Cafeaua prezintă un rol antioxidant, regenerativ și anticelulitic greu de egalat de către alte ingrediente. Produsele naturiste și rețetele naturale de îngrijire și înfrumusețare pe bază de cafea au curerit lumea de multă vreme, astăzi fiinnd utilizate pe scară largă, inclusiv în saloanele de lux.

Vă propunem 5 produse de îngrijire și înfrumusețare create pe baza beneficiilor aduse de cafea.

Unt de Cafea

Vă recomandăm Untul de cafea disponibil pe Vegis.ro

Untul de cafea este ideal pentru îngrijire corporală sub formă de masaj, în tratamente anti-celulitice, în aplicații antirid, anticearcăn, vergeturi, piele uscată, putând fi utilizat ca atare sau în combinație cu alte ingrediente cosmetice specifice.

Acest unt are efect antioxidant, reduce celulita împreună cu masajul, reduce riscul de apariție a ridurilor sau vergeturilor și conferă pielii elasticitate și luminozitate.

Șampon Creștere Explozivă a Părului Cafea Novex

Aceste șampon este disponibil pe eMag.ro

Cu extract de cafea și ulei de ricin, alături de aminoacizi, d-pantenol și vitamina A, acest șampon hrănește rădăcina firului de par, fortificand-o. Stimulează astfel intens regenerarea părului și previne căderea acestuia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Caria dentară – ce este și cum se tratează 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Săpun natural Cu Mentă&Cafea

Săpunul este disponibil pe Vegis.ro

Poate cel mai răcoros și aromat săpun pentru vară! Este un adevărat răsfăț, 100% natural, conține, alături de ingredientele principale, argilă albă și uleiuri esențiale naturale. În plus, acesta este un produs testat dermatologic și 100% sigur, fără efecte adverse, fără substanțe chimice, parabeni etc.

Șampon Dr Organic cu cafea pentru stimularea părului și scalpului

Produsul este disponibil pe eMag.ro

Șamponul prezintă o formulă unică, organică, bazată pe aloe vera barbadensis și extracte naturale de cafea, piper negru și urzică. Este ideal pentru regenerarea și creșterea părului, dar și pentru combaterea căderii acestuia.

Crema Gel Anticelulitic cu Cafeină și Scorțișoară

Crema anticelulitică este disponibilă pe eMag.ro

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gelul conține 100% cafeină pură și extract natural de scorțișoară cu efecte notabile de slăbire și detoxifiere, foarte eficient și în împachetări.

Este un gel anticelulitic cu efect de lungă durata, care previne și „arde” celulita, acționează în profunzime împotriva depunerilor inestetice de coajă de portocală, regenereza celulele și activează circulația periferică. Pielea devine mai netedă, hidratată și elastică.

Foto: By JAYANNPO/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri