Buna.. am un baietel de 2 anisori si plenge de cate ori ma urc in masina cu el...nu stiu ce sa mai fac....pana acum era inebunit dupa masinii ...nu pot merge tot tumpul pe jos.... ![]() | ||
kidz007551 Postat pe 5 Aprilie 2010 13:23 | ||
---|---|---|
buna.poate o fi prins frica de masina cine stie so fi speriat brusc de ceva anume si nu mai vrea ![]() fimiu are 1 an si 5 luni si tare rau mai este cu el in masina ii este frica si maraie incontinuu nici nu vrea sa stea in fund singur ci numai la cineva in brate,asa a fost de mic ![]() | ||
anaROBERT Postat pe 5 Aprilie 2010 14:31 | ||
am citit de doua ori mesajul si de inca alte ori unde a fost postat acest topic ![]() Zau ca nu vad logica ![]() ![]() Ma unele chiar postati ca nu aveti altceva de facut acasa bag seama numa asa sa umpleti paginile ![]() Mai Anabell acum iar ma iau de tine ![]() ![]() ![]() ia reorganizativa mai fetelor!!!!nu aberati pe la toate colturile!!!! | ||
alinakatt Postat pe 12 Mai 2010 10:26 | ||
![]() nu mai este respectul ce era odata zicea un batranel ![]() | ||
alinakatt Postat pe 12 Mai 2010 10:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
imoprtanta sistemului imunitar | 3 | De la: silviu_m74 5 Mai 2009 19:24 |
am nevoie de ajutorul vostru!! | 10 | De la: anaROBERT 3 Februarie 2010 23:23 |
DRAGA STEFI ITI MULTUMESC PT CA TE-AI IMPLICAT IN CEA CE MA PRIVESTE PE MINE IMI PARE RAU CA ATREBUIT SA TRECI PRIN ATATEA ,IERI AM FOST LA DR.M-A CONSULTAT SI MI-A SPUS CA SUNT OK LA PRIMA VEDERE DAR SA FIM MAI SIGURE A SPUS SA FAC SECRETIA VAGINALA SA V | 9 | De la: kidz000486 23 Decembrie 2009 02:52 |
Vreau sa fac si eu un bebe! :sml-sad0116: | 2 | De la: garbo022242 5 Decembrie 2011 17:59 |
oare am ramas? | 11 | De la: georgiz 2 Martie 2012 04:50 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?