Pielea uscata este delicata, fina, fara pori evidentiati, insa provoaca disconfort si tinde sa se decojeasca. Crema de noapte antirid, demachiant bifazic aromat, ulei antirid cu ulei de canepa si morcov, crema de gomaj pentru ten uscat, Hibiscus & Geraniu - iata cateva exemple de retete pentru tenul uscat formulate din ingrediente naturale pe care vi le puteti concepe singuri acasa.
A - ulei de rosa mosqueta 2 ml (1,8 gr)
A - ulei de smochin de barbaria 2,9 ml (2,6 gr)
A - ulei esential de morcov salbatic 2 picaturi
A - vitamina E 2 picaturi

Dezinfectati recipientul dedicat si toate ustensilele cu care lucrati.

Se adauga componentele rand pe rand in recipientul dedicat, amestecand prin agitare pana la uniformizarea compozitiei. Compozitia se lasa la sinergizare 24 - 48 ore. Uleiul asigura elementele de hranire si intinerire tenului uscat sau normal si se poate aplica zilnic, preferabil seara lasand sa actioneze peste noapte. Ustensilele de care aveti nevoie sunt: cilindru gradat sau cantar de precizie Compozitia se pastreaza timp de 3 luni, in spatii ferite de caldura si lumina intensa.

4 . Crema de gomaj pentru ten uscat, Hibiscus & Geraniu


Pentru ~50 ml
A - unt de shea 27,5 ml (25 gr)
A - ulei de chimen negru 4,5 ml (4,1 gr)
B - exfoliant pudra de hibiscus 2,5 gr


B - ulei de rosa mosqueta 15 ml (13,8 gr)
C - ulei esential de geraniu 8 picaturi
C - vitamina E 7 picaturi
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Dezinfectati recipientul dedicat si toate ustensilele cu care lucrati.

Intr-un recipient termorezistent se transfera ingredientele din faza A si se pun la topit pe baie de aburi. Dupa topire si omogenizare, vasul se indeparteaza de la sursa de caldura si se lasa la racit, amestecand repetat continutul. Pentru accelerarea racirii se poate pune recipientul in frigider sau pe un vas cu apa rece. Cand compozitia a ajuns la temperatura mainii atunci se incorporeaza faza B si se amesteca pana la uniformizare. Apoi se dauga pe rand restul ingredientelor din faza C, cu amestecare dupa fiecare. Compozitia finalizata si uniforma se transfera in recipientul dedicat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri