problemele de sanatate pot fi remediate

IMBUNATATIREA CALITATII VIETII
Una din definitiile calitatii vietii este :
ôCorpul nostru sa functioneze in armonie totala cu legile naturiiö.
Iata ca am ajuns intr-un moment de cumpana: intre ani, intre secole, intre milenii si, mai ales, intre mentalitati. Este destul de greu de spus cum va arata urmatorul mileniu, din multe puncte de vedere: social, moral, politic, artistic, dar poate cel mai dificil de spus este cum va arata din punctul de vedere al modului de viata si al sanatatii. Ultimele doua secole au marcat salturi spectaculoase pe aceasta linie (dublarea duratei medii de viata, eradicarea molimelor devastatoare, instapanirea igienei) si salturi spectaculoase inapoi (proliferarea fara precedent a bolii canceroase, aparitia unor boli virale extrem de periculoase, cum ar fi celebrul HIV, cresterea de aproape zece ori a incidentei tulburarilor si maladiilor psihice).
Este clar ca omul mileniului III traieste mai mult, dar oare este mai sanatos, mai fericit? Departe, tot mai departe de frumusetea si armonia naturii, poluat, prins in conflicte si angrenat fara crutare in istovitoare curse pentru existenta, este el oare mai aproape sau mai departe de ceea ce ar trebui sa fie? Probabil, pentru a raspunde la aceste intrebari si, mai ales, pentru a da solutii, a fost redescoperita medicina naturista.
Se stie ca, in urma cu doua milenii, in China nu era pretuit doctorul care trata cel mai bine, ci cel ai carui pacienti nu se imbolnaveau. El era platit atata timp cat pacientii sai erau sanatosi si... fericiti (chiar daca erau mai saraci). Iar pentru a le asigura sanatatea, medicii apelau la regulile de aur ale naturii. Este putin socant pentru omul modern, obisnuit sa se lupte cu boala si nu sa se imprieteneasca cu sanatatea, felul in care era vazuta medicina candva. Si, totusi, s-ar putea ca foarte curand sa trebuiasca sa reinviem aceasta arta de a trai sanatos, pentru ca avem mare nevoie de ea. Iar ceea ce va propunem in continuare este sa facem deja primii pasi in aceasta redescoperire.
Daca acum un secol, oamenii de stiinta proclamau victoriosi ca vor decripta toate misterele naturii, timpul scurs dupa aceea a aratat in mod paradoxal ca, de fapt, fiecare noua descoperire a adancit acest mister. Pe masura ce au cunoscut mai bine materia, regnul vegetal, animal sau fiinta umana, cercetatorii au deschis noi si noi orizonturi, creand un front de lucru imens in ceea ce priveste cunoasterea. Daca ar fi sa luam doar domeniul medical, vom remarca faptul ca, in ultimele decenii, investigatiile pe domenii de studiu s-au extins extraordinar. Exista zeci si zeci de specializari in medicina, care studiaza cele mai fine corelatii intre imunitate si activitatea endocrina, intre echilibrul psihic si cel hormonal ori intre procesele celulare si activitatea bioenergetica.
!!!! In prezent, medicina de varf nu se mai lupta orbeste cu microbii, nu mai spera descoperirea pilulei magice, ci cauta mai degraba sa inteleaga echilibrul atat de complex al fiintei umane, numit: ôSANATATEö.
NIKKEN se ocupa de realizarea produselor de imbunatatire sanatatii si a calitatii vietii de aproape 40 de ani (din anul 1975) folosind anumite tehnologii dintre care unele au patent mondial, iar pentru altele exista exclusivitate.
NIKKEN ramane in prim ľ planul tehnologiei de imbunatatire sanatatii si a calitatii vietii oferind cele mai moderne si inovatoare produse de pe piata, datorita tehnologiilor folosite, respectiv:
Ľ Tehnologie magnetica EQL
Ľ Tehnologie de radiatie infrarosie indepartata
Ľ Tehnologie de rotatie magnetica biaxiala
Ľ Tehnologie ionica de confort
Ľ Bio-Direct Nutri ľ Technology
Ľ Tehnologie PiMag
Ľ Tehnologie Air Power
pentru detalii tel 0724734693 Nina Mihaescu, 0769054133 Marian Mihaescu
tehnologiejaponeza
Postat pe 16 Mai 2011 23:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pregnyl 1 De la: gabimaghi 17 Iunie 2011 20:08
aloe vera gel pur este bun pentru piele? 1 De la: posagadejos 16 August 2011 16:02
OMG(Organisme Modoficate Genetic) 53 De la: roby_cado 14 Octombrie 2010 20:14
Mami și bebe 3 De la: garbo_408493 31 Martie 2015 15:11
Anemia 8 De la: garbo_397639 9 Martie 2014 12:18
Setari Cookie-uri