Buna tuturor… De cand cu vremea asta schimbatoare, am racit acum cateva zile. Problema cea mare, insa, e o tuse care ma chinuie... De cateva nopti nu mai reusesc sa dorm din cauza ei. Simt o presiune in piept...am nasul infundat, ma doare si capul...nu ma simt deloc bine. Singura parte buna e ca am observat ca febra totusi nu am...deci nu ar fi o infectie (sau cel putin asa cred). Pana reusesc sa ajung la medic (am programare abia saptamana viitoare, ca nu avea liber mai devreme ), ce ma sfatuiti sa fac? Stiti vreun tratament / medicament care sa trateze aceste simptome, fara a fi prea agresiv cu organismul? | ||
maria_70 Postat pe 8 Decembrie 2011 15:43 | ||
---|---|---|
M-am intors cu vesti bune! :) Am fost pana la urma ieri la doctor si mi-a recomandat cateva ceaiuri de plante si infuzii. Iar pentru tuse mi-a zis sa iau Fluimucil 600 – e o pastila efervescenta care se dilueaza in putina apa si se bea dupa aceea. Pana acum am luat deja de 2 ori (se ia o data pe zi), am baut si ceaiurile recomandate...si pot zice ca e mult mai bine. Sanatate multa si voua si...Sarbatori fericite! :) | ||
maria_70 Postat pe 13 Decembrie 2011 11:37 | ||
Un ceai de vin cu piper si scortisoara, e la fel de bun , pentru mine e mai bun! ![]() | ||
SAL Postat pe 13 Decembrie 2011 14:55 | ||
Ceai de cimbru sãlbatic cu miere. | ||
Axl_22 Postat pe 13 Decembrie 2011 15:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
trecerea de la o stare la alta | 21 | De la: dea_line 20 Ianuarie 2011 09:38 |
tratament pe baza de retetar pentru hemoroizi | 2 | De la: micabis 19 Mai 2009 02:28 |
Topic antifumat! | 92 | De la: fleurdelis 5 Ianuarie 2010 01:01 |
cistita intarzie ciclul menstrual? | 4 | De la: Astridutzu 29 Iunie 2011 17:59 |
Meningiom al bazei creierului | 10 | De la: garbo_390380 21 Noiembrie 2013 15:28 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?