Este mai mult decat o carte; este un izvor de informatii folositoare si competente care te ajuta nu doar sa previi aparitia cancerului sau sa ii stopezi evolutia ci si sa iti pastrezi sanatatea!

Cartea "Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul" este disponibila pe elefant.ro

Acum ca stim despre calitatile minunate pe care le au pentru sanatatea noastra ceaiul verde, ciocolata neagra sau vinul rosu, cum invatam sa le incorporam in dieta noastra zilnica? Anticipand aceasta dilema, autorii Richard Beliveau si Denis Gingras au facut inca o data echipa si impreuna cu bucatari profesionisti de talie mondiala au creat cartea Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul.

Retetele cuprinse in interiorul acestei carti sunt alese cu multa atentie si diversificate intr-un mod ingenios astfel incat sa raspunda pe deplin si nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt usor de gasit, iar acest lucru este cu adevarat minunat! Cu usurinta poti dobandi un lucru atat de valoros: starea ta de bine!

Autori: Richard Beliveau; Denis Gingras. Cartea a aparut la editura Vidia

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri