Barbatul scorpion

Va rog frumos sa ma ajutati ........ acum 8 luni am cunoscut un barbat scorpion (eu sunt gemeni ) , totul a fost perfect pana acum o saptamana cand am inceput sa ne certam din tot felul de tampenii , nimic serios :( . Cred ca are unele probleme si nu vrea sa vb cu mine despre asta ... El a rupt orice relatie cu mine , nu mai raspunde la tel si nu cred ca vrea sa mai stie nimic de mine ....as vrea sa pot vb cu el sa stiu care este adevaratul motiv , sa vad daca mai e ceva de facut .......As vrea sa mi raspunda un scorpion , poate asa stiu si eu ce e in sufletul lui , daca pot sa fac ceva ....
stefanna
Postat pe 2 Iulie 2015 08:50
Draga mea, mai intai de toate, problema ta... sau mai bine zis "situatia" nu are nimic de-a face cu zodiile. Vezi tu, nu toti barbatii scorpioni isi lasa iubitele/sotiile fara sa dea vreo explicatie. Ceea ce s-a intamplat are, cel mai probabil, legatura cu incompatibilitati ivite intre tine si el... pur si simplu ceva l-a determinat sa intrerupa relatia. Datele problemei sunt insuficiente: tu gemeni, el scorpion... si nici nu sunt relevante. Si daca ati inceput sa va certati "din tot felul de tampenii", iata ca el, din aceste chestiuni pe care tu le consideri "tampenii', a decis sa plece.
danieladana
Postat pe 2 Iulie 2015 17:03
De la: danieladana, la data 2015-07-02 17:03:19Draga mea, mai intai de toate, problema ta... sau mai bine zis "situatia" nu are nimic de-a face cu zodiile. Vezi tu, nu toti barbatii scorpioni isi lasa iubitele/sotiile fara sa dea vreo explicatie. Ceea ce s-a intamplat are, cel mai probabil, legatura cu incompatibilitati ivite intre tine si el... pur si simplu ceva l-a determinat sa intrerupa relatia. Datele problemei sunt insuficiente: tu gemeni, el scorpion... si nici nu sunt relevante. Si daca ati inceput sa va certati "din tot felul de tampenii", iata ca el, din aceste chestiuni pe care tu le consideri "tampenii', a decis sa plece.


Bun sfat.
zack
Postat pe 2 Iulie 2015 21:22
http://www.unica.ro/articol/barbatul-scorpion-dragoste-131626
Poate te lamuresti citind link-ul de mai sus. Asta apropo de zodii . Adevarula este ca barbatii (si femeile) din orice zodie dispar uneori " ca magarul in ceata" fara nici o explicatie. Si nu pentru ca nu meriti tu o explicatie. Nu au ei o explicatie, au vrut doar o aventura si se complica lucrurile sau pur si simplu simt ca nu doresc sa continue. Poate explicatiile te-ar rani. Nu cauta cu inversunare o explicatie. Daca te voia te pastra.
Miafarow
Postat pe 3 Iulie 2015 12:26
Draga mea,

Nu poti reduce totul la zodii pentru ca indiferent cum ar arata harta ta natala + harta lui natala, astrele predispun şi nu dispun. Totusi pentru ca ai mentionat ca tu esti Gemeni, iar el Scorpion, am sa-ti fac o compatibilitate pe scurt, dar trebuie sa tii cont ca are un grad foarte mare de general pentru ca nu am alte elemente ale astrogramelor voastre.
Gemenii sunt un semn de Aer, Mutabil, guvernat de Mercur si au tendinta de a privi lumea rational, mental, logic, de a aborda orice problema ivita intr-o maniera intelectuala, rationala, iar comunicarea, schimbul de idei si impresii este vital. Gemenii sunt flexibili, schimbători, au o multime de fatete pe care vor sa le descopere, sa le manifeste, sa le exploreze, jongleaza cu o multime de lucruri, relatii, situatii pe care nu le iau mereu in serios.
Scorpionul e semn de Apa, Fix, guvernat de Pluton si de Marte, semn al emotiilor profunde si al trairilor extreme. Nativii acestui semn sunt secretosi, predispusi la a fi suspiciosi si nu suporta jumatatile de masura si superficialitatea. De asemenea, ca semn Fix, tind sa traiasca dupa propriile tipare emotionale si dupa propriile conceptii de viata pe care cauta sa le impuna si altora. Nu sunt flexibili.
Ceea ce pentru tine reprezinta "tampenii" pentru Scorpionul tau ar putea reprezenta o chestiune de viaţă si de moarte si daca a simtit (in vreme ce tu gandesti el tinde sa se bazeze pe simtire) ca nu il iei in serios a facut ceea ce fac de obicei Scorpionii: a taiat brusc orice legatura cu tine. Asa se apara sau asa te pedepseste.
E foarte greu sa convingi un Scorpion sa-si deschida sufletul pentru ca daca ti-ar spune ce simte s-ar simti vulnerabil. De aceea, nativii acestui semn isi testeaza des si dureros partenerii. Nu sunt genul care sa spuna in fata, ci mai degraba iti sugereaza. SI nu prea se intorc daca in sufletul lor considera relatia incheiata.
De aceea, Gemenii si Scorpionul sunt considerate semne incompatibile. Asta nu inseamna insa ca nu sunt cupluri Gemeni -Scorpion functionale.
Ca sa inchei, el s-ar putea sa te vada ca superficiala si neimplicata TOTAL in relatie, tu ai putea sa-l vezi ca prea posesiv, sa consideri ca prea se ia in serios si prea se consuma cu "tampenii".
Teoretic. cu rabdare, iubire si deschidere spre a intelege si accepta diferentele se poate gasi intotdeauna o cale de mijloc. Practica ne cam omoara insa pe toti :)))).
garbo_413474
Postat pe 5 Iulie 2015 10:31
Va multumesc frumos pentru raspunsuri ......dar sincer tot nu stiu cum sa fac :( . Ar fi mai corect sa nu-l mai caut si sa-l las pe el sa o faca ( dar mi-e frica ca odata plecat definitiv asa v-a ramane ) , sau sa incerc sa vorbesc cu el si sa gasim solutia .... Imi este asa de frica ca-l voi pierde definitiv ......
stefanna
Postat pe 5 Iulie 2015 16:36
Draga Stefanna, nu iti voi spune nimic despre zodii, iti voi spune doar ce s-a intamplat in realitate. Inevitabil in cuplu apar crize. De cele mai multe ori generate de intreruperea comunicarii. Daca intr-adevar are o problema care nu vrea sa ti-o dezvaluie apar 2 chestiuni: fie nu are incredere in tine ca il poti ajuta in vreun fel (si orgoliul nu-i da voie sa arate ca are vreo slabiciune), fie a aparut altcineva in viata lui si el are tot interesul sa rupa relatia cu tine. In orice caz, nu cred ca e o idee buna sa mai tii la relatia asta. Stiu ca iti este greu, dar din ce scrii am impresia ca si tu esti una dintre "trofeele" lui. S-a straduit sa te cucereasca si cand a reusit ai incetat sa mai fii interesanta in ochii lui asa ca foarte probabil incearca sa "vaneze" pe altcineva. Nu mai suferi degeaba, lasa timpul sa isi faca treaba si tu pune mai mult pret pe tine decat pe el. Umple-ti timpul cu ceva de folos (mergi la cosmetica, la sala, la biblioteca, fa un curs intr-un domeniu care iti place, mergi in excursie etc.), petrece mai mult timp cu prietenele tale si cand rana s-a cicatrizat numai atunci intra in alta relatie.
angel_forever
Postat pe 6 Iulie 2015 21:52
totul e ok!

garbo048769
Postat pe 12 Iulie 2015 06:07
As vrea sa pot spune si eu ca totul e ok ..... :(
stefanna
Postat pe 12 Iulie 2015 18:19


Acuma nu e ok, dar o sa fie maine... ! Gandeste pozitiv. Eu apreciez foarte multi pe cei nascuti in gemeni, mai ales femeile dar si barbatii. Asta daca vrei sa discutam despre zodii... !
"Gemenii sunt un popor linistit, rabdator, iubitor si loial. Se impaca foarte bine si cu popoarele vecine, dar cel mai bine cu poporul Varsator. E adevarat ca poporul Varsator e putin mai ciudat si unii au o parere nu prea buna despre ei... dar asta pentru ca sunt si popoare invidioase. Fiecare popor are calitatile lui... si defectele lui. Poporul Gemni au cele mai putine defecte. Cred eu. Si ca veni vorba de mine, sunt de 42 de ani cu o reprezentanta a poporului Gemeni... ! Eu find din poporul Varsator. Acuma... am scris asta cu toate ca pe tine te intereseaza poporul Scorpion... si esti acum intr-o situatie trista pentru tine. Dar asta nu trebuie sa te faca prea trista. Poate daca gasesti pe altcineva, din ce popor o fi... o sa ai mai mult noroc. Vrei neaparat sa traiesti cu cineva din poporul Scorpion... e plina tara lor de ei ! Si chiar ei sunt cam plini de ei... daca ma intelegi ce vreau sa spun. Eu personal nu cred ca ar fi bine sa insisti, sa te umilesti, nu prea cred ca Scorpionul tau te merita. Parerea mea... stiu ca la tine e mai greu sa hotarasti asta. Dar incearca... Succes !"
barboneli
Postat pe 12 Iulie 2015 18:57
Buna, Barbo, ce zici, ne spui si despre celelalte " popoare" cate ceva? Ai niste caracterizari sugubete, pe care nu le-am mai intalnit in alte zodiace, desi pot spune ca sunt "horoscopista" Te rog!!
Miafarow
Postat pe 12 Iulie 2015 19:37


Draga Mia... cu placere as fi vrut sa-ti spun niste caracterizari si a altor "popoare"... dar din pacate nu prea sunt documentat. Astea doua popoare le cunosc cel mai bine si prea mult nu m-a interesat viata altor popoare. Eu nu prea sunt "horoscopist", as indrazni chiar sa zic ca nu-s de loc ! N-am avut niciodata ca "scop" sa cunosc viata in alte zone de astrii... asa ca imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund la rugamintea ta. Dar am citit cateva caracterizari despre poporul Gemeni si poporul Varsator... si se pare ca au caracteristici universal primite. Eu nu am crezut prea mult in cea ce se cheama horoscop... nici macr atunci cand l-am citit si pe al meu personal ! Da, inca de la o varsta frageda de tot, pana la 2 saptamani, un mare "horoscopist" i-a dat mamei mele un horoscop in cea ce ma priveste... si mi-a pus viata viitoare in el. Si era horoscop, horoscop... nu ca alea din ziar care apar o data pe saptamana sau in fiece zi. Am primit ce numar imi aduce noroc, ce culoare ce hoby, ce animal sau ce nu-mi aduce noroc. In plus, ce cariera mi se potriveste, cat copii am sa am si ce nevasta si ce accidente... la modul aproximativ dar destul de exact am ajuns sa trag concluzia. Da, l-am citit cam cu indiferenta pe la varsta de 27-35 de ani, l-am luat cu mine aici in tara... multe parti le-am memorat dar mai mult nu m-am gandit la el. Dar mai discutam cu mine sau cu sotia ca uite, unele chestii se potrivesc perfect cu ce am trecut prin viata, mai ales ca atunci stiam perfect prin ce am trecut. Da, aveam tendinta sa fac cariera anume asa cum scria in horoscop, mi-au placut anumite preocupari (hobyuri) asa cum scria acolo si nu uita ca el a fost scris doar la varsta de 2 saptamani ! Am retinut insa ceva din el atunci, ca in jur de varsta anume sa am grija (ma sfatuia horoscopistul...) la picioare, pentru ca s-ar putea sa am un accident. Binenteles ca nu am trait cu spaima in san din cauza asta, dar intradevar la o anumita varsta am avut 2-3 accidente prin ruperea lor. Ma rog, am stat in ghips si totul a fost ok dupa, sau aproape ok... ! Dar mai scria acolo in horoscop si ca o sa am o viata lunga, o sotie minunata si asta chiar asa a fost. Mai ramane acum sa verific daca o sa am si o viata lunga... si de preferat sanatoasa !
Si in caracterizarile multe pe care le-am citit despre poporul Gemeni si poporul Varsator scria clar ca aceste popoare se pot intelege de minune, se potrivesc ca sa zic asa, Varsator cu Gemeni merge de minune impreuna. Varsator cu alte popoare... nu prea ! Asa ca, nu e reclama la Varsator sau Gemeni... dar daca sunteti din poporul Varsator, cautati neaparat sa va alegeti partener de viata pe cineva din poporul Gemeni... cu ei mergeti la sigur. Poporul Gemeni se descurca si cu alte popoare.
barboneli
Postat pe 12 Iulie 2015 21:27
Multumesc, Barbo, pentru raspuns! Cred ca ai dreptate cu Varsatorii! Cunsosc cativa, mai bine-zis cateva. Sunt prietene foarte bune, dar cu multa personalitate. Sa nu le calci pe coada, altfel iti dau si camasa de pe ele!
Miafarow
Postat pe 13 Iulie 2015 08:24


Neata si nu ai pentru ce... placerea a fost de partea mea ! Iar eu, varsator convins... merg cu coada intre picioare sa nu ma calce nimeni pe ea si de aia am ramas si fara camasi in dulap... ! Merg numai in maiou...
barboneli
Postat pe 13 Iulie 2015 08:39
Buna ziua si tie. Uite ce inseamna epoca vitezei! Am cam legat propozitiile si s-a inteles altceva. Deci, reformulat ce am vrut sa zic: varsatoarele respective au personalitate, iar daca le calci pe coada, sa te feresti din calea lor. Altfel, sunt generoase (apropo de dat camasa de pe ele) si ti-am zis, prietene de nadejde. Dar cred ca deja intelesesei si ai facut o gluma in stilul tau, de poporul Varsatorilor. Ce tare-mi place chestia asta cu popoare!! Parca nu mai suntem asa monotoni, traim in Romania 12 popoare venite fiecare de pe alta stea (caci fiecare zodie se pare ca are astrul sau). Ca-n filmele SF. Hai ca dau in mintea copiilor!! Dar mai conteaza, fata de ce se scrie pe aici, am si eu voie sa bat putin campii.. De fapt n-am voie, dar am avut un pic de pauza.
Miafarow
Postat pe 13 Iulie 2015 11:53
Draga Mia, daca tot am ajuns asa inaintati as avea nevoie de o drona, ca pana traversez orasul sa imi duc copiii la scoala cu masina, ar fi super sa nu mai trebuiasca sa mai stau la semafor. Stii cumva de pe ce planeta pot achizitiona una?
angel_forever
Postat pe 13 Iulie 2015 14:27
Buna, Angel! Tocmai tu, intrebi asta? Pai la tine se rezolva simplu. Ingerii au aripi, nu? Si ingerasii la fel. Treci in zbor pe deasupra. Frumoasa viziune!! Parca-l vad pe Michel Cage intr-un film, nu stiu cum se numea, in care el era inger. Apropo de planete, sa stii ca tot varsatorii sunt vizionarii si inteligentii zodiacului. Deci negociaza cu Barbo. Nu stiu sigur care este planeta lor (Marte parca). Sau mai bine cumperi o drona de pe Venus, de unde venim noi, femeile. Asa se zice, nu? Femeile de pe Venus, barbatii de pe Marte. Hai ca azi am vorbit suficiente prostii sau mai bine zis ineptii.
Miafarow
Postat pe 13 Iulie 2015 15:34


Nu stiu cum sa zic dar tot o sa zic... ca in "fabula" aia: "tot am zis sa zic c-oi zice daca-oi zice si inc-oi zice ca sa zic c-am zis c-oi zice..." ca nimeni nu a vorbit aici prostii sau ineptii... ci am discutat "relaxat" cum zice Tommy-Boy ! Ca doar de aia intram pe garbo, sa ne relaxam. Asa sau asa, depinde de unde bate vantul... ! Problema lui angel e cam nasoala si dansa nu e singura sau singurul care se loveste de ea. Pe vremea mea, ori erau mai multe scoli, ori erau mai bine amplasate ori... nu stiu cum dar eu mergeam pe jos la scoala. Si distantele, trebuie sa va spun ca eu am facut 11 clase la 7 scoli, erau bine mersi, intre 93,75m. si 973,63m. ! E adevarat ca 2 clase, a patra si a cincea le-am facut una la Voila si cealalta la internat, la Gh. Sincai. Restul mergeam pe jos. Nu stiu unde locuieste angel... banuiesc ca departe de scoala copiilor, dar nu inteleg de ce ? Adica nu inteleg de ce nu are sau nu exista o scoala mai aproape de locuinta ei. In fine, greu de gasit o solutie in mileniul asta, in Romania, poate in milemiul al 4-lea... +- 21 de ani ! Am zis mileniul 4, dupa numaratoarea crestina, sa fie clar... ! Iar in privinta poporului Varsator, Uranus este planeta "noastra" de influienta. Asa cum scrie in scrieri...: "Zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta URANUS, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, dorinta de schimbare, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, indrazneala, "nebunia". ! Tin sa specific ca este un citat, eu nu am nici un amestec in cea ce scrie mai sus !
Cu Venus e alta poveste. E planeta cea mai apropiata de soare, din cauza asta este si cea mai stralucitoare, e al naibi de fierbinte, chiar mai mult decat o femeie in calduri.. ! Nu dati cu pietre, asa zice specialistii... !!! Si n-are nici o sansa sa coboare pe pamant ! De fapt, azi aproape ca nu mai e considerata ca planeta. Tot specialistii zice asta... !
Si sa stii draga Mia ca am inteles tot ce ai scris mai sus... dar am glumit cu coada aia...

Si Mia, despre filmul asta vorbeai ? Ala cu Michel Caje...

http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/00/42/65/birdy-686590l.jpg
barboneli
Postat pe 13 Iulie 2015 17:29
Va multumesc pentru cuvintele de incurajare :) . Voi incerca sa merg mai departe fara scorpionul meu :( . Sper sa fie un scorpion prin zona poate imi zice el cum sa procedez ....
stefanna
Postat pe 13 Iulie 2015 23:07


Neata Stefanna... mai bine iti intrebi geamanul cum sa procedezi ! Voi astia din poporul Gemeni aveti avantajul sa va sfatuiti intre voi... gemenii ! Lasa deocamdata poporul Scorpion, fa si tu o vizita la alte popoare. O sa fie bine... ai sa vezi !
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2015 08:24
De la: stefanna, la data 2015-07-02 08:50:46Va rog frumos sa ma ajutati ........ acum 8 luni am cunoscut un barbat scorpion (eu sunt gemeni ) , totul a fost perfect pana acum o saptamana cand am inceput sa ne certam din tot felul de tampenii , nimic serios :( . Cred ca are unele probleme si nu vrea sa vb cu mine despre asta ... El a rupt orice relatie cu mine , nu mai raspunde la tel si nu cred ca vrea sa mai stie nimic de mine ....as vrea sa pot vb cu el sa stiu care este adevaratul motiv , sa vad daca mai e ceva de facut .......As vrea sa mi raspunda un scorpion , poate asa stiu si eu ce e in sufletul lui , daca pot sa fac ceva ....


Pot sa-ti raspunda n scorpioni, fiecare avem altceva in suflet si in cap-asta nu tine de zodie.. De multe ori, nu are legatura cu sufletul-posibil sa nu existe sentimente, ci mai mult cu capul.. Nu-ti bate tu capul cu analiza lui, clar nu merita, daca n-a avut macar bunul simt sa-ti dea o explicatie.Ce sa mai faci?! Sa-ti vezi de treaba, o sa treaca, desi nu e usor si incearca sa cunosti un om dupa cum se comporta, gandeste, nu dupa caracterizarea din hororscop.
Schmetterling
Postat pe 14 Iulie 2015 09:15
Buna ,
Schmetterling sa inteleg ca esti scorpioanca ?
As vrea daca poti sa mi raspunzi la cateva intrebari ...
Multumesc !
stefanna
Postat pe 14 Iulie 2015 09:45
Neatza............la ce popoare sa fac vizita ?

Noi astia din gemeni ne sfatuim dar crede-ma ca in momentul de fata nu ma poate ajuta un geaman..............vreau din tot sufletul sa pot intelege acest scorpion :(( si numai un alt scorpion ma poate ajuta ............cred :( .

Chiar nu e printre noi nici un barbat scorpion ? :((
stefanna
Postat pe 14 Iulie 2015 09:47
De la: stefanna, la data 2015-07-14 09:45:24Buna ,
Schmetterling sa inteleg ca esti scorpioanca ?
As vrea daca poti sa mi raspunzi la cateva intrebari ...
Multumesc !


Stefanna, am doar ascendent in Scorpion, insa, sincer, nu cred ca are vreo legatura zodia cu unele decizii si comportamente ale oamenilor.Unii oameni atat pot fi si face, poate foarte bine sa nu aiba nicio legatura cu tine.De ce nu incerci sa mergi mai departe, fara sa-ti mai pui atatea intrebari? Sau il vrei inapoi, sa-ti mai faca n figuri, pana te calmezi? Cum vrei...Am o prietena Gemeni, o verisoara, si inca o prietena..sunteti foarte fragile emotional...Sincer, ca acum o dau si eu in zodii-Scorpionul nu ar fi cea mai buna alegere pentru tine.Poti sa intrebi ce vrei, iti voi raspunde, insa din prisma mea personala, nu a zodiei.
Schmetterling
Postat pe 14 Iulie 2015 10:00
De la: stefanna, la data 2015-07-14 09:47:55Neatza............la ce popoare sa fac vizita ?

Noi astia din gemeni ne sfatuim dar crede-ma ca in momentul de fata nu ma poate ajuta un geaman..............vreau din tot sufletul sa pot intelege acest scorpion :(( si numai un alt scorpion ma poate ajuta ............cred :( .

Chiar nu e printre noi nici un barbat scorpion ? :((


Ei... daca insisti, o sa-ti facem rost si de un barbat scorpion "casa te ajute"... ! Cu toate ca... fluturas are dreptate ! Si e destul de greu sa intelegi pe cineva din poporul Scorpion... ! Asa le-a iesit vorba cel putin. Si exista compatibilitati a poporului Scorpion cu alte popoare... dar cu poporul Gemeni, nu !
"Nativul Scorpion are relatii bune cu nativii din zodii de apa, la fel ca si el: zodia Rac, zodia Pesti si cu cei nascuti in zodii de pamant: zodia Fecioara, zodia Capricorn, dar mai putin cu nativii din zodia Taur, care este diametral opusa zodiei Scorpion. Din cauza acestor diferente, relatiile cu cei nascuti in zodia Taurului pot fi foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decat de compatibilitate. Cele mai deficitare relatii le are cu nativii din zodia Varsatorului si zodia Leului."

Asta da de gandit.

"Nativul Scorpion este sceptic, secretos, greu de inteles si de patruns. Pe fata lui adeseori nu poate fi zarita nici o reactie care sa ii tradeze sentimentele.
Acasa s-ar putea sa se poarte ca un tiran, dorind ca totul sa fie pe placul lui. Scorpionul considera ca numai el are intotdeauna dreptate si nu va tolera nici o disensiune. Are tendinta de a-si impune parerile si vointa in cercul sau de cunostinte si rude, crezand cu incapatanare ca ideile sale proprii sunt in interesul tuturor"


Dupa parerea mea, scorpionul tau nu s-a purtat frumos cu tine. Nu vorbesc de alea 8 luni, ci dupa. A disparut asa deodata din viata ta, asa cum se acopera un scorpion in desert... ! Pac... si numai e ! . Acuma, tu nu chiar trebuie sa te iei dupa ce scrie oriunde despre poporul Scorpion, pentru ca mai apar si contraziceri care o sa te incurce si mai rau... ! Eu iti doresc sa dai de un om care sa se potriveasca cu tine, indiferent din ce popor e !
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2015 10:19
Pai as vrea sa stiu cum poate fi dulce si barbatul perfect 2 zile si apoi fara nici un motiv sa nu vrea sa mai vorbeasca si sa o faca pe imbufnatul , cum poate spune ca sunt tot ce-si doreste si apoi sa nu-mi raspunda la telefon ....cum ????? pot intelege cnd cineva are probleme sau are nevoie de liniste dar parca e prea mult .....

Si da il vreau , mai mult ca orice pe acest scorpion :((
stefanna
Postat pe 14 Iulie 2015 10:22
Acum, tare de ajutor ar fi, pentru a o putea ajuta un pic pe Stefanna, daca am sti cum s-a purtat in astea opt luni?! Asa, am un sentiment ca nu tare bine... Iar Stefanna noastra, ori e foarte tanara, ori are alte idei legate de o relatie..
Schmetterling
Postat pe 14 Iulie 2015 10:25
Pai s-a purtat perfect :) , aici e problema pana cand .....nu stiu :( a devenit o alta persoana . Poate l-am iertat prea usor la prima cearta , poate a vazut cat de mult tin la el , cata grija am avut sa-i fie bine .... nu stiu :( . Ideea e ca nu vreau sa-l pierd dar in acelasi timp sa-l fac sa-si de-a seama cat greseste . Eu stiu ca daca ii ignori pe scorpioni acestia pleaca definitiv si tocmai de aceea nu stiu cum sa reactionez:( .
stefanna
Postat pe 14 Iulie 2015 10:33
De la: stefanna, la data 2015-07-14 10:22:47Pai as vrea sa stiu cum poate fi dulce si barbatul perfect 2 zile si apoi fara nici un motiv sa nu vrea sa mai vorbeasca si sa o faca pe imbufnatul , cum poate spune ca sunt tot ce-si doreste si apoi sa nu-mi raspunda la telefon ....cum ????? pot intelege cnd cineva are probleme sau are nevoie de liniste dar parca e prea mult .....

Si da il vreau , mai mult ca orice pe acest scorpion :((


Da, are nevoie de liniste...eventual indusa de antidepresive Ori s-a prefacut, ori e "dus" prin desert....De spus, se pot spune multe, n-am auzit de dureri de gura Insa, faptele sunt cele care reflecta realitatea...

Asa, Stefanna, pune-te pe jos si da din picioare, si urla ca-l vrei, asa precum copii cei care nu pricep ca nu tot ce vor, pot sa primeasca!
Schmetterling
Postat pe 14 Iulie 2015 10:33


Eu cred ca e tare indragostita de ex. scorpionul ei... si asta e frumos pana cand treaba e serioasa si de ce nu, ganduri de viitor impreuna. Si mai cred ca ex. scorpionul ei nu este sau nu mai este indragostit de Stefanna... ! Si da, fluturas, numai ei doi stiu cel mai bine ce simt unul fata de altul sau nu mai simt.... ! Ce conteaza ce mai zice pe aici un alt barbat strain fie el si din poporul Scorpion....?
barboneli
Postat pe 14 Iulie 2015 10:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calatoria bebelusului cu masina? 1 De la: garbo_506297 4 August 2020 11:29
cateva cuvinte despre barbatul ideal 584 De la: fleurdelis 10 Mai 2010 21:24
ORE TOTI BARBATI SUNT LA FEL??CE ISI DORESC EI IN PRIMUL RIND DE LA O FATA?? 148 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50
femeie indragostita de un baiat mai tinar pe net 141 De la: zambila 21 Aprilie 2010 10:31
Preotilor le este frica ca isi vor pierde locurile de munca de asta nici nu se parasc intre ei 147 De la: xenaprintesarazboinica 23 Septembrie 2014 10:19
Setari Cookie-uri