ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Produs eficient pentru calmarea durerilor reumatice,musculare si articulare

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Recomand gelul antireumatic
  citeaza   raspunde

Ana,e bun si pentru inflamatii in urma cazaturilor...?
ei,bina...da...m-am impiedicat...dar trece...ametita...deh!
  citeaza   raspunde

In acest caz iti recomandgelul tataneasa cu plante biokrauter
  citeaza   raspunde

Detalii pe email annamarya04@yahoo.com
  citeaza   raspunde

va recomand sa cititi un articol privind tratarea unei mari diversitati de afectiuni cu ajutorul luminii polarizate, metoda ce nu are nici un fel de contraindicatie si poate fi folosita pentru tratarea la domiciliu a intregii familii. Pentru a-l citi accesati link-ul: patrascioiu.wordpress.com/2010/11/page/2/ Cu multa consideratie Petrut Patrascioiu
  citeaza   raspunde

urmati un tratament contra durerii dar in mod special pentru intretinerea sanatatii si mobilitatii articulatiilor cu produse care contin boswellia si glucozamina,dar nu incercati prod.romanesti gen artrostop,veti plati cura de 3 luni fara sa obtineti rezutatul scontat.
Incercati Yogaflex-la aprox 175ron/100tb ,sau si mai bine Nutrilite-Glucozamina si Boswellia-150tb/110ron.Primul il gasiti in farmacii al doilea va rog sa ma contactati pe e-mail europroiect2007@yahoo.com sau carmennanu84@gmail.com deoarece politica de confidentialitate impusa de producatori nu-mi permite sa le fac reclama net
  citeaza   raspunde

Am si inceput sa testez produsele Dr. Hart Complex Pentru Articulatii si Crema Calmanta, conform modului de administrare indicat in prospecte. Desi am mai utilizat si alte produse pentru articulatii, nici unele dintre acestea nu au ameliorat durerile de articulatii cum fac produsele de la Dr. Hart.
Complex pentru Articulatii Dr. Hart contine suficiente ingrediente care sustin sanatatea articulatiilor si a oaselor, ingrediente cum ar fi: Vitamina C, Boswellia, Manganul,Condroitina, Ghimbirul, Acidul Hialuronic si Glucozamina.
Crema Calmanta Dr. Hart este un produs inovativ in ameliorarea durerilor articulare si musculare. Recunosc ca de la o anumita varsta apar tot felul de dureri musculare si articulare, iar cu produsele Dr. Hart, amelioram in mare parte aceste dureri urmand tratamentul 2-3 luni cu pauza de 1 luna.
Recomand cu mare drag folosirea produselor de la Dr. Hart Crema Calmanta si Complex Pentru Articulatii.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: