de ce prefera barbatii blondele?

nu am citit opiniile celorlalti si de aceea rog sa fiu scuzata daca repet ceva spus anterior. Am sa vorbesc din proprie experienta asa ca nu am cum sa dau gres:
Am fost bruneta aproape 35 ani...cand procentul mare de fire albe m-a obligat sa imi reconsider parerea despre blond. Nu contest ca a fost oarecum si sfatul coafezei care a contat. Mi-a redus numarul de aplicatii de vopsea pe par, deoarece blondul nu contrasteaza cu parul alb asa rau ca in cazul brunetului si de aici posibilitatea de a nu-ti ataca asa rau parul cu chimicalul vopselelor. Deci revenind...eu nu am devenit blonda gandindu-ma cat de mult ma vor placea barbatii, eram casatorita si aveam o familie frumoasa. I-am cerut parerea si sotului meu. of course.
Cand am devenit blonda...am vazut diferenta. Barbatii ma tratau ceva mai atent, saream in ochi poate mai mult, la volan aveam surpriza sa opreasca si sa-mi dea prioritate si atunci cand nu aveam (poate se temeau considerandu-ma un pericol in trafic..... hihihihi), in negocierile care le purtam(am lucrat ca designer ca interioare) reuseam mult mai usor sa conving ca parerile mele erau mai bune.....totul devenea mai usor....
Nu a trebuit sa ma culc cu nimeni, daca asta o sa spuna unii dintre voi, nu a trebuit sa fac compromisuri de niciun fel..doar ca barbatii erau mai maleabili, mai intelegatori, mai docili....
Traim intr-o lume a barbatilor si de aceea modul cum suntem percepute si tratate devine esential.
Nu acelasi lucru pot spune despre femei.....relatiile cu ele au devenit mai reci, fiecare se temea de mine, desi eram aceeasi femeie de dinainte....erau precaute. Simteam raceala din cuvintele lor si mai ales teama....Treptat am ales sa le exclud din viata mea si sa imi vad de drumul meu. Dar nu cred ca spun noutati, sunt lucruri deja stiute....doar nu intamplator Marlyn Monroe era singura desi era si va fi mereu un sex-simbol. Nici pe departe nu ma pot compara....eu sunt o femeie normala dar care schimbandu-si culoarea parului a devenit in ochiii celor din jur, alta femeie. Gandeste-te bine daca faci pasul...nu stiu ce varsta ai si mai ales ia totul in calcul. Sper sa fii fericita si sa faci doar ceea ce iti doresti tu cu adevarat...good luck!
emma45
Postat pe 7 Mai 2012 23:37
De la: garbo271203, la data 2012-05-06 13:38:52toate sunt dragute,sexy,au pe vino-ncoace si cele blonde cat si cele brune,poate ele au sex-appeal mai deosebit!


de acord cu cele spuse de tine.......fiecare femeie este frumoasa in felul ei.....
garbo067820
Postat pe 7 Mai 2012 23:39
De la: garbo067820, la data 2012-05-07 23:35:06
si totusi...o blonda frumos bronzata arata mult mai bine decat o bruneta frumos bronzata......poate ar trebui sa cunosti mai multe blonde....


familia mea extinsa (mai putin eu) e compusa din blonzi, date fiind originile - asa ca eu zic ca as cunoaste destui blonzi si blonde. O blonda NATURALA - nu satena ci blonda, ariana, cu tenul alb, gene blonde, samd - "frumos bronzata" eu n-am vazut pina acum pentru simplul motiv ca nu se bronzeaza. Se prajeste. Pe linga faptul ca nu se bronzeaza, incidenta de cancere de piele este incomparabil mai mare, deci nici nu ar fi recomandat sa insiste prea mult.

Singurul lucru pentru care regret ca n-am semanat cu neamurile mele cele spalacite sint ochii albastri. Pe astia imi pare rau ca nu i-am mostenit :-) In rest, daca as fi avut ghinionul sa ma nasc blonda, m-as fi vopsit precis.

quasaria
Postat pe 8 Mai 2012 00:05
si, ca sa fiu totusi on topic - barbatii bruneti sau de rase inchise la culoare prefera blondele. Barbatii blonzi nu prefera blondele.
quasaria
Postat pe 8 Mai 2012 00:28
Eiii... chiar daca in viziunea multor" blonde"....contrastele se atrag,in cazul meu, este de preferat ciocolata....racii sunt prea rosii si starnesci iritatii din"clampaneala" lor continua =))....de unde stiu eu ca nu ne expunem si noi(barbatii) la boli de piele,consumand .....no?) ochii albastri nu schimba aspectul de fiecare data la o blonda X bruna X roscata.....ei sunt zestrea....da zestrea cu care te nasti si daca ai noroc de ei poti la fel de bine sa ai noroc si de barbat la fel de brunet X blond ,ca tine.... ......si cat de repede se zbarcec....si la propriu....daaa! la figurat, nu mai zic!
...na ca s-o deschis, sezonu
Fss_ssu
Postat pe 8 Mai 2012 11:09
De la: garbo_1474, la data 2012-05-03 18:20:17ma gandeam sa ma vopsesc.. blonda. oare or sa ma placa barbatii?

In primul rand barbatii nu prefera blondele , nu prefera brunetele !
Prefera VALOAREA femeii , valoare care este departe de a fi doar o simpla nuanta a parului , acesta fiind doar un mic detaliu atasat la imaginea ei de ansamblu .
Apoi , intrebarea ta este incompleta ... in ce sens sa te placa ?
Si , nu in ultimul rand , spre ce gen de barbati iti indrepti atentia , este foarte important ...
Si inca ceva ... daca te rezumi doar la priviri ,`` ele vor fi atrase oricum ``, deci poti alege orice culoare ...
AngeloBluLdy
Postat pe 8 Mai 2012 12:07
mda, e si "ciocolata" o optiune exotica...:-)) Numai ca va trebui sa te duci prin safari in Africa, sa iti alegi ce fel de de ciocolata: cu migdale... cu alune...

Adevarul e ca mulatrele chiar arata bine. Si, in general, astea mixate: i.e. japoneza cu ochii albastri, creole cu ochii verzi, etc.
quasaria
Postat pe 8 Mai 2012 20:08
Brunete care si-au schimbat culoarea parului si au devenit blonde cunosc multe, blonde care vor sa fie brunete nu am intalnit nici una...
anisoaraf
Postat pe 8 Mai 2012 20:23
eu am intilnit multe, inclusiv sor-mea si doua verisoare, dar trebuie sa se vopseasca saptaminal,altfel zici ca au chelie... cu par galben sub ala negru...

Avantajul e contrastul parului negru, cu tenul de blonda si cu ochii albastri
quasaria
Postat pe 9 Mai 2012 02:07
Marinela0001
Postat pe 10 Mai 2012 15:44
De la: barboneli, la data 2012-05-06 14:00:40nu, nu toate blondele sunt proaste... de obicei cele naturale, celelalte care se vopsesc sau se decoloreaza.... e alta categorie !!!!

O blonda se duce la casino si le spune dealerilor ca vrea sa parieze 20.000 de dolari pe un numar, dar ii roaga sa ii permita sa se dezbrace, pentru ca se simte mai norocoasa asa. Dealerii n-au nimic impotriva, tipa se dezbraca complet, arunca zarurile si incepe sa topaie de bucurie ca a castigat, ii imbratiseaza, isi ia banii si pleaca. La care, unul dintre dealeri zice:
- Auzi, tu ai vazut ce zaruri a dat?
Celalalt raspunde:
- Nu, am crezut ca te-ai uitat tu!

Morala:
Nu toate blondele sunt proaste... dar barbatii sunt tot barbati


Doua blonde faceau dus.Una dintre ele ii spune celeilalte:
-Da-mi samponul te rog.
-Dar nu ai unul langa tine?Intreaba cealalta.
-Ba da, dar acela este pentru par uscat,iar eu am parul ud.Spune cealalta


-o blonda merge la un magzin de electrocasnice,se uita prin magazin si la un moment intreaba pe vanzator;
B:Cat costa televizorul asta?
V:nu vindem produse blondelor?
A doua zi vine blonda vopsita bruneta intreaba pe vanzator;
B:Cat costa televizorul asta?
V:nu vindem produse blondelor?
B:De unde ti-ai dat seama ca sunt blonda?
V:Asta e cuptor cu microunde !



O blonda intra intr-un loc interzis. Vine politistul si zice:
-Buna doamna stiati ca ati intrat intr-un loc interzis?
Fata ii raspunsera:
-Nu!
-Va rog sa-mi da-ti permisul!
-Nu mai stiu cum arata.
- Este o poza cu dumneavoastra.
-Aaaa da am gasito!
Blonda ii da oglinda si zice politistul:
-A imi pare rau nu stiam ca sunteti politista!


Suna blonda la CFR:
-Imi spuneti va rog cat face trenul din Tg.Mures pana in Bucuresti?
-O secunda...
-Multumesc!!!
( nu... Axl e bruneta... !!! )



Doua blonde calatoresc cu trenul.
In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba.
Sopteste una la alta:
- Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran...
- Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani.
In acel moment intra un alt barbat in compartiment, si-l saluta pe barbos:
- Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani....
Prima blonda:
- Na, cine-i proasta?


O blonda care s-a saturat sa rida toata lumea de ea se vopseste bruneta, isi schimba numele si pleaca din oras.Pe drum vede un cioban cu o turma de oi.Ce se gindeste ea: toata viata lumea a facut misto de mine, ia sa fac si eu misto de alti, ca acum nu mai sint blonda si nu ma stie nimeni.Zis si facut.Coboara din masina si se duce la cioban.

- Bade, daca-ti spun asa dintr-o privire cite oi ai in turma,imi dai o oaie?
- Da, fata tati.
Blonda se uita de jur imprejur si spune:
- 201
- Da fata tati, intelegerea-i intelegere, alegeti o oaie si a ta sa fie.
Zis si facut.Blonda vesela se urca in masina, cind sa plece ii bate ciobanul im geam:
- Fata tati, daca-ti spun ce culoare naturala are parul tau, imi dai ciinele inapoi ?


Sotul unei blonde o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."


Intr-o noapte, la spital, o asistenta blonda il scoala pe pacientul care dormea un somn adanc si ii spune:
- Treziti-va, am uitat sa va dau somniferul !


Doua blonde discutau despre sex.Prima zise: Stii draga care este cea mai recenta metoda de a face sex si culmea,de a mai simti ceva placere? Sex in ureche.
A doua raspunde: - Esti nebuna draga,vrei sa ramai surda?
Raspunsul veni sec,dar meritat din partea unei blonde: - Dar ce draga,tu ai ramas pana acum muta ?


O tipa blonda, superba, la volanul unei masini si mai superbe, opreste la semafor. Apare "aurolacul" de zona si-i cere o tigare. Blonda i-o ofera imediat ca sa scape de el. Intre timp, se pune de verde si tipa pleaca in tromba. La urmatorul semafor, in mod ciudat, acelasi individ:
- Doamna, da-mi si un foc.
Tipa ii da bricheta cu totul, ca sa-l vada plecat de linga portiera si porneste mai departe. La al treilea semafor, acelasi individ (spre exasperarea blondei):
- Doamna, ai fost o dama buna cu mine asa ca, daca-mi dai 1 leu, te invat sa iesi din girator !


O blonda superba se duce la manastire si cere insistent sa vorbeasca
cu maica stareta.
- Ce e, fata mea?
- Maica stareta, trebuie sa ma ajuti. Am pacatuit foarte tare si vreau
ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele. Ce sa fac?
- Dar ce s-a intamplat, fata mea?
- Maica sterata, m-au violat 40 de barbati trei zile in sir. Ce sa fac
ca sa-mi ierte Dumnezeu pacatele?
- Fata mea, du-te acasa si bea zeama de la 40 de lamai 3 zile si apoi
intoarce-te la mine.
- Bine, maica stareta. Iti multumesc foarte mult!
Pleaca blonda, bea zeama de la 40 de lamai 3 zile consecutiv si se
intoarce la manastire.
- Maica stareta, am facut ce mi-ai spus. Mi-a iertat Dumnezeu pacatele?
- Pacatele nu stiu daca ti le-a iertat, dar macar ti-a disparut
ranjetul de satisfactie !


ei.... mai vrea cineva sa se faca blonda... ????





nu te supara ca te-am citat, dar m-am delectat putin cu bancurile cu si despre blonde! bravo!
caleidoscop
Postat pe 10 Mai 2012 20:29
De la: garbo_1474, la data 2012-05-03 18:20:17ma gandeam sa ma vopsesc.. blonda. oare or sa ma placa barbatii?

mai trebuie si alceva
http://www.youtube.com/watch?v=hheB75v9n5Y&NR=1&feature=endscreen
VOIAJOR
Postat pe 11 Mai 2012 00:44
De la: garbo067820, la data 2012-05-07 23:39:07
De la: garbo271203, la data 2012-05-06 13:38:52toate sunt dragute,sexy,au pe vino-ncoace si cele blonde cat si cele brune,poate ele au sex-appeal mai deosebit!


de acord cu cele spuse de tine.......fiecare femeie este frumoasa in felul ei.....

http://www.youtube.com/watch?v=NBxo8s__v-s&feature=related
VOIAJOR
Postat pe 11 Mai 2012 00:51
Vaaaai cate sfaturi dragute ai primit!Vrei tu neaparat sa te placa barbatii?Ai grija ce-ti doresti! Incearca si daca nu te prinde te poti vopsii inapoi!Chiar iti trebuiau atatea mistouri ca sa-ti pui o vopsea in cap? Sau ai chiar un spirit.....blond?
mitiduk
Postat pe 11 Mai 2012 21:44
daca esti desteapta nu o sa te placa .
garbo070741
Postat pe 12 Mai 2012 05:13
asa este.nu conteaza culoarea parului si ce are in cap
garbo276963
Postat pe 12 Mai 2012 07:27
De la: garbo276963, la data 2012-05-12 07:27:01asa este.nu conteaza culoarea parului si ce are in cap
...dar ce conteaza?
caleidoscop
Postat pe 12 Mai 2012 11:46
Probabil s-a oprit cu privirea la decolteu... ....Pfui,sa nu zic de doua ori,ca se mai deschide vreun topic...
Rotty
Postat pe 12 Mai 2012 12:34
salut!...pozele sau filmuletul promis?!
caleidoscop
Postat pe 12 Mai 2012 12:36
Da`alea ce sunt nu iti plac? Saptamana viitoare am vreo doua zile libere si voi avea timp de descarcat si logat.... Eu ma bucur ca am timp pe sarite sa mai borisesc cate putin Nu am uitat
buna sa iti fie ziua...
Rotty
Postat pe 12 Mai 2012 12:44
sunt frumoase si alea!..DAR mi-a soptit o pasarea ca ai altele si mai si...
caleidoscop
Postat pe 12 Mai 2012 13:23
Barbatii cauta blondele dar sunt atrasi de brunete...
Ada62
Postat pe 12 Mai 2012 15:49
Pai daca sunt atrasi de brunete,de ce ar cauta blonde ? ...Sa fie in pas cu moda,sau ce? Ar fi normal ca fiecare sa se orienteze spre directia unde e atras... ....iar gusturile nu se discuta...
Rotty
Postat pe 12 Mai 2012 16:14
blondele sunt feminine,finute,etc.
brunetele sunt femei cu personaliate,puternice.
de asta.
daniilia
Postat pe 12 Mai 2012 22:37
Mi se pare cel mai complet portret facut celor 2 zane femei din basme Alba ca Zapada si Ieana Cosanzeana. Chiar nu conteaza culoarea parului.....ci culoarea sufletului! Nu exista femei cinstite....exista femei! Oricum brunete sau blonde sunt deopotriva dorite dar asa cum spune frumoasa doamna in mesajul ei Alba ca Zapada a ramas cu Printul.....dar inca nu aflase de Ileana Cosanzeana ..... Poate pentru ca exista mai multi printi....?
garbo266713
Postat pe 13 Mai 2012 09:50
De la: daniilia, la data 2012-05-12 22:37:34 blondele sunt feminine,finute,etc.
brunetele sunt femei cu personaliate,puternice.
de asta.


ei da, ca n-or fi atitea bonde din topor si brunete pisi de crescatorie.
Cind o femeie e o lesinata, e o lesinata indiferent de culoarea parului.
quasaria
Postat pe 14 Mai 2012 21:34
pisi de crescatorie?

uite eu imi inchid parul, apropos, se cheama inteligenta artificiala si ca sa nu se vada vorba quasariei, cand creste ca parca-s cheala imi vopsesc doar suvite cateva nuante mai inchise, parca nu se vede chiar atata de rau diferenta. parul inchis si ochii caprui contrasteaza cu tenul meu spalacit. nu pot sa spun ca ma omor dupa ochii albastri, am vazut si din astia o gramada spalaciti, parca mai interesanti sunt cei negri dar e clar chestie de gust.
garbo010448
Postat pe 14 Mai 2012 23:41
De la: display2, la data 2012-05-06 06:31:19Cu siguranta!
Parul blond este o indicatie a nivelului ridicat de estrogen, ceea ce barbatii o percep instinctiv ca pe un semn de fertilitate, de unde si atractia majoritatii barbatilor catre blonde.
Cel putin asa sustin expertii, dar cica merge mana in mana cu rationamentul diminuat, de unde si glumele pe seama blondelor


FFF corect si...documentat!
ankh
Postat pe 15 Mai 2012 03:51
De la: Rotty, la data 2012-05-12 12:44:49Da`alea ce sunt nu iti plac? Saptamana viitoare am vreo doua zile libere si voi avea timp de descarcat si logat.... Eu ma bucur ca am timp pe sarite sa mai borisesc cate putin Nu am uitat
buna sa iti fie ziua...
12 plus 7= 19...si descarci pozele!!!...ura!ura!ura!
caleidoscop
Postat pe 15 Mai 2012 23:39
draga mea,sunt blonda naturala si iti pot contrazice teoria .am 40 de ani si nu ii arat,am studii cat varsta ta probabil si nici lesinata nu sunt.asta ca o explicatie la "nestiinta" ta.cred ca exista putina rautate la cele brunete si de aceea se si vopsesc majoritatea.ca sa nu mai spun ca majoritatea bancurilor cu blonde scot in evidenta falsul brunetelor vopsite,sau alte culori mai putin blond.sa ai o zi buna ,iar pe viitor nu mai folosi "generalul" ca sunt o duzina de roscate,blonde false,brunete etc care dau in gropi de atata prostie. nu o lua personal ci ca pe un raspuns. iti doresc o zi buna!
garbo209730
Postat pe 19 Mai 2012 12:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare cit de destepti sint barbatii? 63 De la: ratuscaceaurata 16 Noiembrie 2011 22:51
Regasire dupa vreo 8-9 ani 16 De la: AdrianaR 19 Februarie 2010 13:33
CEL MAI TICALOS BARBAT PE CARE L-ATI INTALNIT PANA ACUM.?...SI EVIDENT SI "DE CE" S-A DOVEDIT A FI ASA! 115 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 23:39
un sfat va rog 96 De la: anakin 15 Octombrie 2009 16:31
relati cu barbati insurati.......interesant...(cred:) 184 De la: reyya 19 Aprilie 2010 02:13
Setari Cookie-uri