REACTOR 69 COMPLEMENT REECHILIBRANT SEXUAL


Reactor 69 este un reechilibrant atit pentru femei cit i pentru barbati fr efecte secundare sau interaciuni, ntrete activitatea inimii,creste rezistenta fizica mbuntteste libidoul ambelor sexe, creste calitatea spermei la brbai i ajut la recuperarea rapid dup actul sexual.

Reactor 69 este un mare complement pentru tratamentul de anorgasmie, impotenta, frigiditate, ejaculare prematur, sterilitatea atit feminina cit si cea masculina.Reactor 69 si componentele sale naturale ofer un supliment nutritiv benefic pentru toti i nu este un produs cu efecte secundare care afecteaz organismul nostru ca multe altele de pe piata.

Impoten
Ejacularea precoce
Frigiditate
Anorgasmie
Apetitului sexual
Sterilitate

Crete libido-ul ambelor sexe
ajuta la problemele de sterilitate, att la brbai cit i la femei
Intareste rezistenta inimii fara sa o dauneze, ajuta la recuperarea mai rapid dup actul sexual
mbunteste calitii spermei


Oamenii de tiin canadieni au analizat sute de studii publicate privind substanele naturale utilizate n mod obinuit cum sunt afrodisiacele.
Scopul lor a fost acela de a investiga rezulatele de performan sexual mbuntit, att psihologice cit i cele fiziologice ale acestor compui.

Ei au gasit ca una dintre singurele substane care au fost probate si care poate imbunatati functiile sexuale umane este Panax Ginseng, o planta a crei rdcin este frecvent utilizata n medicina tradiional chinezeasca.
Aceast substanta, spun cercetatorii, a fost unul din ingredientele care au demonstrat "efectul susinut" n stimularea impulsului si a dorintei sexuale de performanta.
"Afrodisiacele au fost folosite de mii de ani din ntreaga lume, dar tiina din spatele afirmatiilor niciodat nu a fost neleasa ", spune omul de tiin i profesor Massimo Marcone.

Scopul profesorului Marcone i echipa sa a fost s descopere dac exist o substan natural care ar putea fi folosita ca o alternativ a compuilor chimici cum sunt sildenafil (Viagra) i tadalafil (Clialis). n prezent, tulburarile sexuale cum ar fi disfunctia erectila are tratament cu acest tip de medicament.
Dar asa cum spun autorii investigatiilor, "acest medicament
poate cauza dureri de cap, muscular, vedere nceoat ; de asemenea interacioneaza periculos cu alte medicamente avind o tendinta scazuta a cresterii libidouluil, care nu ajuta persoanele care au o experien sexual sczut," se adauga.
"Studiul nostru este acela de a face o revizuire tiinific, complet pn n prezent," a adugat profesorul Marcone.
Dar el adaug c sunt necesare mai multe studii pentru a confirma efectele sale la om. Exist o list ntreag de produse i substane destinate s mbunteasc dorinta sexuala si de performanta.
"Afrodisiacele au fost folosite de mii de ani din ntreaga lume, dar tiina din spatele cererilor nu a fost niciodat neleasa sau bine informata"
De exemplu, unii oameni informeaza de o dorina sexual mai mare ca unul dintre beneficiile de a manca rdcina Maca (Lepidium peruvianum), o plant erbacee din Anzii peruani.

contact pentru cei interesati in obtinerea produsului: angy.angy78@gmail.com
wapa
Postat pe 1 Mai 2011 14:17
dati si monstre gratuite
sa fi pe probate ..pai cum altfel
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 14:20
Buna ziua acest medicament se vinde numai pe baza de comanda.
wapa
Postat pe 1 Mai 2011 14:24
numa monstrii....care rezulta...
si e clar ca atunci e pe probate...
dor72
Postat pe 1 Mai 2011 14:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Grup de suport pentru bolnavii de cancer si familiile acestora 1 De la: Kameleon 18 Iulie 2008 22:33
REACTOR 69 COMPLEMENT REECHILIBRANT SEXUAL 4 De la: dor72 1 Mai 2011 14:24
Cancerul , Hepatita 27 De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 05:41
intraziere menstruatie peste 3 luni,test negativ 29 De la: charmelen 22 Aprilie 2011 19:42
biopsie la rana pe col 1 De la: ionicris 8 Mai 2011 11:04
Setari Cookie-uri