Tao, forta primordiala ce da nastere tuturor fenomenelor din univers, sta la baza unei adevarate filozofii de viata.

Poti achizitiona cartea din libraria online Elefant.ro

Autor: Daniel Reid

Tao, forta primordiala ce da nastere tuturor fenomenelor din univers, sta la baza unei adevarate filozofii de viata. Datorita amestecului sau inedit de regimuri fizice si mentale si importantei egale pe care o acorda teoriei si practicii, taoismul a ajuns sa includa elemente foarte diferite precum alchimia, respiratia profunda, exercitiile fizice, disciplina sexuala, fitoterapia, dieta, helioterapia si multe altele.

Cartea exploreaza, in lumina descoperirilor stiintei occidentale moderne, sistemul echilibrat si cuprinzator de ingrijire a sanatatii folosit de mai bine de 5 000 de ani de medicii chinezi si de practicantii artelor martiale si ai meditatiei.

Autorul abordeaza toate aspectele legate de sanatate, oferind informatii la obiect despre regimuri alimentare si nutritie, post si excretie, respiratie si exercitii fizice, medicina, meditatie si yoga sexuala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor


Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri