Relatiile prin intermediul internetului.Credeti in ele?

ei si tu acuma,corinache...
mai bine le-ai da o sarcina d'aia sisifiana,e mai simple...
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:38
De la: andr33apn, la data 2011-11-05 12:33:39Parerea mea este ca uneori persoanele pot fi mai sincere in spatele unui monitor.Este mai usor sa -ti deschizi initial sufletul in fata unui necunoscut : nu -ti poate folosi informatiile impotriva ta, nu poate sa-ti scoata ochii mai tarziu, nici nu poate sa te tradeze.
Relatiile de genul acesta , inchegate pe net consider ca uneori pot fi mai durabile decat una inchegata la o privire mai amanuntita, pornita de la o scanteie, transfromata in foc si stinsa dupa ce se termina combustibilul.




ai grija..esti intr/o totala eroare.nu iti da datele personale si nici informatii despre tine...pana nu cunosti persoana si in realitate...si sa fii sigura de ea.nu stii cine se ascunde in spatele monitorului si ce intentii are...!!!
ratuscaceaurata
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:40
dap !ratusca asta mica si cetitaaa are dreptate tot felul de profitori sentimentali
floare_cu_colti
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:53
dap...
discipol - caut mentor...
ratzusko - te oferi?
precizilla
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:56
panty_C
Postat pe 5 Noiembrie 2011 20:57
felicitari!!! voi sunteti un caz fericit!!
bretonash
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:09
"soacrelor"
ratuscaceaurata
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:12
Mda, tare fericiti!
Atentie si la siteurile pe care navigati pe PC de la munca. Unii angajatori au instalat un programel pentru a ne monitoriza ,,pe unde intram" in timpul serviciului
SAL
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:23
sal .de mult se intampla acest control.exista insa si anti/programel....heehee
ratuscaceaurata
Postat pe 5 Noiembrie 2011 21:32
ma bucur pentru voi,,,si eu am ajuns pe net tot din intamplare doar ca nu am gasit persoana potrivita ,atunci credeam ca ese cel mai minunat om doar ca dupa un an am decoperit ca defapt era casatorit si cu familia alaturi ,,,vb ore in sir la telefon dar fara a vb duminik asata mi-a dat de gandit ,,,apoi incet incet am aflat adevarul,,,era omul perfect in viata mea ,,,dar nu ma pot juca cu fericirea altcuiva asa ca m-am retras desi mi-e f greu
garbo134750
Postat pe 5 Noiembrie 2011 22:58
CALCULATOARELE ,,,, INTERNETUL .
Va aduc aminte cu toata dragostea,,,
REPREZINTA cea mai puternica ISPITA creeata de fortele intunecate , pentru subjugarea Sufletelor si a Trupului Fizic.
E cea mai avansata tehnologie scoasa acum de intunecati la iveala pentru caderea in abis a fiintei umane, chiar mult mai mult .
Internetul reprezinta un MESAJ din Dimensiunea 5-a. Daca e folosit in scopuri pozitive, constructive, educative, in folosul Oamenilor , e prfect.
Daca e folosit in alte scopuri, distructive, negative etc, e dureros.
Acum,,, la ora actuala majoritatea Oamenilor traiesc in dimensiunea 3-a , mai bine zis in lumea tridimensionala.
Cu Regret va spun ,,,Sunt foarte putini Oameni care au depasit acest nivel.
Deci,,, referitor la tema nostra.
Daca se costientizeaza, adevarata Putere a Omului, puterea divina pura christica 100 % dumnezeiasca,,,,,
prin intermediul internetului se poate obtine de la divinitate orice, tot ceea ce ne dorim,,,, chiar si Sufletul Pereche, ca in cazul de fata.
Dar , dar, totusi mare, mare atentie, cred ca va fi necesara o verificare cu mult mai multa grija,,,,, deoarece ISPITA creata de intunecati sar putea sa fie mult mai puternica si mai tarziu sau in viitor vor fi mult mai multe incercari grele, care daca esti slab de inger ,,, poti claca mult mai rau, ceea ce va fi foarte dureros.
Deci ca sa fiu mult mai mult inteles,,,,, CRUCEA la care te inhamezi, sar putea sa fie mult mai Grea, mult mai Mare, fata de ce ai acum, pentru tine si Familia ta
Misiunea Omului pe Planeta Pamant e in locul in care sa nascut, nicidecum peste hotare. Asa ca ,,,,mare, mare grija.
Multe Rugaciuni sunt necesare, intotdeuna inainte sa faceti o schimbare majora,,, iar dupa aceea Dumnezeul nostru Creator, are el grija de fiecare, o sa-i dea fiecaruia dupa voia lui si vointa voastra , tot ce va doriti si tot ce-si doreste fiecare fara pretentii.
Dupa voia divina sa aveti o infinita pace sufleteasca si dragoste de viata pe Planeta Pamant alaturi de cei dragi.
GHEORGHITA
Postat pe 5 Noiembrie 2011 23:08
mey gheorghita...
la pipi ai fost in seara asta?
ca visezi cam urat...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2011 02:05
De la: garbo082745, la data 2011-11-05 13:50:05frumos, ce sa spun probabil or mai fi si cazuri de genul numai ca din pacate sunt foarte rare...!

Ai perfecta dreptate!
carcotasha
Postat pe 6 Noiembrie 2011 02:06
In relatiile de pe net nici eu nu cred, dar mi s-a intimplat si mie sa fiu intr-o relatie "generata" de net, si sunt superplacut de ea de relatie
Da este o loterie si nu sti peste cine dai
Da trebuie sa-l sau sa o cunosti biiineee inainte de a te imbarca in ceva de lunga durata
Dar "maninci un sac de sare" linga cineva si tot la sfirsitul vietii nu cunosti persoana
Eu as spune ca totul depinde de cit de mult doresti si doreste sa se treaca peste obstacole
Daca nu se doreste nivelarea de asperitati a relatiei fie net, fie "usa de alaturi" nu va fi de durata
Si la urma urmei alegi pina culegi
Numai bucurii si implinire
PS daca dragoste nu e nimic nu e
danicarmenut
Postat pe 6 Noiembrie 2011 03:23
Draga mea, nu pot decat sa ma bucur ptr tine si sa-ti impartasesc sentimentul de fericire,ptr ca da, de 1 an si jum traiesc o poveste asemanatoare cu cineva intanlit pe un sait de socializare,imi iubeste copii,si deja ne gandim ca de sarbatori sa ne mutam impreuna.
garbo178202
Postat pe 6 Noiembrie 2011 06:20
Draga mea, nu pot decat sa ma bucur ptr tine si sa-ti impartasesc sentimentul de fericire,ptr ca da, de 1 an si jum traiesc o poveste asemanatoare cu cineva intanlit pe un sait de socializare,imi iubeste copii,si deja ne gandim ca de sarbatori sa ne mutam impreuna.
garbo178202
Postat pe 6 Noiembrie 2011 06:20
eu nu mai cred ,m-am lecuit ,sint sigur ca exista citeva procente de cistigatori la acest capitol ,voi ,sinteti unii dintre ei si ma bucur penru voi mult / voi reprezentati exceptia de la regula !
zero_zero_sapte
Postat pe 6 Noiembrie 2011 08:51
gheorghita...stii ce regret eu ,ca si biserica foloseste aceasta ;"puternica ISPITA creeata de fortele intunecate , pentru subjugarea Sufletelor si a Trupului Fizic." .insa internetul nu a fost si nu este singura ispita folosita ....Doamne ajuta/ne si pazeste/ne de "fortele intunecate" existente intre religii!!...
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:11
auzi, ratzusco...
cate capete ai dat in pereti, ca sa "elaborezi" o asemenea postare?:D
si despre care capete e vorba?!:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:16
Poate este si de noroc. Eu am avut 2 relatii de pe net, una din nefericire el a murit dupa 2 luni de cand ne-am cunoscut si deja ne faceam planuri de viitor, iar cea de-a doua dupa ce ne-am facut planuri de viitor si am fost ceruta in casatorie EL mi-a spus ca are pe alta, dar mama lui ami spune ca nu are pe nimeni, asadar sincer va spun ca nu mai AM INCREDERE IN BARBATII. Am 37 ani si nu ma gandesc decat sa fiu sanatoasa si sa mi cresc copii singura , de barbatii sunt satula si de vb in vant. Poate nu am noroc sau mi sa facut ceva,,,,,,,,,, farmece
mioapa
Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:24
da, farmece... =)) ...mioapa
Ktine
Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:27
ge....ti/am mai scris undeva....sa nu crezi ca toti cei ce gandesc ca tine sunt inteligenti.
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:47
iar eu ti-am raspuns...
anume ca eu nu sunt "toti", ci sunt unic.

si as mai adauga ca postarea ta nu e deloc inteligenta doar fiindca o repeti ca o moara stricata...;)
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2011 15:57
De la: jitzzu, la data 2011-11-05 04:26:05 ,stii,nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar daca ai fi avut o simpla DACIA 1300,sa vezi tu ce "jenti"primeai!!!!da altfel ,toate cele bune,si daca -ti tuninghezi jentile,da-mi un semn ,;poate m-ar interesa!!!!



Poate nu ai citit corect, dar uite ce zice fata : "Acest "el" ma intreba de masina si de jenti... dar trecand peste banalul situatiei...eu nu am nici o treaba cu masinile,nici macar permis.."


De ce esti rautacios? Ti s-a intamplat sa nu sti sa incepi o conversatie si totusi sa vrei cu tot dinadinsul sa o faci..........si ....pornesti de la tampenii,,,Hai ma, povestea e faina, fiti mai blizi...
Marinela0001
Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:18
ce-i aia "blizi"...?:D
:))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:28
Da cred :) Prima mea relatie am avut-o la 18 ani cu un baiat (el avea 19 pe atunci, cu un an mai mare decat mine) a fost prima mea experienta sexuala, relatie din toate punctele de vedere cu un baiat sincer, iubitor, sufletist, cuminte si muncitor. Relatia a durat 4 ani, iar acum nu mai vorbim deloc, am terminat urat, dar poate asa a fost sa fie. Daca eram in relatii bune, cautam orice pretext sa ne vedem, si cel mai probabil nu am fi renuntat unul la altul, dar nu din prea multa iubire. Poate obisnuinta, teama de nou, frica de a merge mai departe si rabdarea de a mai gasi pe cineva pe placul nostru Multe persoane am cunoscut prin intermediul internetului, si pastram legatura telefonic, persoane pe care le cunosc de ani buni, si suntem in relatii de prietenie. Singurul dezavantaj este ca nu intotdeauna "dai" peste persoana potrivita, iar aici e nevoie de putina "atentie" si mai mult inteligenta, ptr a descoperi la timp daca este ceva necurat la mijloc Ma bucur din suflet ptr tine, sa aveti noroc, fericire si sanatate in viata, si o casnicie fericita intotdeauna (chiar si cu acele mici imbolduri si "certuri" ca orice relatie). Numai bine va doresc, si tuturor acelasi lucru.

Pa pa
joanna22
Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:30
ge....simt cumva un disconfort la tine?toti suntem unici...dar nu vreau sa filozofam acum...
ratuscaceaurata
Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:36
De la: eu_geminy, la data 2011-11-06 16:28:53ce-i aia "blizi"...?:D
:))



Mia culpa........mersi pentru atentionare

Vroiam sa zic "blanzi"
Marinela0001
Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:41
nu sunt eu responsabil pentru disconfortul pe care il resimti... nu te pune nimeni sa te bagi in seama cu mine.
iar daca ti se pare ca am "filosofat", imi dau seama de nivelul tau de pregatire este chiar acelasi cu al unei ratze autentice...:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:43
De la: Marinela0001, la data 2011-11-06 16:41:39
De la: eu_geminy, la data 2011-11-06 16:28:53ce-i aia "blizi"...?:D
:))



Mia culpa........mersi pentru atentionare

Vroiam sa zic "blanzi"


stiu...;)
:))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2011 16:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce ne facem cu obsedatii de pe acest forum? 103 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 13:16
NOTARUL 99 De la: cricat 12 Septembrie 2011 19:30
i-am furat sotului 100gr aur si 2000 eur ce ma fac 118 De la: garbo074997 12 Mai 2010 23:59
OARE E POSIBIL? 5 De la: dor72 15 Aprilie 2011 23:57
top! 67 De la: elisabeta_boia 10 Noiembrie 2011 18:33
Setari Cookie-uri