Sezonul răcelilor și sinuzitelor începe, iar noi încercăm să ne întărim sănătatea și să pregătim imunitatea sistemului respirator, pentru a trece cu bine această perioadă. Vă propunem să descoperiți puterile uleiurilor esențiale în prevenirea și tratarea infecțiilor cailor respiratorii, de la răceală și gripă, la sinuzite ori tuse în exces.

Uleiuri esențiale care previn răceala, gripa și întăresc imunitatea

Ulei Esențial Cimbru 10ml SOLARIS

Uleiul esențial poate fi comandat de aici.

Ingrediente: Conține ulei esențial obținut din planta Thymus Vulgaris, prin distilare cu vapori de apă.

Are proprietăți antioxidante și antiseptice și acționează în afecțiuni respiratorii. Este un ulei antibacterian, antiviral și antifungic. Stimulează sistemul imunitar și este revigorant pentru sistemul nervos. Potrivit pentru îngrijirea capilară și pentru stoparea căderii părului.

Beneficii produs

  • Stimulează sistemul imunitar
  • Revigorant pentru sistemul nervos

Acțiuni: Are proprietăți antioxidante și antiseptice și acționează în afecțiuni respiratorii.

Ulei Esențial De Eucalipt 10ml HERBAVIT

Uleiul esențial poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Proprietăţi: analgezic, antiseptic, antiviral, antigripal, antihelmitic, bactericid, cicatrizant, decongestionant, expectorant, febrifug. Este util în caz de răceală şi gripă, ajută la desfundarea căilor nazale, în caz de sinuzită prin inhalare cu abur, alină durerile de cap şi nevralgiile, calmează pielea în cazul înţepăturilor de insecte. Adăugat în apă de baie, sau prin comprese locale, reduce durerile reumatice şi cele din zona zoster.

A nu se utiliza nediluat!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

A se evita contactul cu ochii!

Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alăptează, persoanelor alergice la acest produs.

Unele uleiuri pot provoca reacţii alergice la persoanele sensibile, de aceea este necesară testarea sensibilitaţii

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Numai pentru uz extern!

Complex de Uleiuri Esențiale Sinuzită 10ml ZANNA

Uleiul esențial poate fi comandat de aici.

Ingrediente:

- Ulei esențial de mentă: previne răcelile și gripă, ajută la reducerea febrei. Ajută la concentrarea atenției. Are proprietăți analgezice, antiseptice, antispasmodice, digestive, expectorante și este un tonic nervos.

-Ulei esențial de ghimbir: antalgic și antiinflamator, util în ameliorarea durerilor articulare și musculare.

-Ulei esențial de wintergreen (gaultheria): are un puternic efect antiinflamator și antalgic, deoarece este suveran în ameliorarea crampelor, a contracțiilor musculare și a durerilor de cap.

-Ulei esențial de cuișoare: cuișoarele conține tanini și flavonoide precum camferol și ramnetin, care au proprietăți antiinflamatoare, antioxidante și anticancerigene.

-Ulei esențial de usturoi: ca stimulant de excepție al sistemului imunitar, este un aliat prețios în perioada de iarnă, pentru prevenirea maladiilor infecțioase.

Pachet Uleiuri Esențiale de Imunitate: Ulei de Mentă 10ml + Ulei de Eucalipt 10ml + Ulei de Oregano 10ml HERBAVIT

Kitul de uleiuri esențiale pentru imunitate poate fi comandat de aici.

Menta mai este cunoscută și sub denumirea de izmă, și este o plantă perenă, cu frunze aromate și flori albe, care face parte din familia Labiatae. Menta este originară din: Anglia, Bulgaria, Brazilia, Germania, Olanda etc. Prin distilare cu abur, din frunzele și florile de mentă se obține uleiul esențial, a cărui note de vârf sunt intense, cu tonuri camforate care se combină cu eucaliptul, lămâia, levănțica, rozmarinul etc.

Proprietăți terapeutice: analgezic, antidiareic, antiseptic, astringent, decongestionant, expectorant, febrifug, stomahic, tonic nervos. Uleiul esențial de mentă este adjuvant în tulburările digestive (crize biliare, diaree etc) și se folosește în cadrul unui masaj abdominal cu mișcări ușoare în sensul acelor de ceasornic. În amestec cu uleiul esențial de levănțică ajută la prevenirea gripei și a răcelii, folosit în apă de baie, uleiul de masaj sau inhalații; reduce intensitatea migrenelor și a durerilor de cap cu ajutorul compreselor reci. Tenul acneic poate fi curățat și dezinfectat prin baie de abur facială, la care se adaugă 3 picături de ulei esențial de mentă.

Ulei Esențial de Brad 10ml SOLARIS

Uleiul esențial poate fi comandat de aici.

Acest ulei conferă o aromă proaspătă și energizantă. Este folosit în cosmetică și aromaterapie. Utilizat în crema de seară pentru a diminua ridurile. Potrivit pentru vindecarea arsurilor, rănilor și a cicatricilor.

Beneficii produs

  • Conferă o aromă proaspătă și energizantă
  • Acțiune antiseptică emolientă și antiinflamatoare

Sursa foto: marilyn barbone/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri