ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Despre sarcina

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

am o intrebare.....am luat anticonceptionale pana acum 2 luni si as vrea un bebe.....dupa cat timp pot avea un bebe?:D::D:D:aaaa......si inca o intrebare;;;;daca sunt in somaj si nasc mai pot sta 2 ani in prenatal??????va rog sa-mi raspundeti
  citeaza   raspunde

Calculeaza cand este perioada fertila,la mijlocul ciclului,si incearca atunci ptr bebe,avem prieteni care au reusit si dupa un an,altii dupa luni de zile,depinde.
Ia vtamine un timp.
Nu stiu de somaj,si concediu....
  citeaza   raspunde

Parerea mea e ca nu poti beneficia de indemnizatia de crestere a copilului doar daca intrunesti conditia de a avea lucrate ultimele 12 luni, daca nu le ai, atunci ti se va calcula indemnizatia la cate luni ai lucrate, 11, 10, sau cate ai tu. Si cred ca beneficiezi de statul acasa, dar nu 2 ani, ai grija, ci atat cat au zis mai nou guvernantii nostri, ori 2 si te taxeaza, ori 1 si iti dau bani in plus, trebuie studiata foarte bine noua legislatie care vor ei sa ne-o dea, sa stim ce drepturi avem.
Si eu incerc sa am un bebe, de 3 luni incercam, inca nu ma crizez, desi putea sa fie si pana acum, dar oricum il da Dumnezeu cand crede de cuviinta, asa ca trebuie sa avem rabdare, si vroiam sa zic ca pana ramanem insarcinate, pana nastem, cine stie de cate ori schimba legile guvernantii astia
  citeaza   raspunde

Daca nu ramaneti insarcinate intr-un an de cand ati lasat pastilele, atunci mergeti la doctor si va consultati.
Eu am renuntat la pastile si abia dupa 8 luni de zile am conceput bebe-ul. E sanatoasa si voioasa.
Multa sanatate
  citeaza   raspunde

Anticonceptionalele nu afecteaza sarcina=se spune doar ca au ca "efect secundar" gemelaritatea,deoarece pe perioada tratamentului cu anticonceptionale ovarele sunt in repaus iar la intreruperea antic. isi reiau "functia" si pot elibera 2 ovule nu unul ca de obicei,ceea ce duce la sarcina gemelara(sau pot fi tripleti..... ).
Poti beneficia de maternitate chiar daca esti pe somaj! Poti sa stai si pe foaie de boala=se prelungeste perioada somajului cu cate zile de con. medical se beneficiaza...avem paciente care au fost pe somaj iar apoi au beneficiat de maternitate,dar trebuie inainte de a naste sa ai concediu pre si post-natal,ca si in conditiile de munca.
  citeaza   raspunde

Am o prietena care a incercat 5 luni sa ramana insarcinata , abia in urmatoarea luna si-a luat teste care iti arata cand esti fertila si a si ramas ....nu toate femeile au perioada fertila la jumatatea lunii . Daca nu sunt probleme medicale , trebuie doar sa stii perioada fertila si gata , eu am ramas din prima luna .
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: