Un ten frumos și îngrijit poate spune mai multe decât cartea de vizită, intinerindu-ne cu ani buni. Tumericul este un puternic antioxidant, tratează petele rămase în urma coșurilor, dar și pe cele solare, calmează tenul iritat, hrănește pielea și îi conferă luminozitate.

3. Masca homemade cu turmeric, pentru toate tipurile de ten

Această este o mască universală ce poate fi folosită pentru tenul mixt sau pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente:

Ingredientele se vor amesteca foarte bine, până se obține o pastă fină, urmând a fi aplicate imediat (masca se prepară înainte de aplicare), pentru a nu oxida componentele active.

Mod de folosire: tenul se curăță bine în prealabil. Se folosește apoi un prosop cald care se pune la nivelul feței pentru câteva minute sau o saună facială, pentru a deschide porii și a spori circulația sângelui la nivelul tenului, ceea ce sporește absorbția ingredientelor active din mască.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Apivita România a marcat un nou început 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Se aplică apoi masca la nivelul tenului, masând cu mișcări curculare, de jos în sus și se lasă să acționeze 15-20 de minute.

Se clătește apoi cu apă caldă din abundență, cu săpun sau gel de curățare.

Masca poate fi realizată săptămânal.

Foto articol: By POLIGOONE/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri