|
eu zic sa o ierti, dor... acum tocmai citeste Cartea de telefoane a Bucurestilor, dupa care urmeaza Mersul trenurilor de calatori/de marfa, si numai apoi va trece la Dictionar...:P :))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:09 |
||
|---|---|---|
ge eu nu am pentru ce sa o iert...la ghiveciul pe care l-a servit, zau ca nu am pentru ce... mai era si afumat |
||
|
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:11 |
||
|
he he he, Inseamna ca i-a citit si pe Radu Anton Roman, si pe Sanda Marin... acu' mai vrei sa stie si practic, dupa atata amar de teorie... afumat inseamna "ca la mama acasa"...:P :))) |
||
|
|
||
|
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:15 |
||
|
bine, bine, a uitat cateva ingrediente, nu avea niciun gust, chiar niciunul... hai, poate ceva acreala. da' zau daca imi dau seama de la ce o fi vreo aiureala de-a lui nea'( ) Anton
|
||
|
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:21 |
||
|
(Anton) ala cu tzimentu'...:P =))=)) |
||
|
eu_geminy Postat pe 19 Ianuarie 2012 16:31 |
||
ala, ala
|
||
|
dor72_ Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:17 |
||
M-ai dat pe spate fato, babut evoulat auzi?! cand mama naiba m-ai ai timp sa schimbi atatia barbati la varsta ta Stii melodia lasa-ne, lasa-ne?
|
||
|
garbo245363 Postat pe 19 Ianuarie 2012 17:50 |
||
| Ai probleme mari domnita! Nici a argumenta se pare ca nu stii ce inseamna. Nu te sinchisi sa raspunzi ca eu am incetat. Daca esti atat de culta ai sa stii ce a spus Iorga pe treptele universitatii! | ||
|
BabyAnne Postat pe 20 Ianuarie 2012 15:37 |
||
Baby Anne, daca eu sunt "domnita" , ai dat-o-n balarii...Nu , dupa aceste cuvinte nu se ascunde altceva... Dar parca ti-a priit tratamentul, nu mai esti la fel de virulenta... De ce ai predilectie spre folosirea infinitivului, nu iti da mai multa greutate...doar rigiditate Si, ai un mod foarte interesant de o combina unele forme gramaticale "daca" asta, tine de Laconia si nu ma caracterizeaza Si apoi, sper ca nu ai pretentia sa fii "colegul" asta, à propos de argumentare iar asta, ca sa nu mai fii atat de tafnoasa Se pare c odat, o cucoan care era cotat printre cele mai frumoase (dar nu i inteligente) ale vremii, l-a ispitit: "Ce-ar fi s facem mpreun, un copil frumos ca mine i inteligent ca dvs, domnule profesor?" La care, Iorga ar fi rspuns " i ce ne facem dac iese frumos ca mine i inteligent ca dvs, doamn ?" |
||
|
dor72_ Postat pe 21 Ianuarie 2012 15:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce inseamna a fii sectant? | 180 | De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 02:40 |
| un simplu cliseu.. | 8 | De la: quasaria 22 Martie 2010 23:28 |
| o poveste trista dar adevarata | 50 | De la: anca70 26 Mai 2011 10:05 |
|
|
||
| relatii inter etnice | 15 | De la: sora_ilsi 7 Ianuarie 2010 21:45 |
| Sa traiesti in cusca altuia. | 174 | De la: michelle_ 21 Iunie 2011 21:08 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună