|
eu zic sa o ierti, dor... acum tocmai citeste Cartea de telefoane a Bucurestilor, dupa care urmeaza Mersul trenurilor de calatori/de marfa, si numai apoi va trece la Dictionar...:P :))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:09 |
||
|---|---|---|
ge eu nu am pentru ce sa o iert...la ghiveciul pe care l-a servit, zau ca nu am pentru ce... mai era si afumat |
||
|
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:11 |
||
|
he he he, Inseamna ca i-a citit si pe Radu Anton Roman, si pe Sanda Marin... acu' mai vrei sa stie si practic, dupa atata amar de teorie... afumat inseamna "ca la mama acasa"...:P :))) |
||
|
|
||
|
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:15 |
||
|
bine, bine, a uitat cateva ingrediente, nu avea niciun gust, chiar niciunul... hai, poate ceva acreala. da' zau daca imi dau seama de la ce o fi vreo aiureala de-a lui nea'( ) Anton
|
||
|
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:21 |
||
|
(Anton) ala cu tzimentu'...:P =))=)) |
||
|
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:31 |
||
ala, ala
|
||
|
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:17 |
||
M-ai dat pe spate fato, babut� evoulat� auzi?! cand mama naiba m-ai ai timp sa schimbi atatia barbati la varsta ta Stii melodia �lasa-ne, lasa-ne�?
|
||
|
garbo245363 Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:50 |
||
| Ai probleme mari domnita! Nici a argumenta se pare ca nu stii ce inseamna. Nu te sinchisi sa raspunzi ca eu am incetat. Daca esti atat de culta ai sa stii ce a spus Iorga pe treptele universitatii! | ||
|
BabyAnne Postat pe 20 Ianuarie 2012 15:37 |
||
Baby Anne, daca eu sunt "domnita" , ai dat-o-n balarii...Nu , dupa aceste cuvinte nu se ascunde altceva... Dar parca ti-a priit tratamentul, nu mai esti la fel de virulenta... De ce ai predilectie spre folosirea infinitivului, nu iti da mai multa greutate...doar rigiditate Si, ai un mod foarte interesant de o combina unele forme gramaticale "daca" asta, tine de Laconia si nu ma caracterizeaza Si apoi, sper ca nu ai pretentia sa fii "colegul" asta, à propos de argumentare iar asta, ca sa nu mai fii atat de tafnoasa Se pare c� odat�, o cucoan� care era cotat� printre cele mai frumoase (dar nu �i inteligente) ale vremii, l-a ispitit: "Ce-ar fi s� facem �mpreun�, un copil frumos ca mine �i inteligent ca dvs, domnule profesor?" La care, Iorga ar fi r�spuns " �i ce ne facem dac� iese frumos ca mine �i inteligent ca dvs, doamn� ?" |
||
|
dor72_ Postat pe 21 Ianuarie 2012 15:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sunt o aventura sau ceva mai mult | 118 | De la: salbatica_sexy 22 Decembrie 2009 10:30 |
| femeia din zodia peste | 7 | De la: elly2006 13 Iunie 2010 22:43 |
| ar trebui sa`mi fie rusine?:( | 130 | De la: garbo107589 6 Noiembrie 2010 13:55 |
|
|
||
| am visat copil mic.. | 23 | De la: hermosa20 19 Mai 2014 08:06 |
| Ziua grecilor | 1 | De la: vuvuzela 25 Martie 2011 21:04 |
Deficitul de profesori la discipline tehnice și reale, explicat de Ministerul Educației
32 de sportivi români, la start la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de juniori
Jocurile Parasport 2026 au debutat printr-o ceremonie plină de emoție la București
VIDEO: Polițiștii din Timiș au deschis anul școlar cu ghiozdane pline pentru copiii care au nevoie