Ce faci in acest moment ?

li, pot sa fac ceva?
sunt alaturi de tine, prietene...stii

rotty, fetiscana nu poate...e prea soft pentru asemenea treburi...eu sunt reaua cea ma rea si mai aurisita...
fetiscano, ia da-i tu pe mana mea...
dor72_
Postat pe 26 Martie 2012 16:44
DA, aur_isit.

Cineva (se) joac (tare), dar am io ac de cojocu' lui!
Axl_22
Postat pe 26 Martie 2012 16:54
fantomico, eu pentru ce sunt aici? zi si tu...
ca il mananc pe paine...cine-o fi
si mai lasa-ma cu de atea...incep sa ma simt ...interesant
...si va veni o zi in care chiar o sa te cred

abia acum am vazut...Doamne si deja am mancat
dor72_
Postat pe 26 Martie 2012 16:59
Da`chiar in momentul asta ma duc in gradina sa-mi plantez florile si plantele aromatice(zise condimente) Sunt cuminte si fac treaba buna
Rotty
Postat pe 26 Martie 2012 17:52
De la: ufishor, la data 2012-03-26 16:16:16pare rau barbo....
si eu sunt trista....prea multi analfabeti pe forum.


mai multi decat de obicei?
cri_cat
Postat pe 26 Martie 2012 19:15
Stam si visam,la rochii cu volane,panglicute si pompoane...Oare suntem chiar nebune?
Rotty
Postat pe 27 Martie 2012 17:00
[nu stiu ! poate. sau logica, ratiunea si alte gemuri... ! ai scris frumos, eu nu te contrazic. dar ai amintit de anumite persoane care traiesc cu o idee... de cutuma, traditie.... mostenire (adn), etc. care n-au legatura cu sufletul. experienta mea nu moare, daca am scris-o pe undeva intr-o carte sau au scris-o altii, furandu-mi ideile. traditia e si ea legata de timp, sufletele (adica viata, simtirea, dragostea, ura, etc.) existau si inainte de a apare. la traditie ma refer. si daca in traditia, nu a tuturor societatilor omenesti, se spune ca atunci cand moare cineva se naste altcineva, e cam.... puieril, zic eu ! cum se face atunci ca, in urma cu mai multi ani, erau pe pamant 5 miliarde de oameni cu sufletele lor personale, pe urma au fost 6 miliarde de oameni, plus minus cativa chinezi... si acum suntem 7 miliarde, fara sa ma puneti si pe mine la socoteala ??? mie imi lipsec cate suflete la inventar... !
oricum, eu am scris parerea mea si nu contrazic parerea ta, doar vin cu alte argumente. si eu nu am talent ca tine sa explic, dar incerc. lasam celelalte vietuitoare superbe de pe pamant, ne concentram numai la asta care se cheama omul. dupa unii, el a fost facut de Dzeu. din tzarana. ceva apa, ceva pamant sau tzarana... si gata omul. Dzeu. i-a dat si sufletul, nu ? ca altfel nu putea sa traiasca, sa simta, sa invete mai ales, ca la inceput habar nu avea de nimic. nu stia nici macar de roata, chiar daca Dzeu. ar fi putut sa-i sopteasca ceva la ureche... ! deci daca i-a dat sufetul, ce-i mai trebuia creierul, daca tu crezi ca cu sufletul putea sa invete asta. eu zic, ca toate astea le faci, le simti, le memorezi si le transmiti verbal sau scriptic, numai, dar numai cu ajutorul creierului, acel organ minune, care nici eu nu stiu cum a aparut in bucata aia de tzarana... ! e clar ca teorema lui Pitagora, de exemplu, n-o transmiti copiilor tai prin nasterea lor... ci ii inveti dupa ce ajung la varsta care trebuie. si asa mai departe. deci sufletul nu are legatura cu asta. a murit creierul, cu care simti durerea, placerea, dragostea, ura, foamea dorintza erotica si inca atatea activitati... a murit totul. si ce ai invatat tu personal si ce ai iubit tu personal, totul ! ramane amintirea ta, la altii, mai mult sau mai putin. si asta stii si tu, creierul moare cand acea pompita harnica, pe care unii cred ca cu ea poti sa iubesti, doresti, urasti... inceteaza sa mai bata. sa lucreze. ei... daca primesti un glontz "dum-dum" in cap, nu mai stiu ce moare intai, dar moare.
da, la anumite persoane li se pare ca ar vrea sa mearga intr-un loc anume, ca li se pare ceva cumoscut din urma cu 342 de ani... si alte chestii din astea, dar nici astea nu au legatura cu sufletul, ci cu creierul. cand auzi pe cineva ca: "inima-mi spune ca...", sa nu-l crezi, ptr. ca creierul lui ii spune, nu inima. poate nu-i romantic, dar nu cu inima iubesti si in nici un caz nu "din adancul ei" ! si nici cu sufletul. neuronul 78 este "excitat" de un puls electric ce vine de la nouronul 85... apar si ceva reactii chimice in corp... si asa mai departe. cum naiba poti sa iubesti cu o pompa, fie ea si din carne ? mai stiu si ca unii spun: "daca sufletul nu exista, atunci de ce doare" ? frumos, dar nu adevarat. chestia cu durerile pe care le simtim noi si cum se produc, studiaza-le la capitolul dureri . si sufletul nu se inalta la ceruri, ce naiba sa faca acolo. ? si cum ajunge inapoi ca sa intre in alt trup, dupa cum spun unii... ? uite, de ex. acuma, cand ma citeste cineva care crede altfel decat mine, creierul lui elimina niste enzime si se fac reactii chimice, etc. si incepe sa ma urasca ! iti spui io ca asa e... ! si nervos find, o sa-mi scrie pe forum ca sunt un prost. ei si... ? asa o fi, dar eu cred in ce am spus. asa cum tu crezi in ce ai scris. si putem sa discutam asa.... multa vreme, nu pe forum, poate cu alta ocazie. mi-a facut placere sa te citesc.
nnna... c-am terminat si castravetele asta... !!! [/quote]

Si atunci cum iti explici ca aproape toti traim aproximativ aceleasi experiente?
Pentru care motiv am fi supusi fix acelorasi greseli?
Sa avem toti un tipar de experiente ca intr-un joc de calculator?
De genul : ( ai castigat. treci la nivelul urmator)? sau: (ai pierdut:. trebuie sa o iei de la capat?)
Presupunand ca suntem masini si ca functionam doar atata timp cat suntem alimentate cu energie ( ne conectam la niste prize cum ar fi somnul), nu vad pentru ce ne-ar trebui suflet.
Asta in contextul in care sufletul (viu, organic) cum spui tu la un moment dat dispare odata cu tot cu masinaria.

Tu spui: "lasam celelalte vietuitoare superbe de pe pamant, ne concentram numai la asta care se cheama omul. dupa unii, el a fost facut de Dzeu. din tzarana. ceva apa, ceva pamant sau tzarana... si gata omul. Dzeu. i-a dat si sufletul, nu ? ca altfel nu putea sa traiasca, sa simta, sa invete mai ales, ca la inceput habar nu avea de nimic. nu stia nici macar de roata, chiar daca Dzeu. ar fi putut sa-i sopteasca ceva la ureche... ! deci daca i-a dat sufetul, ce-i mai trebuia creierul, daca tu crezi ca cu sufletul putea sa invete asta. eu zic, ca toate astea le faci, le simti, le memorezi si le transmiti verbal sau scriptic, numai, dar numai cu ajutorul creierului, acel organ minune, care nici eu nu stiu cum a aparut in bucata aia de tzarana... ! "

Eu nu am zis ca cineva poate invata cu sufletul. In nici un caz nu am afirmat ceva de genul ca sufletul s-ar substitui creierului.
Am spus cu titlu de exemplu ca acest amalgam de viata/traire/simitire se transmite intr-un fel: nu stiu cum, dar se transmite catre copii, nepoti, stranepoti etc...


Tu spui: "e clar ca teorema lui Pitagora, de exemplu, n-o transmiti copiilor tai prin nasterea lor... ci ii inveti dupa ce ajung la varsta care trebuie. si asa mai departe".
Ok. dar cum se face ca exista multe persoane cu aceeasi aptitutine si care in acelasi context ( gen Pitagora) ar fi ajuns exact la aceeasi teorema? si fara sa ii cheme Pitagora?

Tu spui:"sufletul nu are legatura cu asta. a murit creierul, cu care simti durerea, placerea, dragostea, ura, foamea dorintza erotica si inca atatea activitati... a murit totul. si ce ai invatat tu personal si ce ai iubit tu personal, totul ! ramane amintirea ta, la altii, mai mult sau mai putin. si asta stii si tu, creierul moare cand acea pompita harnica, pe care unii cred ca cu ea poti sa iubesti, doresti, urasti... inceteaza sa mai bata. sa lucreze. ei... daca primesti un glontz "dum-dum" in cap, nu mai stiu ce moare intai, dar moare. "

Daca creierul este responsabil pentru ceea ce simti: durere, placere, dragoste, ura, foame dorinta erotica: ce anume inseamna sufletul pentru tine?


garbo225715
Postat pe 29 Martie 2012 01:43
"Daca creierul este responsabil pentru ceea ce simti: durere, placere, dragoste, ura, foame dorinta erotica: ce anume inseamna sufletul pentru tine ?"

pai ce fac acum... sa ma repet... ? am spus deja. deci tu simti foamea cu sufletul ? nu mai tin minte de la ce a aparut discutia... adr u nu cred in povestea asta cu sufletul care se ridica in ceruri sau reintra in alt om... sau alte povesti din astea. ca sa se ridice ceva trebuie sa fie materializat... si povestea continua cu reincarnarea lui.... ! sufletul este ceva care asa a fost denumit de om... si care reprezinta de fapt viata. viata ta nu poate trece la altcineva... ! si viata cand s-a terminat... kaput ! omul invata din experienta, incercari, calatorii etc. ca inca cineva s-o fi gandit si el la o teorema anume, asta nu inseamna ca sufletul lui Pitagora a intrat in el. pai de ce sa nu traim cu totii experiente aproximativ asemanatoare, daca suntem facuti, aproximativ la fel. dar asta nu s-a intamplat deodata... daca Dzeu. l-a facut pe om, de ce nu l-a facut de la inceput sa merga in doua picioare, e mult mai usor asa sa joci fotbal, nu ? tu de fapt mi-ai raspuns cu alte intrebari, nu cu lamuriri. eu asa cred si gata. nu incerc sa schimb parerea nimanui. vezi, am suflet bun ! adica poti sa-i zici si comportare. uite, pentru ca am spus ca nu-s prea destept ca sa explic, m-am dus la dex.ro si am gasit un text mult mai explicit si chiar adevarat, din punctul meu de vedere. totul e de fapt chestie de exprimare mai pe scurt:

"SFLET, suflete, s. n. 1. Totalitatea proceselor afective, intelectuale și voliționale ale omului; psihic. ◊ Loc. adv. Din suflet sau din tot sufletul, din adncul sufletului = cu pasiune, cu convingere; foarte mult. Cu (sau fr) suflet = cu (sau fr) nsuflețire, cu (sau fr) elan. ♦ Trstur de caracter (bun sau rea); p. ext. caracter. ♦ Persoan considerat din punct de vedere al trsturilor de caracter. Era un suflet mare, care nțelegea lumea. ♦ Omenie, buntate, mil. Om fr suflet. ♦ Curaj, temeritate, ndrzneal. A prinde suflet. 2. Factor, element esențial al unui lucru, al unei acțiuni etc. 3. (n filozofia idealist și n concepția religioas) Substanț spiritual care d omului viaț și care este socotit de origine divin și cu esenț veșnic. ◊ Expr. A-și ncrca sufletul cu... = a comite o fapt rea. A avea (ceva) pe suflet = a fi preocupat, chinuit de ceva. (Fam.) A nu avea (pe cineva) la suflet = a nu iubi (pe cineva), a nu-l simpatiza. A(-i) scoate (cuiva) sufletul = a nu lsa (pe cineva) n pace, a sci, a enerva. A-i ieși (cuiva) sufletul = a) a muri; b) a munci din greu, a se chinui. Cu sufletul la gur = a) n agonie; b) respirnd foarte greu de oboseal sau de emoție. A-și stupi sufletul = a munci din greu, a se chinui cu ceva. A-și cuta (sau vedea, griji) de suflet (sau de ale sufletului) = a se comporta n conformitate cu normele bisericești. A cuta de sufletul cuiva = a da ceva de poman n amintirea unui mort. (S) fie de sufletul cuiva! = fie ca Dumnezeu s-i ierte pcatele! A fi (sau a se face) trup și suflet cu cineva = a fi extrem de devotat cuiva. A-și vinde sufletul = a pctui foarte tare. 4. Viaț. A avea șapte suflete ◊ Expr. A (mai) prinde (sau a cpta) suflet = a se ntrema (dup o boal). A lua (cuiva) sufletul = a omor (pe cineva). A avea ceva pe (sau la) sufletul su = a avea ceva n posesiune. ♦ Inim. ◊ Expr. A i se rupe sufletul (de mila cuiva) = a suferi foarte mult pentru nenorocirea cuiva. A(-i) merge (cuiva ceva) la suflet = a(-i) plcea mult, a(-i) produce o mare satisfacție. 5. Persoan, ins, om; p. gener. orice ființ. ♦ Locuitor. Oraș de un milion de suflete. 6. (Pop.) Suflare, suflu, respirație. Pe nri el scoate suflet puternic. ◊ Loc. adv. ntr-un suflet = foarte repede. ◊ Loc. vb. ◊ Loc. vb. A-și trage sufletul = a respira. ◊ Expr. A-și lua suflet = a respira adnc; a-și potoli respirația. A-i veni sufletul la loc = a-și potoli respirația; a se liniști. 7. (n sintagme și expr.) Copil (rar fiu) de suflet = copil adoptiv. A lua de suflet = a adopta un copil. A da de suflet = a-și ceda copilul unei persoane care l adopt. Lat. *suflitus (< suflare).

in tot cazul, e un cuvant frumos care explica atatea stari. si atat ! fara un creier dezvoltat ca al omului nu ar fi aparut cuvantul asta. si ariciul traieste si moare, dar pe el nu-l preocupa chestii din astea legate de suflet. o data, vorbeam cu unul si mi-a placut ce atent se uita la mine... ! se pare ca ce-i spuneam, i-au mers direct la suflet... !!!!
barboneli
Postat pe 29 Martie 2012 08:03
In acest moment,incerc sa fac dintr-o zi innourata si cu vant,o zi placuta sufletului
Rotty
Postat pe 29 Martie 2012 14:13
succes... !
barboneli
Postat pe 29 Martie 2012 23:55
De la: barboneli, la data 2012-03-29 08:03:30"Daca creierul este responsabil pentru ceea ce simti: durere, placere, dragoste, ura, foame dorinta erotica: ce anume inseamna sufletul pentru tine ?"

pai ce fac acum... sa ma repet... ? am spus deja. deci tu simti foamea cu sufletul ? nu mai tin minte de la ce a aparut discutia... adr u nu cred in povestea asta cu sufletul care se ridica in ceruri sau reintra in alt om... sau alte povesti din astea. ca sa se ridice ceva trebuie sa fie materializat... si povestea continua cu reincarnarea lui.... ! sufletul este ceva care asa a fost denumit de om... si care reprezinta de fapt viata. viata ta nu poate trece la altcineva... ! si viata cand s-a terminat... kaput ! omul invata din experienta, incercari, calatorii etc. ca inca cineva s-o fi gandit si el la o teorema anume, asta nu inseamna ca sufletul lui Pitagora a intrat in el. pai de ce sa nu traim cu totii experiente aproximativ asemanatoare, daca suntem facuti, aproximativ la fel. dar asta nu s-a intamplat deodata... daca Dzeu. l-a facut pe om, de ce nu l-a facut de la inceput sa merga in doua picioare, e mult mai usor asa sa joci fotbal, nu ? tu de fapt mi-ai raspuns cu alte intrebari, nu cu lamuriri. eu asa cred si gata. nu incerc sa schimb parerea nimanui. vezi, am suflet bun ! adica poti sa-i zici si comportare. uite, pentru ca am spus ca nu-s prea destept ca sa explic, m-am dus la dex.ro si am gasit un text mult mai explicit si chiar adevarat, din punctul meu de vedere. totul e de fapt chestie de exprimare mai pe scurt:

"SFLET, suflete, s. n. 1. Totalitatea proceselor afective, intelectuale și "mmmda... asta e un subiect foarte "preocupat" la oameni... ! si gasesti o multime de, nu raspunsuri exacte, ci presupuneri, filozofii, "gurisme"... etc. ! eu, de ex. cand aud, vad, citesc asa multe variante, ajung la o singura concluzie: sufletul nu exista si deci n-are ce sa moara ! intodeauna moare partea organica, sufletul este de fapt viatza, gandirea, simtirea, etc. care nu poate exista decat in ceva organic viu ! VIU !!! ca unii, cu imaginatia lor mai vad si un suflet inaltandu-se... ratacind.... instalandu-se in altcineva... asta e povesti ! asa cred eu. cineva m-a intrebat o data: "adica cum... cand mor, tot ce am invatat, memorat, simtit, iubit.... gatit, etc.... se pierde ?" pai tu ce crezi, i-am raspuns eu trist... crezi ca toate astea se "muta" in alt trup ?, am raspuns eu... ! pai daca e asa, inseamna ca acel trup traieste cu memoria, invatatura ta, gatitul tau.... si asa mai departe ! ntz... nu e simplu, sau e foarte simplu, asa cum cred eu ! pentru mine cel putin.
asa ca am mai luat un castravete si-l rontza-i cu placere...... "

De la asta am pornit.
Mai departe te-am intrebat: "]"Daca creierul este responsabil pentru ceea ce simti: durere, placere, dragoste, ura, foame dorinta erotica: ce anume inseamna sufletul pentru tine ?""

Tu mi-ai raspuns cu toate variantele posibile existente in dex pentru o posibila definitie a ceea ce inseamna 'suflet".
As tinde cred ca nu esti sincer si doar vrei sa provoci o anumita discutie pe un subiect care te intereseaza.
Dar, accept provocarea.
Si ma voi limita din pacate la deductia logica prin negatie, intrucat chiar nu detin adevarul absolut, nu pot da un raspuns perfect logic si rational a ceea ce cauti tu de fapt.
Faptul ca prin acea insiruire de definitii si expresii ale limbajului uzual nu ai incercat altceva decat sa ma faci sa emit o parere pe care tu sa o poti combate nu dovedeste decat ca esti foarte interesat de subiect si ca te-ai gandit destul de mult la acest lucru pentru a avea argumentele necesare cu care sa combati. De asemenea mai cred ca daca alt "garbo" ar fi deschis acest subiect cu aceeasi motivare, ai fi avut tot atat de multe argumente pentru a combate subiectul in sens contrar: ca sufletul exista.
( parerea mea, evident)

La acea intrebare " ce iinseamna sufletul pentru tine" mi-ai raspuns cu un amalgam de posibilitati.
Nu crezi in sufletul prezentat de religie indiferent ca este crestina sau hindusa/budista.Sunt de acord: nu avem nici o garantie ca sufletul se inalta la ceruri si nici ca s-ar reincarna intr-un alt trup.
Tu spui ca suflet este "ceva care asa a fost denumit de om... si care reprezinta de fapt viata. viata ta nu poate trece la altcineva... ! si viata cand s-a terminat... kaput ! "
Si atunci, pe principiul general valabil al omului rational te intreb: ce anume te-a facut in viata sa te atasezi de oameni din partea carora nu ai avut nici un beneficiu material substantial?
Ce anume te-a facut s-o iei de nevasta pe sotia ta? Ai prevazut cumva un beneficiu pe termen lung? Era cea mai buna alegere la momentul respectiv? Si cea mai comoda varianta ulterior?
Ce anume a determinat compatibilitatea?
Pentru care motiv rational, tie pe parcursul vietii nu ti-ar fi fost mai bine singur?
De ce nu ai trait singur? Ti-ai fi facut toate placerile.....
Esti atat de convins ca toate alegerile din viata ta au fost facute cu creierul? Sau ca " alegerile" au fost facute din/cu/pentru "viata"?

Crezi ca experientele tale sunt singulare in societatea in care traiesti? Tot ceea ce ai trait are corespondent doar in urma educatiei?
Nu ai simtit niciodata foamea cu sufletul? Sa tanjesti dupa ceva, o dorinta ascunsa despre care sa nu ai habar ce anume reprezinta?
Ce ar putea insemna asa ceva?

Tind sa cred spre deosebire de tine, cand ai scris: "din punctul meu de vedere. totul e de fapt chestie de exprimare mai pe scurt:" ca totul e chestie de simtire.




garbo225715
Postat pe 31 Martie 2012 03:54
"Esti atat de convins ca toate alegerile din viata ta au fost facute cu creierul? Sau ca " alegerile" au fost facute din/cu/pentru "viata"?"

DA !... viata e cea ce ne inconjoare tot timpul cat traim. dupa aia... habar n-am ce e si nici nu ma intereseaza. rept, asta e parerea mea p.ersonala. cum am ajuns la ea... trebuie sa-l intrebi pe creierul meu. el responsabilul la tot ce imi umple viata. pana si la greselile de ortografie... ! cum am mai spus, nu inima e responsabila in alegerea sotiei... chir daca ea, inima, a batut mai repede cand am cunoscut-o sau cand am luat hotararea de a ramane impreuna. probabil ca si la ea, tot asa s-a intamplat ! tote hotararile, indiferent de denumirealor, numai cu creierul le iei. sufletul... pe el ai din prima secunda dupa ce s-a intamplat ovulatia... ! atunci cand incepe viata ta sau a fratelui/surori de langa tine in locul in care te dezvolti. ca om. uter parca se zice pe romaneste. nici atunci nici mai taziu, "sufletul" nu hotareste nimic pentru tine.... ci creierul, pentru el. poate atunci, creierul care nu stiu exact in ce luna incepe sa se dezvolte destul... (dar avem creierul si toata masinaria perfecta care te ajuta sa te dezvolti... la mamica noastra) ca sa hotareasca ceva. traind in burtica mamei, avem deja suflet. avem viatza. foamea noastra ca embrion o simte creierul mamei si el da comenzile necesare sa primim sarmalutele sau ce trebuie sa ne sature. ok, o sa-mi spui poate ca "steaua de mare", care nu are creier.... lucreaza cu sufletul... ! poate, dar eu vorbeam de "sufletul omenesc", pe care, anumiti alti oameni, lucrand cu creierul lor, vor sa puna stapanire pe el. sau sa-l "ghideze" in directile intereselor lor... ! ca religia, de exemplu. da, stiu... acest cuvant "suflet" se afla si in poezii romantice sau nu... cantece si alte povestiri... suna mai bine decat, de ex.: "creierukl meu a degajat enzimele necesare care au facut sa apara reactile chimice care au facut sa ma indragostesc de ochii tai".... ! asa ca.... ! repet, de buna voie si nesilit de nimeni, creierul meu debiteaza aceste.... concluzii.
barboneli
Postat pe 31 Martie 2012 23:12

Li, in momentul asta, il tzuc pe alfu de-l omor
si amu ni...pe tine
sa intri la scarbi, ca o revenit...proaspat indragostit
dor72_
Postat pe 31 Martie 2012 23:14
am avut musafiri, dupa cum stii... abia acum am vazut postarea asta... sunt gelos pe alf... dar fericit ca nu m-ai uitat nici pe mine... !!!! o sa intru, nici o grija, ca si mie mi-a fost dor de el... !
barboneli
Postat pe 2 Aprilie 2012 22:12
Am avut o noapte ....fericita,acum ma barberesc ,dupa care ascultind muzica servesc micul dejun
http://www.youtube.com/watch?v=IWJnykXJz3Q&feature=fvwrel
VOIAJOR
Postat pe 4 Aprilie 2012 09:24
sa-ti fie de bine nene... !!! asa sa faci mereu.... !!!
barboneli
Postat pe 4 Aprilie 2012 14:30
De la: barboneli, la data 2012-04-04 14:30:23sa-ti fie de bine nene... !!! asa sa faci mereu.... !!!

Repetiția devine obicei.Acum privesc pe net și ma ingrozesc cite femei se pling ca sunt nefericite,oare au uitat ca și ele au produs atitea nefericiri ?!
VOIAJOR
Postat pe 12 Aprilie 2012 23:38
Ascult ploaia, pe Axl Rose, scriu i citesc pe garbo. Am primit o veste bun, nu pot dormi.
Axl_22
Postat pe 12 Aprilie 2012 23:43
Vremea,vremurile ,tradatorii la ceas de sarbatoare ,sunt traume ingrijoratoare.
http://www.youtube.com/watch?v=R2Lu5Pj_Z9c&feature=related
VOIAJOR
Postat pe 15 Aprilie 2012 11:57
De la: dor72_, la data 2012-03-26 16:44:03li, pot sa fac ceva?
sunt alaturi de tine, prietene...stii

rotty, fetiscana nu poate...e prea soft pentru asemenea treburi...eu sunt reaua cea ma rea si mai aurisita...
fetiscano, ia da-i tu pe mana mea...

http://www.youtube.com/watch?v=0df41QYZ_uM&feature=related
VOIAJOR
Postat pe 15 Aprilie 2012 12:02
mmmda.... inca n-am ajuns in faza asta sa cred sau sa iau in serios... tampenile astea !!!! cu toata istoria lor..... !
barboneli
Postat pe 15 Aprilie 2012 21:59
De la: barboneli, la data 2012-01-09 14:37:57Uite ca deschid niste topice... mmmno !!! Aveti alta propunere ?

http://www.youtube.com/watch?v=VBe8oiZzixQ&feature=related
CAVALER
Postat pe 17 Aprilie 2012 00:03
De la: barboneli, la data 2012-03-31 23:12:36"Esti atat de convins ca toate alegerile din viata ta au fost facute cu creierul? Sau ca " alegerile" au fost facute din/cu/pentru "viata"?"

DA !... viata e cea ce ne inconjoare tot timpul cat traim. dupa aia... habar n-am ce e si nici nu ma intereseaza. rept, asta e parerea mea p.ersonala. cum am ajuns la ea... trebuie sa-l intrebi pe creierul meu. el responsabilul la tot ce imi umple viata. pana si la greselile de ortografie... ! cum am mai spus, nu inima e responsabila in alegerea sotiei... chir daca ea, inima, a batut mai repede cand am cunoscut-o sau cand am luat hotararea de a ramane impreuna. probabil ca si la ea, tot asa s-a intamplat ! tote hotararile, indiferent de denumirealor, numai cu creierul le iei. sufletul... pe el ai din prima secunda dupa ce s-a intamplat ovulatia... ! atunci cand incepe viata ta sau a fratelui/surori de langa tine in locul in care te dezvolti. ca om. uter parca se zice pe romaneste. nici atunci nici mai taziu, "sufletul" nu hotareste nimic pentru tine.... ci creierul, pentru el. poate atunci, creierul care nu stiu exact in ce luna incepe sa se dezvolte destul... (dar avem creierul si toata masinaria perfecta care te ajuta sa te dezvolti... la mamica noastra) ca sa hotareasca ceva. traind in burtica mamei, avem deja suflet. avem viatza. foamea noastra ca embrion o simte creierul mamei si el da comenzile necesare sa primim sarmalutele sau ce trebuie sa ne sature. ok, o sa-mi spui poate ca "steaua de mare", care nu are creier.... lucreaza cu sufletul... ! poate, dar eu vorbeam de "sufletul omenesc", pe care, anumiti alti oameni, lucrand cu creierul lor, vor sa puna stapanire pe el. sau sa-l "ghideze" in directile intereselor lor... ! ca religia, de exemplu. da, stiu... acest cuvant "suflet" se afla si in poezii romantice sau nu... cantece si alte povestiri... suna mai bine decat, de ex.: "creierukl meu a degajat enzimele necesare care au facut sa apara reactile chimice care au facut sa ma indragostesc de ochii tai".... ! asa ca.... ! repet, de buna voie si nesilit de nimeni, creierul meu debiteaza aceste.... concluzii.



Te contrazici draga domnule..
Spui ca: "sufletul... pe el ai din prima secunda dupa ce s-a intamplat ovulatia... ! atunci cand incepe viata ta sau a fratelui/surori de langa tine in locul in care te dezvolti. ca om. uter parca se zice pe romaneste. nici atunci nici mai taziu, "sufletul" nu hotareste nimic pentru tine.... ", "traind in burtica mamei, avem deja suflet. avem viatza."
Unde exact se afla creierul in perioada asta de viata??
Spui ca nu crezi in suflet, ca el nu ar exista desi toata teza ta are la baza tot "sufletul", (notiune abstracta), nu?
Sa intreb creierul, nu?(" tote hotararile, indiferent de denumirealor, numai cu creierul le iei. sufletul... pe el ai din prima secunda dupa ce s-a intamplat ovulatia... ")
Ati evoluat destul de la "initio"... ( 65 de ani) de la ovulatie.. ( cand in teoria dvs a aparut sufletul) pana la care exact perioada? ( aia in care apare si creierul?)??!!!
Care o fi " sufletul omenesc" si care e " sufletul" de alt gen/regn?????

Dvs spuneti: ("poate, dar eu vorbeam de "sufletul omenesc", pe care, anumiti alti oameni, lucrand cu creierul lor, vor sa puna stapanire pe el. sau sa-l "ghideze" in directile intereselor lor... ").
Va rog frumos imi puteti explica si mie conceptul asta " de suflet omenesc pe care creierul altuia vrea sa puna stapanire""??????????????????
In teoria dvs........sufletul apare la ovulatie.. cand exact apare creierul? Cam la care diferenta de timp ar trebui sa-mi feresc copilul de asa-zisa" stapanire a creierului altuia"???????
Si va rog foarte mult sa va permiteti sa-mi dati ceva raspunsuri concrete........
de genul " asa cred" si fara " sa va para sincer rau" pentru ceea ce crede creierul dvs,,,,,,,,
garbo225715
Postat pe 18 Aprilie 2012 23:55
ahhahahahahhaha
mirelasaftoiu
Postat pe 22 Aprilie 2012 23:15
:)
mirelasaftoiu
Postat pe 22 Aprilie 2012 23:15
Ascult muzica pe net!
Jojolin
Postat pe 25 Octombrie 2012 01:13
Buna dimineata !! Acum savurez repede o cafeluta apoi fug la serviciu.

Sa nu uit, azi e ziua Armatei !! Onor Armatei Romane!!
Am de dat niste telefoane.
GHEISA_
Postat pe 25 Octombrie 2012 08:12
Pentru onor...indreptati arm'!!! La multi ani Armatei Romane!! Buna dimineata!!Lucrez!!De zor!!!Zi buna!!!
The_rock_flower
Postat pe 25 Octombrie 2012 08:45
In acest moment am si eu un chef de munca de numa` numa`
Spun un "buna dimineata cetos" de la Cluj, tuturor.
Rainy_girl
Postat pe 25 Octombrie 2012 08:55
Neata Rainy ...lasa ca pofta vine...lucrand ...uneori.
Rotty
Postat pe 25 Octombrie 2012 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Menage a trois 32 De la: garbo_411444 23 Aprilie 2015 14:12
Concurs rochie de seara 600 euro 1 De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22
de ce fug barbati de casatorie? 62 De la: ingrid76 19 Iulie 2011 00:52
despre job 35 De la: fleurdelis 7 Ianuarie 2010 21:30
De ce nu ma mai priveste? 23 De la: garbo_404769 19 Iunie 2015 04:44
Setari Cookie-uri