ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ajutor umanitar

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Am deschis acest topic in numele unei mame cu sufletul plin de amaraciune ca viata si sanatatea fiicei sale depinde de suma de 6000 de E.Dupa lungi demersuri si cautari in strangerea sumei necesare, am luat decizia de a deschide acest topic "AJUTOR UMANITAR", in speranta ca se vor gasi si oamnei de bine care pot ajuta cu o suma modica, necesara operatiei care va avea loc in data de 24.10.a.c. la Spitalul DELTA HOSPITAL din Bucuresti.Fac mentiunea ca este o fata de 20 de ani, draguta, inteligenta, studenta anul II la Facultatea de Drept ... si sufera de "SUPER OBEZITATE MORBIDA".
In speranta ca m-am facut inteleasa, cei care au posibilitate, bunavointa si intelegere pot face donatia in conturile de mai jos:
RO65BRDE030SV43943440300, COD SWIFT BRDE ROBU in euro;
iar in lei: RO32BRDE030SV55876070300, COD IBAN.
Este mult....este putin ceea ce eu va rog in numele mamei si al fetei.....dumneavostra decideti !!!!
  citeaza   raspunde

Daca foloseste cuiva, eu confirm ca anuntul e pe bune.
  citeaza   raspunde

consider ca se pot face si contracte....telverde.. retele fixe pt a dona bani prin apelare ...sau pe celulare.mai exista si posibilitatea de a lua legatura cu anumite asociatii pt colectare financiara.. in astfel de situatii ...asta in cazul in care nu au facut/o.sunt alaturi cu tot sufletul si nu numai dar nu comentez acest aspect.imi doresc ca familia sa faca ceva mai mult decat numai deschiderea unor conturi.de ce nu apeleaza chiar la televiziune?
  citeaza   raspunde

mai lasa sfaturile si pune un ban, daca vrei sa ajuti concret, vuLvuzelo...:P
:)))
  citeaza   raspunde

va rog.!..macar aici.....
  citeaza   raspunde

De la: ratuscaceaurata, la data 2011-09-25 21:55:48consider ca se pot face si contracte....telverde.. retele fixe pt a dona bani prin apelare ...sau pe celulare.mai exista si posibilitatea de a lua legatura cu anumite asociatii pt colectare financiara.. in astfel de situatii ...asta in cazul in care nu au facut/o.sunt alaturi cu tot sufletul si nu numai dar nu comentez acest aspect.imi doresc ca familia sa faca ceva mai mult decat numai deschiderea unor conturi.de ce nu apeleaza chiar la televiziune?

Auzi madam palarie intr-o parte!!!!.....de sfaturi si de ciocuri de'astea ca tine pe toate drumurile....daca tot aveai de gand sa sfidezi acest anunt....puteai sa nu scrii nimic sau sa incerci sa nu-ti mai obosesti labele pe tastatura....mai bine iti ziceai in gand Doamne fereste!!!!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: