Nu prea stiu:-???

De la: Rha, la data 2010-07-11 00:39:26Incearca sa-i convingi sa te lase sa mergi la facultate.....in alt oras de preferat. Spune-le sa te intretina 3 luni ( platit taxa facultate, chirie si ce iti mai trebuie), timp in care tu incerci sa te angajezi. Nu incerci....te angajezi neaparat.
Le spui de dinainte sa iti dea sansa asta...daca nu te angajezi te intorci acasa. Tu faci pe dracu-n sapte si te angajezi....oriunde, numai sa castigi tu banutii tai si sa vada ei ca iti dai interesul. Apoi sunt convinsa ca daca au posibilitatea iti vor plati ei facultatea, poate si chiria. Daca nu vrei sa recurgi la lucruri extreme e bine sa accepti ajutorul lor financiar pana te ridici tu pe picioarele tale.
Independenta se castiga in timp.



Sincera sa ma mut in alt oras nu prea as vrea sa merg altundeva la faculta aici mi tot preteni...si sincer nu as putea sa plec altundeva..dar fac tot posibilu sa ma angajez.Sincer as vrea totul sa vina de agata:((:((...
blondina_X
Postat pe 11 Iulie 2010 02:29
Blondino... la facultate?!
"tu chiar nu vezi ca daca ai scoala multa,
Chiar nimic nu realizezi...
Totu-i permis cand ai un vis un compromis
Te poate duce sus daca te-ai prins hai fa un bis"
uite bre, aci, cum sa devii "independenta fata de tine" si sa nu lasa draga sa "iti schimbe destinul vietii" cate unii, asa! mergi incet, poate intr-o zi vei ajunge tu!
moniq_
Postat pe 11 Iulie 2010 06:31
a! si mai ai draga grija si cu cine "te bagi" ca iti "implementeaza" astia niste informatii in entitate, de' te trezesti , Doamne apara!, la Sorbona!
moniq_
Postat pe 11 Iulie 2010 06:48
blondino,unii ti-au raspuns cu sinceritate,altii te-au luat in deradere.este decizia ta.poti lua cate ceva din aceste sfaturi,dar nu te lasa umilita de nici una dintre noi,dar nici in viata.ai sa reusesti ce iti doresti.sunt sigura.bafta!
vuvuzela
Postat pe 11 Iulie 2010 07:44
Blondino, dar de ce sa-ti plateasca ai tai facutatea? Inteleg ca n-ai medie sa intri la buget?
Doara
Postat pe 11 Iulie 2010 08:11
macar safaci ceva...ca hotarare in planuri ai....sa treci la fapte....trb neaparat sa te invete cineva ce ...cum si in ce fel....trb sa stii ce vrei
sheika29
Postat pe 11 Iulie 2010 12:32
dor poate acolo unde sta ea nu exista facultate de stat
giul1a
Postat pe 11 Iulie 2010 15:35
De ce i-o ridici la fileu?
Doara
Postat pe 11 Iulie 2010 16:18
Chiar asa si cu scoala faci un mare nimic...dar sti fiecare isi doreste cate ceva eu mi-am dorit sa iau bacu l-am luat acuma imi doresc sa fac o facultate...Sincer sunt ce vreau de la viata si nustiu cum sa imi explic asta pt k sunt fete la ani mei mult mai mature...dece sunt asa
blondina_X
Postat pe 11 Iulie 2010 18:20
Ia mai termina cu lamentarile. Nu esti decat o alintata care a fost tinuta de mamica si taticu. Pune mana pe ziar, intra pe net si cauta sa te angajezi decat sa te miorlai pe forumuri ca nu stii ce sa faci.
Doara
Postat pe 11 Iulie 2010 18:23
De la: vuvuzela, la data 2010-07-11 07:44:09blondino,unii ti-au raspuns cu sinceritate,altii te-au luat in deradere.este decizia ta.poti lua cate ceva din aceste sfaturi,dar nu te lasa umilita de nici una dintre noi,dar nici in viata.ai sa reusesti ce iti doresti.sunt sigura.bafta!


Tot timpu mia placut sa ascult saturile altora dar nu sa le aplic am facut tot timpu dupa mine daca am gresti asta e...am regretat omu din greseli invata
blondina_X
Postat pe 11 Iulie 2010 18:23
incredibil!!! ai luat bac-ul?
inseamna ca profesorii care ti-au corectat lucrarile sunt niste incompetenti!
sau acum e la moda sa raspunzi cu : a, b, c, sau d??
si astfel, nimeni nu se prinde...
zambila
Postat pe 11 Iulie 2010 18:33
De la: Dor_marunt, la data 2010-07-11 18:23:22Ia mai termina cu lamentarile. Nu esti decat o alintata care a fost tinuta de mamica si taticu. Pune mana pe ziar, intra pe net si cauta sa te angajezi decat sa te miorlai pe forumuri ca nu stii ce sa faci.


Tu sa taci din gura ca daca era asa si u erai la fel ca mine...e logic sa fiu asa daca am fost crescuta asa...si nu mai fi rea cu mine
blondina_X
Postat pe 11 Iulie 2010 18:55
De la: zambila, la data 2010-07-11 18:33:52incredibil!!! ai luat bac-ul?
inseamna ca profesorii care ti-au corectat lucrarile sunt niste incompetenti!
sau acum e la moda sa raspunzi cu : a, b, c, sau d??
si astfel, nimeni nu se prinde...


Imi pare rau pt tine sa te anunt dar anu asta sa luat bacu pe ce o stiut fiecare...asa ca abtinete
blondina_X
Postat pe 11 Iulie 2010 19:00
mi-e rau!

daca s-ar lua bac-ul pe cat ar sti fiecare, promovabilitatea ar fi in jur de 10%
zambila
Postat pe 11 Iulie 2010 19:12
Tocmai de aia ti-am spus ce sa faci. Sa termini cu miloaga si sa te apuci sa cauti. Cam ce-ai vrea sa ti se ofere aici pe forum?
Doara
Postat pe 11 Iulie 2010 19:18
De la: zambila, la data 2010-07-11 19:12:48mi-e rau!

daca s-ar lua bac-ul pe cat ar sti fiecare, promovabilitatea ar fi in jur de 10%


ia intereseaza'te cati au luat bacu acuma
blondina_X
Postat pe 11 Iulie 2010 19:20
dor, am io o idee cum sa facem bani!
ia da un pronostic pt meciul de deseara
aseara am vrut sa bag 3-2, scor corect, da' parca mi se pareau prea multe goluri pt germania,...nu o caracterizeaza, si am pus 2-1

deci, ce zici de un 2-2 dupa 90 min?
zambila
Postat pe 11 Iulie 2010 19:21
Nu stiu pronostic, dar cred eu ca Spania va castiga. N-am vazut nici un meci si nu stiu cum joaca nici una din echipe. Dar asa imi suna mie.
Doara
Postat pe 11 Iulie 2010 19:22
viva Espana!
hai,ca si io tin cu aia..
preci
Postat pe 11 Iulie 2010 19:26
hei iara imi stricati subiectu
blondina_X
Postat pe 11 Iulie 2010 20:07
Te asteptai la altceva?
Doara
Postat pe 11 Iulie 2010 20:08
De la: vuvuzela, la data 2010-07-10 19:09:06
De la: blondina_X, la data 2010-07-10 17:30:22
De la: vuvuzela, la data 2010-07-10 17:08:06blondo,este foarte buna independenta.nici mie nu mi-a placut,ca parintii mei mi-au schimbat destinul vietii.dar acum nu considera libertatea ca un haos.te-ai gandit ce iti doresti sa faci de aici inainte?te-ai gandit ca fara a studia mai departe nu gasesti nici post de maturatoare la orice firma?ai grija ca acum pornesti singura in viata.fii atenta cu cine te combini!daca esti o fata inteligenta,culta si informata,vei fii fericita.tine cont ca iubirea si dragostea sunt sentimente diferite.iubirea mea mi-a sfaramat inima in bucati.acum inima mea este doar un intreg lipit din cioburi.nu te azvarlii in valtoarea vietii.fii atenta de fapt care este viata pe care o alegi?analizeaza-te si apoi ai doua drumuri.depinde pe care il alegi.e libera ta alegere.iti doresc sansa sa fii un om in viata,dar sa si stii sa ti-o traiesti.



Daca ai sti cat de frica imi este pt ca acuma pornesc singura...stau si ma gandesc ba frate eu nimic nu stiu sa fac daca nu ar fi ai mei eu ce as face??dar oricum sprijinul din partea lor tot timpu va fi acolo dar nu trebe sa profit...mi ciuda ca ei ma considera mica si mai imi zice ca la faculta sa nu ma mai duc pt k nu is apta...vaii cand am auzit sa mor de ciuda dar tot ma duc sa le arat ca nu ii asa cum zic ei.Eu ii inteleg pe el k le este greu dar sa ma inteleaga si ei pe mine k vreau sa merg la faculta asta imi doresc cel mai mult de cand am inceput liceu asta vream




trebuie sa te duci la facultate.indiferent cum o faci,dar sa o faci.eu am si lucrat in timpul facultatii.aveam ambitie sa dovedesc ca pot si eu sa fac ceva ,fara cineva pe capul meu.trebuie sa fii pregatita cu mult tupeu,caci vei gasi si oameni care sa doreasca altceva de la tine,fii puternica si porneste in viata cu gandul /"pot sa fac ce mi-am propus".insa gandeste bine inainte sa pornesti pe un drum.nu cauta sa fii fata vulnerabila.am mai spus si o repet,imi place Monica Columbeanu,pt ambitia ei.si-a urmarit scopul principal in viata,si a reusit.ea a vrut sa plece de la parinti si sa ajunga cineva.scopul scuza mijloacele.insa nu te lasa pe tanjeala.ia-o din pripa.succes si minte inteligenta ,iti doresc.


Monica Columbeanu e un exemplu de urmat..? asa crezi??pei da-mi voie sa-ti spun ca fara Columbeanu e doar un nobody...Columbeanu i-a platit toate castingurile, toate aparitiile tv..toate aparitiile avute la prezentarile de moda..asta nu inseamna ca ceea ce traieste aceasta ,,doamna "e si real..toata viata ei de acum e doar o iluzie , e un castel de nisip care intr-o zi va pica...si-a urmarit scopul?? ce scop?..banii..parvenistimul nu e un model de urmat, decat atunci cand toata copilaria ai petrecut-o intr-o saracie lucie...in fine, partea cu scopul scuza mijloacele..e tot un castel de nisip, sa-ti spun de ce..pt ca daca nu construiesti ceva pe premize solide, ajungi intr-un top dar nu te poti mentine, ,,evolutia" ta e fara valoare intrinseca.
Oricum o evolutie similara cu cea exemplificata de tine , e posibila doar in Ro , nu sin in Vest..unde nu conteaza decat in faza incipienta din partea cui vii , daca tu nu ai valoare si nu stii sa faci nimik , esti dat la o parte , nu poti performa ..nu castigi bani , nimeni nu alege sa plateasca pe cineva care nu stie sa faca nimik, ce stie sa faca Monica Columbeanu?? cam nimik , e totul doar o iluzie, ,,valoarea" nu ti-o dau nici pilele, nici ziarele care scriu despre tine , nici prezentarile la care esti invitata ( tot pe bani).
reyya
Postat pe 11 Iulie 2010 20:09
si cred ca mai e si un revers al medaliei... Am vazut-o pe MC, live - nu e vreo frumusete, dar ar fi putut fi model, probabil, pe cont propriu. Nimeni nu se va gindi vreodata ca vreo prezentare e meritul ei - si nici nu va fi. Chiar daca ar fi putut fi meritul ei in conditii normale.
Nimeni nu se va gindi vreodata ca face masterul pe altceva decit pe bani - chiar daca nu exista nici o dovada clara ca n-are creier.
Prin mariajul cu C. practic ea si-a pus stigmatul de parvenita, si nimic nu va mai schimba asta, desi exista posibilitatea ca altfel sa fi fost capabila sa isi castige banii proprii. Va purta intotdeauna eticheta asta - de nulitate absoluta maritata cu un tip cu bani.
Poate fi o povara apasatoare dupa un timp. Dar ce isi face omul cu mina lui....
quasaria
Postat pe 11 Iulie 2010 20:17
Q, tot ce e pe bani...e un castel de nisip..pot sa cumpar lucruri , pot sa cumpar distractii..pot sa cumpar orice dar niciodata cunostintele nu se cumpara , doar se acumuleaza...am colegi care au cumparat examenele dar au constatat mai tarziu ca...nu stiau nici macar unde sa caute informatiile de care aveau nevoie..
la capitolul ,,cariera de fotomodel " a ,,divei" Columbeanu , sa fim seriosi ...singurul test va fi acela ca nu va stii niciodata la ce usi sa bata pt a reusi ,usile i s-au deschis in fata...dar..e o iluzie, ea inca nu o stie..si se bucura in a-i persifla pe ceilalti si a crede ca este ,,cineva" Cu atitudinea asta in Occident se moare de foame, sanse nule. Daca nu stii sa asculti , sa inveti , sa acumulezi , sa performezi ..nu castigi bani. Dar ea daca ii da ala nici nu are nevoie, eu vreau sa o vad CE STIE SA FACA cand i se taie teava...si numai la aia de bani ma refer :-)
reyya
Postat pe 11 Iulie 2010 20:27
Reyya, atunci o sa gaseasca un altul. Intrarea o are facuta
cricat
Postat pe 11 Iulie 2010 20:48
asta e ,,reteta succesului"..?? :-) daca ma uit prin ziarul Libertatea (alt deseu) ma conving ca astea sunt ,,exemplele demne de urmat" in frumoasa Romanica..pacat ca-i populata de multe aspirante la vf p....a diversilor ,,domni" trecuti bine si de a doua tinerete si care poseda orice altceva dar nu si bunul simt.
reyya
Postat pe 11 Iulie 2010 20:59

din pacate!
cricat
Postat pe 11 Iulie 2010 21:02
reyya, e normal.... asa sintem noi ca popor, convinsi ca oricum nu facem doua parale - deci trebuie sa ne vindem pielea neaparat ca altfel nu putem realiza nimic. Pina la urma morala din spatele fatucii asteia e trista, daca stai sa te gindesti. Trebuie sa fii FOARTE SIGURA ca traiesti intr-o lume in care n-ai nici o sansa in afara de a prinde "chilipirul." Citi oameni or fi contribuit la convingerea asta - nu numai in cazul ei, in general.....
Iar presa continua pe aceeasi tema: faceti ca asta, ca altfel sinteti neste tute toate si daca nu gasiti unul care sa se milostiveasca sa va ia, prafu' se alege....

Convingerea mea ferma este ca pentru viata fiecaruia doar el e responsabil: da' totusi nu pot sa vad ce uniti sintem toti in a ne vaita ca "altfel nu se poate".
quasaria
Postat pe 11 Iulie 2010 21:35
Daca nu ai bani nu ai nimic... Nu trebuie sa urmezi exemplele nimanui dar tre sa te descurci in viata...exista 2 categori de oameni destepti si prostii daca ai ambitie sh te duce minte reusesti daca nu te multumesti cu resturile
blondina_X
Postat pe 12 Iulie 2010 00:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate 16 De la: garbo192189 25 Mai 2011 14:13
Daca dragoste nu e... 81 De la: Juna 2 Martie 2012 21:24
Relatii intime... rare 43 De la: cristina_to_sinergia 23 Aprilie 2013 07:14
a doua casatorie 35 De la: garbo020185 14 Iulie 2009 20:35
Sa nu faceti ca mine!!!!! 16 De la: garbo_1681 2 Iulie 2012 19:15
Setari Cookie-uri