Relatiile prin intermediul internetului.Credeti in ele?

De la: katalina_gl, la data 2011-11-05 09:04:43nici o neamplinit spuneai ca esti educatoare???
daca mai scrii in halul asta, iti faci bransa de rusine


Nu numai educatoare, dar si licentiata
zuzy
Postat pe 5 Noiembrie 2011 09:59
Asta este poveste pentru revistele de femei.
Arata-ne si noua poza cu lacul si jentile.
alias_flore
Postat pe 5 Noiembrie 2011 10:18
Asta este poveste pentru revistele de femei.
Arata-ne si noua poza cu lacul si jentile.
alias_flore
Postat pe 5 Noiembrie 2011 10:18
Buna, eu am cunoscut un baiat, nu aveam nici o treaba cu el, adica nu ma tragea nimik la el, dar cica lu iii placea de mine, si cum nu ne intalneam des, el m-a cautat pe internet, si am inceput sa vorbim in fiecare zi, ne-am intalnit decateva ori, si chiar la o petrecere, ce s-a dat la el acasa, el mi-a propus sa raman la el k era tarziu si nu aveam transport, am ramas, am dormit cu el, dar nu s-a intamplat nimik, dar pot sa zic ca aceea noapte a fost cea mai frumoasa din viatza mea. El e un baiat minunat, a avut cateva esecuri in dragoste, eu am avut pe cineva de care m-am despartit din diferite motive. Acest barbat m-a facut sa ma indragostesc de el, prin felul lui dea fi, si de a se comporta cu mine, vorbim in fiecare zi pe net, si asta este mijlocul nostru de a ne cunoaste. Am hotarat impreuna sa ne cunoastem mai intai, sia poi daca o fi ceva sa fie o sa vedem, pentru din cauza esecurilor din viata, atat el cat si mie ne este greu sa avem incredere in cineva, dar eu sper ca o sa fie bine, eu una mi-as dori, pentru k e un om cu un suflet mare si abia astept sa se faca 6 seara sa vina de la munk sa vorbesc cu el. Va doresc la toti noroc si bafta in dragoste, ca daca suntem indragostiti putem face multe!!!!!!!!!!!!!Pupici!
iullyy_87
Postat pe 5 Noiembrie 2011 10:42
Din pacate eu nu cred in relatii prin intermediul internetului.
Poate exista si persoane care chiar isi doresc o relatie,dar in majoritatea cazurilor este vorba doar de minciuna.Sunt o doamna singura care isi doreste o relatie,dar sincer ce am vazut pe net pana la ora actuala m-a dezgustat profund...
Va doresc totusi sa aveti mai mult noroc si sa deschideti bine ochii..
O zi buna tuturor!!!
garbo226933
Postat pe 5 Noiembrie 2011 11:08
De la: zuzy, la data 2011-11-05 09:59:11
De la: katalina_gl, la data 2011-11-05 09:04:43nici o neamplinit spuneai ca esti educatoare???
daca mai scrii in halul asta, iti faci bransa de rusine


Nu numai educatoare, dar si licentiata

Scumpo chiar ma bucur pentru tine...Multa fericire iti doresc!!!
garbo226933
Postat pe 5 Noiembrie 2011 11:09
Eu personal cred cu toata taria in relatiile inchegate pe internet. Depinde doar ce cauti si daca stii sa cerni marea de promisiuni si vorbe dulci. Eu am cunoscut pe cineva in noiembrie 2007, in februarie 2008 ne-am logodit si anul viitor in aprilie urmeaza sa ne casatorim. nu am regretat nici o secunda alegerea facuta si in 4 ani nu ne-am certat niciodata (certuri majore nu mici frecusuri inevitabile).

Le doresc tuturor celor care nu si-au gasit perechea, sa gaseasca una la fel de perfecta ca cea pe care am gasit-o eu.
Anca_Costache_1
Postat pe 5 Noiembrie 2011 11:10
Nu prea cred . Mai devreme sau mai tarziu, totzi se cam intorc pe net. E ca un drog. Dar, posibil sa fie shi poveshti cu final "happy end", nefiind totzi oamenii trashi la indigo. Chiar m-ash bucura ca relatzia ta sa fie de durata shi sa va mearga bine. Personal mai putzin ma intereseaza viatza ta. Pentru mine fiica ta conteaza. Pentru ea sa fi facut alegerea buna. Nu-mi plac complicatziile de genul :tata vitreg, fratzi vitregi... Eu am ales sa am copii cu un om responsabil (shi pentru asta multzumesc Domnului ca mi-a indrumat pashii spre el). Oricat de mult ar fi functzionat chimia intre noi nu m-ash fi casatorit cu el daca ceva,ceva nu mi-ar fi placut la caracterul lui. Mai departe nu am de unde sa shtiu ce va fi .Cum bine scria cineva inainte , totul , pana la urma, e o loterie...
carcotasha
Postat pe 5 Noiembrie 2011 11:16
Nu eu nu cred in relatiile de pe net....nu am un motiv anume dar nu cred ca se poate sa iti fauresti viitorul sau o familie prin aceasta metoda.Cazul tau e un caz izolat si safi fericita ca sa intimplat asa.Uneori incerci sa ceri chear un sfat despre ceva anume si drept raspuns nu primesti decit zimbete si mistouri,asta din ce am citit eu pe forum.cam asta se intimpla pe aici si nu glumesc este purul adevar.eu cam atit am avut de spus.
mm
mmiriam
Postat pe 5 Noiembrie 2011 11:20
Am cunoscut pe cineva pe net acum 3 ani. Fiind din acelasi oras, ne-am intalnit relativ repede dupa ce am inceput sa vorbim pe net si la telefon(2 saptamani). Nu a fost o mare atractie la inceput din partea niciunuia, dar tot intalnindu-ne ne-am atasat unul de celalalt.
Nu am avut de la inceput incredere in relatia asta formata pe net si raman la aceeasi parere, pt ca si dupa atata timp de cand il cunosc nu a renuntat la socializarea pe net si l-am prins de multe ori abordand diverse d-soare in acelasi fel in care a facut-o si cu mine.
Relatia dintre noi s-a terminat dupa mai mult de 2 ani jumatate, in momentul in care eu am pus piciorul in prag si l-am pus sa aleaga ce vrea - o viata impreuna cu mine, ca familie, sau hoinareala de pana acum. Din acel moment nu m-a mai cautat.
Exact cum s-a mai spus: TOTUL ESTE LOTERIE, depinde peste cine dai. Unii sunt seriosi si vor lucruri serioase, altii sunt hoinari si vor doar sa-si umple timpul cu ceva.
Va doresc numai bine!
garbo013319
Postat pe 5 Noiembrie 2011 11:37
Salut.
In urma cu un an si jumatate am cunoscut si eu un baiat pe net. Vorbeam mult la tel. si pe mess, parea ca este barbatul mult asteptat, dar... intr-un final si-a dat arama pe fata si gata, s-a terminat. Era mult mai materialist decat am crezut....
Ma consider norocoasa pt. simplul fapt ca mi-am deschis ochii inainte de a fi mai rau. Prietenii imi spuneau ca am fost curajoasa ca am avut incredere intr-o persoana cunoscuta pe net. Adevarul e ca suntem oameni, cu totii mai gresim si luam decizii gresite. Important e sa fie din suflet ceea ce facem, astfel nu ne va parea rau, indiferent de rezultat. Uneori un esec poate fi o izbanda...vazuta mai tarziu. Cazul meu a fost unul nefericit pana la urma, pt. ca nu a fost conform asteptarilor mele, dar asta nu inseamna ca e la fel pt. toata lumea. Ma bucur pt. cei care au reusit si le doresc fericire in continuare.
cristina31031984
Postat pe 5 Noiembrie 2011 12:13
De la: daviddoinita, la data 2011-11-02 19:04:18intermediul internetului.Credeti in ele? Buna seara, am citit multe povesti pe aces forum si intr un final m am decis si eu sa o spun pe a mea.
Sunt educatoare, am 27 de ani si in urma cu aproape doi ani imi cresteam singura fetita,totul parea mai mult decat rutina in viata mea...servici,facultate,copil...nimic iesit din comun, pana cand,intr o geroasa seara de ianuarie," batatand" internetul in lung si lat,primesc un mesaj, de la un "el"...un mesaj ce nu mi a atras atentia la inceput...era un comentariu la o poza a mea de pe un site de socializare, o poza langa un lac,unde din intamplare fotograful prinsese si jentile unei masini.Acest "el" ma intreba de masina si de jenti... dar trecand peste banalul situatiei...eu nu am nici o treaba cu masinile,nici macar permis...am inceput sa vb ore in sir...imi dadea acel sentiment,ca undeva ,cineva ma asteapta sa vb cu mine...Si asa s a scurs timpul pana aproape de Paste,cand el imi spune ,ca nu stie daca va veni in tara sa petreaca sarbatorile, ca nu mai vrea ,la varsta lui...32 de ani atunci,sa mai vina din nou in curtea mamei sale singur si neamplinit familial...Era in spania de ceva timp,cam 2 ani si nu venise acasa...Mai in gluma,mai in serios,i am zis ca daca vrea putem petrece impreuna de Paste, dar la acel moment de fapt ma gandeam ca mama lui sigur ar fi trista sa nu isi vada macar de sarbatori copilul. Si ,nu stiu cum dar am reusit sa il conving,asa ca in saptamana premergatoare sarbatorilor pascale a ajuns in tara,a stat 2 sapt dar a fost ceva ce nici unul nu isi imagina...ne am placut din prima clipa a intrevederii live,fetita mea i a sarit in brate de parca il stia de o viata...Vreau sa va spun ca inn tot timpul de cand ma despartisem de tatal ei nu am adus nici un barbat inn viata noastra...a mea si a ei,de teama de a nu o bulversa pe ea in cazul unui esec. Cu mama lui m am inteles minunat,chiar l am intrebat si l am rugat cu foarte multa sinceritate sa imi raspunda,daca ar avea ceva impotriva relatiei lui cu cineva ce are un copil dintr casnicie anterioara si mi a spus ca mama sa nu isi doreste decat sa il vaa fericit indiferent ca are perechea sa un copil,doi sau cinci...
Dupa cele 2 sapt, a plecat urmand sa ne vedem,teoretic...undeva prin august, dar m a rugat in tot acest timp daca am placerea sa i mai vizitez mama din cand in cand, spunandu mi atunci..."sa se obisnuiasca mama cu a 3 a nora"el are inca 2 frati ,amandoi casatoriti si cu copii. Au urmat vizitele la mama sa si convorbiri interminabile pe net si la telefon...Venise vara,eu ma pregateam de licenta,cand suna intr o zi si imi zice...dai licenta si vi cu fata aici,eu nu pot renunta la job,are o functie de conducere la o firma ce proiecteaza submarine...Nu mi a venit sa cred si nu pt ca nu imi doream,dar mai aveam mai putin de 2 sapt pana la licenta si o asemenea veste ma cam pusese pe norisori de fericire...i am anuntat pe cei de acasa ca dau liceta,imi iau fata si plec in Spania.Wow ,au reactionat toti...tu sa pleci la mii de km pt un barbat...nu le venea sa creada...si parca nici mie...barbat in viata mea...hmmm nu se prea lega,dar am zis totusi ca nu pierd nimic sa incerc.Fata il cunostea,il adora,vorbeau cu orele in fata camerei web.Si am plecat,fericita ca o vedeam pe cea mica exaziata,dar si cu mii de ganduri.Si au trecut 2 ani de cand suntem aici,in vara ne am casatorit,tot aici iar acum o luna a venit pe lume bebitul nostru.
Credeti in relatiile la distanta?In relatiile ce au ca start internetul? In cazul meu nu pot de cat sa spun ca da,ca am o familie minunata ce poate nu s ar fi realizat daca nu era acest mijloc de comunicare,dar la fel stiu mii de cazuri de tinere vrajite de miracolul strainatatii si ajunse pe cine stie unde,ucise,maltratate...

Numai de bine sa auzim!




Povestea ta e minunata, sa iubesti si sa fii iubita si sa aveti o viata minunata. Dragostea nu vine cand o astepti si nici cand o cauti, vine cand vrea ea si da peste tine, totul e sa fie amandoi in faza in care se pot indragosti, in faza cand ajunge un cuvant sau o privire si ceva incepe sa faca "cling cling " in suflet............cu tremur de aripi de fluturi in stomac . Da, cred in dragoste;si cred ca , daca e sa fie, poate da peste noi oriunde; de ce nu si pe internet?
Sweetnovember
Postat pe 5 Noiembrie 2011 12:33
Parerea mea este ca uneori persoanele pot fi mai sincere in spatele unui monitor.Este mai usor sa -ti deschizi initial sufletul in fata unui necunoscut : nu -ti poate folosi informatiile impotriva ta, nu poate sa-ti scoata ochii mai tarziu, nici nu poate sa te tradeze.
Relatiile de genul acesta , inchegate pe net consider ca uneori pot fi mai durabile decat una inchegata la o privire mai amanuntita, pornita de la o scanteie, transfromata in foc si stinsa dupa ce se termina combustibilul.
andr33apn
Postat pe 5 Noiembrie 2011 12:33
da, cum sa nu cred? mi-am cunoscut iubitul pe internet, pe un site de socializare si suntem impreuna de aproape 3 ani. prima data cand am avut o conversatie cu el a fost pe data de 1 ian 2009, asta dupa ce imi pusesem dorinta de revelion sa imi gasesc sufletul pereche. coincidenta? nu prea cred...
laly_dulcineea
Postat pe 5 Noiembrie 2011 13:07
Te felicit ! Ai relatat o poveste frumoasa
Eu cred ca ai avut noroc Fiecare cu norocul lui...Sunt situatii in care multi ajung sa fie dezamagiti chiar disperati in urma unei relatii prin itentermediul internetului O zic pentru ca stiu ce a patit o prietena Mai sufera si acum dupa doi ani
Cred ca nu trebuie luate lucrurile tragic !Oamenii sunt de multe feluri
Te felicit , de asemenea ca ti-ai luat licenta ,stiu ce inseamna,am trecut pri asta.
Te felicit ca ai avut curajul de a alege ! Ai avut noroc Iti doresc ca acest noroc sa te insoteasc toata viata !
DACA SUNT MAI MULTE CAZURI CA SI AL TAU ,MA INTREB ,DE CE SA NU AVEM INCREDERE IN RELATIILE PRIN INTERMEDIUL INTERNETULUI?
garbo164406
Postat pe 5 Noiembrie 2011 13:46
Nu sintem toti la fel cum nici voi.Eu cunosc doua cazuri de prieteni casatoriti(unu are si copil)prin intermediul internetului.
George74
Postat pe 5 Noiembrie 2011 13:58
Buna...ma bucur pentru tine, dar dupa parerea mea, sincer mi se pare k o poveste cu printi si printese( vorba fetei mele), la care mai trebuie sfarsitul" si au trait fericiti pana la adanci batraneti" Poate ai avut noroc, dar dupa parerea mea si experienta pe care o am atat in viata cat si pe net, sincer, nu exista asa ceva"relatie prin intermediul internetului! Mi se pare ca aceste site-uri de asa zisa "socializare" sunt de fapt, pline de barbati misogini si perversi, care nu vor altceva decat o aventura de cateva ore si nu una pe termen lung! Atata timp cat un barbat incepe sa te intrebe de anumite lucruri intime, care se observa in timp, nu trebuie sa le zicem imediat, sincer, nu mi se pare corect sa zic ca se poate realiza o relatie prin intermediul internetului! Plus de aceasta, in mare majoritate sunt casatoriti si cauta amante, iar daca vreo femeie nu le raspunde la cererile impertinente, incep cu injurii si jugniri, la adresa lor! Sa fim seriosi si sa gandim la rece...exista doar un caz fericit, restul sunt doar povesti! Pacat ca nu se pun aceste povesti pe hartie sa mai fie scoasa o carte pentru copiii mici! O viata buna si fericita sa ai!!
roua1967
Postat pe 5 Noiembrie 2011 14:18
sincer, mi-e foarte greu sa cred ca se intampla minuni pe net!!!!
sa fim seriosi, ceva aici e fortat, cred ca vrei sa te convingi pe tine de ceva anume.
adeline
Postat pe 5 Noiembrie 2011 17:32
De la: roua1967, la data 2011-11-05 14:18:49Buna...ma bucur pentru tine, dar dupa parerea mea, sincer mi se pare k o poveste cu printi si printese( vorba fetei mele), la care mai trebuie sfarsitul" si au trait fericiti pana la adanci batraneti" Poate ai avut noroc, dar dupa parerea mea si experienta pe care o am atat in viata cat si pe net, sincer, nu exista asa ceva"relatie prin intermediul internetului! Mi se pare ca aceste site-uri de asa zisa "socializare" sunt de fapt, pline de barbati misogini si perversi, care nu vor altceva decat o aventura de cateva ore si nu una pe termen lung! Atata timp cat un barbat incepe sa te intrebe de anumite lucruri intime, care se observa in timp, nu trebuie sa le zicem imediat, sincer, nu mi se pare corect sa zic ca se poate realiza o relatie prin intermediul internetului! Plus de aceasta, in mare majoritate sunt casatoriti si cauta amante, iar daca vreo femeie nu le raspunde la cererile impertinente, incep cu injurii si jugniri, la adresa lor! Sa fim seriosi si sa gandim la rece...exista doar un caz fericit, restul sunt doar povesti! Pacat ca nu se pun aceste povesti pe hartie sa mai fie scoasa o carte pentru copiii mici! O viata buna si fericita sa ai!!



de acord cu tine in tot ce ai scris in acest comentariu.dar nu inseamna ca aceasta este si regula socializarii virtuale....exista si exceptii care se termina frumos si in viata reala.
ratuscaceaurata
Postat pe 5 Noiembrie 2011 17:49
Nici eu nu cred in relatiile faurite prin intermediul netului. Am vazut multe cazuri in care ele s-au dovedit pe langa himere si adevarate dezastre. Va pot spune un caz concludent, al verisoarei mele primare. A cunoscut un barbat pe net, de care s-a indragostit nebuneste ...si el de ea, cum afirma el. Dupa ceva timp, adica dupa 2 ani, verisoara mea a aflat ca o insela, nu cu una ci cu mai multe. De fapt, el avea o existenta duplicitara si a ascuns asta foarte bine pentru ca serviciul ii permitea sa vada de apucaturile lui nestingherit(calatorea mult). Dupa ce l-a prins cu mata in sac, el a devenit si cinic si a inceput sa ii spuna cu lux de amanunte toate aventurile lui. Verisoara mea a ramas marcata din acea relatie, desi a trecut mult timp de atunci. Parerea mea e ca acel om nu era normal, la cate minciuni i-a indrugat si mai ales, ca nu aveau rost, de femei nu ducea lipsa, gasea imediat, picau toate ca mustele.
Cazul initiatoarei topicului este unul fericit, insa sunt curioasa daca va ramane asa. Numai bine tuturor si sa fiti iubiti!
zara28
Postat pe 5 Noiembrie 2011 18:06
Cazul ei a fost unul fericit, dar acest lucru se intampla foarte rar, eu zis ca aceste relatii sunt sortite esecului, si spun aceasta din proprie experienta. Nu poate rezista o relatie la distanta, iar o persoana pe care o cunosti pe internet poate fi foarte diferita in momentul in care o intalnesti. Asa ca ar fi bine sa nu ne facem iluzii desarte, internetul este minunat din multe puncte de vedere, dar nicidecum pentru a incepe o relatie ....
garbo176497
Postat pe 5 Noiembrie 2011 18:29
Hmmmm, nu pot sa cred ca cineva se poate indragosti virtual
E aici o ciudatenie, daca pot sa-i zic asa - persoana (persoanele, daca ambii sunt sinceri si corecti), isi creaza o imagine, o persoana imaginara pe fondul unui personaj virtual care, desigur, are in spate o persoana reala dar, tocmai aici e "buba" - acea persoana poate fi oricine si oricum
Mno, acuma-i atunci - daca te indragostesti de o persoana imaginara (imagine tesuta la modul ideal de propriile vise/dorinte), iar persoana din spatele celuilalt monitor are ceva in comun cu cea visata de tine, poate fi ok (dupa parerea mea "optimista", sanse de 1%, sau chiar mai putin!) - daca nu...mai trebuie sa continui?
Uneori, "indragostitul/indragostita", intra in "saptamana oarba" si nici nu-l vede pe cel real pana... - ei si atunci, trezirea la realitate este mult mai dura, mai dureroasa!

De la: Sal_a_toi, la data 2011-11-02 22:31:58Pe un alt forum, in urma cu aprox. doi ani , obisnuiam sa bantui, asa ca acum aici pe Garbo. Printre altii era activ un tip sarmant si foarte atent cu doamnele. Era placut, admirat si ... iubit. Avea si un avatar ce-l avantaja. Una dintre domnitele tinere se parea ca ii era mai apropiata. Am inteles ca vorbeau si pe mess. Pe forum ea incepuse sa se planga de viata ei de familie. Unii mai susoteau pe alaturi dar eu nu eram interesat de barfe. Fiecare cu viata lui.
A venit apoi un nou user care semana discordie si pacea si prietenia de pe forum s-a cam dus. S-au format doua tabere ce-si aruncau vorbe grele. Unii au fost banati, eu am plecat de buna voie.


De la: Sal_a_toi, la data 2011-11-02 22:38:15Noul venit era amic si pe alte siteuri cu unii din useri . Asa a reusit sa afle ca Printul fermecator , idolul femeilor, e de fapt femeie --o bunicuta .
Mare dezamagire.
Nu stiu cum o fi primit vestea admiratoarea lui favorita si nici care ii este momentan relatia de familie. Desi uneori mai intram sa citesc pe acolo, nu i-am mai vazut pe nici unul. Au plecat sau poate s-au metamorfozat? Nu stiu.


Sal, am fost si eu "martor mut" - mai citesc uneori pe acolo - insa povestea a avut si o continuare, chiar mai dureroasa pentru cea in cauza... In fine, nu m-am bagat, nu ma intereseaza, m-am mirat de naivitatea unora si mi-a fost un pic mila
panty_C
Postat pe 5 Noiembrie 2011 18:35
DA, SE PREA POATE AM INTALNIT UN OM DE EXCEPTIE
margott
Postat pe 5 Noiembrie 2011 18:43
DA, SE PREA POATE AM INTALNIT UN OM DE EXCEPTIE
margott
Postat pe 5 Noiembrie 2011 18:43
Buna,am sa va spun pe scurt povestea mea.Am 28 ani si va pot spune ca daca exista sentimente puternice DA,SE POATE.Anul trecut am cunoscut pe un site de socializare arab(pt ca-mi plac arabii mult)un arab(printre altii).Am inceput sa conversam si am devenit foarte buni prieteni.Dupa cateva luni m-am indragostit de el,dupa lungi conversatii.Asta se intampla in ianuarie anul acesta.In iunie am fost la el(in Egipt) si a fost mult mai bine decat ma asteptam,am stat 15 zile acolo iar acum comunicam toata ziua pe skype pentru ca deocamdata sunt probleme si nu poate iesi din tara.Urmeaza sa merg din nou peste cateva luni cand ne vom casatori si nu ne vom mai desparti niciodata.Este foarte greu intr-adevar sa rezisti atata timp doar online dar uite ca se poate......DACA ITI DORESTI CU ADEVARAT POTI.....va doresc sa fiti iubite cum sunt eu:**
sweety2669
Postat pe 5 Noiembrie 2011 18:43
De la: sweety2669, la data 2011-11-05 18:43:42Buna,am sa va spun pe scurt povestea mea.Am 28 ani si va pot spune ca daca exista sentimente puternice DA,SE POATE.Anul trecut am cunoscut pe un site de socializare arab(pt ca-mi plac arabii mult)un arab(printre altii).Am inceput sa conversam si am devenit foarte buni prieteni.Dupa cateva luni m-am indragostit de el,dupa lungi conversatii.Asta se intampla in ianuarie anul acesta.In iunie am fost la el(in Egipt) si a fost mult mai bine decat ma asteptam,am stat 15 zile acolo iar acum comunicam toata ziua pe skype pentru ca deocamdata sunt probleme si nu poate iesi din tara.Urmeaza sa merg din nou peste cateva luni cand ne vom casatori si nu ne vom mai desparti niciodata.Este foarte greu intr-adevar sa rezisti atata timp doar online dar uite ca se poate......DACA ITI DORESTI CU ADEVARAT POTI.....va doresc sa fiti iubite cum sunt eu:**




Doamne ajuta! fii fericita...draga exceptie
ratuscaceaurata
Postat pe 5 Noiembrie 2011 19:01
Nu e cazul sa judeci,atata timp cat nici tu nu sti gramatica "sti,, se scrie cu un "i,,draga mea
.
garbo181380
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:09
forumul revistei "draga mea" e la neshte navigari mai la dreapta,draga...
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:26
bre 380, da` ghilimelele cum `se scrie`?
esme
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:31
Poate daca nu ai sta draga atata pe net si te-ai ocupa mai mult de copii pe care ii ai ca educatoare,unii parinti nu am mai fi obligati sa ne dam copii la ore...
Oricum fiecare are povestea lui,fericita sau nefericita..
Limbajul care il folosesti si scrierea incorecta care o ai nu prea demonstreaza ca ai fi cadru didactic draga...
Nu cred in relatiile pe net,dar asta nu inseamna ca ar trebui dezaprobata aceasta doamna care si-a gasit fericirea...
Multa bafta in continuare celor care cred in asa ceva!!!
garbo226933
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Conducerii forumului < Garbo.......> 18 De la: garbo101426 14 Martie 2011 13:29
Subiect 11 De la: Luna_in_capricorn 29 Iunie 2011 09:06
Fidelitatea in stil muieresc = infidelitatea in stil barbatesc 258 De la: garbo_398447 19 Mai 2014 22:13
Hello! 27 De la: elodia 14 Februarie 2011 16:16
Un sfat va rog tare mult! 4 De la: Bea_ 2 Septembrie 2009 13:32
Setari Cookie-uri