclama sau nu, suna OK o trusa de genul. Desigur, tot nu strica sa ai aspirina si niste plicuri de Smecta pentru situatii de urgenta :D
garbo_387273
Postat pe 23 Octombrie 2013 18:35
cand pleci la drum chiar trebuie sa fii precaut dar cum farmacii si plafare sunt peste tot , este bine sa iti iei mai bine cardul cu banii!multa sanatate!oricum este interesant ce scrie d-l .
garbo_19362
Postat pe 23 Octombrie 2013 19:28
In afara de strainatate! Acolo n-am vazut plafare, doar farmacii, si medicamente la preturi bomba! Iar magazinele naturiste din afara practica niste preturi imposibile!
garbo_387273
Postat pe 24 Octombrie 2013 14:28
de traversezi un bulevard zaresti farmacii, plafare, banci, supermarketuri, oare cand se vor fi locuri de joaca de distractie? chiar crezi ca nu m-am scarbit de reclamele cu medicamente de la televizor ? de esti bolnav cu adevarat si ai nevoie de un medic esti privit ca pe un sac de bani nu ca pe un OM
lllorena
Postat pe 5 Ianuarie 2014 08:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
produs eficient pentru calmarea durerilor reumatice,musculare si articulare 8 De la: ana75 22 Februarie 2018 17:03
tratamente naturiste pentru sistem imunitar, depresii, stres, hepatite, boli de rinichi etc. 44 De la: anatolevenderberg 27 Februarie 2017 12:16
Trusa de calatorie cu remedii naturale 6 De la: Medic_Fares 5 Ianuarie 2014 08:03
nu skin si pharmanex 0 De la: 22 Iunie 2009 15:12
nu skin si pharmanex 0 De la: 22 Iunie 2009 15:12
Setari Cookie-uri