ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Produse naturiste

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Cunosc niste produse naturale recunoscute la nivel mondial care i-au ajutat pe multi oameni,inclusiv pe mine. Pentru o parere in plus va dau adresa mea de mail teo_2883@yahoo.com. Multa sanatate
  citeaza   raspunde

Buna ziua, pentru afectiuni cardiovasculare se pot folosi ca tratament adjuvant si produse naturale din plante medicinale.Capsulele Tensiune au fost evaluate pe pacienti cu hipertensiune arteriala stadiul I si II.In 72% din cazuri a fost suficienta administrarea acestui produs pentru normalizarea valorilor tensionale.Este un produs bine tolerat fara reactii adverse.Ameliorarea se instaleaza dupa o saptamana, iar efectul maxim apare in 15-18 zile, cu mentinerea lui pe toata durata administrarii.Se poate asocia ceaiul Tensiune pentru accentuarea efectului hipotensiv.Alte produse utile in afectiuni cardiovasculare a caror eficienta a fost evaluata pe loturi de pacienti sunt Calmocard capsule(1-2 capsule de 3 ori pe zi), Colesterol capsule(1-2 capsule de 2-3 ori pe zi).
  citeaza   raspunde

Buna! Problemele cardiovasculare sunt foarte periculoase pentru sanatate si trebuie prevenite cat mai mult cu putinta. Eu ma confrunt cu un program foarte incarcat, plec dimineata si vin noaptea, aproape de miezul noptii asa ca sunt pe drumuri toata ziua, fara sa pot manca adecvat. Pentru ca totul este la foc automat si sunt mereu stresata am inceput sa iau Revidox, un supliment alimentar care ajuta impotriva oboselii si relaxeaza pielea. Nu contine substante nocive, ci este facut din resveratrol 100%biodisponibil obtinut din extract din samburi de strugure, rodie si seleniu. Este usor de administrat, se ia o singura data pe zi, mai exact dimineata. Multa sanatate!
  citeaza   raspunde

Buna ziua.Va recomand pentru prevenirea unor afectiuni cardiovasculare sau pentru tratamentul adjuvant sau curativ in afectiunile incipiente cateva remedii naturale.Pentru hipertensiune sunt capsulele Fitotensin 1 a caror administrare poate fi alternata la 3 luni cu administrarea de capsule Fitotensin 2.In afectiunile cardiace functionale (papitatii, tahicardie, oscilatii tensionale, dureri precordiale), cardiopatie ischemica forme usoare si medii, se poate administra capsulele Calmocard 1 si Calmocard 2 in cure de 3 luni alternand cele 2 remedii.SE poate asocia si ceaiul Calmocard cate 3 cani pe zi.Se pot face cure capsulele Antioxidant antiaging timp de 1-3 luni.Multa sanatate!
  citeaza   raspunde

Am citit că uleiul de macadamia nu funcționează bine pentru inimile noastre https://thethingsdanielledraws.tumblr.com/
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: