o fosta prostiuata

Problema mea este un pic mai speciala ,cand l-am cunoscut eram prostituata m-a luat din clubul in care munceam si m-a facut femeia lui fara a se gandi la consecinte ,ne iubeam ca doi nebuni numai ca timpul a sters incet dragostea noastra.
In urma cu 3 ani toata averea noastra era o masina de 10 ,un televizor ani si 5 cutii cu haine si alte alea ,am pornit incet si greu pe numele lui nu isi putea cumpara nici macar un ceas in rate pentru ca avea datori de peste 150 000 de euro .
Acum avem 2 masini ,o firma cu posibilitatea de marire ,platim chirie pentru o casa minunata simt ca nu imi lipseste nimik ,tot ce am cladit a fost prin munca iar totul este pe numele meu de firma ne ocupam amandoi muncim amandoi semnatura mea insa decide,numai ca nu ne intelegem el are un copil din prima casatorie si nu isi mai doreste altul ,iar defiecare data cand ne certam imi zice sa ne despartim ,sa ramanem prieteni si sa traim in aceiasi casa ptr a nu renunta la tot gandindu-se la destinul copilului .
Nu il inteleg muncesc si foarte mult fizic ,gatesc zilnic,curatenie luna ,spalat si ingrijit si el tipa ca de ce las cateva vase la uscat dupa ce le spal sau ca de ce gesticulez cand vorbesc ii se pare ca nu il respec si etc .
La ultima mi-a propus sa treaca totul pe numele tatalui lui ,sa ne putem desparti .Pentru el singurele motive pentru care mai suntem impreuna sunt afacerile si copilul care s-a obisnuit cu mine .Nu il inteleg nu am mai auzit un cuvant frumos de la el ,dar daca il intreb daca ,ma iubeste zice ca da dar este numai vina mea ca s-a intamplat asa ,daca ma vede plangand nici nu il intereseaza ,imi tot spune ca nu mai vrea alta familie ca nu vrea copii si el numai ptr copil munceste ,si vrea o viata fara stres .I
Nu stiiu cat de mult a contat pentru el ceea ce am ;muncit;inainte era gelos acum nici aia nu a mai ramas .
El este un om minunat am fost fericita si inca mai am momente dar nu il inteleg de ce atat de schimbator?Intre noi sunt 9 ani diferenta dar pana acum nu au fost importanti .

Intrebarea mea merita ????sau ma lupt cu morile de vand ,mentionez traim intr o tara straina si el nu este roman
marinela_223
Postat pe 15 August 2010 18:45
raspunsul meu: imi suna a facatura
astept sa mai "postezi", poate totusi vei baga ceva si din Coelho, nu numai din sanda brown...
Thor_again
Postat pe 15 August 2010 18:47
de ce prea imposibil sa fie adevarat ? tare viata mai am si eu prea greu de crezut
marinela_223
Postat pe 15 August 2010 18:48
cred ca nu conteaza foarte mult trecutul in povestea asta... Probabil pur si simplu a trecut pasiunea aia mare de la inceput, pentru ca poti sa faci orice si sa mori cu lumea de git, si asta e ce a ramas... Un nene indiferent, care "vrea o viata fara stress".
Cred ca e tipic.
quasaria
Postat pe 15 August 2010 18:49
Asta am vazut dar eu inca mai tin la el plus ca sa incep totul de la 0 nu cred ca am puterea necesara am numai 23 de ani dar am obosit
marinela_223
Postat pe 15 August 2010 18:56
Marinela, probabil ca va veti desparti...nu din cauza trecutului tau, nu din cauza diferentei de varsta . Dragostea e un foc ce se stinge dupa o vreme dar abia din acest moment se manifesta adevarata calitate umana. Respectul este esential, nu se merge prea departe fara el. E banal de normal ca-ti doresti un copil, cum de nu vrea sa inteleaga? Si apoi toate observatiile si nemultumirile marunte, nu se gandeste ca e nedrept? Unde-i dragoste putina, lesne-i a gasi pricina...spunem noi, romanii. Ai grija de tine!
Luna_in_capricorn
Postat pe 15 August 2010 19:07
marinela, tu ai vazut Closer??
sau....
fleurdelis
Postat pe 15 August 2010 19:09
VIATA BATE FILMUL
marinela_223
Postat pe 15 August 2010 20:14
Am mai uitat ceva el s-a despartit cu putin timp pana a ma cunoaste.O data mi-a povestit ca i-a propus foste sa fie din nou impreuna ca prieteni pentru copil si sa se mute la parinti lui dar s-a razgandit ptr ca nici asa nu se vor putea intelege ,atunci eram abia in primele 6 luni ,
A mai avut si cateva crize nevorbind cu mine zile intregi chiar daca plangeam pana semanam cu o broasca ma vedea si tot nu schimba un cuvant cu mine ptr ca il suparase cel mai bun prieten sau fosta nevasta :Imi amintesc si prima palma pentru ca gesticulam cand vorbea la telefon ,a doua nu imi mai amintesc ,iar a treia o faza amuzanta ,dimineata ne pregateam de munca cand am inceput sa ne contrazicem daca lasa par in baie sau nu iar la fiecare contrazicere mi-am luat cate o palma pana am ajuns la suma de 8 consecutive (renunt destul de greu cand stiiu ca am dreptate )apoi s-a potolit a urmat o vacanta numai pentru el iar cand s-a intors mi-a promis ca nu ma mai loveste s-a tinut de cuvant de 7 luni nimik .Acum pleca iar cu baiatul la parinti iar eu trebuie sa muncesc mi-a propus sa ii vizitez si eu parinti cand se va intoarce el totusi
Oare asta este normalitatea ?
marinela_223
Postat pe 15 August 2010 20:47
faza cu palmele e incantatoare mami, ce sazic!
iar viataa...bate flimul, cum sa nuuu!
fleurdelis
Postat pe 15 August 2010 21:05
Oriunde ai trai in lumea asta este libertate.sau nu?

Esti masochista? Continua!
Esti sadica? Continua!

Esti un om normal? Ia-o de la inceput.Nu esti obosit niciodata sa o iei de la inceput. Poate ca n-ai trait nici un sfert dinviata deci mai e timp de bune...si de rele.
Ciresica
Postat pe 15 August 2010 21:42
Eu una cred ca poate tu ai gresit de la inceput ..Pt ca nu tiai impus punctul de vedere.....Pe mine o data m-a invatat un barbat neamt foarte inteligent....El mi-a spus ca cu barbatii nu trebuie sa te certi,sau sa te contrazici...Spui ca vrei asa si gata.....Trebuie sa fii hotarata...Pt ca daca te contrazici si te certi cu barbatii nu o scoti la capat,,pt ca numai nervi iti faci.....O femeie hotarata este impenetrabila....O femeie nehotarata este usor de manipulat....Apoi cat chestia cu trecutul....Toata lumea greseste...El nu are dreptul sa te judece...trebuia sa nu te ia de nevasta...de la inceput....Stii vorba aia respectul se castiga,,,prin faptul de a fii hotarata....Pt ca niste ochi hotarati,,,o voce hotarata,,fara sa te enervezi....Este ideala cu barbatii si oamenii neseriosi in general...Pt ca barbatii inteligenti si ca sa respecte femeia fara sa puna batul; pe ei,,sunt foarte putini
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 August 2010 22:58
salutare irino
eladaela
Postat pe 15 August 2010 23:09
De la: eladaela, la data 2010-08-15 23:09:58salutare irino
Salutare...Buna sa iti fie inima
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 August 2010 23:25
nu, nu asta e normalitatea.
quasaria
Postat pe 16 August 2010 02:53
Oricum nu il inteleg ,de cateva zile totul e ok aseara am ajuns mai tarziu de la munca masa era pusa ,vorbeste frumos se poarta frumos .
Cat despre hotarare sunt o femeie hotarata obtin cam tot ce mi propun si nu ma lasa la primul obstacol ,cu el am zis sa nu fiu ambitioasa sa incerc sa tac sincer pana acum noi nu am avut nici un scandal nu l-am jignit nici o data si nici nu am tipat la el nu sunt genul .
Cu cateva zile in urma vorbeam de vacanta el v-a pleca ptr zece zile cu cel mic si apoi eu ,m-am decis sa plec la mama in italia biletul e in jur de 300 de euro iar el mi-a propus sa i-au la mine suma de 300 pentru zece zile ,cand i.-am zis ca am nevoie de mai mult s-a suparat cu toate ca stiie ca nu sunt cheltuitoare numai ca mama locuieste intr o zona turistica iar totul este scump si nu as vrea sa apelez la ea .ptr chestia asta nu a vb 1 zi cu mine .Acum va intreb si eu este normal ?
marinela_223
Postat pe 17 August 2010 08:15
lasa-l si vezi de viata ta.E barbatul capusa...cand e bine sta cand nu e bine pleaca.Nu aveti nimi de impartit in afara firmei.Si daca am inteles bine ai pus si tu umarul deci si tie ti se cuvine parte de acolo.
Iar partea ca el se enerveaza si ca iti mai arde si cate o palma din cand in cand e aiurea.Odata acceptata situatia va fi la nesfarsit asa.O sa te obisnuiesti ca e bine inh felul asta daca nu te trezesti la realitate cat mai repede.
Crizele lui de nervi le poti pune usor pe tactica "cea mai buna aparare este atacul"
Ai sa ajungi sa traiesti in umbra lui, sa te cunoasca lumea drept "prietena lau X"nicidecum tu ca ca individ.De la mici compromisuri de genul i-ati doar atatia bani la tine cat de curand nu o sa iti mai permiti sa-ti cumperi o pereche de chiloti singura fara aprobarea lui.Si ai sa taci din gura ca sa nu il superi, de teama ca vezi doamne altul nu iti mai gasesti.Teama asta o ai si din cauza ca PE TINE te urmareste trecutul tau, ceea ce este aberant,crezi ca un alt barbat o sa te considere dezgustatoare si alte bla bla legate de faptul ca ai fost prostituata.Mare branza!La urma urmei nici ei nu-s mai breji....
esti tanara dai vant si vezi de traiul tau.
ameno
Postat pe 17 August 2010 09:43
Eu cred ca nu sunt crize de nervi iesirile lui....fac parte din temperamentul sau.Nu este absolut deloc normal cum se comporta cu tine.Parerea mea este....ca exista altcineva in viata lui.Si in acest moment...nu stie cum sa reactioneze...si de fapt se razbuna pe tine...pentru frustrarile lui.Cunosc oarecum acest soi de comportament....si mi-a trebuit ceva timp sa pot sa inteleg.Nu ca as fi inteles...pt ca in final nu e nimic de inteles....pur si simplu sunt dereglari la "mansarda".Un om slab care se folosete de singurul lucru care-l are si nu-i poate fi luat:puterea de barbat.
Nu este un om foarte inteligent.....daca esti un pic isteata..poti sa iesi castigata din toata povestea asta.Eu stiu ca-ti este greu...dar nu merita sa traiesti o astfel de viata...tinand cont de faptul ca rezultatul va fi acelasi(asta ti-o garantez eu).
Deci...cere-ti parte din firma....gandeste-te foarte bine incotro vrei sa o apuci...pregateste-ti terenul.Cand te simti pregatita(mai ales psihic)....spune-i "pa".Oricum...nu va fi de acord....dar trebuie sa fi ferma pe pozitie si sa ai puterea de a merge pana la capat.Aceasta atitudine...te va ajuta sa intelegi mai multe.
Eu iti doresc succes si curaj ....ca o sa ai nevoie!!!

walkiria
Postat pe 17 August 2010 10:05
daca-i adevarat ce spui, e grav!

daca eram in locul tau, el nu se mai trezea dimineatza, te asigur!
zambila
Postat pe 17 August 2010 10:41
daca si tu muncesti acolo .......de ce sa pui tutul pe numele lui? ai inebunit ???//ce ai muncit tu este al tau si un pic in plus ca i-ai stat saltea (si ai fi luat bani de la altii )asa ca fai o factura pt prestatiile tale +gatit ,spalat si ingrijit copil
garbo074997
Postat pe 17 August 2010 10:50
De la: garbo074997, la data 2010-08-17 10:50:44daca si tu muncesti acolo .......de ce sa pui tutul pe numele lui? ai inebunit ???//ce ai muncit tu este al tau si un pic in plus ca i-ai stat saltea (si ai fi luat bani de la altii )asa ca fai o factura pt prestatiile tale +gatit ,spalat si ingrijit copil

ameno
Postat pe 17 August 2010 10:57
Stiiu ca pare ciudat dar imi este foarte greu sa il las ,pana sa ajung in situatia asta am fot casatorita ,dar din cauza batailor l-am parasit mi-a fost usor chiar daca el a fost primul prieten si am fost impreuna aproape 5 ani dar dupa au urmat ani de chin am ramas pe strada ,am suferit prea mult sincer imi este frica sa nu revin la viata ceea veche
marinela_223
Postat pe 18 August 2010 08:13
marinelo, dar cand ai avut timp pentru toate experientele astea, fetita?
Ai numai 23 de ani... de 3 ani zici ca esti cu nenea asta, cativa ani mai inainte te-ai chinuit pe strazi, si alti 5 ani inainte de asta ai fost casatorita cu un alt barbat...
Nu ti se pare ca-i cam multa ata alba aici?
Tylly
Postat pe 18 August 2010 08:28
depinde de la cati ani a inceput serviciul
marinela nu fi proasta!indiferent de ce ai facut in trecutul tau, daca acum esti stabila financiar nu sta legata de el din cauza trecutului tau.Lasa-l incepe o viata de la zero o sa fie bine.
ameno
Postat pe 18 August 2010 11:05
De la: Celleste_, la data 2010-08-18 08:28:34marinelo, dar cand ai avut timp pentru toate experientele astea, fetita?
Ai numai 23 de ani... de 3 ani zici ca esti cu nenea asta, cativa ani mai inainte te-ai chinuit pe strazi, si alti 5 ani inainte de asta ai fost casatorita cu un alt barbat...
Nu ti se pare ca-i cam multa ata alba aici?

14 ani primul la 18 ne am casatorit legal la nici 19 am divortat cateva luni am stat pe strazi apoi am plecat ,a urmat ceea ce am facut iar pe la 20 si cateva luni l-am cunoscut pe el
marinela_223
Postat pe 19 August 2010 07:20
De la: marinela_223, la data 2010-08-15 18:45:00 Problema mea este un pic mai speciala ,cand l-am cunoscut eram prostituata m-a luat din clubul in care munceam si m-a facut femeia lui fara a se gandi la consecinte ,ne iubeam ca doi nebuni numai ca timpul a sters incet dragostea noastra.
In urma cu 3 ani toata averea noastra era o masina de 10 ,un televizor ani si 5 cutii cu haine si alte alea ,am pornit incet si greu pe numele lui nu isi putea cumpara nici macar un ceas in rate pentru ca avea datori de peste 150 000 de euro .
Acum avem 2 masini ,o firma cu posibilitatea de marire ,platim chirie pentru o casa minunata simt ca nu imi lipseste nimik ,tot ce am cladit a fost prin munca iar totul este pe numele meu de firma ne ocupam amandoi muncim amandoi semnatura mea insa decide,numai ca nu ne intelegem el are un copil din prima casatorie si nu isi mai doreste altul ,iar defiecare data cand ne certam imi zice sa ne despartim ,sa ramanem prieteni si sa traim in aceiasi casa ptr a nu renunta la tot gandindu-se la destinul copilului .
Nu il inteleg muncesc si foarte mult fizic ,gatesc zilnic,curatenie luna ,spalat si ingrijit si el tipa ca de ce las cateva vase la uscat dupa ce le spal sau ca de ce gesticulez cand vorbesc ii se pare ca nu il respec si etc .
La ultima mi-a propus sa treaca totul pe numele tatalui lui ,sa ne putem desparti .Pentru el singurele motive pentru care mai suntem impreuna sunt afacerile si copilul care s-a obisnuit cu mine .Nu il inteleg nu am mai auzit un cuvant frumos de la el ,dar daca il intreb daca ,ma iubeste zice ca da dar este numai vina mea ca s-a intamplat asa ,daca ma vede plangand nici nu il intereseaza ,imi tot spune ca nu mai vrea alta familie ca nu vrea copii si el numai ptr copil munceste ,si vrea o viata fara stres .I
Nu stiiu cat de mult a contat pentru el ceea ce am ;muncit;inainte era gelos acum nici aia nu a mai ramas .
El este un om minunat am fost fericita si inca mai am momente dar nu il inteleg de ce atat de schimbator?Intre noi sunt 9 ani diferenta dar pana acum nu au fost importanti .

Intrebarea mea merita ????sau ma lupt cu morile de vand ,mentionez traim intr o tara straina si el nu este roman
-nu ai nici o sansa.renunta.e gata.esti tanara si indiferent ce ai facut sau prin ce ai trecut,ai dreptul sa o iei de la capat.AI DREPTUL SA FII MAMA!nimeni nu ti-l poate lua,oricat de mult l-ai iubi.cred ca esti o fata foarte curajoasa.bafta
thrillia
Postat pe 22 August 2010 01:02
De la: marinela_223, la data 2010-08-15 20:47:31 Am mai uitat ceva el s-a despartit cu putin timp pana a ma cunoaste.O data mi-a povestit ca i-a propus foste sa fie din nou impreuna ca prieteni pentru copil si sa se mute la parinti lui dar s-a razgandit ptr ca nici asa nu se vor putea intelege ,atunci eram abia in primele 6 luni ,
A mai avut si cateva crize nevorbind cu mine zile intregi chiar daca plangeam pana semanam cu o broasca ma vedea si tot nu schimba un cuvant cu mine ptr ca il suparase cel mai bun prieten sau fosta nevasta :Imi amintesc si prima palma pentru ca gesticulam cand vorbea la telefon ,a doua nu imi mai amintesc ,iar a treia o faza amuzanta ,dimineata ne pregateam de munca cand am inceput sa ne contrazicem daca lasa par in baie sau nu iar la fiecare contrazicere mi-am luat cate o palma pana am ajuns la suma de 8 consecutive (renunt destul de greu cand stiiu ca am dreptate )apoi s-a potolit a urmat o vacanta numai pentru el iar cand s-a intors mi-a promis ca nu ma mai loveste s-a tinut de cuvant de 7 luni nimik .Acum pleca iar cu baiatul la parinti iar eu trebuie sa muncesc mi-a propus sa ii vizitez si eu parinti cand se va intoarce el totusi
Oare asta este normalitatea ?
-din cauza violentei l-a lasat si nevasta.romancele sunt bune sa:munceasca,sa gateasca,safie amante...si sa primeasca palme.daca tot esti intr-o tara civilizata,experienta ai,tanara esti,cauta si tu un om care are o scara de valori asa cum iti doresti.se mai gasesc.trebuie sa ai din nou incredere in tine.cred ca esti o fata minunata
thrillia
Postat pe 22 August 2010 01:11
De la: marinela_223, la data 2010-08-17 08:15:11 Oricum nu il inteleg ,de cateva zile totul e ok aseara am ajuns mai tarziu de la munca masa era pusa ,vorbeste frumos se poarta frumos .
Cat despre hotarare sunt o femeie hotarata obtin cam tot ce mi propun si nu ma lasa la primul obstacol ,cu el am zis sa nu fiu ambitioasa sa incerc sa tac sincer pana acum noi nu am avut nici un scandal nu l-am jignit nici o data si nici nu am tipat la el nu sunt genul .
Cu cateva zile in urma vorbeam de vacanta el v-a pleca ptr zece zile cu cel mic si apoi eu ,m-am decis sa plec la mama in italia biletul e in jur de 300 de euro iar el mi-a propus sa i-au la mine suma de 300 pentru zece zile ,cand i.-am zis ca am nevoie de mai mult s-a suparat cu toate ca stiie ca nu sunt cheltuitoare numai ca mama locuieste intr o zona turistica iar totul este scump si nu as vrea sa apelez la ea .ptr chestia asta nu a vb 1 zi cu mine .Acum va intreb si eu este normal ?
-vorbeste cu mama ta sa-ti dea 2 palme sa te trezesti,renunta la relatia asta.iti va ucide sufletul.pune in balanta calitatile si defectele lui.analizeaza bine si trage o concluzie corecta,obiectiva,dupa ce ai lasat deoparte toate sentimentele de vinovatie.nu te mai amagi.iti furi singura caciula,trece viata.
thrillia
Postat pe 22 August 2010 01:20
De la: thrillia, la data 2010-08-22 01:20:10
De la: marinela_223, la data 2010-08-17 08:15:11 Oricum nu il inteleg ,de cateva zile totul e ok aseara am ajuns mai tarziu de la munca masa era pusa ,vorbeste frumos se poarta frumos .
Cat despre hotarare sunt o femeie hotarata obtin cam tot ce mi propun si nu ma lasa la primul obstacol ,cu el am zis sa nu fiu ambitioasa sa incerc sa tac sincer pana acum noi nu am avut nici un scandal nu l-am jignit nici o data si nici nu am tipat la el nu sunt genul .
Cu cateva zile in urma vorbeam de vacanta el v-a pleca ptr zece zile cu cel mic si apoi eu ,m-am decis sa plec la mama in italia biletul e in jur de 300 de euro iar el mi-a propus sa i-au la mine suma de 300 pentru zece zile ,cand i.-am zis ca am nevoie de mai mult s-a suparat cu toate ca stiie ca nu sunt cheltuitoare numai ca mama locuieste intr o zona turistica iar totul este scump si nu as vrea sa apelez la ea .ptr chestia asta nu a vb 1 zi cu mine .Acum va intreb si eu este normal ?
-vorbeste cu mama ta sa-ti dea 2 palme sa te trezesti,renunta la relatia asta.iti va ucide sufletul.pune in balanta calitatile si defectele lui.analizeaza bine si trage o concluzie corecta,obiectiva,dupa ce ai lasat deoparte toate sentimentele de vinovatie.nu te mai amagi.iti furi singura caciula,trece viata.



mda problema mea este ca nu pot lua prea usor o decizie ,stiiu ca suna cam tampit dar asa este ma decid foarte greu in plus imi este teama si stiiu de ce .

Ieri a fost ziua mea mi-am primit cadoul aruncat pe masa din cauza ca a fost nervos ,plus ca nici macar s-a suparat nu stiiu o data asa o data asa
marinela_223
Postat pe 22 August 2010 18:43
De la: Perfect_Stranger, la data 2010-09-02 11:30:33Si cand stai tu in firma ta cea mare cu chirie in casa luxoasa nu-ti amintesti ceva gen....uite cand inghiteam de la ala ...mi-a dat banii asta sa deschid firma. Apoi ala de m-a dat si prietenilor mi-a luat o cutie de chibruturi....Si totusi ...care era tariful minim? Lucrai pe centura...sau prin gari ?
..................si cand te gandesti ca imi erai simpatic ,mai stranger...dar acum sincer..ai c-am dat cu mucii de asfalt.... ..ce ai vb tu..chiar nu isi avea rostu acum!
marea77
Postat pe 2 Septembrie 2010 11:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragoste in trei,dar nu toti trei odata 198 De la: sunsset 30 Iunie 2011 22:30
Un pic de ajutor..ceva sfaturi 14 De la: daniilia 16 Ianuarie 2011 09:15
Buna. 29 De la: Thor_again 17 Iulie 2011 22:28
Poti fi prieten(a) cu fostul dupa ce te-a inselat? 32 De la: Freya__ 11 Martie 2011 14:57
Casatoria dintre un barbat musulman si o femeie crestina 28 De la: chanty 18 Septembrie 2010 09:52
Setari Cookie-uri