REACTOR 69 COMPLEMENT REECHILIBRANT SEXUAL


Reactor 69 este un reechilibrant atit pentru femei cit ║i pentru barbati fŃrŃ efecte secundare sau interac■iuni, ţntŃre║te activitatea inimii,creste rezistenta fizica ţmbunŃtŃteste libidoul ambelor sexe, creste calitatea spermei la bŃrba■i ║i ajutŃ la recuperarea rapidŃ dupŃ actul sexual.

Reactor 69 este un mare complement pentru tratamentul de anorgasmie, impotenta, frigiditate, ejaculare prematurŃ, sterilitatea atit feminina cit si cea masculina.Reactor 69 si componentele sale naturale oferŃ un supliment nutritiv benefic pentru toti ║i nu este un produs cu efecte secundare care afecteazŃ organismul nostru ca multe altele de pe piata.

Impoten■Ń
Ejacularea precoce
Frigiditate
Anorgasmie
Apetitului sexual
Sterilitate

Ľ Cre║te libido-ul ambelor sexe
Ľ ajuta la problemele de sterilitate, atÔt la bŃrba■i cit ║i la femei
Ľ Intareste rezistenta inimii fara sa o dauneze, ajuta la recuperarea mai rapidŃ dupŃ actul sexual
Ľ ╬mbunŃtŃ■este calitŃ■ii spermei


Oamenii de ║tiin■Ń canadieni au analizat sute de studii publicate privind substan■ele naturale utilizate ţn mod obi║nuit cum sunt afrodisiacele.
Scopul lor a fost acela de a investiga rezulatele de performan■Ń sexualŃ ţmbunŃtŃ■itŃ, atÔt psihologice cit ║i cele fiziologice ale acestor compu║i.

Ei au gasit ca una dintre singurele substan■e care au fost probate si care poate imbunatati functiile sexuale umane este Panax Ginseng, o planta a cŃrei rŃdŃcinŃ este frecvent utilizata ţn medicina tradi■ionalŃ chinezeasca.
AceastŃ substanta, spun cercetatorii, a fost unul din ingredientele care au demonstrat "efectul sus■inut" ţn stimularea impulsului si a dorintei sexuale de performanta.
"Afrodisiacele au fost folosite de mii de ani din ţntreaga lume, dar ║tiin■a din spatele afirmatiilor niciodatŃ nu a fost ţn■eleasa ", spune omul de ║tiin■Ń ║i profesor Massimo Marcone.

Scopul profesorului Marcone ║i echipa sa a fost sŃ descopere dacŃ existŃ o substan■Ń naturalŃ care ar putea fi folosita ca o alternativŃ a compu║ilor chimici cum sunt sildenafil (Viagra) ║i tadalafil (Clialis). ╬n prezent, tulburarile sexuale cum ar fi disfunctia erectila are tratament cu acest tip de medicament.
Dar asa cum spun autorii investigatiilor, "acest medicament
poate cauza dureri de cap, muscular, vedere ţnce■o║atŃ ; de asemenea interac■ioneaza periculos cu alte medicamente avind o tendinta scazuta a cresterii libidouluil, care nu ajuta persoanele care au o experien■Ń sexualŃ scŃzutŃ," se adauga.
"Studiul nostru este acela de a face o revizuire ║tiin■ificŃ, completŃ pÔnŃ ţn prezent," a adŃugat profesorul Marcone.
Dar el adaugŃ cŃ sunt necesare mai multe studii pentru a confirma efectele sale la om. ExistŃ o listŃ ţntreagŃ de produse ║i substan■e destinate sŃ ţmbunŃtŃ■eascŃ dorinta sexuala si de performanta.
"Afrodisiacele au fost folosite de mii de ani din ţntreaga lume, dar ║tiin■a din spatele cererilor nu a fost niciodatŃ ţn■eleasa sau bine informata"
De exemplu, unii oameni informeaza de o dorin■a sexualŃ mai mare ca unul dintre beneficiile de a manca rŃdŃcina Maca (Lepidium peruvianum), o plantŃ erbacee din Anzii peruani.

contact pentru cei interesati in obtinerea produsului: angy.angy78@gmail.com
wapa
Postat pe 1 Mai 2011 14:17
dati si monstre gratuite
sa fi pe probate ..pai cum altfel
ameno
Postat pe 1 Mai 2011 14:20
Buna ziua acest medicament se vinde numai pe baza de comanda.
wapa
Postat pe 1 Mai 2011 14:24
numa monstrii....care rezulta...
si e clar ca atunci e pe probate...
dor72
Postat pe 1 Mai 2011 14:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cancerul , Hepatita 27 De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 05:41
intraziere menstruatie peste 3 luni,test negativ 29 De la: charmelen 22 Aprilie 2011 19:42
biopsie la rana pe col 1 De la: ionicris 8 Mai 2011 11:04
Grup de suport pentru bolnavii de cancer si familiile acestora 1 De la: Kameleon 18 Iulie 2008 22:33
RIENDOL COMPLEMET DIETETIC AJUTA LA PREVENIREA CANCERULUI 1 De la: wapa 1 Mai 2011 14:11
Setari Cookie-uri