... Salutare tuturor... intrebare : unde e "vanghelis007" ? Vroiam sa i fac o invitatie la o cafea, in schimb la o vorba inteleapta cu si despre suzuky si suzuka ... |
||
Strumfette Postat pe 15 Ianuarie 2009 21:27 |
||
---|---|---|
Suzuka te-a auzit.Vine si Suzuki, numaidecat.Tu pune cafeaua. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:15 |
||
Multumesc din suflet ca m-ai iertat, Ioana... Bine ai revenit. | ||
|
||
gianiblue Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:22 |
||
Niciodata soarele nu se supara pe luna cand apare.Nu noi trebuie sa iertam viata ci viata trebuie sa ne ierte pe noi. | ||
Ioana007 Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:29 |
||
te-ai facut dulcica, Ioana. Asa esti foarte pe gustul meu... | ||
gianiblue Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:14 |
||
pfuai ce dor mi-a fost de tine suzuka... dar mi e dor si de suzuky ... oare-l voi mai vedea prin partile astea? ... cafeaua e numai buna, aburinda, cu o aromaaaaaa de te lingi pe degetele ! |
||
Strumfette Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:35 |
||
Suzuki a venit la Suzuka, s-a asezat pe scaun si a inceput sa se linga pe degete. -Ce faci?-l-a intrebat surprinsa femeia. -Vroiam sa iti spun ca tu faci o cafea atat de buna, incat omul se linge pe degete. -Bine, dar inca nici nu te-am servit. -Asta este pentru cafeaua de data trecuta. |
||
Ioana007 Postat pe 23 Ianuarie 2009 18:24 |
||
In schimb tu, giani, esti o femeie desavarsita, care meriti tot respectul meu. | ||
Ioana007 Postat pe 23 Ianuarie 2009 18:26 |
||
la schimb cu degetele linse, cafeaua sau ce, Ioana draga, sunt o femeie desavarsita? Multumesc pentru apreciere. Vreau sa cred ca pentru ca este reciproca a reinceput sa faca cafele Suzuka. |
||
gianiblue Postat pe 24 Ianuarie 2009 10:48 |
||
bai ce cacofonie am facut. nu credeam ca mi se poate intampla. clar, Ioano: sunt emotionata ca esti aici... | ||
gianiblue Postat pe 24 Ianuarie 2009 16:49 |
||
Nu esti, dar n-are importanta.Uneori si o minciunica poate face bine la suflet.Pentru ca minciuna se poate transfoirma intr-un act de credinta. | ||
Ioana007 Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:40 |
||
Sunt emotionata, Ioana... Invata sa nu imi mai spui tu cum ma simt. daca zic ca sunt CHIAR SUNT! | ||
gianiblue Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:27 |
||
Facem pariu? Suzuka ii spune lui Suzuki: -Daca spun ca eu te iubesc, am sa te rog sa nu ma mai contrazici. Si Suzuki, nu a mai putut sa o contrazica, pentru ca Suzuka a disparut de pe forum, cam o saptamana. |
||
Ioana007 Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:44 |
||
Ioano, iti merge mintea. Nu zic nu. Da' tu uiti ca Suzuka e economista si inchide acum anul 2008, an care nu se lasa inchis caci tot apar documente si probleme noi (fapt care o retine intr-un birou inca vreo 2 ore zilnic si silnic), ca e si hair&stylistul lui peshte prajit si cedeaza isteriilor feminine legate de look..., ca are si pisica si catzica. suplimentar Suzuka se duce la karaoke sa-i dispara tracul si sa invete sa cante pe scena. Caci o cantareatza autentica a convins-o pe Suzuka ca si talentul asta l-ar avea, asta cu cantatul. Dom'le, plina de talente Suzuka asta. Numai ca nu-i folosesc la nimic . Ci doar altora... |
||
gianiblue Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fericita alaturi de un barbat mult mai mare ca mine...dar "prietenele" incearca sa ma descurajeze. | 4 | De la: prometeus_wife 21 Ianuarie 2009 15:46 |
Decoratiuni de nunta cu baloane si flori? | 2 | De la: Micass 26 Decembrie 2008 09:21 |
divort cu lipsa paratului | 2 | De la: yavrum 28 Noiembrie 2008 14:51 |
|
||
Cum treci peste o despartire? | 27 | De la: garbo055472 25 Februarie 2010 02:01 |
Rasturnare de situatie.Dilema mare. | 5 | De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:34 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani