intraziere menstruatie peste 3 luni,test negativ

buna seara..am o nelamurire kre imi da multe batai de cap..deci, in luna septembrie in data de 10 mi-a venit ciclu, in luna urmatoare ciclul mi-a venit in 20 si m-a tinut 4--5 zile dar in ultima zi foarte putin, erau niste pete pe absorbant, m-am spalat si am facut dragoste cu iubitul meu, neprotejat am facut`o, a ejaculat afara dupa asta s-a dus la baie a urinat iar dupa cateva minute am facut`o din nou...in luna noiembrie asteptam sa imi vina ciclul dar nu mi-a venit, stiind k nu e regulat nu mi-am facut atatea griji, insa luna lu noiembrie a trecut iar mie nu mi-a mai venit ciclu, am intrat in luna lu decembrie tot asteptand sa imi vina, prin data de 17 am facut un test sa vad daca sunt sau nu gravida iar testul a iesit negativ, m-am speriat totusi ptr k ciclul nu imi venea si nici gravida nu am fost, si niciodata nu i-a intarziat atat, zilele au trecut pana in noapte din 24 spre 25, atunci mi-a venit ciclu..bucurie mare pe noi...am continuat dupa terminarea ciclului sa facem dragoste tot neprotejat insa niciodata nu a ejaculat in mine, inainte cu cateva secunde de a se termina o scotea afara si mai facea un pic cu mana si apoi se termina...surprizaaa:ciclu in luna ianuarie iar nu mi-a venit, am ajuns in luna februarie si tot nu a venit ciclu, lpe la mijlocul lui martie am fost la ginecolog si mi-am facut analize,si mi`a zis ca nu am nimik,ca e doar o dereglare,si mi-a prescris niste medicamente duphaston timp de 10 zile,2 pe zi sa iau...suntem in 2 aprilie si mie tot nu mi-a venit..ce imi sugerati,sa consult alt doctor?sua sa astep sa imi vina ciclul,daca mai vine..Ce poate sa fie, rog sa mi se dea o explicatie sau un sfat, nu stiu , ceva, cineva sa imi zica care stie si se ocupa cu probleme dinastea, tin sa amintesc k semne de gravida nu am, adik nu am greturi, nu am pofta de mancare deloc, iau masa o data pe zi si nu foarte consistenta, nu m-am ingrasat, deci nu am niciun simptom de gravida...Poate am vreo boala sau nu stiu, disperarea ma face sa ma gandesc la tot felul de tampenii.Ajutati`ma va rog..
bibitza991
Postat pe 2 Aprilie 2011 10:37
fata draga, cu probleme `dinastea` se ocupa medicii! ori poate te referi la altceva si vrei vreun hocus-pocus?!

dincolo de asta, m-ai dat gata cu detaliile! ne crezi voyeristi, ce palaria mea?!
esme
Postat pe 2 Aprilie 2011 10:52
citit pe diagonala......ce surpriza penibila!
ufishor
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:05
eu cred ca pun de-un referendum
control psihiatric inainte ca cineva sa devina parinte
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:08
eheee, de cat tot zic eu asta!!!
zambila
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:10
...am continuat dupa terminarea ciclului sa facem dragoste tot neprotejat insa niciodata nu a ejaculat in mine, inainte cu cateva secunde de a se termina o scotea afara si mai facea un pic cu mana si apoi se termina...

oalio!!! tu esti aia pe care am consiliat-o eu azi dimineata, este?
ehee, imi pare rau ca mi-am irosit timpul cu tine
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:29
eu pot s/o ajut pe fata asta,da' imi trebuie date suplimentare :
lungime,circumferinta,ce mana foloseste baiatul dreapta/stanga,ora exacta (se da la bucuresti) cand intra,cand iese,pe unde se prelinge
elodia
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:36

rele dom'le!
zambila
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:40
bine, fie, ora exacta se da la timisoara
elodia
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:43
uite cum glumim noi cu lucruri sfinte... >Toate forumurile > Sanatate > Cancer de col uterin
elodia
Postat pe 2 Aprilie 2011 13:55
si ce va agitati atata?nu mai are voie omul sa zica ce`l doare..nu stiu unde sa postez si am postta aici...de ce va agitati asa?
bibitza991
Postat pe 2 Aprilie 2011 15:40
surprizo, hai ca mai irosesc 1 minut cu tine...

anunta-ne cand lansati caseta video
michelle_
Postat pe 2 Aprilie 2011 15:45
surprizo, sunt lucruri pe care nu le poti posta oricum si oriunde! nu e vorba de reticenta si `oroarea` auditoriului, el intelege si accepta mai mult decat crezi! insa ele presupun o anumita limita ce tine de intimitatea personala, fapt care, odata facut public, nu poate sa nu-si atraga sarcasmul si ironia. e un fel de refuz, daca vrei, al `publicului` de a digera si chiar de a trata serios anume intimitati. pana la urma, ceea ce spui tu se adreseaza unui specialist, adica unui medic, si nu oricui, iar unele lucruri scoase din contextul lor de drept (aici e vorba de un aspect medical), devin ridicole intr-un altul si sunt tratate ca atare.
esme
Postat pe 2 Aprilie 2011 17:14
chiar as vrea sa vad fata medicului cand o sa dea atatea detalii .... cand poate sa spuna ....Nu mi.a venit menstra de trei luni si am facut test care a iesit negativ ......


Of Doamne !!! Ce mare e gradina!!!
cricat
Postat pe 2 Aprilie 2011 17:34
" Poate am vreo boala sau nu stiu, disperarea ma face sa ma gandesc la tot felul de tampenii.Ajutati`ma va rog.. "

aici ai mare dreptate... da' noi nu te putem ajuta...de fapt, nu cred ca mai poate cineva...

dor72
Postat pe 5 Aprilie 2011 16:49
intrebare:
ce varsta ai ?
ssissi
Postat pe 12 Aprilie 2011 08:49
Ce ai tu se numeste dereglaj hormonal, stai fara grije ca nici nu ramai gravida daca tot continua cu intarzierile. Pastilele recomandate isi fac efectul dar dupa ce le termini in aproximativ o saptamana. Iti pot recomanda ceva naturist in locul lor si anume extract din mladite de Zmeur. Si iti recomand, daca vrei sa ramai gravida un dozaj hormonal si un control la tiroida.
adriana84
Postat pe 12 Aprilie 2011 10:03
De la: elodia, la data 2011-04-02 13:36:22eu pot s/o ajut pe fata asta,da' imi trebuie date suplimentare :
lungime,circumferinta,ce mana foloseste baiatul dreapta/stanga,ora exacta (se da la bucuresti) cand intra,cand iese,pe unde se prelinge


........pozitia, cu cate secunde inainte de ....."denastea"
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2011 10:21
De la: surpriza, la data 2011-04-02 15:40:00si ce va agitati atata?nu mai are voie omul sa zica ce`l doare..nu stiu unde sa postez si am postta aici...de ce va agitati asa?



detaliile pe care le-ai postat au declansat agitatia ....sau tie ti se pare normal sa detaliezi momentele tale intime? nici la medic cand te duci pentru diagnostic nu ii spui chiar tot ....nu ?
cory_emy
Postat pe 12 Aprilie 2011 10:24
cred ca nu are mai mult de 16... ...dupa modul de exprimare....si nu neaparat...
kokomic
Postat pe 12 Aprilie 2011 15:43
spirulina regleaza asta,si laptisorul de matca.
merita sa cheltui pentrusanatatea ta.
poti citi si pe net despre asta,e o dereglare hormonala,sdaca nu se rezolva,schimba medicul.
succes,d
daniilia
Postat pe 13 Aprilie 2011 02:43
Mi se pare ciudat cum vb unele,,,,,parca nu ar fi si ele femei!!!!! Sa nu dea bunul dzeu sa pateasca si ele lafel sau sa aiba o problema de acest fel!!!!! si nu o zic din rautate!!!!!!!
kidz007870
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:34
Mai mult ca sigur este vb de o dereglare hormonala!!!!!!
kidz007870
Postat pe 15 Aprilie 2011 19:35
De la: esme, la data 2011-04-02 10:52:50fata draga, cu probleme `dinastea` se ocupa medicii! ori poate te referi la altceva si vrei vreun hocus-pocus?!

dincolo de asta, m-ai dat gata cu detaliile! ne crezi voyeristi, ce palaria mea?!
ginadavid64
Postat pe 16 Aprilie 2011 09:10
Draga mea trebuie sa stii ca aceasta dereglare hormonala trebuie stabilita de un specialist ginecolog si nicidecum sa urmezi sfaturile celor de pe net Iti recomand sa consulti si un medic naturist dupa ce ai deja diagnosticul si sa stii ca este necesar acel "prezervativ" pt protectia si siguranta ta.Nu poti sa fii sigura de nimic, iar partenerul tau, tb sa-ti respecte dorinta.Daca doresti un copil,rezolva-ti dilema si programeza conceptia impreuna cu partenerul dupa cum doresti sa se nasca copilul ( in ce anotimp)Cu grad Gina.
ginadavid64
Postat pe 16 Aprilie 2011 09:19
Pentru reglarea ciclului menstrual incearca ceai de cretisoara si coada soriceleului sau tinctura, conform prospectului ... 10 zile in fiecare luna inainte de ciclu .... la mine a avut efect ....aveam dereglari de ciclu deorece am o deficienta tiroidiana.
Bafta!
michiflorentina
Postat pe 17 Aprilie 2011 09:28
atzoc
Postat pe 18 Aprilie 2011 17:05
BUNA POATE AI O AMENOREE ,O DEREGLARE MENSTRUALA DUTE LA PARHON ACOLO FACI NISTE ANALIZE SI POATE O SA ITI REVINA MENSTRUATIE , NU TE AGITA EU DUPA NASTERE AM NU AM AVUT MENSTRUATIE 2 ANI SI CEVA AM LUAT NISTE ANTICONCEPTIONALE TRI REGOL SI DUPA O SAPTAMANA IN CARE M AM SIMTIT CAM NASOL LE AM INTRERUPT SI DUPA 3 ZILE MI-A VENIT MENSTRUATIA , SAU POTI LUA DULPHASTON UNA PE ZI PT REVENIREA MENSTRUATIEI DAR ASIGURATE CA NU ESTI INSARCINATA SI STAI LINISTITA O SA AI DACA PROCEDEZI ASHA ......BAFTA SI MAKE LOVE ALWAYS
Lory07
Postat pe 19 Aprilie 2011 09:56
De la: surpriza, la data 2011-04-02 10:37:01buna seara..am o nelamurire kre imi da multe batai de cap..deci, in luna septembrie in data de 10 mi-a venit ciclu, in luna urmatoare ciclul mi-a venit in 20 si m-a tinut 4--5 zile dar in ultima zi foarte putin, erau niste pete pe absorbant, m-am spalat si am facut dragoste cu iubitul meu, neprotejat am facut`o, a ejaculat afara dupa asta s-a dus la baie a urinat iar dupa cateva minute am facut`o din nou...in luna noiembrie asteptam sa imi vina ciclul dar nu mi-a venit, stiind k nu e regulat nu mi-am facut atatea griji, insa luna lu noiembrie a trecut iar mie nu mi-a mai venit ciclu, am intrat in luna lu decembrie tot asteptand sa imi vina, prin data de 17 am facut un test sa vad daca sunt sau nu gravida iar testul a iesit negativ, m-am speriat totusi ptr k ciclul nu imi venea si nici gravida nu am fost, si niciodata nu i-a intarziat atat, zilele au trecut pana in noapte din 24 spre 25, atunci mi-a venit ciclu..bucurie mare pe noi...am continuat dupa terminarea ciclului sa facem dragoste tot neprotejat insa niciodata nu a ejaculat in mine, inainte cu cateva secunde de a se termina o scotea afara si mai facea un pic cu mana si apoi se termina...surprizaaa:ciclu in luna ianuarie iar nu mi-a venit, am ajuns in luna februarie si tot nu a venit ciclu, lpe la mijlocul lui martie am fost la ginecolog si mi-am facut analize,si mi`a zis ca nu am nimik,ca e doar o dereglare,si mi-a prescris niste medicamente duphaston timp de 10 zile,2 pe zi sa iau...suntem in 2 aprilie si mie tot nu mi-a venit..ce imi sugerati,sa consult alt doctor?sua sa astep sa imi vina ciclul,daca mai vine..Ce poate sa fie, rog sa mi se dea o explicatie sau un sfat, nu stiu , ceva, cineva sa imi zica care stie si se ocupa cu probleme dinastea, tin sa amintesc k semne de gravida nu am, adik nu am greturi, nu am pofta de mancare deloc, iau masa o data pe zi si nu foarte consistenta, nu m-am ingrasat, deci nu am niciun simptom de gravida...Poate am vreo boala sau nu stiu, disperarea ma face sa ma gandesc la tot felul de tampenii.Ajutati`ma va rog..


Sincer eu nu-l inteleg pe amicul asta al tau, daca tot o termina cu o alabala portocala ce nevoie mai are de tine? Nu de alta, dar atfel cel care o sa aiba curand nevoie de doctor o sa fie el, nu tu.
Pai in cazul asta nu-i mai corect si mai relaxant pentru psihicul baietului o masturbare solitara pe deplin asumata? Ce faceti voi acolo in doi, nu mi se pare a fi decat o manareala jalnica si esuata!
charmelen
Postat pe 22 Aprilie 2011 19:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cancerul , Hepatita 27 De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 05:41
cancer de col uterin 65 De la: 8 Ianuarie 2018 14:55
REACTOR 69 COMPLEMENT REECHILIBRANT SEXUAL 4 De la: dor72 1 Mai 2011 14:24
cancer de col uterin neoperabil tratamente naturiste 3 De la: flasneta 9 Februarie 2018 13:47
intraziere menstruatie peste 3 luni,test negativ 29 De la: charmelen 22 Aprilie 2011 19:42
Setari Cookie-uri