Știați că unele substanțe din cosmetice pot trece prin piele, ajungând astfel să fie absorbite în organism? Ei bine, unele dintre acestea chiar ne pot face rău, dacă ne surprind într-un context nepotrivit, de sensibilitate, intolranță sau alt dezechilibru/boală. De aceea, o alternativă la aceste cosmetice o reprezintă varianta organică, fără efecte adverse, naturală. Vă propunem cosmetice organice pentru o vară frumoasă și îngrijire desăvârșită.

Epilare organică, piele îngrijită

Vă provocăm să încercați benzile depilatoare din bumbac organic, pentru epilarea cu zahăr. Sunt foarte ușor de utilizat, sunt delicate cu pielea, reduc durerea și iritatiile, nu au un impact negativ asupra mediului și nici nu contaminează pânza freatică.

Vă propunem BENZI DE BUMBAC ORGANIC PENTRU EPILAREA CU ZAHĂR ALLO'NATURE – disponibile pe Obio.ro

„Allo'Nature a ales bumbacul organic deoarece este crescut și prelucrat fără substanțe toxice.  Pentru culturile de bumbac ne-organic, care acoperă doar 3% din suprafața agricolă mondială, se folosesc în prezent 25% din cantitatea de pesticide vândută pe mapamond. Utilizarea pesticidelor are repercusiuni asupra mediului înconjurător și consecințe negative asupra sănătății agricultorilor și a consumatorilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Spre deosebire de acest tip de bumbac, cel organic este prietenos cu mediul și cu agricultorii deoarece  este crescut  fără îngrășăminte chimice, pesticide și este prelucrat fără substanțe toxice. Culturile de bumbac organic nu au un impact negativ asupra mediului și nici nu contaminează pânza freatică.”, conform Obio.ro

Mască organică regenerantă pentru păr

MASCA DE PĂR NUTRITIVĂ REPARATOARE CU ULEI DE STRUGURI ȘI MĂSLINE – disponibilă pe Obio.ro

Această mască este obținută numai din ingrediente certificate organic și conține vitamine precum A, E, D și K și 16 aminoacizi, vitale pentru păr și piele. Se activează, hidratează părul, saturându-l cu toate substanțele nutritive necesare creșterii și rezistenței. Uleiul de struguri este bogat în vitamine B, C şi PP, proteine şi acizi graşi, toate ajutând la restabilirea structurii deteriorate a părului, fac părul neted şi mătăsos.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Loțiune de soare organică, rezistentă la apă

CREMA BIO CU PROTECȚIE SOLARĂ FPS 50+ EXTRA-REZISTENTĂ LA APĂ – disponibilă pe Obio.ro

În SUA au fost deja interzise anumite ingrediente din cremele de protecție solară, pentru că acestea pot ajunge în organism, traversând pielea și prezintă roluri negative în cazul unor persoane. Vă recomandăm să faceți alegeri cât mai naturale, organice în ceea ce privește crema de protecție solară, cu atât mai mult cu cât o folosiți des și pe o suprafață de piele foarte extinsă (brațe, trunchi, gât etc.).

Cremă organică pentru protecția tenului

Tenul exprimă adesea sănătatea noastră, emană frumusețe când este îngrijit și cu aspect cât mai tânăr. Îngrijirea tenului folosind creme de protecție solară este necesară atât vara, cât și iarna, chiar dacă în anotimpul rece soarele nu mai este atât de puternic. Vă recomandăm această cremă organică pentru ten, cu protecție solară:

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

CREMA SOLARĂ TEN SPF50 BR CU GANODERMA ȘI CEAI VERDE – disponibilă pe Obio.ro

Balsam organic după plajă sau după expunerea îndelungată la soare

NATURAL SUN, BALSAM DUPĂ PLAJĂ SPF 30 – disponibil pe Obio.ro

Este important să ne protejăm pielea înainte, în timpul și după expunerea la soare.

Formula balsamului de plajă Gerocossen Natural Sun este îmbogățită cu ulei de cătină, ulei de susan, Aloe vera și pantenol. Astfel, balsamul calmează arsurile solare, hidratează pielea și previne îmbătrânirea cutanată. Balsamul după plajă are o textura ușoară ce se absoarbe rapid în piele, oferind o senzație de confort și de prospețime. Este rezistent la apă și fără substanțe toxice (paranebi, parafine etc.).

Foto: By YuriyZhuravov/shutterstock.com

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri