Un ten frumos și îngrijit poate spune mai multe decât cartea de vizită, intinerindu-ne cu ani buni. Tumericul este un puternic antioxidant, tratează petele rămase în urma coșurilor, dar și pe cele solare, calmează tenul iritat, hrănește pielea și îi conferă luminozitate.

2. Masca homemade cu turmeric, pentru ten gras

Tenul gras are nevoie de o îngrijire specială, mai ales în zona porilor dilatați și în zonele predispuse la puncte negre.

Turmericul detoxifică intens, reglează producția de sebum și conferă matitate tenului gras.

Ingredientele pentru masca cu turmeric, pentru ten gras:

Se amestecă foarte bine ingredientele, până se obține o pastă fină (puteți zdrobi castravetele sau puteți folosi un blender).

Mod de folosire: tenul va fi curățat în doi timpi. Astfel, după prima curățare, se va efectua o saună facială sau se va pune un prosop cald la nivelul pielii, pentru a deschide porii și a „înmuia” bine sebumul. Se va curăța apoi a două oară tenul și abia acum se aplică masca, prin mișcări circulare, de jos în sus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Masca se lasă să acționeze 15-20 de minute, după care se clătește cu apă din abundență și săpun sau gel de curățare.

Masca se poate face de două ori/săptămâna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri