Cartea ceaiului verde. Remediul miraculos confirmat stiintific

12:01, 25 Ianuarie 2018 publicat în Tratamente naturiste1 share-uri

Ceaiul verde contine numerosi compusi chimici naturali denumiti polifenoli. Acestia sunt antioxidanti puternici care protejeaza impotriva cancerului.

Cartea ceaiului verde este disponibila pe site-ul elefant.ro

Cartea ceaiului verde a fost o sursa de informatii demna de incredere vreme de un intreg deceniu in ceea ce priveste vindecarea naturala, iar aceasta a doua editie a lucrarii originale aduce ultimele informatii stiintifice in domeniu.

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...

Ceaiul verde contine numerosi compusi chimici naturali denumiti polifenoli. Acestia sunt antioxidanti puternici care protejeaza impotriva cancerului si a bolii cardiace, ajuta la detoxificarea organismului, incetinesc procesul de imbatranire, reduc riscul de atac cerebral, lupta impotriva cariilor si a gingivitei, stimuleaza imunitatea, ajuta digestia si inca multe altele. Dr. Lester A. Mitscher si Victoria Dolby Toews sustin ca, band zilnic trei pana la cinci cesti de ceai, va puteti bucura nu numai de un beneficiu pentru sanatate, ci si de efectul calmant al ceaiului verde.

Cartea ceaiului verde indruma cititorii catre alegerea celor mai bune tipuri de ceai pe care le veti savura si de care va veti bucura. Aceasta carte va va convinge ca un medicament nu a avut niciodata un gust atat de bun.

Citeste si:
Ceai și cafea pentru momente din viață
Ceai și cafea pentru momente...

Autori: Lester A. Mitscher; Victoria Dolby Toews

Carte publicata la editura Curtea Veche


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri