ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ima vs. scoala de televiziune

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Buna! M-am interesat foarte mult despre cursurile pt. prezentator tv atat pe site-ul IMA, cat si pe cel al Scolii de televiziune si as dori sa stiu care sunt mai bune. Cursurile Ima tin 3 luni ,iar cele ale scolii de televiziune 1 an.
O parere, va rog!
  citeaza   raspunde

Eu as opta pentru unele de mai lunga durata daca nu ai lucrat pana acum in domeniu, nu de alta dar ca sa ai timp sa inveti ceva.
Apoi intereseaza-te de unde s-au anagajat mai multi absolventi.
Din cate stiu eu (poti verifica pe site-ul lor) cei de la Scoala de televiziune Tudor Vornicu spun ca au 300 de absolventi angajati si spre deosebire de cei de la IMA, numele si pozele acestor absolventi, plus numele locului unde s-au angajat sunt publice pe site. (Si o mare parte dintre ei sunt angajati chiar la Antena 1, cei care patroneaza IMA!)
  citeaza   raspunde

Fara discutie Scoala de televiziune Tudor Vornicu.
Noi avem in familie doi absolventi de la ei: unul este producator la Antena 1 si cealalta este la Acasa Tv reporter si prezentator.
Nu au avut nici o problema sa se angajeze plus ca au facut scoala serioasa. (Fata se inscrisese initial la IMA, dar dupa cursurile de trei luni, nimeni din trustul Antena nu s-a uitat macar la ei, si era logic, atata timp cat nici macar practica nu au facut in studiourile lor)
  citeaza   raspunde

A-S DORI SA MA INCRIU SI EU LA SCOALA DE TELEVIZIUNE "TUDOR VORNICU" CREDETI CA AR FI DE INCREDERE?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: